Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
το πιο δυσκολο να σου πω την αληθεια μου ακουγεται το 12-14 ωρο.Ειναι  :zfuck: :zfuck: ετσι δεν ειναι?
όλα σκατά είναι. υποτίθεται ότι έχουν νόμους στα εργασιακά και τους σέβονται. Λοιπόν παπάρια. όποιος γαμιόλης μπορεί σε σκίζει. εμένα το συμβόλαιό μου έλεγε για ρεπό αντί πληρωμής υπερωριών. όταν μάζευα ώρες και έλεγα να πάρω ρεπό μετά από 15-20 μέρες άρχιζαν τα δύσκολα. και από την άλλη το να δουλέψεις αντί για 9 ώρες που είναι το ωράριο 12 ή 14 μια δυο φορές γιατί έτυχε λες πάει στο διάολο. να δουλεύεις έτσι συνέχεια γιατί ο μούλος δε θέλει να πάρει άλλον αλλά σου λέει ότι ψάχνει, εκεί απλά κάποια στιγμή δεν αντέχεις άλλο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ρε τυπε ο αλλος τα περιγραφει δραμα ,εσυ δεν εχεις πει κατι κακο για την γερμανια.(που λες πως εζησες)

η Γερμανία είναι δράμα αν είσαι ανειδίκευτος υπάλληλος κουζίνας (κόψιμο σαλάτας, προετοιμασία πιάτων) σε ελληνικό εστιατόριο, αυτό λέω.

Επισκέπτης
για τέλειο συνδυασμό ποιότητας ζωής, λογικών τιμών ενοικίων και κόστους ζωής, εργασίας, πάμφθηνου αγοραίου σεξ σε εξαιρετική ποιότητα και ποσότητα, επιλογές για την gay community και φθηνών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,

μία είναι η πόλη,

ναι καλά το μαντέψατε,

ποια είναι ρε guys;  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που ρε γκαου;;

ειχα πει να συναντηθουμε να δεις εαν ειμαι χοντρος και κοντος..oπως με ανεβωκατεβαζες..

που εγραψα οτι θα σε δειρω;;;
Aντι να τσακωνεστε να τον παρεις να πατε να δειτε τον αιρον μαν.Αν και μαλακια ηταν.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
η Γερμανία είναι δράμα αν είσαι ανειδίκευτος υπάλληλος κουζίνας (κόψιμο σαλάτας, προετοιμασία πιάτων) σε ελληνικό εστιατόριο, αυτό λέω.
ηθελα να το διασταυρωσω διοτι εγω οσους ξερω που εχουν παει ειναι πτυχιουχοι  απο πολυτεχνειο και μου ειπαν οτι ειναι καλα .Σαν εργατης φανταζομαι πρεπει να ειναι γερη πουτσα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Που ρε γκαου;;

ειχα πει να συναντηθουμε να δεις εαν ειμαι χοντρος και κοντος..oπως με ανεβωκατεβαζες..

που εγραψα οτι θα σε δειρω;;;

Δωσε το ποστ και αμα εχω αδικο θα το αναγνωρισω. Δεν το θυμαμαι το ποστ που λες φιλε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δωσε το ποστ και αμα εχω αδικο θα το αναγνωρισω. Δεν το θυμαμαι το ποστ που λες φιλε.

Γαμησε με που θα κατσω τωρα να ψαχνω εδω και 6 μηνες..

ισχυει αυτο που σ λεω..δεν ειμαι αχαχουχας

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Βερολινο οπως ανεφεραν και οι αλλοι. Η εικονιζομενη ειναι η πυλη του Βραδεμβουργου.
Το Βερολίνο έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στη Γερμανία...όλοι οι άφραγκοι εκεί εκεί.. γι αυτό είναι και φθηνή πόλη.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ηθελα να το διασταυρωσω διοτι εγω οσους ξερω που εχουν παει ειναι πτυχιουχοι  απο πολυτεχνειο και μου ειπαν οτι ειναι καλα .Σαν εργατης φανταζομαι πρεπει να ειναι γερη πουτσα

το τι είναι καλά είναι υποκειμενικό τελικά να ξέρεις, θέμα απαιτήσεων από την ζωή, τι αξίες έχεις, κουλτούρα κλπ.

μπορείς να είσαι τραπεζικός στο Λονδίνο με 100000 λίρες τον χρόνο και να σου την δίνει η βροχή, να θέλεις να γυρίσεις Ελλάδα μόνο για αυτό (ή για τα μπουζούκια)

εγώ όταν γύρισα από Γερμανία, τους πρώτους δύο μήνες όταν κυκλοφορούσα στους δρόμους τους Αθήνας ως πεζός (δεν συζητάω να οδηγείς) αισθανόμουν οτι βρισκόμουν σε ένα είδος Μοζαμβίκης/Σομαλίας με λευκούς κατοίκους.

χώρια οτι τον ενάμισι χρόνο που είμαι Ελλάδα έχω γλιστρήσει πιο πολλές φορές στα εκπληκτικά πεζοδρόμια της πρωτευουσας και κινδύνευσα να πέσω από ότι σε 5 χρόνια παγωμένων χιονισμένων χειμώνων στην πρωτεύουσα του Ράιχ (σας ειρωνεύομαι)  :grin:

Επισκέπτης
Το Βερολίνο έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στη Γερμανία...όλοι οι άφραγκοι εκεί εκεί.. γι αυτό είναι και φθηνή πόλη.

όταν λέμε το μεγαλύτερο τι εννοούμε;
γιατί εδώ Νάουσα, κλπ χτυπάνε κάτι 40ρια % κλπ

άμα εκεί είναι 15 % είναι ζάχαρη ψιλή...

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
το τι είναι καλά είναι υποκειμενικό τελικά να ξέρεις, θέμα απαιτήσεων από την ζωή, τι αξίες έχεις, κουλτούρα κλπ.

μπορείς να είσαι τραπεζικός στο Λονδίνο με 100000 λίρες τον χρόνο και να σου την δίνει η βροχή, να θέλεις να γυρίσεις Ελλάδα μόνο για αυτό (ή για τα μπουζούκια)

εγώ όταν γύρισα από Γερμανία, τους πρώτους δύο μήνες όταν κυκλοφορούσα στους δρόμους τους Αθήνας ως πεζός (δεν συζητάω να οδηγείς) αισθανόμουν οτι βρισκόμουν σε ένα είδος Μοζαμβίκης/Σομαλίας με λευκούς κατοίκους.

χώρια οτι τον ενάμισι χρόνο που είμαι Ελλάδα έχω γλιστρήσει πιο πολλές φορές στα εκπληκτικά πεζοδρόμια της πρωτευουσας και κινδύνευσα να πέσω από ότι σε 5 χρόνια παγωμένων χιονισμένων χειμώνων στην πρωτεύουσα του Ράιχ (σας ειρωνεύομαι)  :grin:
:2funny: :2funny: εγώ τώρα πια ακούω κορνάρισμα στην Ελλάδα και τρομάζω....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

και γιατί δεν έμεινες εκεί ρε τζει που ήταν η πόλη των ονείρων σου και προφανώς νοιώθεις πατρίδα σου; Γιατί ήρθες; για να μας τα πρίζεις τα σκώτια με το βερολίνο;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

καλα τυπε ξερω και γω πολλους που γυρισαν.Οι περισσοτεροι καθηγητες στην ασοεε (στην πληροφορικη) σπουδασαν σε στανφορτ ,χαρβαρτ κλπ και γυρισαν πισω...οταν τους ρωταει γτ οι περισσοτεροι απλα λενε εε...εκανα μλκια (δεν απαντανε ουσιαστικα).Σε θεμα συνθηκων εργασιας μιλαω κυριως.

Επισκέπτης
εγώ όταν γύρισα από Γερμανία, τους πρώτους δύο μήνες όταν κυκλοφορούσα στους δρόμους τους Αθήνας ως πεζός (δεν συζητάω να οδηγείς)

Είχε έρθει κάποτε ένας γνωστός ενός φίλου μου άπο Σουηδία όπου είχε σχολή οδηγών.
Οδήγησε μια μέρα και τα παράτησε  :grin:
Δεν παλέυονται λέει εδώ πέρα είναι τρελοί  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom