Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.829
Πόντοι
6.035
1. ναι... θα πάρω την γυναίκα μου μαζί αν είναι για long term contract και σε κάποιο πολιτισμένο μέρος του κόσμου

2. μικτά βγάζω ίσως και παραπάνω... καθαρά αστα να πάνε  :headbang: :headbang: :headbang: και δεν δουλευω πλέον με έλληνες πελάτες αλλά με ξένους και σε projects εκτός Ελλάδος...

δεν είμαι γιατρός...  ;) δες πμ...
εγω λιγο πιο κατω απο τα μισα  καθαρα
και χωρις οικογενεια  :birdman:
ποιος ειναι καλυτερος τωρα  :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
έτσι ακριβώς είναι, επιβεβαιώνω από πολύ πρόσφατη εμπειρία συναδέλφου που πήγε γερμανία με απόσπαση για ένα μικρό διάστημα. και δεν εργάζομαι σε καμιά μικρή εταιρεία, αλλά σε πολύεθνική από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στον κλάδο της.
τα χειρότερα έλεγε, project manager και έβγαζε φωτοτυπίες, όσο για συμπεριφορά... δεν θέλει ούτε ζωγραφιστούς να τους ξαναδεί ή να ακούσει γιάυτούς ξανά.

εεε και ??? έχω δουλέψει σε εταιρείες στις οποίες το αφεντικό (ένας από τους συνεταίρους) έβγαζε τις φωτοτυπίες προκειμένου να παραδοθεί το έργο στην ώρα του ....

δηλαδή τι περίμενε.. να έχει σκλαβους για τις εργασίες ???

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• maalox-13992_1.jpg
    maalox-13992_1.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 22

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε μαλεα εσυ δεν ησουν που πρωι πρωι ειχες ανοιξει θρεντ εδω μεσα οτι σε ποναει η κοιλιτσα? 30+ χρονων γαιδουρης μην με βαζεις να το ψαχνω τωρα να το ποσταρω θα γινεις περισσοτερο ρομπα παραδεξου το να τελειωνουμε.

στ αρχιδια μου μικρε...

θα το εβαζα και εγω επιτοπου εαν ειχα διαθεση να ψαξω..

τωρα πηγαινε να παιξεις και ασε τους μεγαλους να γραψουν για ΕΡΓΑΣΙΑ,ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
στ αρχιδια μου μικρε...

τωρα πηγαινε να παιξεις και ασε τους μεγαλους να γραψουν για ΕΡΓΑΣΙΑ,ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ...

Ε κατσε το βρηκα εγω... περιμενε να δουνε ολοι τωρα ποσο μεγαλος εισαι  :boobies: :boobies:

γριπωθηκα απ οτι φενεται..

εχω κρυαδες, καινε τα ματακια μου, πονο στο κορμακι μου, ταση για εμετο και εκανα ευκιλια 1 φορα το πρωι..

πυρετο δεν εχω..

περασε κανεις την γριπη αυτη;;

ακουω συμβουλες, συνταγες κτλ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επαγγελματικο μελλον? διαβασα καλα??? ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ?

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
μπα δε το νομιζω....απο τον πρωτο παγκοσμιο ,μυαλο δεν εβαλαν....πηγαν και για δευτερο.....μυαλο δεν εβαλαν ουτε εκει....και κανουν τον τριτο σε οικονομικο επιπεδο  ...ποσες φορες δηλαδη πρπει να κανουν λαθη για να μαθουν ???
το εάν κάποιος μαθαίνει από τις μαλακίες του μην πας μακριά. δες ελλάδα που βγάζουμε 3 οικογένειες να μας κυβερνάν 40 χρόνια τώρα και σήμερα στην κατάσταση που είμαστε δεν έχουμε πάρει καραμπίνες να τους γαμήσουμε τα ράμματα.... συμπέρασμα. ο μαλάκας ο άνθρωπος δε μαθαίνει, απλά παθαίνει.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
εεε και ??? έχω δουλέψει σε εταιρείες στις οποίες το αφεντικό (ένας από τους συνεταίρους) έβγαζε τις φωτοτυπίες προκειμένου να παραδοθεί το έργο στην ώρα του ....

έχω δει σε ολλανδική πρεσβεία εκτός Ελλάδος, γραμματέας πρεσβείας γέμιζε σε μπουφέ τα ποτήρια με κρασί.

άντε να βάλεις έλληνα όχι διπλωματικό αλλά και βοηθητικό υπάλληλο να κάνει κάτι τέτοιο.

αλλά θα σας φτιάξουμε σιγά σιγά, υπομονή.

εκ της Kommandatur.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
γριπωθηκα απ οτι φενεται..

[size=30pt]εχω κρυαδες, καινε τα ματακια μου, πονο στο κορμακι μου, ταση για εμετο και εκανα ευκιλια 1 φορα το πρωι..[/size]

:2funny: :2funny:

στ αρχιδια μου μικρε...

[size=30pt]
τωρα πηγαινε να παιξεις και ασε τους μεγαλους να γραψουν για ΕΡΓΑΣΙΑ,ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ...[/size]

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ξέχασα, γεύση λεμόνι το σιροπάκι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
έχω δει σε ολλανδική πρεσβεία εκτός Ελλάδος, γραμματέας πρεσβείας γέμιζε σε μπουφέ τα ποτήρια με κρασί.

άντε να βάλεις έλληνα όχι διπλωματικό αλλά και βοηθητικό υπάλληλο να κάνει κάτι τέτοιο.

αλλά θα σας φτιάξουμε σιγά σιγά, υπομονή.

εκ της Kommandatur.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

URL]]

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μαμααααααααα

με πικαρειιι ο πολδεμορτ........

:'( :'(

λυπηση μου προκαλεις για καποιον λογο...

ειλικρινα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: :2funny:

siropaki παιρνουν οι μικροι... οι μεγαλοι αντρες σαν τον φουφουτο θελουν αλλη θεραπεια

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

siropaki παιρνουν οι μικροι... οι μεγαλοι αντρες σαν τον φουφουτο θελουν αλλη θεραπεια

απο το διπλανο θρεντ γιατι κανεις οτι δεν το ειδες πιτσιρικο...

Θες να σου υπενθυμισω μικρε το μυνημα μου που σ ελεγα να εισαι στα εβερεστ στην ομονοια μια συγκεκριμενη ωρα;;;;;;

να παμε για καφε;;;

επειδη μ ελεγες χοντρο και κοντο..να εβλεπες απο κοντα ποσο χοντρος και κοντος ειμαι..

αβαβα το εκανες...ουτε καν απαντησες τοτε...

οποτε τουμπεκα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γιατί? Κάνει και για το στομάχι το maalox??

πλάκα με κάνεις? για ΤΟ στομάχι είναι, δυο γενιές στην οικογένεια, μπαμπάς και εγώ, μας βόλευε στην δυσπεψία.

θαυματουργό, το συνιστώ.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16

μάλλον το έγραψα λάθος, το πρόβλημα δεν είναι να είσαι project manager και να κάνεις κάτι άλλο. άλλο πήγε να κάνει, άλλο είχε συμφωνηθεί, άλλο έκανε.
τέλος πάντων, και εγώ παράτησα καλή, αντίστοιχη θέση, για να ξαναγυρίσω στα εργοτάξια όταν πλέον δεν είχε νόημα αυτό που έκανα (για να μην νομίζεις ότι μιλάς με κανέναν κακομαθημένο). μας τελείωσαν και αυτά... :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.542
Πόντοι
2.606
για τέλειο συνδυασμό ποιότητας ζωής, λογικών τιμών ενοικίων και κόστους ζωής, εργασίας, πάμφθηνου αγοραίου σεξ σε εξαιρετική ποιότητα και ποσότητα, επιλογές για την gay community και φθηνών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,

μία είναι η πόλη,

ναι καλά το μαντέψατε,
AΠΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣ .... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom