tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Άμα δεν έχει τζακούζι στο γραφείο μην πας..
δεν μου χρειάζεται...
Άμα δεν έχει τζακούζι στο γραφείο μην πας..
ενεργητικο 4 φορες πανω απο το ΑΕΠ τις γαλλιας εχουν θα πεσει μεγαλο γελοιο συντομα
Για Λονδινο:
Πρωτον, τα λεφτα αυτα που λες ειναι μεικτα. Για να βρεις τα καθαρα υπολογιζε φορο 20% με αφορολογητο γυρω στα 7500.
Δευτερον, τα 30Κ δυσκολα θα τα παρει καποιος graduate, εκτος κι αν μιλαμε για investment banking (εκει μπορεις να φτασεις και τα 60-80Κ πρωτο μισθο). Συνηθως γυρω στα 25Κ θα σου δωσουν και θα λες και ευχαριστω.
Τριτον, αν πας για να δουλεψεις ταμιας στα McDonald's ή στα Tesco δε νομιζω να σου δινουν πανω απο 15Κ (ισως να λεω και πολλα).
Τεταρτον, υπολογιζε γυρω στις 1000 λιρες για νοικι και τα παρελκομενα του σπιτιου (δημοτικα τελη, γκαζι, νερο, ιντερνετ, κτλ).
Πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για Παρισι.
δεν μου χρειάζεται...
πόλεμο. πειθαρχημένος ναι, οπότε φαντάσου να του πει η κυβέρνηση ότι θα χάσει κάτι από τα κεκτημλενα του. θα φουντάρουν όλοι μαζί.η Γερμανία δεν θα πέσει... είναι πολύ πειθαρχημένος λαός και έχει μάθει από τα λάθη του...
αν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει....
τύπε ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα τόση ώρα
πως θες να κάνεις μια συζήτηση σε μια παρέα μεγάλων κι έχεις ένα πιτσιρίκι να πετάγεται συνέχεια και να μην αφήνει να γίνει συζήτηση
ένα τέτοιο πραμα μιλάμε
και σκέψου ότι μιλάμε για μαντράχαλο 25 και άνω που απολύεται από το στρατό
κατσε να γινουν οι εκλογες εκει και μαζι με τα αλλα τα τσιρακια τους του βορρα αντιος αμιγκος αφου θα εχουν χρεοκοπησει ολο το νοτοοι γερμανικές τράπεζες μαζεύουν όλο το ρευστό για να σώσουν τα ανοίγματά τους. τώρα μαζεύουν και χρυσό. όταν κάνουν τη μπάζα σε 2 χρονάκια υπολογίζω, εκτός εάν πάνε πιο γρήγορα, τότε θα σκάσει και εκεί το σύστημα. για την ώρα τελειώνουν με τις νότιες χώρες που φέρνουν μεγάλη αντίσταση με τις τεράστιες ρουφήχτρες και σκυμμένες κυβερνήσεις τους.
Κατάλαβα.
Εγώ έχω το όνομα (άπλυτος) εσύ έχεις τη χάρη..
δεν βρίσκω κανέναν λόγο να φύγω από την Ελλάδα για λιγώτερα από όσα βγάζω εδώ... αν είναι κάτι καλό δεν έχω κανένα πρόβλημα (το έχω ξανακάνει εξάλλου)...
τύπε ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα τόση ώρα
πως θες να κάνεις μια συζήτηση σε μια παρέα μεγάλων κι έχεις ένα πιτσιρίκι να πετάγεται συνέχεια και να μην αφήνει να γίνει συζήτηση
ένα τέτοιο πραμα μιλάμε
και σκέψου ότι μιλάμε για μαντράχαλο 25 και άνω που απολύεται από το στρατό
1. οικογένεια έχεις; αν ναι θα φύγεις μόνος η θα τους πάρεις;
2. βγάζεις 90.000€ Ελλάδα αυτήν την εποχή;
γιατρός να υποθέσω;
για τέλειο συνδυασμό ποιότητας ζωής, λογικών τιμών ενοικίων και κόστους ζωής, εργασίας, πάμφθηνου αγοραίου σεξ σε εξαιρετική ποιότητα και ποσότητα, επιλογές για την gay community και φθηνών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,
μία είναι η πόλη,
ναι καλά το μαντέψατε,
ρε αυτος κανει μπανιο στην μπανιερα με το πειρατικο των playmobil ακομα
εσυ και ο φουφουτος ειστε οι μεγαλοι?
διαλογο για εργασιακα μαζι σου θα κανω την ημερα που το ξυπνητηρι σου θα ρυθμιστει στις [size=30pt]07:00[/size]...και οχι για να σου δωσει η μαμα φαρμακο...
μεχρι τοτε τον πουλο μικρε...
εάν
Εάν έχεις δική σου επιχείρηση και κυρίως ψητοπωλείο όπως έχουν το 90% τον δικών μας εκεί ή είσαι πολλά χρόνια και έχεις καταντήσει χειρότερος ρουφιάνος από τους ντόπιους, εκεί ναι δεν έχεις παράδειγμα ρατσισμού. Αλλά εάν πας υπάλληλος τότε αλλάζει το θέμα. Εμένα ειδικά που με κάλεσαν παρακαλετά και με το που πήγα άρχισαν τις παπαριές ότι και να μου πει κανείς πλέον η άποψή μου είναι πως τα μουνόπανα εκεί θέλουν πάλι ελληνική πούτσα να στρώσουν.
η Γερμανία δεν θα πέσει... είναι πολύ πειθαρχημένος λαός και έχει μάθει από τα λάθη του...
αν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει....