Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
οι γερμανικές τράπεζες μαζεύουν όλο το ρευστό για να σώσουν τα ανοίγματά τους. τώρα μαζεύουν και χρυσό. όταν κάνουν τη μπάζα σε 2 χρονάκια υπολογίζω, εκτός εάν πάνε πιο γρήγορα, τότε θα σκάσει και εκεί το σύστημα. για την ώρα τελειώνουν με τις νότιες χώρες που φέρνουν μεγάλη αντίσταση με τις τεράστιες ρουφήχτρες και σκυμμένες κυβερνήσεις τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η Γερμανία δεν θα πέσει... είναι πολύ πειθαρχημένος λαός και έχει μάθει από τα λάθη του...

αν χρειαστεί θα κάνει αυτό που πρέπει....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για Λονδινο:
Πρωτον, τα λεφτα αυτα που λες ειναι μεικτα. Για να βρεις τα καθαρα υπολογιζε φορο 20% με αφορολογητο γυρω στα 7500.
Δευτερον, τα 30Κ δυσκολα θα τα παρει καποιος graduate, εκτος κι αν μιλαμε για investment banking (εκει μπορεις να φτασεις και τα 60-80Κ πρωτο μισθο). Συνηθως γυρω στα 25Κ θα σου δωσουν και θα λες και ευχαριστω.
Τριτον, αν πας για να δουλεψεις ταμιας στα McDonald's ή στα Tesco δε νομιζω να σου δινουν πανω απο 15Κ (ισως να λεω και πολλα).
Τεταρτον, υπολογιζε γυρω στις 1000 λιρες για νοικι και τα παρελκομενα του σπιτιου (δημοτικα τελη, γκαζι, νερο, ιντερνετ, κτλ).
Πανω κατω τα ιδια ισχυουν και για Παρισι.

γενικώς, κάπως έτσι είναι, θα πρόσθετα ενοίκια πολύ υψηλά Παρίσι και Λονδίνο, ενδεχομένως σε άλλες πόλεις της Αγγλίας χαμηλότερο κόστος ζωής (αλλά  και λιγότερη προσφορά εργασίας)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
η Γερμανία δεν θα πέσει... είναι πολύ πειθαρχημένος λαός και έχει μάθει από τα λάθη του...

πόλεμο. πειθαρχημένος ναι, οπότε φαντάσου να του πει η κυβέρνηση ότι θα χάσει κάτι από τα κεκτημλενα του. θα φουντάρουν όλοι μαζί.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τύπε ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα τόση ώρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως θες να κάνεις μια συζήτηση σε μια παρέα μεγάλων κι έχεις ένα πιτσιρίκι να πετάγεται συνέχεια και να μην αφήνει να γίνει συζήτηση  :2funny: :2funny: :2funny:

ένα τέτοιο πραμα μιλάμε  :2funny: :2funny: :2funny:

και σκέψου ότι μιλάμε για μαντράχαλο 25 και άνω που απολύεται από το στρατό  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε αυτος κανει μπανιο στην μπανιερα με το πειρατικο των playmobil ακομα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
οι γερμανικές τράπεζες μαζεύουν όλο το ρευστό για να σώσουν τα ανοίγματά τους. τώρα μαζεύουν και χρυσό. όταν κάνουν τη μπάζα σε 2 χρονάκια υπολογίζω, εκτός εάν πάνε πιο γρήγορα, τότε θα σκάσει και εκεί το σύστημα. για την ώρα τελειώνουν με τις νότιες χώρες που φέρνουν μεγάλη αντίσταση με τις τεράστιες ρουφήχτρες και σκυμμένες κυβερνήσεις τους.
κατσε να γινουν οι εκλογες εκει και μαζι με τα αλλα τα τσιρακια τους του βορρα αντιος αμιγκος αφου θα εχουν χρεοκοπησει ολο το νοτο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κατάλαβα.
Εγώ έχω το όνομα (άπλυτος) εσύ έχεις τη χάρη..

δεν βρίσκω κανέναν λόγο να φύγω από την Ελλάδα για λιγώτερα από όσα βγάζω εδώ... αν είναι κάτι καλό δεν έχω κανένα πρόβλημα (το έχω ξανακάνει εξάλλου)...

Επισκέπτης
δεν βρίσκω κανέναν λόγο να φύγω από την Ελλάδα για λιγώτερα από όσα βγάζω εδώ... αν είναι κάτι καλό δεν έχω κανένα πρόβλημα (το έχω ξανακάνει εξάλλου)...

1. οικογένεια έχεις; αν ναι θα φύγεις μόνος η θα τους πάρεις;

2. βγάζεις 90.000€ Ελλάδα αυτήν την εποχή;  :think:

γιατρός να υποθέσω;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα τόση ώρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πως θες να κάνεις μια συζήτηση σε μια παρέα μεγάλων κι έχεις ένα πιτσιρίκι να πετάγεται συνέχεια και να μην αφήνει να γίνει συζήτηση  :2funny: :2funny: :2funny:

ένα τέτοιο πραμα μιλάμε  :2funny: :2funny: :2funny:

και σκέψου ότι μιλάμε για μαντράχαλο 25 και άνω που απολύεται από το στρατό  :2funny: :2funny: :2funny:

εσυ και ο φουφουτος ειστε οι μεγαλοι?

:2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
για τέλειο συνδυασμό ποιότητας ζωής, λογικών τιμών ενοικίων και κόστους ζωής, εργασίας, πάμφθηνου αγοραίου σεξ σε εξαιρετική ποιότητα και ποσότητα, επιλογές για την gay community και φθηνών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,

μία είναι η πόλη,

ναι καλά το μαντέψατε,

Συνημμένα

• pic.jpg
    pic.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 21

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1. οικογένεια έχεις; αν ναι θα φύγεις μόνος η θα τους πάρεις;

2. βγάζεις 90.000€ Ελλάδα αυτήν την εποχή;  :think:

γιατρός να υποθέσω;

1. ναι... θα πάρω την γυναίκα μου μαζί αν είναι για long term contract και σε κάποιο πολιτισμένο μέρος του κόσμου

2. μικτά βγάζω ίσως και παραπάνω... καθαρά αστα να πάνε  :headbang: :headbang: :headbang: και δεν δουλευω πλέον με έλληνες πελάτες αλλά με ξένους και σε projects εκτός Ελλάδος...

δεν είμαι γιατρός...  ;) δες πμ...

Επισκέπτης
για τέλειο συνδυασμό ποιότητας ζωής, λογικών τιμών ενοικίων και κόστους ζωής, εργασίας, πάμφθηνου αγοραίου σεξ σε εξαιρετική ποιότητα και ποσότητα, επιλογές για την gay community και φθηνών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων,

μία είναι η πόλη,

ναι καλά το μαντέψατε,

Ξερνάω τώρα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
εσυ και ο φουφουτος ειστε οι μεγαλοι?

:2funny:

διαλογο για εργασιακα μαζι σου θα κανω την ημερα που το ξυπνητηρι σου θα ρυθμιστει στις [size=30pt]07:00[/size]...και οχι για να σου δωσει η μαμα φαρμακο...

μεχρι τοτε τον πουλο μικρε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
διαλογο για εργασιακα μαζι σου θα κανω την ημερα που το ξυπνητηρι σου θα ρυθμιστει στις [size=30pt]07:00[/size]...και οχι για να σου δωσει η μαμα φαρμακο...

μεχρι τοτε τον πουλο μικρε...

ρε μαλεα εσυ δεν ησουν που πρωι πρωι ειχες ανοιξει θρεντ εδω μεσα οτι σε ποναει η κοιλιτσα? 30+ χρονων γαιδουρης μην με βαζεις να το ψαχνω τωρα να το ποσταρω θα γινεις περισσοτερο ρομπα παραδεξου το να τελειωνουμε.

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εάν
Εάν έχεις δική σου επιχείρηση και κυρίως ψητοπωλείο όπως έχουν το 90% τον δικών μας εκεί ή είσαι πολλά χρόνια και έχεις καταντήσει χειρότερος ρουφιάνος από τους ντόπιους, εκεί ναι δεν έχεις παράδειγμα ρατσισμού. Αλλά εάν πας υπάλληλος τότε αλλάζει το θέμα. Εμένα ειδικά που με κάλεσαν παρακαλετά και με το που πήγα άρχισαν τις παπαριές ότι και να μου πει κανείς πλέον η άποψή μου είναι πως τα μουνόπανα εκεί θέλουν πάλι ελληνική πούτσα να στρώσουν.

έτσι ακριβώς είναι, επιβεβαιώνω από πολύ πρόσφατη εμπειρία συναδέλφου που πήγε γερμανία με απόσπαση για ένα μικρό διάστημα. και δεν εργάζομαι σε καμιά μικρή εταιρεία, αλλά σε πολύεθνική από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως στον κλάδο της.
τα χειρότερα έλεγε, project manager και έβγαζε φωτοτυπίες, όσο για συμπεριφορά... δεν θέλει ούτε ζωγραφιστούς να τους ξαναδεί ή να ακούσει γιάυτούς ξανά.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

μπα δε το νομιζω....απο τον πρωτο παγκοσμιο ,μυαλο δεν εβαλαν....πηγαν και για δευτερο.....μυαλο δεν εβαλαν ουτε εκει....και κανουν τον τριτο σε οικονομικο επιπεδο  ...ποσες φορες δηλαδη πρπει να κανουν λαθη για να μαθουν ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom