stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν ειναι μονο σκληρη η ζωη σε αποψη δουλειαςΤυποι πρεπει να την κανω, οποιος ομως θελει ας ποσταρει εδω σοβαρες ερωτησεις και θα απαντησω οταν μπορεσω. Ή ας στειλει και πμ. Την αγορα της Αγγλιας την ξερω αρκετα καλα, οποτε ισως μπορω να βοηθησω.
Πριν φυγω μονο να πω πως αυτο που πρεπει να εχει υποψη του ο οποιοσδηποτε θελησει να παει προς τα εκει ειναι πως αυτοι εχουν ενα εντελως διαφορετικο εργασιακο περιβαλλον σε σχεση με εμας. Εκει τα πραγματα ειναι αγρια. Δεν ειναι οπως εδω, οπου απολυσεις δε γινονται (παρα μονο αν κλεισει η εταιρια), το Λονδινο ειμαι ψυχρος καπιταλισμος, μπορει να φτασεις ψηλα αλλα αμα σου κατσει η στραβη δεν εχει μαξιλαρακι, πεφτεις στο κενο.
εκει υπαρχει και πειθαρχεια στην καθημερινη ζωη
εγω φιλο που πηγε να σπουδασει στο παν/μιο της οξφορδης.. πληρωνει τα κερατα του σε διδακτρα.. ενα 20Κ λιρες τον χρονο( 24 ευρω περιπου) του φευγει σε διδακτρα... δεν εχει καν σχεση το παν/μιο εκει ακομα και το ιδιοτικο με τα παν/μια εδω περα..
εκει εαν αργησεις σε ενα εργαστηριο 5 λεπτα σε κανουν report και εαν σου κανουν 3-4 report οχι για απουσιες για καθυστερηση χανεις το μαθημα και χανεις credits που χρειαζονται για να περασεις την χρονια..
εδω? καλα.. γλεντι τρικουβερτο.. ερχεται ο αλλος μετα απο μιση ωρα της εναργης του εργαστηριου
δυστηχως τετοια χαρακτηριστικα εγω και εγω.. αργω μερικες φορες ,κανω μαλακιες..κλπ.. δεν μπορω εχω την ελληνικη νοοτροπια μεσα μου... δεν ξερω αν θα αντεχα εκει ... ( )
σορρυ για το οφτοπικ απλα ενα παραδειγμα για αυτα που ειπες..