Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69
OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τυποι πρεπει να την κανω, οποιος ομως θελει ας ποσταρει εδω σοβαρες ερωτησεις και θα απαντησω οταν μπορεσω. Ή ας στειλει και πμ. Την αγορα της Αγγλιας την ξερω αρκετα καλα, οποτε ισως μπορω να βοηθησω.

Πριν φυγω μονο να πω πως αυτο που πρεπει να εχει υποψη του ο οποιοσδηποτε θελησει να παει προς τα εκει ειναι πως αυτοι εχουν ενα εντελως διαφορετικο εργασιακο περιβαλλον σε σχεση με εμας. Εκει τα πραγματα ειναι αγρια. Δεν ειναι οπως εδω, οπου απολυσεις δε γινονται (παρα μονο αν κλεισει η εταιρια), το Λονδινο ειμαι ψυχρος καπιταλισμος, μπορει να φτασεις ψηλα αλλα αμα σου κατσει η στραβη δεν εχει μαξιλαρακι, πεφτεις στο κενο.
δεν ειναι μονο σκληρη η ζωη σε αποψη δουλειας

εκει υπαρχει και πειθαρχεια στην καθημερινη ζωη

εγω φιλο που πηγε να σπουδασει στο παν/μιο της οξφορδης.. πληρωνει τα κερατα του σε διδακτρα.. ενα 20Κ λιρες τον χρονο( 24 ευρω περιπου) του φευγει σε διδακτρα... δεν εχει καν σχεση το παν/μιο εκει ακομα και το ιδιοτικο με τα παν/μια εδω περα..

εκει εαν αργησεις σε ενα εργαστηριο 5 λεπτα σε κανουν report και εαν σου κανουν 3-4 report οχι για απουσιες για καθυστερηση χανεις το μαθημα και χανεις credits που χρειαζονται για να περασεις την χρονια..

εδω? καλα.. γλεντι τρικουβερτο.. ερχεται ο αλλος μετα απο μιση ωρα της εναργης του εργαστηριου  :2funny: :2funny: :2funny:
δυστηχως τετοια χαρακτηριστικα εγω και εγω.. αργω μερικες φορες ,κανω μαλακιες..κλπ.. δεν μπορω εχω την ελληνικη νοοτροπια μεσα μου... δεν ξερω αν θα αντεχα εκει ... ( :offtopic:)
σορρυ για το οφτοπικ απλα ενα παραδειγμα για αυτα που ειπες..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
αυτο λεμε..

στo προσωπο 5 κοπροσκυλων δημοσιου ή wanna be δημοσιος,που εκαψαν σημαια γερμανικη εκεινη την στιγμη στα ματια του γερμανου ειναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..
ο γερμανός δεν ασχολείται πίστεψέ με με τη σημαία του. έχει τόσα στο άδειο μυαλό του που δε τον νοιάζει. εδώ έπαιξε στην τηλεόραση. εκεί καθόλου. το μόνο που θέλει είναι να πάει παρασκευή να γεμίσει μπύρες το αμάξι να πιει μέχρι να σκάσει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το ρατσισμο τον επιβεβαιωνω και εγω γιατρε
πριν ενα μηνα ανεβηκαμε να φερουμε ενα επαγγελματικο αυτοκινητο ενω στο ιντερνετ τα πουλουσε 2500 μολις του ειπαμε οτι ειμαστε ελληνες 4200 ακατεβατα λεει
εκτος αυτου μας εβγαλε τα συκωτια με χαρτια ασχετα με το θεμα μας ζητουσε οτι του ερχοταν στο κεφαλι
δεν πιστευω να του κανατε την χαρη κ να το αγορασατε??
εγω θα του ελεγα fuck off...ειτε Γερμανος,ειτε Αμερικανος,ειτε Βεδουΐνος να ητανε...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
pilot2005 διαφωνω εγω οταν ειχα μεινει εξωτερικο επειδη ειχανε παει οι γονεις μου για δουλειες
οι ελληνες εκει μας ειχανε φερθει παρα πολυ καλα βεβαια αμα εισαι σκιουρος ελαφρυς και καθεσαι και λες μαλακιες οπως εδω μεσα λογικο να τους εκνευρισεις και να σε παρουν στο ψιλο. Εχεις δει τα ποσταρισματα του? τις προαλλες ελεγε οτι θα γνωρισει μια στο Γκαζι λεει θα θελει να την παντρευτει αλλα μολις μαθει οτι ο πατερας και η μανα της ειναι στο δημοσιο μεγαλολαμογια θα κανει φασαρια και θα φυγει χαχα ηλιθιος τελειως
δεν ξέρω για τους έλληνες. εγώ είχα επαφή με γερμανούς και ολλανδούς. αλλά για έλληνες έχω πληροφορίες από αδερφικούς φίλους σε άλλες χώρες και πόλεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αυτο δυσκολη εγγραφη θα ταν ασχημα για αρχη για καποιον μεχρι να ορθοποδησει οικονομικα και να μαθει την ζωη εκει?

88 GBP PER WEEK

88 ΕΠΙ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΣΟΣΟ ΟΡΟΣ

μας κανουν 352 λιρες... μεσο ορο 300 πες... λεω για αρχη δεν ειναι ασχημα

ναι με την μονη διαφορά ότι αυτό δεν είναι στο Λονδίνο αλλά περίπου 1-1.30 ώρα με το τραίνο από το Λονδίνο...

και για να πας στο Λονδίνο (ας πουμε ότι τρώς στην μάπα 2-3 ώρες μετακίνηση την μέρα) θέλεις γύρω στα 300-350 λιρόπουλα τον μήνα για oyster..

και όσο για μισθούς...

Year               21 and over 18 to 20 Under 18 Apprentice*
2013 (from 1 October) £6.31           £5.03 £3.72           £2.68

την ώρα δηλαδή για έναν ενήλικα 8*6.31*23=1161 ευρώ τον μήνα

και από φόρους ..

καθαρά στην τσέπη 932 λιρόπουλα τον μήνα... ή περί τα 220 την εβδομάδα...

εχωμεν και λέμε 90 νοικι (εκεί που λές) + 20 μεταφορικά = 110...

υπόλοιπον 110 ... εεεεε μπορείς να φάς μια φορά την μέρα ένα απλο χαμπουργκερ σε μακντόναλντς και κάθε δεκαπέντε να πίνεις μια μπύρα στο λόκαλ πάμπ...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δεν πιστευω να του κανατε την χαρη κ να το αγορασατε??
εγω θα του ελεγα fuck off...ειτε Γερμανος,ειτε Αμερικανος,ειτε Βεδουΐνος να ητανε...
πηραμε αλλο τελικα ειχε καμια 150 ιδια για πουλημα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ο γερμανός δεν ασχολείται πίστεψέ με με τη σημαία του. έχει τόσα στο άδειο μυαλό του που δε τον νοιάζει. εδώ έπαιξε στην τηλεόραση. εκεί καθόλου. το μόνο που θέλει είναι να πάει παρασκευή να γεμίσει μπύρες το αμάξι να πιει μέχρι να σκάσει.
:tooth: έτσι..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ξέρω για τους έλληνες. εγώ είχα επαφή με γερμανούς και ολλανδούς. αλλά για έλληνες έχω πληροφορίες από αδερφικούς φίλους σε άλλες χώρες και πόλεις.

σου λεω κ εγω λοιπον που εχω ζησει σε 2 χωρες του εξωτερικου. Ισραηλ και Αφρικη οτι οι ελληνες του εξωτερικου ειναι μια χαρα αν και κλειστη κοινωνια... αμα δεν σε κοψουν ελαφρυ εισαι οκ αμα καθεσαι και λες μαλακιες σαν τον σκιουρο θα σε περασουν για παιδακι και θα αρχισει το θαψιμο απο πισω. Καταλαβες? μαλακιες λεει. Ειναι προθυμοι να σε βοηθησουν εγω ακομη εχω φιλους απο εκει.

Επισκέπτης
τύπε και οι Ολλανδοί είναι ρατσιστές με μας;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν υπαρχει ποιο αηδιαστικο και γλοιωδες ειδος απο τον πασοκτζη δημοσιο υπαλληλο.
υπαρχει...η ΝΔκρατισα,Ελλεΐνιδα,τσιγαρου,φακλανα που μιλαει με τσαμπουκα κ μαγκια,εχει εκατο κιλα υφος κ attitude κ τυγχανει να την εχουν βολεψει σε ΔΕΚΟ...σημερα τσακωθηκα με μια τετοια για να παρω λεφτα που μου χρωστουσε ο οργανισμος...τα δικα μου λεφτα...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
ναι με την μονη διαφορά ότι αυτό δεν είναι στο Λονδίνο αλλά περίπου 1-1.30 ώρα με το τραίνο από το Λονδίνο...

και για να πας στο Λονδίνο (ας πουμε ότι τρώς στην μάπα 2-3 ώρες μετακίνηση την μέρα) θέλεις γύρω στα 300-350 λιρόπουλα τον μήνα για oyster..

και όσο για μισθούς...

Year               21 and over 18 to 20 Under 18 Apprentice*
2013 (from 1 October) £6.31          £5.03 £3.72           £2.68

την ώρα δηλαδή για έναν ενήλικα 8*6.31*23=1161 ευρώ τον μήνα

και από φόρους ..

καθαρά στην τσέπη 932 λιρόπουλα τον μήνα... ή περί τα 220 την εβδομάδα...

εχωμεν και λέμε 90 νοικι (εκεί που λές) + 20 μεταφορικά = 110...

υπόλοιπον 110 ... εεεεε μπορείς να φάς μια φορά την μέρα ένα απλο χαμπουργκερ σε μακντόναλντς και κάθε δεκαπέντε να πίνεις μια μπύρα στο λόκαλ πάμπ...
επιβεβαιώνω σε τιμές νοέμβρη 2012 και γιαυτό είπα πριν ότι θες 2 άτομα για να κάνεις σιγά σιγά κάβα σε χρήμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
υπαρχει...η ΝΔκρατισα,Ελλεΐνιδα,τσιγαρου,φακλανα που μιλαει με τσαμπουκα κ μαγκια,εχει εκατο κιλα υφος κ attitude κ τυγχανει να την εχουν βολεψει σε ΔΕΚΟ...σημερα τσακωθηκα με μια τετοια για να παρω λεφτα που μου χρωστουσε ο οργανισμος...τα δικα μου λεφτα...

καταπληκτική περιγραφή εύγε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θεούλις :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

για την ιδια συνομοταξια προκειται. οταν λεω πασοκτζης εννοω νοοτροπια πασοκτζη, τωρα μη μου λες για αν ειναι στο ενα αδελφο κομμα η στο αλλο, για το ιδιο δικεφαλο τερας προκειται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom