Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
καποιος δεν τα λεει καλα με τον ρατσισμο...

δεν εχω ακουσει κατι απο γνωστο εκει..ισα ισα πολλοι φιλικοι οι γερμανοι
λες να άφησα τα 2500 για να έρθω πίσω στο μηδέν για χαβαλέ; και άλλο άκουσα και άλλο το ζω. νομίζω;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ρατσισμός από τη γαμώρατσά τους που συναγωνίζεται τα άλλα καργιόλια της Ολλανδίας.
Δυστηχως σε επιβεβαιωνω κ γω σ αυτο...απο προσωπικη εμπειρια συγγενους Α βαθμου...τραβανε ζορι πολλοι Γερμανοι με μας...κ δεν ειναι παπατζες αυτα που λεω. ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
λες να άφησα τα 2500 για να έρθω πίσω στο μηδέν για χαβαλέ; και άλλο άκουσα και άλλο το ζω. νομίζω;

δηλαδη παντου γυρω σου εβλεπες ρατσισμο που σ ενοχλουσε;;;;; σε φιλους / συναδελφους;;;

ρατσισμο σ εσενα ειδικα;;;;;

εξηγησε μας...

ο ρατσισμος σ εσενα ειδικα προσωπικα δεν μου λεει οτι οι γερμανοι ειναι ρατσιστες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ή να γινει σκιουρος?

καθε μερα διαβωση και εργασια σε διαφορετικο κράτος  (μεσα απο το φορουμ)
και μετα βγαινει να δωσει και συμβουλες σαν να εχει ζησει εκει  :jerking: :jerking:
:tooth: :tooth:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
εάν
Δυστηχως σε επιβεβαιωνω κ γω σ αυτο...απο προσωπικη εμπειρια συγγενους Α βαθμου...τραβανε ζορι πολλοι Γερμανοι με μας...κ δεν ειναι παπατζες αυτα που λεω. ;)
Εάν έχεις δική σου επιχείρηση και κυρίως ψητοπωλείο όπως έχουν το 90% τον δικών μας εκεί ή είσαι πολλά χρόνια και έχεις καταντήσει χειρότερος ρουφιάνος από τους ντόπιους, εκεί ναι δεν έχεις παράδειγμα ρατσισμού. Αλλά εάν πας υπάλληλος τότε αλλάζει το θέμα. Εμένα ειδικά που με κάλεσαν παρακαλετά και με το που πήγα άρχισαν τις παπαριές ότι και να μου πει κανείς πλέον η άποψή μου είναι πως τα μουνόπανα εκεί θέλουν πάλι ελληνική πούτσα να στρώσουν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

βΛΕΠΕΙς τι λεω?  εσυ πας να μιλησεις βαση εμπειριας που εχεις ζησει και αυτοι πανε να σου μιλησουν και ισως και να επιμεινουν με βαση "μου εχουν πει , εχω διαβασει σε φορουμ , εχω ακουσει" πεταγεται ο αλλος ο ελαφρυς ο σκιουρος να μας πει κιολας πως θα ειναι εξω η ζωη μολις τελειωσει το χατζηλικι του μπαμπα  λες και αυτος ιδρωνει καθε μερα και βγαζει το ψωμι του μονος του :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

αφου βγηκαν τα κοπροσκυλα του δημοσιου μαζι με απλυτους και εκαιγαν γερμανικες σημαιες..σκεψου να το εκαναν αυτο γερμανοι με ελληνικες σημαιες...

μην πω για τους αλλους που βγηκαν σε τζηπ με γερμανικες στολες...

ειναι οι ιδιοι που πηγαιναν με ταψι παστιτσιο στα εξαρχεια και κερια περα δωθε...τις μαλακιες αυτων πληρωνουμε...

περιμενουν να βγει ο μανταμ μερκελ να βολευτουν με φρεντουδια καθε μερα στο δημοσιο..

λες και φταινε οι γερμανοι για τα χαμενα χρονια 1985-2004

Επισκέπτης
εάν
Εάν έχεις δική σου επιχείρηση και κυρίως ψητοπωλείο όπως έχουν το 90% τον δικών μας εκεί ή είσαι πολλά χρόνια και έχεις καταντήσει χειρότερος ρουφιάνος από τους ντόπιους, εκεί ναι δεν έχεις παράδειγμα ρατσισμού. Αλλά εάν πας υπάλληλος τότε αλλάζει το θέμα. Εμένα ειδικά που με κάλεσαν παρακαλετά και με το που πήγα άρχισαν τις παπαριές ότι και να μου πει κανείς πλέον η άποψή μου είναι πως τα μουνόπανα εκεί θέλουν πάλι ελληνική πούτσα να στρώσουν.
Οι Έλληνες έξω είναι οι χειρότεροι.
Σε καμιά περίπτωση μη ζητήσετε τη βοήθειά τους.
Ετοιμαστείτε για μεγάλες πούτσες...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
δηλαδη παντου γυρω σου εβλεπες ρατσισμο που σ ενοχλουσε;;;;; σε φιλους / συναδελφους;;;

ρατσισμο σ εσενα ειδικα;;;;;

εξηγησε μας...

ο ρατσισμος σ εσενα ειδικα προσωπικα δεν μου λεει οτι οι γερμανοι ειναι ρατσιστες
όχι δεν έχω ταμπελάκι να λέει έλληνας γαμήστε με σκατορατσιστές. αλλά σε άσχετη φάση πχ μπάτσος ολλανδός να τον έχεις καλέσει γιατί έκλεψαν την εταιρία σου και με το που σε ρωτάει από που είσαι να λέει μετά περί οικονομίας και ότι δεν είναι και έγκλημα αυτό που έγινε, άσχετα εντελώς, και να βγάζει λάδι τον ολλανδό που με έκλεψε...... ε δε γαμιόμσατε. ή ο κωλογερμανός να μου λέει δεν έχεις διάλειμμα όταν πρώτον είναι νόμιμο δικαίωμα και όρος στο συμβόλαιό μου και άλλα πολλά

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
βΛΕΠΕΙς τι λεω?  εσυ πας να μιλησεις βαση εμπειριας που εχεις ζησει και αυτοι πανε να σου μιλησουν και ισως και να επιμεινουν με βαση "μου εχουν πει , εχω διαβασει σε φορουμ , εχω ακουσει" πεταγεται ο αλλος ο ελαφρυς ο σκιουρος να μας πει κιολας πως θα ειναι εξω η ζωη μολις τελειωσει το χατζηλικι του μπαμπα  λες και αυτος ιδρωνει καθε μερα και βγαζει το ψωμι του μονος του :2funny: :2funny:
όπως έγγραψα στα αρχίδια μου τα 2500 ευρω ξέρεις άνετα γράφω και τις υποδείξεις του στυλ άκουσα ή μου είπαν. η γούνα μου το ξέρει.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
που αλλου στην ευρωπη βγαινουν να καινε ναζιστικες σημαιες..ουτε πορτογαλια ουτε ιρλανδια ουτε πουθενα..

μονο εδω στο μπορντελο..στην χωρα της μιζεριας και των καταλοιπων..ακομα στο 1940 ζουν οι κοπριτες..

εδω ζητανε αποζημιωσεις..τωρα το θυμηθηκαν τα κοπροσκυλα..στο χειροτερο timing που θα μπορουσαν...

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Οι Έλληνες έξω είναι οι χειρότεροι.
Σε καμιά περίπτωση μη ζητήσετε τη βοήθειά τους.
Ετοιμαστείτε για μεγάλες πούτσες...
+10000
για να γίνουν ένα με τους ντόπιους τελικά κατέληξαν χειρότεροι. ας θυμηθούμε οι δωσίλογοι κουκουλοφόροι στην κατοχή έκαναν το περισσότερο κακό

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αφου βγηκαν τα κοπροσκυλα του δημοσιου μαζι με απλυτους και εκαιγαν γερμανικες σημαιες..σκεψου να το εκαναν αυτο γερμανοι με ελληνικες σημαιες...

μην πω για τους αλλους που βγηκαν σε τζηπ με γερμανικες στολες...

ειναι οι ιδιοι που πηγαιναν με ταψι παστιτσιο στα εξαρχεια και κερια περα δωθε...τις μαλακιες αυτων πληρωνουμε...

περιμενουν να βγει ο μανταμ μερκελ να βολευτουν με φρεντουδια καθε μερα στο δημοσιο..

λες και φταινε οι γερμανοι για τα χαμενα χρονια 1985-2004
ναι ρε μαν εγω σου λεω,εχεις δικιο σ αυτα που λες...
ο αλλος που βγαινει ομως να παει να δουλεψει εκει περα τι φταιει??
αυτος τις εκαιγε τις γαμω-σημαιες των Γερμανων?
οχι...απλα τον παιρνει η μπαλα αδικα... :P :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ναι ρε μαν εγω σου λεω,εχεις δικιο σ αυτα που λες...
ο αλλος που βγαινει ομως να παει να δουλεψει εκει περα τι φταιει??
αυτος τις εκαιγε τις γαμω-σημαιες των Γερμανων?
οχι...απλα τον παιρνει η μπαλα αδικα... :P :P

αυτο λεμε..

στo προσωπο 5 κοπροσκυλων δημοσιου ή wanna be δημοσιος,που εκαψαν σημαια γερμανικη εκεινη την στιγμη στα ματια του γερμανου ειναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
pilot2005 διαφωνω εγω οταν ειχα μεινει εξωτερικο επειδη ειχανε παει οι γονεις μου για δουλειες
οι ελληνες εκει μας ειχανε φερθει παρα πολυ καλα βεβαια αμα εισαι σκιουρος ελαφρυς και καθεσαι και λες μαλακιες οπως εδω μεσα λογικο να τους εκνευρισεις και να σε παρουν στο ψιλο. Εχεις δει τα ποσταρισματα του? τις προαλλες ελεγε οτι θα γνωρισει μια στο Γκαζι λεει θα θελει να την παντρευτει αλλα μολις μαθει οτι ο πατερας και η μανα της ειναι στο δημοσιο μεγαλολαμογια θα κανει φασαρια και θα φυγει χαχα ηλιθιος τελειως

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
369
Πόντοι
36
όχι δεν έχω ταμπελάκι να λέει έλληνας γαμήστε με σκατορατσιστές. αλλά σε άσχετη φάση πχ μπάτσος ολλανδός να τον έχεις καλέσει γιατί έκλεψαν την εταιρία σου και με το που σε ρωτάει από που είσαι να λέει μετά περί οικονομίας και ότι δεν είναι και έγκλημα αυτό που έγινε, άσχετα εντελώς, και να βγάζει λάδι τον ολλανδό που με έκλεψε...... ε δε γαμιόμσατε. ή ο κωλογερμανός να μου λέει δεν έχεις διάλειμμα όταν πρώτον είναι νόμιμο δικαίωμα και όρος στο συμβόλαιό μου και άλλα πολλά
το ρατσισμο τον επιβεβαιωνω και εγω γιατρε
πριν ενα μηνα ανεβηκαμε να φερουμε ενα επαγγελματικο αυτοκινητο ενω στο ιντερνετ τα πουλουσε 2500 μολις του ειπαμε οτι ειμαστε ελληνες 4200 ακατεβατα λεει
εκτος αυτου μας εβγαλε τα συκωτια με χαρτια ασχετα με το θεμα μας ζητουσε οτι του ερχοταν στο κεφαλι

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
αυτο λεμε..

στo προσωπο 5 κοπροσκυλων δημοσιου ή wanna be δημοσιος,που εκαψαν σημαια γερμανικη εκεινη την στιγμη στα ματια του γερμανου ειναι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ..

Δεν υπαρχει ποιο αηδιαστικο και γλοιωδες ειδος απο τον πασοκτζη δημοσιο υπαλληλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom