Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

Επισκέπτης
Καλα το καταλαβα. Ο σκιουρος πρεπει να ειναι το κλασσικο τυπακι που δεν εχει ζησει κατι αλλα νομιζει οτι πρεπει να εχει γνωμη για αυτο.  :jerking: :jerking: :jerking:

Τελευταίο ποστ προς εσένα για αυτή τη βδομάδα: έκανες 4 ποστ χωρίς κανένα νόημα, με σκοπό να ψαχτείς να το γυρίσεις σε τσακωμό και να τρολάρεις πάλι. Σε συμβουλεύω: Άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς από αυτά που θα ειπωθούν σ αυτό το θρεντ μπας και σου χρησιμέψουν ποτέ στη ζωή σου. Βγαίνεις στην αγορά εργασίας. Ξύπνα. Να ξέρεις ότι μετά το στρατό η στάση των γονέων αλλάζει και το χαρτζιλίκι κόβεται. Αυτά. Τα επόμενα μου ποστ προς εσένα θα είναι μετά από μια βδομάδα, και φυσικά της μιας γραμμής, όπως πάντα.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλα το καταλαβα. Ο σκιουρος πρεπει να ειναι το κλασσικο τυπακι που δεν εχει ζησει κατι αλλα νομιζει οτι πρεπει να εχει γνωμη για αυτο.  :jerking: :jerking: :jerking:

Κατσε ρε δεν ειπα οτι λεει μαλακιες. Σωστο ειναι το νοημα των γραφομενων του.

αυτο δυσκολη εγγραφη θα ταν ασχημα για αρχη για καποιον μεχρι να ορθοποδησει οικονομικα και να μαθει την ζωη εκει?

88 GBP PER WEEK

88 ΕΠΙ 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΗΝΑΣ ΜΕΣΟΣΟ ΟΡΟΣ

μας κανουν 352 λιρες... μεσο ορο 300 πες... λεω για αρχη δεν ειναι ασχημα

Το σπιτι που μου δειχνεις ΔΕΝ ειναι Λονδινο. Ή ειναι τοσο Λονδινο οσο ειναι Αθηνα ο Ασπροπυργος. Σκεψου οτι δεν εχει μετρο κοντα. Ο κοντινοτερος σταθμος τρενου (σα να λεμε ΗΣΑΠ) ειναι το West Norwood.

καλυτερη χειροτερη? τι καλυτερο απο ελλαδα, και τι χειροτερο...

Χειροτερη προφανως ρε συ, αλλιως γιατι να φυγουν? Εγραψα και πιο πριν, πρεπει να σου αρεσει αυτος ο τροπος ζωης για να μεινεις εξω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τελευταίο ποστ προς εσένα για αυτή τη βδομάδα: έκανες 4 ποστ χωρίς κανένα νόημα, με σκοπό να ψαχτείς να το γυρίσεις σε τσακωμό και να τρολάρεις πάλι. Σε συμβουλεύω: Άνοιξε τα μάτια σου να ξεστραβωθείς από αυτά που θα ειπωθούν σ αυτό το θρεντ μπας και σου χρησιμέψουν ποτέ στη ζωή σου. Βγαίνεις στην αγορά εργασίας. Ξύπνα. Να ξέρεις ότι μετά το στρατό η στάση των γονέων αλλάζει και το χαρτζιλίκι κόβεται. Αυτά. Τα επόμενα μου ποστ προς εσένα θα είναι μετά από μια βδομάδα, και φυσικά της μιας γραμμής, όπως πάντα.

Ρε μαλέα εσενα ποιοι σε ταιζουν? οι γονεις δεν σε ταιζουν και σενα? Και σενα οι γονεις σε χαρτζηλικωνουν επομενως τι μου κανεις κυρηγμα?Δεν εισαι διαφορετικος απο εμενα αυτη τη στιγμη. Τι μου το παιζεις δασκαλος.

Εγω να ξεστραβωθω? εσυ καθεσαι και διαβαζεις οτι διαβαζεις απο ενα φορουμ χωρις να ξερεις αμα σου λενε πιπες ή οχι και ερχεσαι εδω και μας τα αναμασας τελειως βλαμμενος εισαι? αμα δεν πας εξω να χεις προσωπικη εμπειρια δεν μπορεις να ξερεις τι παιζει... δυσκολη εγγραφη εχω αδικο?

Ρε τι βλαμμενα εχουμε γεμισει ρε θα φυγω λεει στο εξωτερικο να ξερες ποσους τετοιους ηξερα που νομιζαν οτι θα πανε εξω και θα τους τα εχουν στρωμενα και στο τελος οι μισοι ουτε τολμησαν περιμενουν τα προγραμματα του ΕΣΠΑ ενω οι αλλοι πηγαν και γυρισαν. Λες σε μενα να ξυπνησω κιολας χαχαχα

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γερμανια κλεινει εργοστασιο της Opel..αυτο λεει πολλα για το τι ερχεται κ εκει..θα μπουν σ υφεση..

Θα κοιτουσα αυστρια-αγγλια-σκωτια-ιρλανδια απο ευρωπη

μετα Νεα Ζηλανδια-αυστραλια-καταρ-ντουμπαι με την σειρα π αναφερω
δυστηχως  η κριση κανει τον κυκλο της σε καθε χωρα...ουτε η αγγλια που ειναι καλα οικονομικα τωρα θα ειναι παντα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

θα το φάς το κεφάλι σου... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα σας πω ποσους έχω τετοιους στο στυλακι του... γιατι μου τους θυμισε τωρα... τελειωνει λεει το χαρτζηλικι εσενα ποιοι σε πληρωνουν για πες μας?

θα αποφυγει την απαντηση τωρα αλα εριναλ ... κουτοπονηριες

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλακας εγω που παραμελησα λιγο την σχολη... γιατι αν βγαλω το πτυχιο παω και δουλευω σε τουριστικες μοναδες σε νησια

το θεμα ειναι πως θα ειναι τα δεδομενα οταν θα βγω στην αγορα εργασιας σε 2-3 χρονια

γιατι βαλε 2 χρονια ακομα σχολη.. βαλε μετα στρατο...

δεν ξερω πως θα ειναι τοτε..

και οχι μονο για μενα.. για ολους της ηλικιας μου..

Επισκέπτης
Σταμ άμα δεν έχεις εμπειρία και πτυχία ωστόσο επιμείνεις στην Αγγλία, προτίμησε πόλη εκτός Λονδίνου, το οποίο αν παίρνεις λιγότερα από 25.000 δεν αγγίζεται.
Ψάξου και γι αΣκωτία μεριά, όπως Εδιμβούργο, κλπ
Προπάντός για Λονδίνο διάβασε όλα τα ποστ του τύπου στο fromgr2uk καθώς και τα σχόλια από κάτω. Είναι χρυσάφι τέτοια blog

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αμα σας πω ποσους έχω τετοιους στο στυλακι του... γιατι μου τους θυμισε τωρα... τελειωνει λεει το χαρτζηλικι εσενα ποιοι σε πληρωνουν για πες μας?

θα αποφυγει την απαντηση τωρα αλα εριναλ ... κουτοπονηριες

γιατί ρε το παιδί το βρίζεις τι σου έκανε μια συμβουλή σε είπε.Τι σαι συ ρε αδελφάκι :grin:

Επισκέπτης
μαλακας εγω που παραμελησα λιγο την σχολη... γιατι αν βγαλω το πτυχιο παω και δουλευω σε τουριστικες μοναδες σε νησια

το θεμα ειναι πως θα ειναι τα δεδομενα οταν θα βγω στην αγορα εργασιας σε 2-3 χρονια

γιατι βαλε 2 χρονια ακομα σχολη.. βαλε μετα στρατο...

δεν ξερω πως θα ειναι τοτε..

και οχι μονο για μενα.. για ολους της ηλικιας μου..

ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων στα τουριστικά είσαι τύπε; Πάτρα;

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Καλησπέρα στα αλάνια. Λοιπόν κατάθεση εμπειρίας από γαμωΓερμανία. Καθαρός μισθός 2500. Κόστος σπιτιού 500 ευρώ συν 50 ευρώ το ρεύμα, σύνολο 550 με όλα τα του σπιτιού πληρωμένα σε καλό σπίτι κοντά στο κέντρο της πόλης. Κόστος σούπερ μάρκετ περίπου 500-600 ευρώ το μήνα. Κάντε μαθηματικά. Μείον τώρα. Ρατσισμός από τη γαμώρατσά τους που συναγωνίζεται τα άλλα καργιόλια της Ολλανδίας. Ατελείωτες ώρες δουλειάς με ρεπό (και καλά που στα δίνουν με χίλια ζόρια) μιας και δεν έχει υπερωρίες. Ζωή εκεί δεν υπάρχει, όλοι αλκοόλες μόνο τα μπουρδέλα τους λένε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τιθεται κ πλαγιο ερωτημα στο θρεντ?
δηλ:προτιμαται καποιος να ειναι ανεργος να λιαζεται ολη μερα καθιμενος στα παγκακια τρωγοντας πασατεμπο ή να λιωνει στο σπιτι στο pc με πληρωμενη συνδρομη απο την μανα του, για να λεει οτι την βρισκει με τον τροπο ζωης στο Ελλαντα ??

ή προτιμαται να δοκιμασει (ειδικα εαν ειναι κατω των 30) την τυχη του στο εξωτερικο,να βρει μια δουλεια κ να προσπαθησει να βαλει μια ταξη στην ζωη του,δοκιμαζοντας ταυτοχρονα κ τον πολυσηζητημενο τροπο ζωης των ξενων χωρων....

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
δυστηχως  η κριση κανει τον κυκλο της σε καθε χωρα...ουτε η αγγλια που ειναι καλα οικονομικα τωρα θα ειναι παντα...

η αγγλια εχει δικο τηε νομισμα..

απο ευρωπη κοιτα αυστρια-σκωτια-ειρε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλησπέρα στα αλάνια. Λοιπόν κατάθεση εμπειρίας από γαμωΓερμανία. Καθαρός μισθός 2500. Κόστος σπιτιού 500 ευρώ συν 50 ευρώ το ρεύμα, σύνολο 550 με όλα τα του σπιτιού πληρωμένα σε καλό σπίτι κοντά στο κέντρο της πόλης. Κόστος σούπερ μάρκετ περίπου 500-600 ευρώ το μήνα. Κάντε μαθηματικά. Μείον τώρα. Ρατσισμός από τη γαμώρατσά τους που συναγωνίζεται τα άλλα καργιόλια της Ολλανδίας. Ατελείωτες ώρες δουλειάς με ρεπό (και καλά που στα δίνουν με χίλια ζόρια) μιας και δεν έχει υπερωρίες. Ζωή εκεί δεν υπάρχει, όλοι αλκοόλες μόνο τα μπουρδέλα τους λένε.

πόσες ώρες εργασίας την ημέρα αν θες πές μας

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Αγγλία τώρα. Περί το 2007 έκανα εκεί. Μισθός 5 λίρες καθαρές την ώρα. Τα μισά κάθε βδομάδα πήγαιναν στο νοίκι για ένα γαμωστούντιο του κώλου. Κόστος ζωής. Σούπερ μάρκετ πιο φθηνά από ελλαδιστάν, κόστος κίνησης με μετρό 30 λίρες η κάρτα μετρό για ζώνη 1-2 ανά βδομάδα. Οι μισθοί που παίζουν και από πρόσφατο ταξίδι είναι για 2 άτομα να πάνε καθώς αλλιώς δεν κάνεις κάβα με τα νοίκια στο Λονδίνο. Εάν πας σε άλλη περιοχή ίσως μαζέψεις χρήμα αλλά δεν έχει πολλές δουλειές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τιθεται κ πλαγιο ερωτημα στο θρεντ?
δηλ:προτιμαται καποιος να ειναι ανεργος να λιαζεται ολη μερα καθιμενος στα παγκακια τρωγοντας πασατεμπο ή να λιωνει στο σπιτι στο pc με πληρωμενη συνδρομη απο την μανα του, για να λεει οτι την βρισκει με τον τροπο ζωης στο Ελλαντα ??

ή προτιμαται να δοκιμασει (ειδικα εαν ειναι κατω των 30) την τυχη του στο εξωτερικο,να βρει μια δουλεια κ να προσπαθησει να βαλει μια ταξη στην ζωη του,δοκιμαζοντας ταυτοχρονα κ τον πολυσηζητημενο τροπο ζωης των ξενων χωρων....

ή να γινει σκιουρος?

καθε μερα διαβωση και εργασια σε διαφορετικο κράτος  (μεσα απο το φορουμ)
και μετα βγαινει να δωσει και συμβουλες σαν να εχει ζησει εκει  :jerking: :jerking:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι πρεπει να την κανω, οποιος ομως θελει ας ποσταρει εδω σοβαρες ερωτησεις και θα απαντησω οταν μπορεσω. Ή ας στειλει και πμ. Την αγορα της Αγγλιας την ξερω αρκετα καλα, οποτε ισως μπορω να βοηθησω.

Πριν φυγω μονο να πω πως αυτο που πρεπει να εχει υποψη του ο οποιοσδηποτε θελησει να παει προς τα εκει ειναι πως αυτοι εχουν ενα εντελως διαφορετικο εργασιακο περιβαλλον σε σχεση με εμας. Εκει τα πραγματα ειναι αγρια. Δεν ειναι οπως εδω, οπου απολυσεις δε γινονται (παρα μονο αν κλεισει η εταιρια), το Λονδινο ειμαι ψυχρος καπιταλισμος, μπορει να φτασεις ψηλα αλλα αμα σου κατσει η στραβη δεν εχει μαξιλαρακι, πεφτεις στο κενο.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

καποιος δεν τα λεει καλα με τον ρατσισμο...

δεν εχω ακουσει κατι απο γνωστο εκει..ισα ισα πολλοι φιλικοι οι γερμανοι

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η αγγλια εχει δικο τηε νομισμα..

απο ευρωπη κοιτα αυστρια-σκωτια-ειρε
δεν ειναι μονο οτι εχει δικο της νομισμα ,το νομισμα της αγγλιας αυτην την στιγμη ειναι το ποιο υσχηρο στον κοσμο σε ολες της ισοτιμιες..

τι ευρω, τι δολλαριο, τι ελβετικα φραγκα.. υπερεχει παρα πολυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom