You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 438
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οχι πως με χαλασε το δευτερο αλλα δεν φτανει το σουρεαλ του πρωτου...
To πρώτο είχε και μια πρέζα (τσι)μπουκοφσκιά..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σύμφωνα με την άποψη που εκφράζεται στο πρώτο ''Μανιφέστο'' του κινήματος των σουρρεαλιστών, σουρρεαλισμός είναι "Καθαρός ψυχικός αυτοματισμός, που εκφράζει, προφορικά ή γραπτά, την πραγματική λειτουργία της ψυχής. Η σκέψη υπαγορεύεται χωρίς τον έλεγχο της λογικής και πέρα από κάθε αισθητικό ή ηθικό έλεγχο''.
The aim was to "resolve the previously contradictory conditions of dream and reality."
The aim was to "resolve the previously contradictory conditions of dream and reality."
Επισκέπτης
Χωσε λεμε......θα σκασει και τριτη αποπειρα με γκεστ συμμετοχη πουλεν απο εξωτερικο....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
πρεζα?????... ποδολαγνεια,ουρα και φιλοτιμο!!!To πρώτο είχε και μια πρέζα (τσι)μπουκοφσκιά..
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πρεζα?????... ποδολαγνεια,ουρα και φιλοτιμο!!!
εζήλωσες την δόξαν του ποδολάγνου κοντινούλη ???
Επισκέπτης
ποδολαγνεια
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
Λάτρεψες, έτσι??
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
ΝΤΕΜΟ 3...
....Η σιωπη στο ακριβο ρετιρε του Schoneberg ηταν εκκωφαντικη...ειχε μπει μολις πεντε λεπτα αλλα του εμοιαζε αιωνας.....Το αντικε πικ απ επαιζε το "αντερ πρεσουρ" και οι νοτες του ειχαν γινει ενα με το παγωμενο σκηνικο...."Τι εχεις", ακουστηκε μια φωνη απο το καθιστικο, "δεν εισαι αυτος που ηξερα, πλεον","κατι μεσα σου εχει αλλαξει"....σιωπη,ανεκφραστα προσωπα σαν απο πετρα ,σωματα βαρια, μολυβενια..."Τιποτα,τιποτα δεν εχω",απαντησε και πηγε γοργα προς τα μεσα...."απλως τελευταια γαμιεται λιγακι ο δεικτης και ο νταου τζωνης με παει κοντρα" συμπληρωσε αψυχα....σιωπη απλωθηκε ξανα....
Επιασε το τηλεκοντρολ και αρχισε να ψαχνει τα καναλια με βια...."παλι μου χαλασες το δορυφορικο" φωναξε, "που ειναι το ΣΚΑΙ και αρχιζει ο τραγκας το φελεκι μου μεσα" γρυλισε...
η πληρωμενη απαντηση δεν αργησε να ερθει σε παραπονιαρικο τονο,"ξερεις,εχω κανει πεντικιουρ εδω και μια βδομαδα,μεχρι και χρωμα αλλαξα,αλλα εσυ σιωπη,ουτε τα προσεξες"...ΠΑΓΩΣΕ...ηξερε πως ειχε αδικο,πως μια βδομαδα τωρα ετρεχε να προλαβει την εκπομπη του πασχου και του μπαμπη και αδιαφορουσε για ολα τα αλλα,πως ομως να το παραδεχτει...."Ε ΚΑΙ" απαντησε αυστηρα,"ειχα προβληματα στο εργοστασιο στην ελλαδα,με χουνε γαμησει στις καταγελιες οι μπινεδες,ξεχασαν που μου φιλουσαν την κατουρημενη μου ποδια, ομως θα παρουν τα αρχιδια μου και θα μαθουν,θα πεινασουν πασχαλιατικα"-ΦΤΑΝΕΙ...ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕ...."ΞΕΡΕΙΣ..δεν εκανα μονο πεντικιουρ,εγραψα και ενα ποιημα για την φραου και δεν του εδωσες σημασια,ουτε καν μπηκες στον κοπο να γραψεις κατι για αυτο στο μπουρδελα ,απο το γραφειο"..."τι θα πουν οι φιλοι μας ,ο αλληλλεγγυος ,ο φιπης,ο οφθαλμιατρος ,τσαμπα τοση αβαντα,τσαμπα τοση στηριξη"....ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ????? ΑΧΑΡΙΣΤΕ!!!!...εσκυψε το κεφαλι,ηξερε πως τοση αναπτυξη ουτε αυτος μπορουσε να αντεξει....
....Η σιωπη στο ακριβο ρετιρε του Schoneberg ηταν εκκωφαντικη...ειχε μπει μολις πεντε λεπτα αλλα του εμοιαζε αιωνας.....Το αντικε πικ απ επαιζε το "αντερ πρεσουρ" και οι νοτες του ειχαν γινει ενα με το παγωμενο σκηνικο...."Τι εχεις", ακουστηκε μια φωνη απο το καθιστικο, "δεν εισαι αυτος που ηξερα, πλεον","κατι μεσα σου εχει αλλαξει"....σιωπη,ανεκφραστα προσωπα σαν απο πετρα ,σωματα βαρια, μολυβενια..."Τιποτα,τιποτα δεν εχω",απαντησε και πηγε γοργα προς τα μεσα...."απλως τελευταια γαμιεται λιγακι ο δεικτης και ο νταου τζωνης με παει κοντρα" συμπληρωσε αψυχα....σιωπη απλωθηκε ξανα....
Επιασε το τηλεκοντρολ και αρχισε να ψαχνει τα καναλια με βια...."παλι μου χαλασες το δορυφορικο" φωναξε, "που ειναι το ΣΚΑΙ και αρχιζει ο τραγκας το φελεκι μου μεσα" γρυλισε...
η πληρωμενη απαντηση δεν αργησε να ερθει σε παραπονιαρικο τονο,"ξερεις,εχω κανει πεντικιουρ εδω και μια βδομαδα,μεχρι και χρωμα αλλαξα,αλλα εσυ σιωπη,ουτε τα προσεξες"...ΠΑΓΩΣΕ...ηξερε πως ειχε αδικο,πως μια βδομαδα τωρα ετρεχε να προλαβει την εκπομπη του πασχου και του μπαμπη και αδιαφορουσε για ολα τα αλλα,πως ομως να το παραδεχτει...."Ε ΚΑΙ" απαντησε αυστηρα,"ειχα προβληματα στο εργοστασιο στην ελλαδα,με χουνε γαμησει στις καταγελιες οι μπινεδες,ξεχασαν που μου φιλουσαν την κατουρημενη μου ποδια, ομως θα παρουν τα αρχιδια μου και θα μαθουν,θα πεινασουν πασχαλιατικα"-ΦΤΑΝΕΙ...ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕ...."ΞΕΡΕΙΣ..δεν εκανα μονο πεντικιουρ,εγραψα και ενα ποιημα για την φραου και δεν του εδωσες σημασια,ουτε καν μπηκες στον κοπο να γραψεις κατι για αυτο στο μπουρδελα ,απο το γραφειο"..."τι θα πουν οι φιλοι μας ,ο αλληλλεγγυος ,ο φιπης,ο οφθαλμιατρος ,τσαμπα τοση αβαντα,τσαμπα τοση στηριξη"....ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ????? ΑΧΑΡΙΣΤΕ!!!!...εσκυψε το κεφαλι,ηξερε πως τοση αναπτυξη ουτε αυτος μπορουσε να αντεξει....
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
μετα απο το προχτεσινο του ποστ ,το δηλωσα ξερα....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ,Η ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ....Η ΔΕΞΑ ΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑεζήλωσες την δόξαν του ποδολάγνου κοντινούλη ???
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κοντινούλη... για Αννίτα σε βλέπω λίαν συντόμως...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μετα απο το προχτεσινο του ποστ ,το δηλωσα ξερα....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ,Η ΜΟΥΣΣΑ ΜΟΥ....Η ΔΕΞΑ ΜΟΥ ΠΑΤΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ
αν ενδιαφέρεσαι πάντως να γίνεις πατουσολάγνος και σύ πες μου... να σου προσφερω την αριστερή μου πατούσα (είναι και 47αρα)... αλλά πρώτα θα έχεις πλύνει το στόμα σου, θα έχεις βάλει και χλωρίνη...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε συ που εισαι ηδη στην επιτροπη βοηθα να παρει κανα ευρωπουλο....κοντινούλη... για Αννίτα σε βλέπω λίαν συντόμως...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ....κοντινούλη... για Αννίτα σε βλέπω λίαν συντόμως...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ρε συ που εισαι ηδη στην επιτροπη βοηθα να παρει κανα ευρωπουλο....
μπαααα .. θα περιμένουμε να καθαρίσουμε πρώτα με τα άλλα νούμερα (πόντικες κλπ)...
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
ρε συ που εισαι ηδη στην επιτροπη βοηθα να παρει κανα ευρωπουλο....
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ....
ενώ εσύ παρακολουθείς σοβαρές εκπομπές να πούμ'.... τον Χίο, τον Παπαγιάννη, τον Ζουγκλα και τους λοιπούς έγκριτους... για να μην πούμε ότι κάνεις και ακρόαση στα εναλλακτικά ραδιόφωνα ...
Επισκέπτης
Τι να καθαρισεις ρε κακομοιρη?Σαλτα ψαξε να με βρεις καλυτερα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που σε χαλασε και το σουρεαλ του ντεμο νο1...ΚΟΥΤΙ σου ερχεται,ψυχανωμαλαρα...μπαααα .. θα περιμένουμε να καθαρίσουμε πρώτα με τα άλλα νούμερα (πόντικες κλπ)...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Τι να καθαρισεις ρε κακομοιρη?Σαλτα ψαξε να με βρεις καλυτερα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που σε χαλασε και το σουρεαλ του ντεμο νο1...ΚΟΥΤΙ σου ερχεται,ψυχανωμαλαρα...
να σε βρώ να σε κάνω τι ρε???
ούτε το σάλιο μου να σε φτύσω δεν αξίζεις...
τράβα να πουλήσεις τώρα ελπίδες στην χοντρική με 6.5-7% προμήθεια...
Επισκέπτης
Συνεχισε ετσι,καλα το πας...αναμενω ανταποκριση οταν θα σε βριζολογανε,παπαρα...να σε βρώ να σε κάνω τι ρε???
ούτε το σάλιο μου να σε φτύσω δεν αξίζεις...
τράβα να πουλήσεις τώρα ελπίδες στην χοντρική με 6.5-7% προμήθεια...