Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πωωωωωω ρε τύχηηηηη... Διπλή δόση σήμερα...

[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[size=15pt]Είναι ένα χόρτο μαγικοοοοοοοό, δώστε μου λίγο για να πιωωωωώ, τον Βόλδι μου να ονειρευτωωωώ και να φωνάξω ως τον θεοοοοοό!  Βολδάκι μουουουου σε αγαπωωωωώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικοοοοό, σαν το χασίς το Isd, με  σένα Βόλδι μαστουρώνει ολη η γηηηηή! [/size] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παιξε τζοκερ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
ε νταξει εδω συμφωνω μαζι σου... ειναι μαλεας ο τυπος τον εβλεπα χθες στο EXTRA3 μπερδεψε την Μπαρουφα που ηταν ΠΑΣΟΚ Με ΣΥΡΙΖΑ.... δεν ξερω αμα προλαβε κανεις τον διαλογο

παντως γενικα το μπλα μπλα το εχει.
.....πως με εχεις κοψει???ικανο να παρακολουθησω εξτρα3 και μαλιστα διαλογο του τσιριδα με την μπαρουφα??..... :( γαμωτο σταθηκα ατυχος χτες,δεν τον προλαβα τον διαλογο!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
.....πως με εχεις κοψει???ικανο να παρακολουθησω εξτρα3 και μαλιστα διαλογο του τσιριδα με την μπαρουφα??..... :( γαμωτο σταθηκα ατυχος χτες,δεν τον προλαβα τον διαλογο!
ρε μαλακα βλεπεις χτρα3????? και σε ειχα σε εκτιμηση.... :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
... :2funny: [size=1pt]το αντιθετο εγραψα,ξαναδιαβασε[/size]  :2funny:...κατρακυλησα ,τι να κανω?
εφυγε ο Δωνης ρε παπαρα κουλαρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην πεφτεις στα σκληρα...η ζωη ειναι ωραια με τον Αδωνη παρεα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
εφυγε ο Δωνης ρε παπαρα κουλαρε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μην πεφτεις στα σκληρα...η ζωη ειναι ωραια με τον Αδωνη παρεα
..σημερα σκεφτομαι να πεσω χαμηλοτερα, να αγγιζω πατο αποπατο,να ξυσω τον πυθμενα με τα νυχια....ΝΑ ΔΩ ΤΡΑΓΚΑ  :o :o :S ....[size=1pt]ΟΥΤΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ[/size]...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
..σημερα σκεφτομαι να πεσω χαμηλοτερα, να αγγιζω πατο αποπατο,να ξυσω τον πυθμενα με τα νυχια....ΝΑ ΔΩ ΤΡΑΓΚΑ  :o :o :S ....[size=1pt]ΟΥΤΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΟΜΩΣ[/size]...
οχιιι ρε μαλακα σε παρακαλουμε ολα τα παιδια που σε γουσταρουμε εδω στο φορουμ....πλς μη ρε μαλακα....κανε σιγα σιγα θεραπεια τυπου μεθα δες καθε μερα λιγο (αλλα λιγο ε?) μπαμπη...σε λιγο οι πονοι θα σταματησουν

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
οχιιι ρε μαλακα σε παρακαλουμε ολα τα παιδια που σε γουσταρουμε εδω στο φορουμ....πλς μη ρε μαλακα....κανε σιγα σιγα θεραπεια τυπου μεθα δες καθε μερα λιγο (αλλα λιγο ε?) μπαμπη...σε λιγο οι πονοι θα σταματησουν
..."λουσου με μπαμπη και θα δεις!"...αυτο προτεινεις δηλαδη? θα το τολμησω ,ουτως η αλλως δεν εχει χαμηλοτερα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μη ρε μαλακες εξω τα ναρκωτικα απο το μπου.....μην λουστης ρε μαλακα μυτια καντονε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
..."λουσου με μπαμπη και θα δεις!"...αυτο προτεινεις δηλαδη? θα το τολμησω ,ουτως η αλλως δεν εχει χαμηλοτερα...

Με "Κώνστα", λουστήκατε;

http://[URL unfurl="true"]www.ofono.gr/content/data/multimedia/images/konstas932487.jpg[/img[/URL]]

Λουστείτε με Κώνστα για να δείτε διαφορά.  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Μη μου βάζεις ιδέες και είμαι επιρρεπής..
...αμα δεν γινεις ο τζακ κερουακ των τηλεοπτικων συχνοτητων ,πως θα εκτιμησεις την αναπτυξη οταν ερθει......κατρακυλα ελευθερα νατσε! :sunglasses:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Με "Κώνστα", λουστήκατε;

http://[URL unfurl="true"]www.ofono.gr/content/data/multimedia/images/konstas932487.jpg[/img[/URL]]

[/quote]ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΩ ΑΒΑΤΑΡΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΣ!!!!!!!!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Με "Κώνστα", λουστήκατε;

[/quote]
καινουργιος Γ    Α  Μ  Α  Τ  Ο  Σ!!!!!!!  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Ο Ιάκωβος χρησιμοποίησε τα λιγδιασμένα του παπούτσια απ'το πρώτο κεφάλαιο για να μας μπάσει στο κλίμα.
Εγώ έχω περισσότερες επιλογές λίγδας..
ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΕΝ............. Ο καθένας μπορεί να απαιτήσει αυτό που νομίζει πως πρέπει να πληρώνεται.

Εγω ζητάω πολλά γιατί φέρνω αποτέλεσμα.

Αν δεν τα "έφερνα" στα αφεντικά θα έπαιρνα τα αρχίδια μου.

Ξέρω ξέρω και τους υπαλλήλους.... Γλείφουν κατουρημένες ποδιές να πιάσουν κάπου δουλειά και μετά, λούφα και  αραλίκι μόλις γυρίσει την πλάτη το αφεντικό.

Κι όταν το αφεντικο είναι το δημόσιο φυσικά δεν μιλάει κανείς.

Αν τύχει κανας ταλαίπωρος εργοδότης και μιλήσει αρχίζουν οι απειλές με επιθεώρηση εργασίας και καταγγελίες στο ΙΚΑ.

Αει σιχτίρ ρε μαλακες όλοι. Εκεί να ψοφήσετε στην πεινα μέχρι να μάθετε να εκτιμάτε αυτόν που σας ταίζει. Βρωμιάρηδες.

-ΠΑΣ Η ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom