Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδή άν κατάλαβα καλά τό ζητούμενο είναι  <<το μουνί>> , δέν ξέρω συγχωράτε με σήμερα
μάλλλλλλλον δέν ξύπνησα καλά καί αρχισα τίς μπαρούφες  :think: :think: :think:

ρε παπάρα πρωτομαγιά είναι σήμερα όχι πρωταπριλιά  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
file.ashx

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Οταν ξαναπάς στο x-bar να κοιτάς καί λίγο γύρω σου ...... όχι μόνο τό κεχρί  ;)

γιατί ρε??? έχασα κανένα ωραίο βυζί ?? κανέναν ωραίο κώλο ???

τις καλημέρες μου ρεεεεε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα μου επιτρέψεις να διορθώσω καποια πράγματα
2,Εδώ διαφωνώ κάθετα και οριζόντια και διαγώνια!
Η Ελλάδα δεν είχα κανένα ρατσισμό για τους γερμανούς!
Τα τελευταία 3-4 χρόνια πλά δεν τους χωνεύουμε λόγω οικονομικής κρίσης, όπως άλλωστε δεν τους χωνεύει κανείς στην υπόλοιπη Ευρώπη για τον ίδιο λόγο!
Αυτό όμως δεν είναι ρατσισμός!
Άλλο η αντιπαλότητα και άλλο ο ρατσισμός!
Έχουμε μπερδέψει τις έννοιες!
Ρατσιστές είναι σίγουρα όμως οι γερμανοί που θεωρούν ότι η ιστορία τους χρωστάει και πάνε να το πατσίσουν!

και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι γερμανοί σέβονται τους νόμους?
επειδή έτσι υποστηρίζουν?
Εγώ προσωπικά δεν έχω γνωρίσει πιο μεγάλους απατεώνες!
χωρίς μπέσα!
πιο πολύ κι από ιταλούς της νότιας μεριάς.....

και για να μη γράφω πολλά, θα πω μόνο ότι η ζίμενς, η εταιρίες κατασκευής όπλων και πολλές άλλες, γερμανικές είναι και λάδωσαν ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!!!!!!!!!
'Αιντε που θα μας πουν και οι γερμανοί ότι είναι τίμιος λαός!
για το τζάμπα σκοτώνουν τη μάνα τους και σου δίνουν και τη γυναίκα τους.....και κυριολεκτώ και πάλι! :grin:

5.Οι γερμανοί φυσικά και δεν το έχουν καταλάβει!
Ο απλός λαός κοιμάται!
και σαν κουτοί που είναι δε θα πάορυν χαμπάρι τι έγινε και ποιος τους έκλεψε!
εμείς τουλάχιστον λέμε ο γιωργάκης είναι κλέφτης και το ξέορυμε!
υτοί δε θα μπορούν να  το πιστέψουν και θα κλείνουν υποκριτικά τα μάτια!!! ;)
με τη σειρά

για το (2) διαφωνούμε. Ρατσιστές είμαστε κι εμείς σαν λαός. Και ο ρατσισμός βγαίνει κατά κύριο λόγο πάντα προς αυτούς που είναι κατά τη γνώμη μας υποδεέστεροι. Απλά εμείς τον βγάζουμε και προς τους οικονομικά πιο εύρωστους γιατί εκτός από ρατσιστές (Ελληνάρες οι διαφορετικοί) είμαστε πάντα και κατατρεγμένοι που ποτέ δεν κάνουμε λάθη.

Οι Γερμανοί σέβονται τους νόμους γιατί οι νόμοι τους εφαρμόζονται. Τόσο απλά. Εδώ στην Ελλάδα και νόμους δεν έχουμε, και δεν τους εφαρμόζουμε και τιμωρία δεν έχουμε.

Το παράδειγμα που έφερες για εταιρίες είναι ευκαιριακό και παιδικό. Κατά αντιστοιχία οι μεγαλύτερες αμερικάνικες, αγγλικές, γαλλικές, κινέζικες κλπ εταιρίες έχουνεκάνει λοβιτούρες παντού προκειμένου να αυξήσουνε κέρδη και να αναρριχηθούν ακόμα και με άννομες οδούς. Το χρήμα δεν έχει πατρίδα. Εφόσον υπήρχε αντίστοιχη ελληνική εταιρία να είσαι σίγουρος πως θα έκανε το ίδιο. Απλά δεν έχουμε τεχνολογία αιχμής εμείς σαν παραγωγή. Την ΠΥΡΚΑΛ τη γαμήσανε.

Όσο για το τσάμπα, ξέρεις κανέναν που δεν του αρέσει; Όχι λαό, άνθρωπο λέω!

Για το (5) έχεις δίκιο, το είπα και προηγουμένως εγώ. Οι Γερμανοί οι περισσότεροι είναι τόσο ζούδια πολιτικά όσο και εμείς που εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως η λύση θα έρθει μέσα από τα υπάρχοντα κόμματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διάβασα τό πόστ 2 φορές , είλικρινά δέν βγάζω νόημα ....δέν σε προσβάλω έπ ούδενι , αλλά  :think:
τι δεν κατάλαβες;
λέω πως λέμε ρατσιστή ένα λαό εμείς που είμαστε ρατσιστές οι ίδιοι...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί ρε??? έχασα κανένα ωραίο βυζί ?? κανέναν ωραίο κώλο ???

τις καλημέρες μου ρεεεεε
θα πάει κανείς σήμερα; έλεγα να περάσω καμιά βόλτα να το δω αυτό το περιβόητο πια...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.135
Πόντοι
22.785
τι δεν κατάλαβες;
λέω πως λέμε ρατσιστή ένα λαό εμείς που είμαστε ρατσιστές οι ίδιοι...

ο.κ.  :-*

θα πάει κανείς σήμερα; έλεγα να περάσω καμιά βόλτα να το δω αυτό το περιβόητο πια...

Αυριο θά πάμε , πάντως ζεστό σάν τό αμνεζια δέν είναι ...... λίγο ξεπετούλα
πάγενε καί πές μας !!

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
(....)
5.Οι γερμανοί φυσικά και δεν το έχουν καταλάβει!
Ο απλός λαός κοιμάται!
και σαν κουτοί που είναι δε θα πάορυν χαμπάρι τι έγινε και ποιος τους έκλεψε!
εμείς τουλάχιστον λέμε ο γιωργάκης είναι κλέφτης και το ξέορυμε!
υτοί δε θα μπορούν να  το πιστέψουν και θα κλείνουν υποκριτικά τα μάτια!!! ;)
Εγώ θα διαφωνήσω ΚΑΙ σ' αυτό. Ενδεικτικά, ο Προέδρος της Δημοκρατίας οδηγήθηκε σε παραίτηση, για παράπτωμα που στην Ελλάδα θα χαρακτηριζόταν 'ψύλλου πήδημα'....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ θα διαφωνήσω ΚΑΙ σ' αυτό. Ενδεικτικά, ο Προέδρος της Δημοκρατίας οδηγήθηκε σε παραίτηση, για παράπτωμα που στην Ελλάδα θα χαρακτηριζόταν 'ψύλλου πήδημα'....
ναι αλλά ο Σόιμπλε μια χαρά τους ταίζει πως η Γερμανία δεν έχει πρόβλημα με την κρίση, όπως τα λέγανε σε εμάς Γιωργάκης και Κωστάκης και χειροκροτούσανε από κάτω οι μαλάκες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο.κ.  :-*

Αυριο θά πάμε , πάντως ζεστό σάν τό αμνεζια δέν είναι ...... λίγο ξεπετούλα
πάγενε καί πές μας !!
μόνος μου δεν πάω.
αν ήταν θα πήγαινα για να βρεθώ με κανέναν. Αλλιώς.... τι να το κάνω;

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλά ο Σόιμπλε μια χαρά τους ταίζει πως η Γερμανία δεν έχει πρόβλημα με την κρίση, όπως τα λέγανε σε εμάς Γιωργάκης και Κωστάκης και χειροκροτούσανε από κάτω οι μαλάκες.
Αν συγκρίνεις το ΤΙ λέει ο ΚΑΘΕ υπουργός οικονομικών στον ΛΑΟ ΤΟΥ σχετικά με την κατάσταση της οικονομίας της ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, νομίζω ότι ο Σόϊμπλε είναι μάλλον από τους λιγότερο 'ταίζοντες'...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
-που να ανακαλυψει αυτος ο "αρχαιοκαπηλολαγνος" το μπουρδελα...ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=991726[/img[/URL]]
[/quote]

[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[size=15pt]Είναι ένα χόρτο μαγικοοοοοοοό, δώστε μου λίγο για να πιωωωωώ, τον Άδωνη να ονειρευτωωωώ και να φωνάξω ως τον θεοοοοοό!  Τσιρίδα μουουουου σε αγαπωωωωώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικοοοοό, σαν το χασίς το Isd, με  σένα  Σπύρο μαστουρώνει ολη η γηηηηή! [/size] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[size=15pt]Είναι ένα χόρτο μαγικοοοοοοοό, δώστε μου λίγο για να πιωωωωώ, τον Άδωνη να ονειρευτωωωώ και να φωνάξω ως τον θεοοοοοό!  Τσιρίδα μουουουου σε αγαπωωωωώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικοοοοό, σαν το χασίς το Isd, με  σένα  Σπύρο μαστουρώνει ολη η γηηηηή! [/size] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρτε βιβλια παιδια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
...δυο λεπτα να κουρκουνησω κατι απο την χαρα μου......... :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

ε νταξει εδω συμφωνω μαζι σου... ειναι μαλεας ο τυπος τον εβλεπα χθες στο EXTRA3 μπερδεψε την Μπαρουφα που ηταν ΠΑΣΟΚ Με ΣΥΡΙΖΑ.... δεν ξερω αμα προλαβε κανεις τον διαλογο

παντως γενικα το μπλα μπλα το εχει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
ε νταξει εδω συμφωνω μαζι σου... ειναι μαλεας ο τυπος τον εβλεπα χθες στο EXTRA3 μπερδεψε την Μπαρουφα που ηταν ΠΑΣΟΚ Με ΣΥΡΙΖΑ.... δεν ξερω αμα προλαβε κανεις τον διαλογο

παντως γενικα το μπλα μπλα το εχει.

Πωωωωωω ρε τύχηηηηη... Διπλή δόση σήμερα...

[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[size=15pt]Είναι ένα χόρτο μαγικοοοοοοοό, δώστε μου λίγο για να πιωωωωώ, τον Βόλδι μου να ονειρευτωωωώ και να φωνάξω ως τον θεοοοοοό!  Βολδάκι μουουουου σε αγαπωωωωώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικοοοοό, σαν το χασίς το Isd, με  σένα Βόλδι μαστουρώνει ολη η γηηηηή! [/size] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom