Νέα

Μισθοι σε χωρες της Ε.Ε και αλλες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 438
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα φευγατε εξωτερικο εαν βρισκατε υψηλομιθση δουλεια ?

• Ναι

Ψήφοι: 46 66,7%
  • Οχι καλοπερναω εδω

Ψήφοι: 6 8,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%
  • Θα το σκεφτομουν

Ψήφοι: 20 29,0%
  • Ποτε, ελλαδα οτι και αν γινει

Ψήφοι: 11 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

Επισκέπτης
ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΕΝ............. Ο καθένας μπορεί να απαιτήσει αυτό που νομίζει πως πρέπει να πληρώνεται.

Εγω ζητάω πολλά γιατί φέρνω αποτέλεσμα.

Αν δεν τα "έφερνα" στα αφεντικά θα έπαιρνα τα αρχίδια μου.

Ξέρω ξέρω και τους υπαλλήλους.... Γλείφουν κατουρημένες ποδιές να πιάσουν κάπου δουλειά και μετά, λούφα και  αραλίκι μόλις γυρίσει την πλάτη το αφεντικό.

Κι όταν το αφεντικο είναι το δημόσιο φυσικά δεν μιλάει κανείς.

Αν τύχει κανας ταλαίπωρος εργοδότης και μιλήσει αρχίζουν οι απειλές με επιθεώρηση εργασίας και καταγγελίες στο ΙΚΑ.

Αει σιχτίρ ρε μαλακες όλοι. Εκεί να ψοφήσετε στην πεινα μέχρι να μάθετε να εκτιμάτε αυτόν που σας ταίζει. Βρωμιάρηδες.

-ΠΑΣ Η ΔΕΝ ΠΑΣ ΤΡΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ...

Και το όνομα αυτού??

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
[move] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[size=15pt]Είναι ένα χόρτο μαγικοοοοοοοό, δώστε μου λίγο για να πιωωωωώ, τον Άδωνη να ονειρευτωωωώ και να φωνάξω ως τον θεοοοοοό!  Τσιρίδα μουουουου σε αγαπωωωωώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικοοοοό, σαν το χασίς το Isd, με  σένα  Σπύρο μαστουρώνει ολη η γηηηηή! [/size] :headbang2: :headbang2: :headbang2:[/move]

Αγιε μην μπερδευεστε... δεν εχει σημασια αν θα πανε καλα για τον κοσμο γενικα τα πραγματα, πανε περιφημα για αυτον και αυτο εχει σημασια....σκεψου που ηταν αυτος ο τυπος πριν 6 χρονια και που ειναι τωρα  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αγιε μην μπερδευεστε... δεν εχει σημασια αν θα πανε καλα για τον κοσμο γενικα τα πραγματα, πανε περιφημα για αυτον και αυτο εχει σημασια....σκεψου που ηταν αυτος ο τυπος πριν 6 χρονια και που ειναι τωρα  ;)

Μάλλον αυτός (που όπως διατείνεται γνωρίζει και τα Λατινικά αποφθέγματα)  πρέπει να : memento mori

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
-ΝΤΕΜΟ.......
     "....Εγλειψε με μανια τις πατουσες του αλληλλεγγυου,τι γευση ειναι αυτη "αναφωνησε εκστασιασμενος" σαν να ειχε κανει λιμιτ απ ο ακτωρας.....Εφαγα παστουρμα με τζατζικι ,απαντησε ο αλληλλεγγυος φανερα ηδονισμενος,ενω ταυτοχρονα εγραφε στο μπου μπινελικια στον σουπερ μαους....ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ τοσο η ποδαριλα σου που σκεφτομαι να παρω 5 σιτυ τουρ παραμαζωμα αποψε......ΚΑΙ οι εργατες,αναρωτηθηκε με τρεμαμενη σχεδον φωνη,ο αλληλλεγγυος,οι εργατες στη βιομηχανια,θα μεινουν απληρωτοι ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ?αναρωτηθηκε φωναχτα...-ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΕΙ ειπε κοφτα, κρυα και συνεχισε στον ιδιο αυστηρο τονο -ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝΕ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ.........Ο αλληλλεγγυος σωπασε,για μια στιγμη νομισε πως θα χυσει ενα δακρυ αλλα δεν το σπαταλησε,επιασε το τηλεκοντρολ και εβαλε πασχο...το δυναμωσε....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ,αυτη ειναι η μοιρα των αριστων, μονολογησε ...."

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
[size=1pt]νατσο αμα δεν καταλαβες τωρα ποιο ειναι το νεο μου πουλεν στο σαιτ...[/size] :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΕΝ............. Ο καθένας μπορεί να απαιτήσει αυτό που νομίζει πως πρέπει να πληρώνεται.

Αν δεν τα "έφερνα" στα αφεντικά θα έπαιρνα τα αρχίδια μου.

Ξέρω ξέρω και τους υπαλλήλους.... Γλείφουν κατουρημένες ποδιές να πιάσουν κάπου δουλειά και μετά, λούφα και  αραλίκι μόλις γυρίσει την πλάτη το αφεντικό.

Αν τύχει κανας ταλαίπωρος εργοδότης και μιλήσει αρχίζουν οι απειλές με επιθεώρηση εργασίας και καταγγελίες στο ΙΚΑ.

Αει σιχτίρ ρε μαλακες όλοι. Εκεί να ψοφήσετε στην πεινα μέχρι να μάθετε να εκτιμάτε αυτόν που σας ταίζει. Βρωμιάρηδες.

Ο Σαμιουελ Τζακσον απο το Django Unchained ειναι?  :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

Αν δεν τα "έφερνα" στα αφεντικά θα έπαιρνα τα [size=40pt]αρχίδια[/size] μου.

μαλακιες λες αν ειχε πει αυτην λεξη θα ειχε γλυτωσει φαπα στο λυκειο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Γαμεί  :rockon: :rockon: :rockon:
Κερουακ και μπουκόφσκι σε μία γραφή λέμε..
τσι..........................................

.................................

...............μπουκοφσκι εννοεις μαλλον με τα δυο πουλεν βασικους χαρακτηρες!!!! :grin:

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
μάλιστα - 12 χρόνια στη Γερμανία κάνοντας τι ακριβώς; Πού πώς κλπ.
Προσωπικά πηγαινοέρχομαι Γερμανία από 16 χρονών για διάφορους λόγους - προσωπικούς και επαγγελματικούς αργότερα, τώρα δε είμαι εκεί 3 εβδομάδες το μηνα.
Και πάω σε όλη τη Γερμανία πρακτικά.

Για να ζεις 12 χρόνια σε μια χώρα και να έχεις τέτοιο "μίσος" για το συγκεκριμένο λαό, κάτι δεν πάει καλά. Δεν διαφωνώ πως οι Γερμανοί είναι περήφανοι για τη χώρα τους, αλλά πες μου τώρα πως οι Έλληνες δεν είμαστε κιόλας ψωροπερήφανοι εμείς οι ίδιοι!!!

Παραδείγματα άπειρα:
Πες μου ΜΙΑ γυναίκα στην Ελλάδα (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έτσι;) που θα γυρνούσε να κοιτάξει ξένο εκτός Ιταλού ή Ισπανού. Στη Γερμανία με αγγλικά κάνεις καμάκι και εφόσον είσαι εμφανίσιμος, έχεις και επιτυχία.

Όποτε συμβαίνει κάτι στη χώρα είναι πάντα κανόνας πως είναι ξένος δάχτυλος, δεν φταίει ποτέ ο Έλληνας

άσε το άλλο.... έθνος ανάδελφον!

κλπ
Λυπάμαι φίλε μου αλλά δε θα αφήσω και το βιογραφικό μου εδώ...
καταρχήν μιλάς για μίσος!
και δεν το καταλαβαίνω αυτό...
απλά λέω τα πράγματα με τ'όνομά τους.
ίσως να ξενίζουν λίγο γιατί άλλα μας "δίδαξαν" για τους ευρωπαίους και ειδικά για τους γερμανούς!
και έχει πολύ πλάκα η αντίδραση των περισσοτέρων σε τέτοια θέματα γιατί τους χαλάω τη μανέστρα!
δεν μπορούν να δεχθούν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα περιγράφουν!
και η περιγραφή είναι συγκεκριμένη και πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνήσουμε όλοι σ αυτην!
οι ευρωπαίοι είναι τίμιοι και δεν κλέβουν, δε φοροδιαφεύγουν, δε λαδώνουν....
οι έλληνες αντίθετα κάνουν όλα τα στραβά!
αν το λες αυτό μάλιστα σε δημόσιες συζητήσεις όπως εδώ, είσαι αποδεκτός και "ιν"
δεν έχεις μίσος,
δεν έχεις πέσει θύμα προπαγάνδας,
δεν εξυπηρετείς τους σκοπούς τους......

και οι σκοποί τους είναι συγκεκριμένοι: οι έλληνες είναι τεμπέληδες και πληρώνονται τζάμπα, οι κύπριοι ξεπλένουν χρήμα (μάλλον ξεχνάνε τις δικές τους γερμανόφωνες και όχι μόνο, χώρες-φορολογικούς παραδείσους)
οι ιταλοί μαφιόζοι
οι ισπανοί και πορτογάλοι ονειροπόλοι που δεν σκέφτονται τη δουλειά αλλά μόνο τις γκόμενες
οι ανατολικοευρωπαίο, νταβαδες και τάνες....
και η βαλίτσα πάει μακριά!

λοιπόν μάγκα μου για να τελειώνουμε.
Δεν έχω κανένα μίσος για κανένα λαό.
Σε αντίθεση με σένα ίσως που συνεχώς αυτό που κάνεις είναι να αισθάνεσαι μειονεκτικά (σε αντίθεση με τους γερμανούς που όπως είπες αισθάνονται περήφανοι, και είναι αλήθεια γιατί έτσι τους δίδαξαν και τους περνάνε καθημερινώς) για τη χώρα σου.
και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί....
κάτι δεν πάει καλά....
και μου φαίνεται ότι δεν έχεις και επίγνωση του τι γίνεται είτε στην Ελλάδα είτε έξω και σόρι κιόλας!

λες ποια ελληνίδα θα κοιτούσε άλλον εκτός από ιταλό κτλ????
για ρώτα κάναν αλβανό ας πούμε πόσες ελληνίδες έχει πηδήξει....
και πόσες ελληνίδες έχουν γκόμενο αλβανό!
μέχρι και σήριαλ υπήρχε κάποτε αν δεν κάνω λάθος!

και να σου πω και την προσωπική μου εμπειρία, πρόσφατα γνώρισα ζευγάρι ελληνίδας με αλβανό που δούλευαν σε χοτελ στη ρόδο και πήγαν γερμανία για καλύτερη ζωή!

Α! και ένα άλλο παράδειγμα για τα πάκια

Αυτό κι αν χαλάσει τη μανέστρα σε πολλούς από δω μέσα!
δε θα τους αρέσει και πολύ αλλά τι να κάνουμε....

οι γερμανοί έχουν φτιάξει ειδικά "μέρη" υποδοχής μεταναστών ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής, λαθρομεταναστών
έχουν παλιές φυλακές ή παλιά στρατόπεδα ή τέτοιυ είδους κτίρια, όπου φυλλάσονται φρουρούμενοι οι πακιστανοί και κάθε είδους μετανάστης από Ασία, Αφρική κτλ
από κει τους παίρνει λεωφορείο  και τους πάει σε διάφορες υπηρεσίες για την άδεια παραμονής, γιατρούς κτλ.
Οργανωμένα πράγματα!!!!

βρέθηκα λοιπόν μια μέρα με ένα φιλαράκι σεκιουριτά-φρουρό και πιάσαμε κουβέντα με κάποια πάκια που μόλις είχαν έρθει από....Ελλάδα!!!!!!!
πού ειναι καλύτερα ρε παλίκαρε του λέω? εδώ ή στην Ελλάδα?
ε...στο Ελλάντα φυσικά μου απαντάει!
εδώ είναι κόλαση είπε βουρκωμένος!
και γιατί ήρθες εδώ του λέω?
ε...έτσι είπαν άλλοι...εντώ καλύτερα!
αλλά μήπως ξέρει αν στο Αυστρία είναι πιο καλά? γκιατί λέμε να πάμε εκεί!
χαχαχαχαχαχαχαχα
ναι πάτε!
πιο καλά είναι χαχαχαχαχαχαχα

αυτό βέβαια το παράδειγμα δε θα αρέσει σε πολλούς από δω μέσα που θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι απλά ένας σταθμός για τους μετανάστες, που απλά κόλλησαν στην προσπάθειά τους να πάνε σε Ιταλία, Γερμανία,Αυστρία κτλ
και ότι οι έλληνες είναι ρατσιστές και τους συμ περιφέρονται άσχημα σε αντίθεση με τους πολιτισμένους που τους έχουν στα ώπα ώπα!

τι να κάνω εγώ τώρα?
να μην το πω μήπως και σας χαλάσω τα κέφια?

και κάτι τελευταίο και θα κλείσω εδώ
λες "Όποτε συμβαίνει κάτι στη χώρα είναι πάντα κανόνας πως είναι ξένος δάχτυλος, δεν φταίει ποτέ ο Έλληνας"

φαντάζομαι θα γνωρίζεις την άποψη των γερμανών που λέει
"για ότι καλό συμβαίνει στη χώρα, εμείς το φτιάξαμε, αλλά για ότι στραβό και παρατυπία οι ξένοι τα κάνουν μια και έτσι είναι συνηθισμένοι απ την χώρα τους"
δεν ξέρω αν είναι ρατσιστικό ή όχι
εγώ δε θα το χαρακτηρίσω...
χαρακτηρίστε το μόνοι σας!

και για να μη με παρεξηγήσεις!
έχω πει μόνο ότι "άσχημο" συμβαίνει σ αυτές τις χώρες και ειδικά στην Γερμανία. Και μάλιστα ότι είναι αντίθετο σ αυτό που μας έχουν πει ότι ισχύει!
όχι ότι όλα είναι άσχημα!
απλά και κάποιοι σαν κι εσένα φίλε μου, λένε για την Ελλάδα μόνο τα άσχημα, θεωρώντας ότι είναι η χειρότερη χώρα στον πλανήτη! Άραγε δεν υπάρχουν και καλά? ή το μίσος δεν σας αφήνει να τα δείτε?

τις καλημέρες μου.

Επισκέπτης
-ΝΤΕΜΟ.......
      "....Εγλειψε με μανια τις πατουσες του αλληλλεγγυου,τι γευση ειναι αυτη "αναφωνησε εκστασιασμενος" σαν να ειχε κανει λιμιτ απ ο ακτωρας.....Εφαγα παστουρμα με τζατζικι ,απαντησε ο αλληλλεγγυος φανερα ηδονισμενος,ενω ταυτοχρονα εγραφε στο μπου μπινελικια στον σουπερ μαους....ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ τοσο η ποδαριλα σου που σκεφτομαι να παρω 5 σιτυ τουρ παραμαζωμα αποψε......ΚΑΙ οι εργατες,αναρωτηθηκε με τρεμαμενη σχεδον φωνη,ο αλληλλεγγυος,οι εργατες στη βιομηχανια,θα μεινουν απληρωτοι ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ?αναρωτηθηκε φωναχτα...-ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΕΙ ειπε κοφτα, κρυα και συνεχισε στον ιδιο αυστηρο τονο -ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΔΙΕΣ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝΕ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑ ΣΤΕΓΝΩΣΑΝΕ.........Ο αλληλλεγγυος σωπασε,για μια στιγμη νομισε πως θα χυσει ενα δακρυ αλλα δεν το σπαταλησε,επιασε το τηλεκοντρολ και εβαλε πασχο...το δυναμωσε....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ,αυτη ειναι η μοιρα των αριστων, μονολογησε ...."
Αψογος... :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
NTEMO 2....
.......Εβγαλε με αργες κινησεις, σεμνα και με προσοχη,σχεδον σαν σε ιεροτελεστια, ενα φτηνο ολλανδικο πουρο απο την μεταλλικη του θηκη....το μυρισε και εκλεισε τα ματια...μυρωδια φαμπρικας και ουκρανου ιδρωμενου φτηνου εργατη  ,του αγγιξαν την μυτη...για μια στιγμη αναμνησεις του πλημμυρισαν το μυαλο....απο εποχες που κατουραγε κρυφα την ποδια του, πριν του την φιλησουν ανθρωποι που ταιζε με το εργοστασιο του στη νεα μανωλαδα...."τωρα θα πεινανε" συμπερανε ,ας προσεχαν!!...πανε τρεις μηνες απο το τελευταιο του ρομπουστο που χε κρατησει με χιλια ζορια στον κεδρινο υγραντηρα του...παει και αυτος....εφυγε μαζι με τα μοντμπλανκ μανικετοκουμπα στο γωνιακο ενεχυροδανειστηριο ,για να αγορασει μακαρονια νο5....
...Το αναψε με λαχταρα,ομως οι αυλακιες στο προσωπο του θρηνουσαν  βουβα-ηξεραν-...Μια ρουφηξια να θυμηθει τα παλια ,αλλα που...γευση μηχανης,καμμενου λαδιου ,βρασμενων τζιτζικοφτερων και μουχλιασμενου χελωνοκαυκαλου στον εμπειρο ουρανισκο του που δεν ξεγελαστηκε....το τρανζιστορακι πισω του επαιζε το "νανι νανι του πασα μου" με αρκετα παρασιτα....τσαντιστηκε αλλα τι να κανει...πανε πεντε μηνες που του κοψανε το ιντερνετ απο την χολ και ειναι το μονο που του απεμεινε...τι να κανουν οι παλιοφιλοι στο μπουρδελα αναρωτηθηκε για μια στιγμη...ο φιπης,ο αλληλλεγγυος γλαρος,ο οφθαλμιατρος...που να ναι αραγε....η καρδια εσφιξε,πετρα εγινε στην θυμηση τους,τεραστιες μορφες....
...Τραβηξε δευτερη τζουρα,πιστευε θα συνηθισει.....ξεροβηξε,δεν καταπινεται το γαμημενο, φωναξε στο αδειο ημιφωτισμενο δωματιο...ΓΑΜΗΜΕΝΕ δεικτη,εσυ φταις,εσυ τα φταις ολα ,που δεν κρατηθηκες πανω απο το σημειο στηριξης...επρεπε να σορταρω τελικα...το "νανι νανι του πασα μου" τελειωσε και οι σκεψεις του διακοπηκαν...ΕΠΙΑΣΕ το τρανζιστορακι και αλλαξε σταθμο...Εβαλε μπαμπη,το δυναμωσε οσο πηγαινε,εκλεισε τα ματια του και αφεθηκε.....αφεθηκε για αλλο ενα ταξιδι με τη μαγικη  φωνη του μπαμπη προς την αναπτυξη και την υγιη επιχειρηματικοτητα.....

Επισκέπτης
NTEMO 2....
.......Εβγαλε με αργες κινησεις, σεμνα και με προσοχη,σχεδον σαν σε ιεροτελεστια, ενα φτηνο ολλανδικο πουρο απο την μεταλλικη του θηκη....το μυρισε και εκλεισε τα ματια...μυρωδια φαμπρικας και ουκρανου ιδρωμενου φτηνου εργατη  ,του αγγιξαν την μυτη...για μια στιγμη αναμνησεις του πλημμυρισαν το μυαλο....απο εποχες που κατουραγε κρυφα την ποδια του, πριν του την φιλησουν ανθρωποι που ταιζε με το εργοστασιο του στη νεα μανωλαδα...."τωρα θα πεινανε" συμπερανε ,ας προσεχαν!!...πανε τρεις μηνες απο το τελευταιο του ρομπουστο που χε κρατησει με χιλια ζορια στον κεδρινο υγραντηρα του...παει και αυτος....εφυγε μαζι με τα μοντμπλανκ μανικετοκουμπα στο γωνιακο ενεχυροδανειστηριο ,για να αγορασει μακαρονια νο5....
...Το αναψε με λαχταρα,ομως οι αυλακιες στο προσωπο του θρηνουσαν  βουβα-ηξεραν-...Μια ρουφηξια να θυμηθει τα παλια ,αλλα που...γευση μηχανης,καμμενου λαδιου ,βρασμενων τζιτζικοφτερων και μουχλιασμενου χελωνοκαυκαλου στον εμπειρο ουρανισκο του που δεν ξεγελαστηκε....το τρανζιστορακι πισω του επαιζε το "νανι νανι του πασα μου" με αρκετα παρασιτα....τσαντιστηκε αλλα τι να κανει...πανε πεντε μηνες που του κοψανε το ιντερνετ απο την χολ και ειναι το μονο που του απεμεινε...τι να κανουν οι παλιοφιλοι στο μπουρδελα αναρωτηθηκε για μια στιγμη...ο φιπης,ο αλληλλεγγυος γλαρος,ο οφθαλμιατρος...που να ναι αραγε....η καρδια εσφιξε,πετρα εγινε στην θυμηση τους,τεραστιες μορφες....
...Τραβηξε δευτερη τζουρα,πιστευε θα συνηθισει.....ξεροβηξε,δεν καταπινεται το γαμημενο, φωναξε στο αδειο ημιφωτισμενο δωματιο...ΓΑΜΗΜΕΝΕ δεικτη,εσυ φταις,εσυ τα φταις ολα ,που δεν κρατηθηκες πανω απο το σημειο στηριξης...επρεπε να σορταρω τελικα...το "νανι νανι του πασα μου" τελειωσε και οι σκεψεις του διακοπηκαν...ΕΠΙΑΣΕ το τρανζιστορακι και αλλαξε σταθμο...Εβαλε μπαμπη,το δυναμωσε οσο πηγαινε,εκλεισε τα ματια του και αφεθηκε.....αφεθηκε για αλλο ενα ταξιδι με τη μαγικη  φωνη του μπαμπη προς την αναπτυξη και την υγιη επιχειρηματικοτητα.....
Ψοφο απο χθες σε ολους τους λεμε...

Επισκέπτης
NTEMO 2....
.......Εβγαλε με αργες κινησεις, σεμνα και με προσοχη,σχεδον σαν σε ιεροτελεστια, ενα φτηνο ολλανδικο πουρο απο την μεταλλικη του θηκη....το μυρισε και εκλεισε τα ματια...μυρωδια φαμπρικας και ουκρανου ιδρωμενου φτηνου εργατη  ,του αγγιξαν την μυτη...για μια στιγμη αναμνησεις του πλημμυρισαν το μυαλο....απο εποχες που κατουραγε κρυφα την ποδια του, πριν του την φιλησουν ανθρωποι που ταιζε με το εργοστασιο του στη νεα μανωλαδα...."τωρα θα πεινανε" συμπερανε ,ας προσεχαν!!...πανε τρεις μηνες απο το τελευταιο του ρομπουστο που χε κρατησει με χιλια ζορια στον κεδρινο υγραντηρα του...παει και αυτος....εφυγε μαζι με τα μοντμπλανκ μανικετοκουμπα στο γωνιακο ενεχυροδανειστηριο ,για να αγορασει μακαρονια νο5....
...Το αναψε με λαχταρα,ομως οι αυλακιες στο προσωπο του θρηνουσαν  βουβα-ηξεραν-...Μια ρουφηξια να θυμηθει τα παλια ,αλλα που...γευση μηχανης,καμμενου λαδιου ,βρασμενων τζιτζικοφτερων και μουχλιασμενου χελωνοκαυκαλου στον εμπειρο ουρανισκο του που δεν ξεγελαστηκε....το τρανζιστορακι πισω του επαιζε το "νανι νανι του πασα μου" με αρκετα παρασιτα....τσαντιστηκε αλλα τι να κανει...πανε πεντε μηνες που του κοψανε το ιντερνετ απο την χολ και ειναι το μονο που του απεμεινε...τι να κανουν οι παλιοφιλοι στο μπουρδελα αναρωτηθηκε για μια στιγμη...ο φιπης,ο αλληλλεγγυος γλαρος,ο οφθαλμιατρος...που να ναι αραγε....η καρδια εσφιξε,πετρα εγινε στην θυμηση τους,τεραστιες μορφες....
...Τραβηξε δευτερη τζουρα,πιστευε θα συνηθισει.....ξεροβηξε,δεν καταπινεται το γαμημενο, φωναξε στο αδειο ημιφωτισμενο δωματιο...ΓΑΜΗΜΕΝΕ δεικτη,εσυ φταις,εσυ τα φταις ολα ,που δεν κρατηθηκες πανω απο το σημειο στηριξης...επρεπε να σορταρω τελικα...το "νανι νανι του πασα μου" τελειωσε και οι σκεψεις του διακοπηκαν...ΕΠΙΑΣΕ το τρανζιστορακι και αλλαξε σταθμο...Εβαλε μπαμπη,το δυναμωσε οσο πηγαινε,εκλεισε τα ματια του και αφεθηκε.....αφεθηκε για αλλο ενα ταξιδι με τη μαγικη  φωνη του μπαμπη προς την αναπτυξη και την υγιη επιχειρηματικοτητα.....

:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το πρωτο demo μετριο προς κακο, το δευτερο πολυ δυνατο  :rockon: