Νέα

Μισώ τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, κάποιος άλλος έθιξε το θέμα στην πρώτη σελίδα και ήδη απάντησα πως μάλλον θα το έκανα (δε θυμάμαι τώρα σίγουρα) για να μη με καταλάβει κανείς. Ίσως να είχα την υποψία πως είναι κάποιος γνωστός μου εδώ.

Όμως εσύ τι κόλημα έφαγες; Γιατί κάθεσαι και ψάχνεις τα post μου; Τι θες να βρεις;

Επισκέπτης
Γιατί σε καταλάβαμε :cheesy:

Αν είσαι όντως χονδρός και άσχημος...τότε υπάρχουν λύσεις.....αδυνάτισε....και περιποιήσου τον εαυτό σου.... :sunglasses:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τι εννοείς με καταλάβατε; Πότε έκρυψα κάτι για να το καταλάβεις;

Μήπως λές μαλακίες επειδή κατάλαβες πως δεν είμαι κλώνος και σπάστηκες που έκανες λάθος στην αρχή;

Μήπως είσαι παπάρας τελικά; Δε πειράζει, δε φταίες εσύ, η μάνα φύση φταίει.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αλλά ΟΚ, σε συγχωρώ για τον εξής λόγο, επειδή στο avatar σου έχεις τον mr hankey.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ρε σεις τι παθατε με τον ανθρωπο?
Μηπως στο σχολειο καρπαζωνατε και το δειλο χοντρο συμμαθητή σας με τα πατομπουκαλα?

Επισκέπτης
Ρε σεις τι παθατε με τον ανθρωπο?
Μηπως στο σχολειο καρπαζωνατε και το δειλο χοντρο συμμαθητή σας με τα πατομπουκαλα?

Βασικά μας άρεσε να τον σηκώνουμε :sunglasses:

Αλλά ΟΚ, σε συγχωρώ για τον εξής λόγο, επειδή στο avatar σου έχεις τον mr hankey.

:thumbsup:

Έχω ολόκληρη γκαλερί με παρόμοιου είδους εικόνες :grin:

makrykavlis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
26
Like
9
Πόντοι
11
φίλε sparkling_water μην ασχολείσαι με κάποιον που έχει γαμήσει το μισό σάιτ με τα ποστ του.

Θα σμφωνήσω κι εγώ με τον τίτλο του thread,αλλά όχι για λόγους αντικοινωνικότητας, αλλά γιατί είμαι άφραγκος!

Και για την περίπτωσή σου, έχεις κάνει ποτέ σοβαρή ψυχοθεραπεία;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Φιλε μου..

η ζωη αυτη ειναι πολυ μικρη για να μην περναμε καλα..

καποτε πολυ σοφα ενα παλικαρι μου ειχε πει: ''oλα ειναι στο μυαλο μας΄΄

οσο μεγαλωνω σκεφτομαι ποσο μα ποσο δικιο ειχε..το μυαλο μας ειναι αυτο που γεννα το μαυρο, που βλεπει γιγαντες και θηρια παντου, ενω δεν υπαρχουν..θελει προσπαθεια πολυ για να αρχισει να βλεπει αρχικα γκρι και μετα λευκο..ομως πρεπει να προσπαθησεις να σκεφτεσε καλυτερα..εχει σημασια το οικογενειακο κλιμα που μεγαλωσε ο καθενας μας..συνηθως απο μιζερους γονεις βγαινουν μιζερα παιδια..

και εαν νομιζεις πως ζεις ανιαρα-βαρετα..πηγαινε μια βολτα στο μεταξα ή στον αγιο σαββα τα αντικαρκινικα νοσοκομεια να δεις ποσοι νεοι και οχι μονο θα εδιναν οτι εχουν και δεν εχουν για να ζησουν διορθωνοντας οσα λαθη εκαναν πριν στην ανιαρη ζωη τους..δεν μπορουν ομως...ειναι αργα πλεον..

αλλαξε πορεια..παρε την ζωη στα χερια σου..εισαι 32..νεος αντρας..
πρεπει να ζουμε καθε στιγμη και αν προσεχουμε καθε επιλογη που κανουμε..γιατι αυτες καθοριζουν πως ζουμε..εαν περνετε 1000 ευρω τον μηνα μην φεσωνεστε στις καρτες για να εχετε πλασμα τηλεοραση και αυτοκινητο σενιο..και μετα λετε θα φουνταρω ειμαι φτωχος..με πνιγουν τα χρεη κτλ..
το καλο και ο καλος ποτε μα ποτε δεν χανονται..
αντιθετα το κακο δεν το θελει κανεις διπλα του..ουτε καν για παρεα..κανεις δεν θελει να συναναστρεφεται κακοκεφους μιζερους..

καθε μερα αλλαξε και κατι μικρο στην ζωη σου προς το καλυτερο..εστω κατι ασημαντο..ακολουθησε το και θα δεις ποσο ομορφα ειναι..

Επισκέπτης
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.
συνέχισε να μπαίνεις ολημερίς-οληνυκτίς στα ιντερνέτια για να βρεις τη λύση ή αυτοκτόνα να ξεβρωμίζουμε.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
εξαιρετικές σκέψεις.

Το αντιπροσωπευτικότερο άρθρο για την έννοια ΄΄Νευρωτικά  Χριστούγεννα΄΄, την έχω διαβάσει σε ένα άρθρο του Γιανναρά.

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ξεφύγαμε από το θέμα... Ως γηραιότερος φίλε sparkling_water σου προτείνω την ακόλουθη διαδικασία εξόδου από την κρίση:
1. Διαλέγεις κάθε μήνα - από σήμερα και για τους επόμενους τρεις μήνες τις πιο ωραίες cityτουρίστριες (1-2 κάθε μήνα)
2. Μαθαίνεις τις ικανότητές τους (εκτός από αυτές του κρεβατιού) στο νοικοκυριό
3. Κρατάς το e-mail τους και διατηρείς επικοινωνία.
4. Αποφασίζεις ότι θες να κάνεις μια απ'όλες ευτυχισμένη
5. Εν συνεχεία, προτείνεις στην επιλεχθείσα να έρθει να μείνει μαζί σου, δοκιμαστικά για ένα χρονικό διάστημα. Εσύ θα τη συντηρείς και αυτή θα είναι η αρχόντισσα του σπιτιού σου
6. Αν αποφασίσεις ότι σου κάνει, την αναβαθμίζεις σε σύζυγο, αφού πρώτα θέσεις τις ασφαλιστικές νομικές δικλείδες προστασίας σου από μελλοντικό χωρισμό.
7. Αν πετύχει, θα έχεις κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα που ξέρει να προσφέρει χαρά σε έναν άντρα και θα χαίρεσαι όταν γυρίζεις σπίτι από τη δουλειά σου.
8. Αν δεν πετύχει, το δοκιμάζεις ξανά με άλλη cityτουρίστρια.

Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να σε απασχολούν θέματα όπως κιλά, ηλικία και εμφάνιση. Πολλές από αυτές τις κοπέλες επιθυμούν διαφορετικά πράγματα από αυτά που επιθυμούν οι αγαπημένες μας ελλεηνίδες...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
τελικα ειναι χοντρος και ασχημος?
γιατι πιστευετε οτι αυτα ειναι τα προβληματα του?

Επισκέπτης
τελικα ειναι χοντρος και ασχημος?
γιατι πιστευετε οτι αυτα ειναι τα προβληματα του?

Ναι αυτό είναι το πρόβλημα.... :sunglasses:

Το χοντρός και το άσχημος φέρνει την κατάθλιψη...άμα φτιάξει την εμφάνιση του,χάσει βάρος.....τότε να δεις πως θα φύγει η κατάθλιψη.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :sunglasses:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
και ομως περα απο τα αλλα προβληματα σου υπαρχουν πολλοι που μισουν τις γιορτες και πολυ ψευτικο.και αντε παρε δωρα και ξιλοσου παλι και χαμογελα και μαλακιες και ψεμα και υποκρισια κλπ...........εχει μια βαση το μισος σου...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Aγορίνα μου άρχισε να πηδάς το μουνί είναι γλυκό και ασε τις αμπελοφιλοσοφίες.Οσο πιο απλά θα σκέφτεσαι τόσο πιο απλά θα λύνεις και τα προβλήματα σου  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

Συνημμένα

• 679_1000.jpg
    679_1000.jpg
    310,5 KB · Εμφανίσεις: 42
  • 712_1000.jpg
    712_1000.jpg
    71,8 KB · Εμφανίσεις: 30

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like