Νέα

Μισώ τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, είμαι χοντρός. Το είπες για πιο λόγο;

Ε εντάξει, τώρα που την έκανα την μαλακία, απλά αν με πάρει χαμπάρι κάποιος, θα του πω πως δεν είμαι εγώ.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.

Μια ειναι η λυση για σενα!!!

ΜΕ ΑΓΑΠΗ!  :-*

277205254009191af635z.jpg

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μη δινετε ιδεες , δε ξερετε τι κρυβεται πισω απο ενα νικ  :-

Αδερφε πανε να την πεσεις σε καμια χοντρουλα και μετα την διαιτα που θα κανετε μαζι ολα θα μοιαζουν ποιο ομορφα  :cheesy:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δε μου περνάει καν η σκέψη της αυτοκτονίας από το μυαλό.

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.
παρε ενα σκυλο,και δοκιμασε ενα ομαδικο σπορ.δοκιμασε αυτα τα δυο και θα με θυμηθεις.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πουλακι μου, κανε ενα ενα βημα.
αν δε σε βοηθαει ο συγκεκριμενος ψυχολογος, βρες καποιον αλλον. δες τι δε σε ικανοποιει στη ζωη σου κ σε σενα τον ιδιο και αλλαξε το. το να μιζεριαζεις, να γκρινιαζεις κ να νιωθεις τοσο πεσμενος, ειναι η ευκολη λυση. μπορει να φανταζει τρομερο, αλλα πραγματικα ειναι η ευκολη λυση.
βαλε στοχους.
να βελτιωσεις τη διατροφη σου, να αδυνατισεις, να πας γυμναστηριο. ολη αυτη η παραιτηση σε εχει κανει να αφησεις πολυ τον εαυτο σου.
δες με τι θα ηθελες να ασχοληθεις σα χομπι. κ ξεκινα κατι.
επανεξετασε τις παρεες σου. βαριεσαι τη ζωη σου αρα κ τους φιλους σου, η απλα δε σε καλυπτουν αλλο?
ξεκινα απο αυριο. οχι απο δευτερα.
εισαι αρκετα μικρος για να αφησεις τη ζωη σου στην τυχη.
αιντε, ξεκουνα!

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
'Χαμογέλα και ο κόσμος θα χαμογελαει μαζί σου.
Κλάψε και θα κλαις μόνος.'

Γιαπωνέζικη Παροιμία

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δε μου περνάει καν η σκέψη της αυτοκτονίας από το μυαλό.

Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.
τυπε παντως οι μισανθρωποι γινονται καλοι συγγραφεις
δεν δοκιμαζεις να ασχοληθεις με κατι τετοιο?

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Μην στεναχωριέσαι !
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τέτοιες φάσεις που μπορεί να φταίνε
διάφοροι παράγοντες όπως η φτώχεια , η ανεργία , η εμφάνιση
ο χωρισμός . Πάντα όμως , επειδή τη ζωή τη κυβερνά το απρόβλεπτο
συμβαίνει κάτι και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο
Μίλα με φίλους , συγγενείς , βγες και αγόρασε κάποιο δώρο
έστω και φτηνό (κεράκι ή κάρτα πχ) και δες τις αντιδράσεις
Κάνε μια βόλτα όταν αισθάνεσαι έτσι , βρες μια δραστηριότητα
κάνε δεύτερη δουλειά ή χόμπυ αλλά μην βυθίζεσαι σε τέτοιες
σκέψεις .

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ζητω συγνωμη για το προηγουμενο ποστ μου!
Παρα-συρθηκα!

Επισκέπτης
Μόλις πήγα να ανοίξω το θρεντ νόμιζα ότι εννοούσες τις ονομαστικές εορτές,και λέω να επιτέλους και ένας σωστός άνθρωπος....αλλά με απογοήτευσες :headbang:

Η μόνη λύση που μπορώ να σου προτείνω είναι να [size=30pt]ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ[/size] ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Από κει και μπρος,τα υπόλοιπα βρίσκονται ;)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Έλα Θεσσαλονίκη απ΄ όπου κι΄ αν βρίσκεσαι, και έλα να πηδήσεις την Σαμπρίνα στο Λα Φαμ. :) :) :) :) :cheesy:

Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο για σένα, την επόμενη μέρα.  ;) ;) ;) :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έλα Θεσσαλονίκη απ΄ όπου κι΄ αν βρίσκεσαι, και έλα να πηδήσεις την Σαμπρίνα στο Λα Φαμ. :) :) :) :) :cheesy:

Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο για σένα, την επόμενη μέρα.  ;) ;) ;) :cheesy:

Ρουφαει τιs ...εννοιεs απο μακρυα???? :grin: :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Ευχαριστώ.
ωραιο ποστ....ρισπεκτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom