Νέα

Μισώ τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλακαααααααααααααααααααααααααα
ρε μωρο ξαναδιαβασε μια  :-*
"αν τα εχει με κανα 15χρονο πρωην ιμο  [size=30pt] ή[/size] ξερει οτι το γκομενακι γουστερνει ροζιλλλα"

εσυ γουσταρεις ροζ ή εστω δν εχεις προβλεμμα μαναρι ... σοου η κοπελα μπορει να σ παρει και ροζε μπλουζι  ;)
και ροζε κρασι να μου φερει δε με χαλαει :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
βλημαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Θελω να δω και μια ταινια και δεν μ αφηνετε... :headbang: :headbang:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
και ροζε κρασι να μου φερει δε με χαλαει :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
βλημαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny:
Τυπεμετα το πουκαμισο το ροζ και το ροζε κρασι το νουσου μην σου κανει δωρο κανα ροζ εσωρουχο σωβρακο στριγκακι...λαου λαου πανε αυτα... :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
πλακα πλακα καλο θα
ηταν πολλες γκομενες να ηταν
σαν την βιλμα...
μιλαει καλα... δεν μαγκευει
ειναι γλυκεια οπως θα πρεπει
να ειναι σημερα μια τυπισσα
ολες οι αλλες μαυρο...
μαυροοοο δαγκωτο
Ναιιιιιιιιιιιισου λεωωωωωωωωωωωωωωωω.......

με συγκινουν τα λογια των συμφορουμιτων μου ...  :'( :'( :'(

:-* :-* :-*

ασε να τη δουμε μαζι με το βληματακι θα φερω και ουζο μαζι :tooth: :tooth: :tooth:
εσυ κατσε καλααααααα βλακαααααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Τυπεμετα το πουκαμισο το ροζ και το ροζε κρασι το νουσου μην σου κανει δωρο κανα ροζ εσωρουχο σωβρακο στριγκακι...λαου λαου πανε αυτα... :2funny:
:think:
Τυπε δεν πινω ουζο...λαικα ποτα... :2funny:
μα δε θα πιουμε συνθηματικο θα ειναι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
με συγκινουν τα λογια των συμφορουμιτων μου ...  :'( :'( :'(

:-* :-* :-*
εσυ κατσε καλααααααα βλακαααααααααααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βληματακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

και τσουκου τσουκουυυυυυ θα φορεσει και κανα ροζ γαμπριατικο ... και τσουκου τσουκου καποια μερα θα τους πιασει η γυναικα πανω σε ροζ σεντονια με κανα "τραβελι με προσοντα "  :2funny:
Τυπε δεν πινω ουζο...λαικα ποτα... :2funny:
ουτε γω .... σοου μεσιε μποι μπαρος ... να κανονισεις αλλου ειδους ποτα ...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
και τσουκου τσουκουυυυυυ θα φορεσει και κανα ροζ γαμπριατικο ... και τσουκου τσουκου καποια μερα θα τους πιασει η γυναικα πανω σε ροζ σεντονια με κανα "τραβελι με προσοντα "  :2funny:ουτε γω .... σοου μεσιε μποι μπαρος ... να κανονισεις αλλου ειδους ποτα ...  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ετσι οπως το πατε θα με βγαλεται και ντιντι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
σου εχω και σαμπανια αλλα δεν ηρθες :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα καταλαβα το μυαλο σου πηγε στη τζουλια :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μα δε θα πιουμε συνθηματικο θα ειναι :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
ετσι οπως το πατε θα με βγαλεται και ντιντι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
σου εχω και σαμπανια αλλα δεν ηρθες :2funny: :2funny: :2funny:
αλλα καταλαβα το μυαλο σου πηγε στη τζουλια :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος παει να σε βγαλει ντιντι να παω να τονε βρισω , να τονε χτυπισω , να τονε σκοτωσω η γυναικα με τα ιδια μ τα χερια ...  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

οχι αλλα μετα απο κατι κουλα που μ ελεγε ο γκιελ για κατι μπουκαλια παει το μυαλο μ σε ενα λιλα ...  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ποιος παει να σε βγαλει ντιντι να παω να τονε βρισω , να τονε χτυπισω , να τονε σκοτωσω η γυναικα με τα ιδια μ τα χερια ...  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

οχι αλλα μετα απο κατι κουλα που μ ελεγε ο γκιελ για κατι μπουκαλια παει το μυαλο μ σε ενα λιλα ...  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ελα εσυ εισαι ενα αθωο βληματακι μην ακους τον γλου για εναν λεει που δουλευει σε καβα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
και οσο και να το θες ροζ κουστουμι δε βαζω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
λευκο κουστουμι με ροζ πουκαμισο ομως το βαζω χαλαρα :cool2:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ελα εσυ εισαι ενα αθωο βληματακι μην ακους τον γλου για εναν λεει που δουλευει σε καβα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
και οσο και να το θες ροζ κουστουμι δε βαζω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
λευκο κουστουμι με ροζ πουκαμισο ομως το βαζω χαλαρα :cool2:

αααααα .... και εμενα που πηγε αλλου το μυαλο μου ...  :tooth: :tooth: :tooth:

οχι αντρα μ ... οτι θες εσυ θα βανεις στην εκκλησιά ...
λιφκο κουστουμ' μι ρουζ πουκαμσο ... κι ουτι αλλου θελς  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αααααα .... και εμενα που πηγε αλλου το μυαλο μου ...  :tooth: :tooth: :tooth:

οχι αντρα μ ... οτι θες εσυ θα βανεις στην εκκλησιά ...
λιφκο κουστουμ' μι ρουζ πουκαμσο ... κι ουτι αλλου θελς  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
πωπω αυτο το αντρα μου με εκνευριζει :tickedoff:
ρε σε κολλησε ο γλου λαρσεικα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
αρκετα το γαμησαμε ολοι μας και αυτο το θρεντ τελος σπαμ :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
τυπε με ελλεινιδα ειναι κατακριτεα
η σχεση δικιε μου
οχι με ξενες.
Τοσες μορφες εδω μεσα τιποτα δεν εμαθες?
μας εχει απογοητευσει αυριο να ρθεις με τον κηδεμονα σου

Είσαι ελεεϊνός φίλε..... :idiot:

Άκου τόσες μορφές εδώ μέσα λέει....σιγά μη περιμένει ο καθένας να ΜΑΘΕΙ από δω μέσα.... :tickedoff:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.
μακάρι 14 χρονια μετά να έχουν βελτιωθεί τα π΄ραγματα.επειδή βλέπω οτι εισαι ενεργό μέλος ειναι στεναχωρη αυτη η ομολογία κ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
μακάρι 14 χρονια μετά να έχουν βελτιωθεί τα π΄ραγματα.επειδή βλέπω οτι εισαι ενεργό μέλος ειναι στεναχωρη αυτη η ομολογία κ δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω!
τύπε το παιξες έξυπνα αυτη τη φορα. λες ας γραψω απο μονος μου για την χρονολογική διαφορα μη μου τη πεσει κανας πονηρός και με προλαβει :tooth::tooth::tooth:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.056
Πόντοι
10.411
Μπορεί και να απαντήσει σύντομα.την προηγούμενη Τετάρτη λογκάρισε τελευταία φορά:confused:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Τι θυμήθηκες φίλε!
Ούτε εγώ θυμόμουν να το έχω γράψει.

Έχουν αλλάξει πολλά, για 10 χρόνια έκανα θεραπεία, 2 από αυτά πήγε πολύ καλά. Χαπάκια δεν πήρα ποτέ.

Πλέον είμαι ικανοποιημένος από την ζωή μου. Μου αρέσει το πως περνάω τον χρόνο μου. Δεν ξέρω αν θα έλεγα ευτυχισμένος, αλλά μου αρέσει πολύ.

Δεν βρήκα γυναίκα, αλλά νομίζω πως ο λόγος που δεν έβρισκα είναι επειδή πραγματικά δεν ήθελα.
Το μόνο που με ενοχλεί ελάχιστα, είναι πως αν ήθελα, δεν θα μπορούσα να βρω.

Ο μηδενισμός είναι μόνιμο κομμάτι της σκέψης μου, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για την ευτυχία ενός ανθρώπου.

Φίλους έχω, αλλά πασχίζω για να βρω ενδιαφέροντα πράγματα να μιλήσω μαζί τους. Αλλά ΟΚ, καλά είναι.

Σκέφτομαι στα γεράμα πλέον να κάνω κανένα μεταπτυχιακό μήπως και ανοίξω καλές συζητήσεις με συμφοιτητές ή και καθητητές.

Πλέον μου αρέσουν οι γιορτές και δεν ζηλεύω κανέναν που είναι ευτυχισμένος, ίσα ίσα γουστάρω, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και καλύτεροι στην κουβέντα.

Μπορείς να μου πεις πως έτυχε και είδες αυτό το post;;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.323
Πόντοι
2.356
Τύπε ευτυχώς που βρήκες νόημα στη ζωή σου.
Διαφορετικά σε έκοβα να γίνεσαι το επόμενο θύμα του Jigsaw...

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Τι θυμήθηκες φίλε!
Ούτε εγώ θυμόμουν να το έχω γράψει.

Έχουν αλλάξει πολλά, για 10 χρόνια έκανα θεραπεία, 2 από αυτά πήγε πολύ καλά. Χαπάκια δεν πήρα ποτέ.

Πλέον είμαι ικανοποιημένος από την ζωή μου. Μου αρέσει το πως περνάω τον χρόνο μου. Δεν ξέρω αν θα έλεγα ευτυχισμένος, αλλά μου αρέσει πολύ.

Δεν βρήκα γυναίκα, αλλά νομίζω πως ο λόγος που δεν έβρισκα είναι επειδή πραγματικά δεν ήθελα.
Το μόνο που με ενοχλεί ελάχιστα, είναι πως αν ήθελα, δεν θα μπορούσα να βρω.

Ο μηδενισμός είναι μόνιμο κομμάτι της σκέψης μου, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό για την ευτυχία ενός ανθρώπου.

Φίλους έχω, αλλά πασχίζω για να βρω ενδιαφέροντα πράγματα να μιλήσω μαζί τους. Αλλά ΟΚ, καλά είναι.

Σκέφτομαι στα γεράμα πλέον να κάνω κανένα μεταπτυχιακό μήπως και ανοίξω καλές συζητήσεις με συμφοιτητές ή και καθητητές.

Πλέον μου αρέσουν οι γιορτές και δεν ζηλεύω κανέναν που είναι ευτυχισμένος, ίσα ίσα γουστάρω, οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και καλύτεροι στην κουβέντα.

Μπορείς να μου πεις πως έτυχε και είδες αυτό το post;;
AΞΙΟΣ :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom