Νέα

Μισώ τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
να πιεις κανα μπαφο και να κουλαρεις γενικα στην πορνη ζωη βλεποντας το θεμα ουδετερα(ουτε αρνητικα-ουτε θετικα) εχεις δοκιμασει?

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
@ sparkling_water μήμπως είσαι λιγάκι  τεμπελάκος ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.
χωρις πλακα τωρα
πηγαινε σε καποιο ψυχιατρο
καλες γιορτες  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Ισως να ναι και το μονο θρεντ στο οποιο το ποστ που ανοιγει τη συζητηση ειναι οφ-τοπικ...
Αυτο που εκανες ειναι ενα ημιτελες ψυχογραφημα,μια εξωτερικευση συσσωρευμενων συναισθηματων κ' προβληματισμων..
Παρολαυτα ο τιτλος του θρεντ νομιζω πως θα βρει εναν υποστηρικτη στο προσωπο μου..

Ναι,μισω τις γιορτες,
οπως και οτιδηποτε σκηνοθετημενο ξεπερνα τα ορια της τεχνης!

Μισω τις γιορτες,και πιο συγκεκριμενα τη συγκεκριμενη περιοδο του χρονου που διανυουμε αυτες τις μερες,
περιοδος στην οποια κυριαρχει ενας ιδιοτυπος φασισμος της χαρας...Μια εξαναγκασμενη/καλπικη ευτυχια της στιγμης...
Απο την παιδικη μου ηλικια αδυνατουσα να κατανοησω απο που και ως που μια συγκεκριμενη ημερομηνια ειναι σε θεση να προκαλεσει
φρενιτιδα ευθυμιας σε ολη την υφιλιο...Θεωρω πως τη χαρα τη φερνει η περισταση...
Αν της αφαιρεσεις το απροβλεπτο στοιχειο την εκμαβλιζεις,και ουσιστικα τη σκοτωνεις...
Τα σκηνικα της παραστασης της ευτυχιας βεβαια ειναι εξισου εμετικα...
Χιλιοπαιγμενα εποχιακα χιτακια,υπερκαταναλωτισμος,καταχρησεις,μαζωξεις με ανθρωπους που δε θες να βλεπεις,
στερεοτυπες (κουφιες) ευχες...
Ψεμα και υποκρισια,αναποσπαστα στοιχεια της ζωης των ανθρωπων απο καταβολης του κοσμου..
Στοιχεια που μας πανε πισω,και περιοριζουν την ατομικη μας ελευθερια...

Υ.γ.Ολα τα παραπανω μπορει να ακουγονται περιεργα ή και μιζερα σε καποιους...
Αυτοι οι καποιοι δε με ενδιαφερουν!!
Ειναι αυτοι χαρη στους οποιους αυτη η κατασταση διαιωνιζεται και επιβαλλεται...
Οι λοιποι ας σκεφτουν και ας αξιολογησουν τα παραπανω....
Η θλιψη αλλαζει προσωπα..Στο χερι μας ειναι να την αναγνωρισουμε..

Υ.γ.1.Μην ξεχασω,"Καλα Χριστουγεννα"...

Υ.γ.2
'Χαμογέλα και ο κόσμος θα χαμογελαει μαζί σου.
Κλάψε και θα κλαις μόνος.'

Γιαπωνέζικη Παροιμία
+1

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Έλα Θεσσαλονίκη απ΄ όπου κι΄ αν βρίσκεσαι, και έλα να πηδήσεις την Σαμπρίνα στο Λα Φαμ. :) :) :) :) :cheesy:

Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο για σένα, την επόμενη μέρα.  ;) ;) ;) :cheesy:

...ρεσυ γκειμ αμα πηδηξει την Σαμπρινα τοτε ειναι που θα ψαχνει βραδιατικα να αγορασει σκοινι...!!! ...η να περημενει το τρενο να περασει απο τις γραμμες της 26ης.... :2funny: :2funny: :2funny:

Στηλτον σε καμια Σιμονα να δει την Ζωη με αλλο ματι... :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Hitman  :thumbsup:
Καπως ετσι θα τα εγραφα κι εγω...

Επισκέπτης
σπάρκλινγκ,βρες μου ένα ποστ,του mrbill ;) ;) ;) ;) ;) ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
...ρεσυ γκειμ αμα πηδηξει την Σαμπρινα τοτε ειναι που θα ψαχνει βραδιατικα να αγορασει σκοινι...!!! ...η να περημενει το τρενο να περασει απο τις γραμμες της 26ης.... :2funny: :2funny: :2funny:
ξεχνα το....παει πολυ αργα.... :2funny: :2funny:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Καταλαβαίνω πως δε με πιστεύεις, ΟΚ, αυτό δικαιολογείτε επειδή και το search engine του site είναι για τον πούτσο.
Έβαλα και εγώ mrbill και δε μου βρήκε τίποτα.

Επειδή όμως ξέρω να ψάχνω καλύτερα από εσένα στο internet, πήγα στο google, έγραψα "mrbill bourdela" και μου έβγαλε όλα τα post μου.

Ικανοποιήθηκες;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Άσε τα σάπια...δε σου ζήτησα να μπεις με πας,αλλά να μου βρεις ένα του ποστ...λογικά θα θυμάσαι σε ποιο θρεντ έχει γράψει....σωστός; :sunglasses:
Σε γάμησε Μάριε  :headbang2: :headbang2:

Καταλαβαίνω πως δε με πιστεύεις, ΟΚ, αυτό δικαιολογείτε επειδή και το search engine του site είναι για τον πούτσο.
Έβαλα και εγώ mrbill και δε μου βρήκε τίποτα.

Επειδή όμως ξέρω να ψάχνω καλύτερα από εσένα στο internet, πήγα στο google, έγραψα "mrbill bourdela" και μου έβγαλε όλα τα post μου.

Ικανοποιήθηκες;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.

RESPECT ΦΙΛΕ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωραιος κιθαρα

Επισκέπτης
Επειδή όμως ξέρω να ψάχνω καλύτερα από εσένα στο internet

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ποιον τα λες τώρα αυτά ρε;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Σπάρκλινγκ είναι και bazogamias....οπότε δε παίζει να με γαμήσει :tooth:

(έχω γράψει κριτικές σαν bazogamias αν θέλετε να δείτε κριτικές, όμως έχασα το password
και έκανα καινούριο λογαριασμό)

2 φορές έχασε το πας μέχρι στιγμής :uglystupid:

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Δε καταλαβαίνω γιατί αυτή η εχθρότητα.

Ο ίδιος έχω παραδεχτεί και τις δυο φορές πως έχω χάσει τα pass μου. Δεν είναι πως είμαι κάποιος κλώνος.

Τι έχω να κερδίσω με το να αλλάξω nick και να παραδεχτώ πως το έκανα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom