psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
να πιεις κανα μπαφο και να κουλαρεις γενικα στην πορνη ζωη βλεποντας το θεμα ουδετερα(ουτε αρνητικα-ουτε θετικα) εχεις δοκιμασει?
Ρουφαει τιs ...εννοιεs απο μακρυα????
χωρις πλακα τωραΝαι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.
Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.
Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.
Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.
Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.
Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.
Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.
Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.
Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.
Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.
Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.
+1'Χαμογέλα και ο κόσμος θα χαμογελαει μαζί σου.
Κλάψε και θα κλαις μόνος.'
Γιαπωνέζικη Παροιμία
Έλα Θεσσαλονίκη απ΄ όπου κι΄ αν βρίσκεσαι, και έλα να πηδήσεις την Σαμπρίνα στο Λα Φαμ.
Τίποτε δεν θα είναι το ίδιο για σένα, την επόμενη μέρα. ;) ;) ;)
ξεχνα το....παει πολυ αργα.......ρεσυ γκειμ αμα πηδηξει την Σαμπρινα τοτε ειναι που θα ψαχνει βραδιατικα να αγορασει σκοινι...!!! ...η να περημενει το τρενο να περασει απο τις γραμμες της 26ης....
Εγώ ήμουν ο mrbill, αλλά έχασα το pass, γιατί ρωτάς;σπάρκλινγκ,βρες μου ένα ποστ,του mrbill ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εγώ ήμουν ο mrbill, αλλά έχασα το pass, γιατί ρωτάς;
Σε γάμησε ΜάριεΆσε τα σάπια...δε σου ζήτησα να μπεις με πας,αλλά να μου βρεις ένα του ποστ...λογικά θα θυμάσαι σε ποιο θρεντ έχει γράψει....σωστός;
Καταλαβαίνω πως δε με πιστεύεις, ΟΚ, αυτό δικαιολογείτε επειδή και το search engine του site είναι για τον πούτσο.
Έβαλα και εγώ mrbill και δε μου βρήκε τίποτα.
Επειδή όμως ξέρω να ψάχνω καλύτερα από εσένα στο internet, πήγα στο google, έγραψα "mrbill bourdela" και μου έβγαλε όλα τα post μου.
Ικανοποιήθηκες;
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.
Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.
Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.
Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.
Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.
Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.
Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.
Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.
Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.
Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.
Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.
Επειδή όμως ξέρω να ψάχνω καλύτερα από εσένα στο internet
Σε γάμησε Μάριε
(έχω γράψει κριτικές σαν bazogamias αν θέλετε να δείτε κριτικές, όμως έχασα το password
και έκανα καινούριο λογαριασμό)
το επομενο νικ θα ειναι χασοπασιας.....2 φορές έχασε το πας μέχρι στιγμής