apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πλεον αρκετες τα φτιαχνουντυπε μου δηλαδη ταχουνε ολα τα δοντια πλεον οι κωλογριες?
ελπιζω τωρα με την κριση να μην εχουν λεφτα και να μενουν ξανα φαφουτες
τυπε πλεον αρκετες τα φτιαχνουντυπε μου δηλαδη ταχουνε ολα τα δοντια πλεον οι κωλογριες?
γκρανι κανονι τυπεΓΚΡΑΝΙ????????
Όπως λέμε ΓΚΡΑΝΙ ΚΑΝΙΟΝ?????
γκρανι κανονι τυπε
εχεις γαμησει ποτε φρικοπουρη δικε μου?
χανεις τυπεΣας παρακαλω, για ποιον με περασατε! 0
Οχι και ομολογω δε θα ηθελα!
Ω καλά ντάξει. Πότε θα ξαναφύγεις για 6 μήνες για να μας "τιμωρήσεις" επειδή ο αντισθένης είναι κακός;
μπαμπακια .......
Γυμνάσιο πας ακόμα ρε, πώς μιλάς έτσι.Πω πω ταπα που με εριξες... Μου την ειπες χοντρα τωρα.
Ο,τι να'ναι σου μεταφερανε. Βρες το post να δουμε που γραφω για τιμωριες και 6μηνα.. και οτι μαλακιες σου ειπανε.
Πηγαινε παπαρι 9 μηνες φανταρος τωρα, και ελα μετα να μας το παιξεις λιονταρι.
Πουτσουλα 4χρονου.
Γυμνάσιο πας ακόμα ρε, πώς μιλάς έτσι.
Δε μου τα πανε, τα είδα με τα μάτια μου
Πριν φύγεις έλεγες ότι θα γυρίσω στις τάδε του μηνός γιατί ενοχλήθηκες από τη συμπεριφορά που έχουν εδώ μέσα. Λες και μας ένοιαζε ρε πάπαρε
Βαριέσαι να ψάξω το ποστ μέσα στις χιλιάδες μαλακίες που γράφεις όλη μέρα
κρυβε λογια....εχει παρει αργυρο στο σιδνει το 2000
και χαλκινο στην αθηνα το 2004
πολυ καυλα γυναικα
οι φημες λενε οτι ειχε αδυναμια στις παρτουζες και τους αραπηδες
Η απαντηση μου και δεν ξανασχολουμαι με την παρτη σου.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=XQaF-0bUXdg&feature=related[/video] [/video]
Ελα γραψε την τελευταια μαλακια σου, για να βγεις απο πανω .
οι επισκεψεις της στην κυψελη στα γνωστα αραπαδικα ειχαν προκαλεσει σαλο στην περιοχη τυπεκρυβε λογια....
τα ειχε φτιαξει με τον ντανιελ μπατιστα οταν χωρισε με τον τζελιληοι φημες λενε οτι ειχε αδυναμια στις παρτουζες και τους αραπηδες
Το "μπα" αφορούσε το ΤΖΕΛΙΛΗ,μπαμπακια .......
Επόμενο ραντεβού ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σίδνεϊ, όπου παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά εξαιρετικό πρόσωπο, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με βολή στα 67,51μ., που σημείωσε μάλιστα δύο φορές στο συγκεκριμένο αγώνα, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.
Το 2004, δεν ήταν η πιο εύκολη για αυτήν χρονιά, καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς. Στον προκριματικό του ακοντισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κατέβηκε με ρεκόρ χρονιάς 59,92μ., αλλά με τη συμπαράσταση των Ελλήνων κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ρίξει πάνω από το όριο των 61μ. στην τρίτη της προσπάθεια με βολή στα 61,04μ. Στον τελικό, κάνοντας μία συγκινητική προσπάθεια κατόρθωσε στην τελευταία της προσπάθεια να ρίξει το ακόντιό της στα 64,29μ. και να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο
τυπε μου ξερω πολλα...οι επισκεψεις της στην κυψελη στα γνωστα αραπαδικα ειχαν προκαλεσει σαλο στην περιοχη τυπε
Το "μπα" αφορούσε το ΤΖΕΛΙΛΗ,
αν διαβάσεις τη σειρά των posts,κάτι που ούτε ο Νιο είχε κάνει,γι αυτό και έκανε παράθεση γι αυτήν.
Περίμενα εσένα να μου πεις τι μετάλλια έχει πάρει η Μανιάνι
και να με βάλεις στη θέση μου με το "μπαμπάκια"
ΤΡΟΜΠΑ
την εχεις σπρωξει τυπε?τυπε μου ξερω πολλα...
αντε φτυστα τα αρχιδια σου ρε
τυπε μου ξερω πολλα...
Το "μπα" αφορούσε το ΤΖΕΛΙΛΗ,
αν διαβάσεις τη σειρά των posts,κάτι που ούτε ο Νιο είχε κάνει,γι αυτό και έκανε παράθεση γι αυτήν.
Περίμενα εσένα να μου πεις τι μετάλλια έχει πάρει η Μανιάνι
και να με βάλεις στη θέση μου με το "μπαμπάκια"
ΤΡΟΜΠΑ