Νέα

Mirela Manjani

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kati magiko7777777777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μου δηλαδη ταχουνε ολα τα δοντια πλεον οι κωλογριες?
τυπε πλεον αρκετες τα φτιαχνουν
ελπιζω τωρα με την κριση να μην εχουν λεφτα και να μενουν ξανα φαφουτες :tooth:

Morisson

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
6
Πόντοι
1
ΓΚΡΑΝΙ????????  :new_shocked:

Όπως λέμε ΓΚΡΑΝΙ ΚΑΝΙΟΝ?????

:think: :2funny:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ω καλά ντάξει. Πότε θα ξαναφύγεις για 6 μήνες για να μας "τιμωρήσεις" επειδή ο αντισθένης είναι κακός;:birdman:

Πω πω ταπα που με εριξες... Μου την ειπες χοντρα τωρα. :jerking: :jerking: :jerking:
Ο,τι να'ναι σου μεταφερανε. Βρες το post να δουμε που γραφω για τιμωριες και 6μηνα.. και οτι μαλακιες σου ειπανε.

Πηγαινε παπαρι 9 μηνες φανταρος τωρα, και ελα μετα να μας το παιξεις λιονταρι.
Πουτσουλα 4χρονου. :birdman:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μπαμπακια .......
Επόμενο ραντεβού ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σίδνεϊ, όπου παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά εξαιρετικό πρόσωπο, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με βολή στα 67,51μ., που σημείωσε μάλιστα δύο φορές στο συγκεκριμένο αγώνα, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.
Το 2004, δεν ήταν η πιο εύκολη για αυτήν χρονιά, καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς. Στον προκριματικό του ακοντισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κατέβηκε με ρεκόρ χρονιάς 59,92μ., αλλά με τη συμπαράσταση των Ελλήνων κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ρίξει πάνω από το όριο των 61μ. στην τρίτη της προσπάθεια με βολή στα 61,04μ. Στον τελικό, κάνοντας μία συγκινητική προσπάθεια κατόρθωσε στην τελευταία της προσπάθεια να ρίξει το ακόντιό της στα 64,29μ. και να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πω πω ταπα που με εριξες... Μου την ειπες χοντρα τωρα. :jerking: :jerking: :jerking:
Ο,τι να'ναι σου μεταφερανε. Βρες το post να δουμε που γραφω για τιμωριες και 6μηνα.. και οτι μαλακιες σου ειπανε.

Πηγαινε παπαρι 9 μηνες φανταρος τωρα, και ελα μετα να μας το παιξεις λιονταρι.
Πουτσουλα 4χρονου. :birdman:
Γυμνάσιο πας ακόμα ρε, πώς μιλάς έτσι.
Δε μου τα πανε, τα είδα με τα μάτια μου
Πριν φύγεις έλεγες ότι θα γυρίσω στις τάδε του μηνός γιατί ενοχλήθηκες από τη συμπεριφορά που έχουν εδώ μέσα. Λες και μας ένοιαζε ρε πάπαρε
Βαριέσαι να ψάξω το ποστ μέσα στις χιλιάδες μαλακίες που γράφεις όλη μέρα  :birdman:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Γυμνάσιο πας ακόμα ρε, πώς μιλάς έτσι.
Δε μου τα πανε, τα είδα με τα μάτια μου
Πριν φύγεις έλεγες ότι θα γυρίσω στις τάδε του μηνός γιατί ενοχλήθηκες από τη συμπεριφορά που έχουν εδώ μέσα. Λες και μας ένοιαζε ρε πάπαρε
Βαριέσαι να ψάξω το ποστ μέσα στις χιλιάδες μαλακίες που γράφεις όλη μέρα  :birdman:

Η απαντηση μου και δεν ξανασχολουμαι με την παρτη σου.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=XQaF-0bUXdg&feature=related[/video] [/video]

Ελα γραψε την τελευταια μαλακια σου, για να βγεις απο πανω :birdman:.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Η απαντηση μου και δεν ξανασχολουμαι με την παρτη σου.
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=XQaF-0bUXdg&feature=related[/video] [/video]

Ελα γραψε την τελευταια μαλακια σου, για να βγεις απο πανω :birdman:.

Μαλάκα :birdman:

Επισκέπτης
μπαμπακια .......
Επόμενο ραντεβού ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σίδνεϊ, όπου παρουσιάζοντας για άλλη μια φορά εξαιρετικό πρόσωπο, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με βολή στα 67,51μ., που σημείωσε μάλιστα δύο φορές στο συγκεκριμένο αγώνα, σημειώνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.
Το 2004, δεν ήταν η πιο εύκολη για αυτήν χρονιά, καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς. Στον προκριματικό του ακοντισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας κατέβηκε με ρεκόρ χρονιάς 59,92μ., αλλά με τη συμπαράσταση των Ελλήνων κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ρίξει πάνω από το όριο των 61μ. στην τρίτη της προσπάθεια με βολή στα 61,04μ. Στον τελικό, κάνοντας μία συγκινητική προσπάθεια κατόρθωσε στην τελευταία της προσπάθεια να ρίξει το ακόντιό της στα 64,29μ. και να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο
Το "μπα" αφορούσε το ΤΖΕΛΙΛΗ,
αν διαβάσεις τη σειρά των posts,κάτι που ούτε ο Νιο είχε κάνει,γι αυτό και έκανε παράθεση γι αυτήν.
Περίμενα εσένα να μου πεις  τι μετάλλια έχει πάρει η Μανιάνι
και να με βάλεις στη θέση μου με το "μπαμπάκια"
ΤΡΟΜΠΑ :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αν διαβάσεις τη σειρά των posts,κάτι που ούτε ο Νιο είχε κάνει,γι αυτό και έκανε παράθεση γι αυτήν.
Περίμενα εσένα να μου πεις  τι μετάλλια έχει πάρει η Μανιάνι

Εdit [size=24pt]ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ? Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ? [/size]
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Περίμενα εσένα να μου πεις  τι μετάλλια έχει πάρει η Μανιάνι

τυπε μου καλως ηρθες στο site.

η παραθεση σου ηταν ξεκαθαρη και δεν αφορουσε τον Τζελιλη...

και αν εκανες λαθος την παραθεση οπως αναφερεις τωρα , επρεπε να το κανεις πριν οταν γαλλικα αλλα και ειρωνικα σε διορθωσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom