Νέα

Μήπως η λύση βρίσκεται εκεί που μας έμαθαν να μην κοιτάζουμε ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
στην ταινία ο λόγος του βασιλιά, τη στιγμή του λόγου ο λαός παραληρούσε από συγκίνηση. ο βασιλιάς είχε καταφέρει να αγγίξει την ψυχή τους και να τους ενώσει...

εμείς στην ουσία ένα τέτοιο χρειαζόμαστε είτε είναι βασιλιάς είτε απλώς πατριώτης.

να μας αγγίξει την ψυχή και όχι την κωλοτρυπίδα...

κι ας είναι και κεκές δεν πειράζει... έτσι κι αλλιώς έχουμε συνηθίσει και τους ειδικών αναγκών και τους αυτιστικούς...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Και ο κηπάρχης ηταν στη Σια .
ΝΑΤΟ ,ΣΙΑ ,
προδοσια !
Ο Αβραμοτριαντης ποτιζοταν απο τη ΣΙΑ .
ειναι γεγονος ,και οχι εικασια !

Aχαριστοι Νεοελληνες.
Αν δεν ηταν ο Κηπαρχης να δοκιμασει τα καινουργια συστηματα αρδευσης και ποτισματος της CIA,
να εβλεπα τωρα που θα ηταν η παραγωγη του Θεσσαλικου καμπου.
Ντοματα θα επρεπε να τρωτε στο ονομα του Αβραμοτριαντη...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τους συμφερει ,που παραδεχτηκαν οτι υποκινησαν την Επανασταση των Συνταγματαρχών ?
Ακόμα και ο κηπάρχης ,καταλαβαίνει ότι δεν τους συμφερει .
Προβλεπεται από τους νόμους τους όμως .
Και οι νόμοι εφερμοζονται στις ΗΠΑ , περισσοτερο απο εδώ.
Γι'αυτο εχουν παει στην φυλακη πολιτικοι .
Ακομα και ο Αβραμοτριαντης το αντιλαμβανεται.
το θεμα ειναι εδω ποιος θα παει φυλακη.....?
ακομη και καποιος να παει, θα ειναι κατα 80% εξιλαστηριο θυμα

εχεις αμφιβολια στο οτι η γνωση ειναι καθοδηγουμενη κατα το οπως βολευει καθε φορα ?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Η διαφορά της Βασιλείας με τη Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ότι στην πρώτη κυβερνά μια οικογένεια (Γλύξμπουργκ) ενώ στη δεύτερη κυβερνούν 3 (Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες). Ευτυχώς που το 74 διώξαμε τον Κοκό και ήρθαν οι πολιτικοί και μας έσωσαν...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Aχαριστοι Νεοελληνες.
Αν δεν ηταν ο Κηπαρχης να δοκιμασει τα καινουργια συστηματα αρδευσης και ποτισματος της CIA,
810646.jpeg
:grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Aχαριστοι Νεοελληνες.

Μα ειναι αδιαμφισβητητη η συμβολη του κηπαρχη ,στην Εθνικη οικονομια !
Και ολα αυτα ,χαρη στη Σια !
Ο κηπαρχης ,θαρραλεος εμεινε στην Ελλαδα και αγωνιζοταν στις φυλλωσιες του
Βασιλικου Κηπου .
Ενω ο Κοκουλης ,παρα το καρατε ,εφαρμοσε τεχνικη..."φευγάτε ! " και την κοπανησε
κανονικα ,για Λοντρα και Κυανη Ακτη ,για να μην χαλασει και το μαυρισμα του !
Ας εμενε εδω ,και να αγωνιζοταν !
Αφησε μονο τον Κηπαρχη ,στο ποδι του !

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μα ειναι αδιαμφισβητητη η συμβολη του κηπαρχη ,στην Εθνικη οικονομια !
Και ολα αυτα ,χαρη στη Σια !
Ο κηπαρχης ,θαρραλεος εμεινε στην Ελλαδα και αγωνιζοταν στις φυλλωσιες του
Βασιλικου Κηπου .
Ενω ο Κοκουλης ,παρα το καρατε ,εφαρμεσε τεχνικη..."φευγάτε ! " και την κοπανησε
κανονικα ,για Λοντρα και Κυανη Ακτη ,για να μην χαλασει και το μαυρισμα του !
Ας εμενε εδω ,και να αγωνιζοταν !
Αφησε μονο τον Κηπαρχη ,στο ποδι του !

Eτσι κανουν οι μεγαλοι ηγετες.
Δεν ειδες ο Κανταφι που την εκανε για Σευχελλες, και αφησε τους γιους πισω;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η διαφορά της Βασιλείας με τη Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ότι στην πρώτη κυβερνά μια οικογένεια (Γλύξμπουργκ) ενώ στη δεύτερη κυβερνούν 3 (Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες). Ευτυχώς που το 74 διώξαμε τον Κοκό και ήρθαν οι πολιτικοί και μας έσωσαν...
ξεχασες τους παρατρεχαμενους γλυφτες

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
αν και ο αβραμοτριαντης θα προτιμουσε να τον ειχε αφησει στον πουτσο του τυπε :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα τι νομιζεις οτι ψαχνει στις φυλλωσιες του Βασιλικου Κηπου ,ο Κηπαρχης ?

Το Δονητη ,που του αφησε ο Γκλυξμπουργκουλης ,και τον εθαψε για να τον βρει ο κηπαρχης .
Αν ξαναερθει ο Γκλυξ ,θα γινει Αντιβασιλεας ο Κηπαρχης !
Γι'αυτο προσεξε !
Θα σε βαλει στις φυλακες Αβερωφ !

Μηπως να κανουμε την Ντορα ,αυτοκρατειρα ?
Να γινει σαν την Ελισαβετ ,της Αγγλιας ?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ίσως επειδή γεννήθηκα μετά το δημοψήφισμα και δεν έχω εμπειρία από τον τέως, έχω αυτονόητο στο μυαλό μου πως δεν χρειάζεται να έχουμε βασιλιά σαν χώρα
δεν είμαι σε κατάσταση να μισώ τον τέως απλά θεωρώ πως η βασιλεία δεν προσφέρει τίποτα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Προφανως οι κομμουνιστες βαδιζουν βασει σχεδιου. Αν και ηττημενοι το '46, τις επομενες δεκαετειες καταφεραν:

1. Να ελεγχουν πληρως τα πανεπιστημια.
2. Να αποβιομηχανοποιησουν τη χωρα.
3. Να διορισουν δικους τους στο δημοσιο.
4. Να ελεγχουν σε μεγαλο βαθμο τον τυπο (καθε αριστερος εντιμος, καθε δεξιος παλιανθρωπος)

Κτιζοντας στην σημερινη δυσκολη κατασταση θα προσπαθησουν να φερουν το μπαχαλο και πιθανα τον νεο εμφυλιο οπου θα ειναι νικητες.
Το μονο που ισως τους δυσκολεψει ειναι οτι χιλιαδες απο τους οπαδους τους ειναι "βολεμενοι", κοινωνικα και οικονομικα και ισως δεν επιθυμουν τα παιδια τους να ζησουν σε μια χωρα της Αφρικης με υπαρκτο σοσιαλισμο.  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ίσως επειδή γεννήθηκα μετά το δημοψήφισμα και δεν έχω εμπειρία από τον τέως, έχω αυτονόητο στο μυαλό μου πως δεν χρειάζεται να έχουμε βασιλιά σαν χώρα
δεν είμαι σε κατάσταση να μισώ τον τέως απλά θεωρώ πως η βασιλεία δεν προσφέρει τίποτα...
Προφανως οι κομμουνιστες βαδιζουν βασει σχεδιου. Αν και ηττημενοι το '46, τις επομενες δεκαετειες καταφεραν:

1. Να ελεγχουν πληρως τα πανεπιστημια.
2. Να αποβιομηχανοποιησουν τη χωρα.
3. Να διορισουν δικους τους στο δημοσιο.
4. Να ελεγχουν σε μεγαλο βαθμο τον τυπο (καθε αριστερος εντιμος, καθε δεξιος παλιανθρωπος)

Κτιζοντας στην σημερινη δυσκολη κατασταση θα προσπαθησουν να φερουν το μπαχαλο και πιθανα τον νεο εμφυλιο οπου θα ειναι νικητες.
Το μονο που ισως τους δυσκολεψει ειναι οτι χιλιαδες απο τους οπαδους τους ειναι "βολεμενοι", κοινωνικα και οικονομικα και ισως δεν επιθυμουν τα παιδια τους να ζησουν σε μια χωρα της Αφρικης με υπαρκτο σοσιαλισμο. 
Αυτες ειναι ωραιες και σεβαστες αποψεις που δινουν ωθηση για διαλογο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Επειδη ειναι πολυ λεπτη η γραμμη αναμεσα στον ανατρεπτικο και τον γραφικο, θα επρεπε και ο ιδιος να μην γινεται κλοουν οταν λεει καποια πραγματα, ωστε να τον παιρνουν στα σοβαρα.
Ο συγκεκριμενος ειναι απλα αστειος.
Κι εμεις πιο αστειοι ακομη, που τον προσκυναμε επειδη παιρνει το μερος μας με ιδιορρυθμο τροπο για την προσωπικη του προβολη.
Αλλιως θα τον ηξερες?

ως "γελοίο" και "κλόουν" τον εκλαμβάνουν όσοι θέλουν ή έχουν συνηθίσει να βλέπουν μόνο την εικόνα και όχι την ουσία, όποιος κοιτάξει λίγο παραπέρα θα δει ότι το περιεχόμενο των λόγων του είναι όχι απλά σοβαρό αλλά σοβαρότατο

πιθανολογώ ότι με πλήρη επίγνωση κάνει ό,τι κάνει γιατί κι εκείνος όπως κι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν δεν επεδείκνυε ξεχωριστή-ιδιόρρυθμη συμπεριφορά κανείς δεν θα τον προέβαλλε, ούτε τον ίδιο και κατά συνέπεια ούτε τον λόγο του
(ακόμα όμως και εάν το κάνει για προσωπική προβολή και μόνο, ο ιδιόρρυθμος κατά τα λοιπά λόγος του παραμένει αληθής - κατ'εμέ τουλάχιστον)

εν προκειμένω ο σκοπός αγιάζει τα μέσα οπότε θα χρησιμοποιήσω κι εγώ την τελευταία φράση σου:
αλλιώς θα ήξερες ότι κάποιος στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τους πάει κόντρα?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ως "γελοίο" και "κλόουν" τον εκλαμβάνουν όσοι θέλουν ή έχουν συνηθίσει να βλέπουν μόνο την εικόνα και όχι την ουσία, όποιος κοιτάξει λίγο παραπέρα θα δει ότι το περιεχόμενο των λόγων του είναι όχι απλά σοβαρό αλλά σοβαρότατο

πιθανολογώ ότι με πλήρη επίγνωση κάνει ό,τι κάνει γιατί κι εκείνος όπως κι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πως αν δεν επεδείκνυε ξεχωριστή-ιδιόρρυθμη συμπεριφορά κανείς δεν θα τον προέβαλλε, ούτε τον ίδιο και κατά συνέπεια ούτε τον λόγο του
(ακόμα όμως και εάν το κάνει για προσωπική προβολή και μόνο, ο ιδιόρρυθμος κατά τα λοιπά λόγος του παραμένει αληθής - κατ'εμέ τουλάχιστον)

εν προκειμένω ο σκοπός αγιάζει τα μέσα οπότε θα χρησιμοποιήσω κι εγώ την τελευταία φράση σου:
αλλιώς θα ήξερες ότι κάποιος στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τους πάει κόντρα?

Oλοι θελουν να δειχνουν αληθινοι και σωστοι μεχρι να ανεβουν στην εξουσια,
μετα αρχιζει το :fuck1:.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Εμενα δεν μου γεμιζει το ματι...Εχω και ενα ενστικτο που μου φωναζει οτι απο καποιον τα παιρνει για να τα λεει αυτα...

Μπορει να παιζει και τον ρολο αυτου που ανοιγει λιγο την βαλβιδα για να μην σκασει η χυτρα.

Πιστευω οτι αν ηταν επικινδυνος δεν θα ηταν εκει που ειναι, θα τον ειχαν στειλει για βρουβες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κάνεις λάθος .Ηξερε πολυ καλα οτι θα γινει δικτατορια ,γιατί αυτό ηταν το σχεδιο των Αμερικανών .Και το σχεδιο Α ,ηταν να κανει αυτος κινημα ,με τους στρατηγους .Αλλα κολωσε και γι'αυτό τεθηκε το σχεδιο Β σε εφαρμογη .Παπαδοπουλος και Παττακος ειχαν στρατολογηθει απο την CIA πριν από χρόνια ,και εφαρμοσαν το σχεδιο Β.
Σχεδιο-ξεσχεδιο, εγω ξερω ενα πραγμα.
Το πρωι της 21 Απριλιου 1967, ο Παπαδοπουλος, ο Μακαρεζος και ο Παττακος πηγαν στο Τατόι. Μπηκαν στο γραφειο του Κωνσταντινου χωρις συνοδεια και αοπλοι.
Για να του ζητησουν να ορκισει το απογευμα την χουντικη κυβερνηση.
Ο Κωνσταντινος ειχε διπλα του τους υπασπιστες του ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ.
Αν εδινε την εντολη "σκοτωστε τους" (όχι συλλαβετε τους, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ) τελειωνε εκει το κινημα, ναι ή οχι? Δεν πα να ηθελε η cia του μουνιου της το χαβα. Ολα τελειωναν εκει. Ποιος θα μπορουσε να του κουνηθει? Θα γινοταν και ηρωας. Και δεν θα χρειαζοταν καμια δικτατορια, στρατηγων ή συνταγματαρχων για να κάνει ό,τι γουσταρει εκτοτε.
Κώλωσε ομως. Αυτο το λαθος πληρωνει μεχρι σημερα.
Αλλά δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ηταν ενας νεαρος 27 ετων, με μολις 2 χρονια στο θρονο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εμενα δεν μου γεμιζει το ματι...Εχω και ενα ενστικτο που μου φωναζει οτι απο καποιον τα παιρνει για να τα λεει αυτα...

Μπορει να παιζει και τον ρολο αυτου που ανοιγει λιγο την βαλβιδα για να μην σκασει η χυτρα.

Πιστευω οτι αν ηταν επικινδυνος δεν θα ηταν εκει που ειναι, θα τον ειχαν στειλει για βρουβες.
καταλαβαίνω τι εννοείς, την ίδια υπόνοια έχω για τον μαξ κάιζερ, τον τύπο που βγαίνει και αποκαλύπτει (δήθεν?) τις παγκόσμιες συμμορίες που κερδοφορούν σε βάρος των λαών κατονομάζοντας μάλιστα τους υπαιτίους
την ίδια καχυποψία έχω και για όσους πρώην μασώνους γράφουν βιβλία ή κάνουν δηλώσεις ξεσκεπάζοντας (δήθεν?) τον ρόλο του τεκτονισμού στην παγκόσμια σκηνή

τον βρετανό σήμερα τον είδα πρώτη φορά και δεν μου βγάζει κάτι αρνητικό (άλλωστε ως ευρωβουλευτής εκλέγεται από τον λαό -όχι ότι είναι κανά σοβαρό επιχείρημα τώρα αυτό :grin: -, η δε συμπεριφορά του δεν νομίζω να ενοχλεί τους συναδέλφους του μάλλον για μπάτσες μοιάζει να τον έχουν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom