Νέα

Μήπως η λύση βρίσκεται εκεί που μας έμαθαν να μην κοιτάζουμε ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τους λογους διωξης της βασιλειας απο την Ελλαδα δεν τους ξερω
Δεν εχω ακουσει κατι ουσιαστικο περα απο το αοριστο, οτι ετρωγαν τα χρηματα του ελληνικου λαου, κατι που γινεται και με τους λεγομενους δημοκρατες και τις συντεχνιες τους.

Μπορει να ειμαι λαθος ....
Διορθωσε με αν μπορεις δινοντας μου τη δικη σου αποψη τεκμηριωμενα (οσο μπορει να ειναι εφικτο αυτο)
Λοιπον. Ο Κωνσταντινος εφυγε απο την Ελλαδα το Δεκεμβριο του 1967, επειδη επιχειρησε να κανει κινημα κατά των Συνταγματαρχων, το οποιο απετυχε.
Η Ελλαδα παρεμεινε βασιλευομενη δημοκρατια επι χουντας, αλλά με αντιβασιλεα (τον Παπαδοπουλο).
Το 1974 με τη μεταπολιτευση και εν οψει του νεου Συνταγματος, ο Καραμανλης αποφασισε δημοψηφισμα για το πολιτευμα. Ο Κωνσταντινος ΔΕΝ ηρθε στην Ελλαδα να κανει εκστρατεια, μεταδοθηκε μονο στην ΕΡΤ (τότε ΕΙΡΤ) ενα μαγνητοσκοπημενο μηνυμα του.
Το δημοψηφισμα ειπε 67% ΟΧΙ στην βασιλεια.
Και το πολιτευμα εγινε προεδρευομενη δημοκρατια.
Πού βλεπεις ιστορικο κενο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...α τον πουστη. Και γω νομιζα οτι εκπαιδευτηκε στους σινεμαδες Βοξ και Παλλας
βλεποντας ταινιες δρασης, οπως και ο Θου-Βου :rockon:.
ThouVou%20Karate.gif
:grin:

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Λοιπον. Ο Κωνσταντινος εφυγε απο την Ελλαδα το Δεκεμβριο του 1967, επειδη επιχειρησε να κανει κινημα κατά των Συνταγματαρχων, το οποιο απετυχε.
Η Ελλαδα παρεμεινε βασιλευομενη δημοκρατια επι χουντας, αλλά με αντιβασιλεα (τον Παπαδοπουλο).
Το 1974 με τη μεταπολιτευση και εν οψει του νεου Συνταγματος, ο Καραμανλης αποφασισε δημοψηφισμα για το πολιτευμα. Ο Κωνσταντινος ΔΕΝ ηρθε στην Ελλαδα να κανει εκστρατεια, μεταδοθηκε μονο στην ΕΡΤ (τότε ΕΙΡΤ) ενα μαγνητοσκοπημενο μηνυμα του.

Αυτή είναι η μία πλευρά της ιστορίας. Αν μπεις στο grekroyalfamily θα διαβάσεις κάποια άλλη πλευρά. Το θέμα είναι ότι όντως όλοι μας μεγαλώσαμε με μια αναιτιολόγητη αποστροφή στη βασιλεία, όπως ένα παιδάκι γεννιέται με την ποδοσφαιρική ομάδα του μπαμπά του. Διαβάζοντας το άρθρο στη ζούγκλα, μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά σε όλη αυτή τη στάση των κυβερνήσεων, που ίσως αν τα συνδέσεις όλα βγει το παζλ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πως την ψάχνεις δλδ?
Περιμένοντας να εμφανιστεί ο αρχιδάτος που θα σε σώσει??
Υπαρχει άλλη ρεαλιστικοτερη λυση για να σωθεις, απο το να επιλεγεις σωστους εκπροσωπους?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτή είναι η μία πλευρά της ιστορίας. Αν μπεις στο grekroyalfamily θα διαβάσεις κάποια άλλη πλευρά. Το θέμα είναι ότι όντως όλοι μας μεγαλώσαμε με μια αναιτιολόγητη αποστροφή στη βασιλεία, όπως ένα παιδάκι γεννιέται με την ποδοσφαιρική ομάδα του μπαμπά του. Διαβάζοντας το άρθρο στη ζούγκλα, μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά σε όλη αυτή τη στάση των κυβερνήσεων, που ίσως αν τα συνδέσεις όλα βγει το παζλ.
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω, μου λες τι ειναι λαθος απο αυτα που ποσταρισα, συμφωνα με την αποψη της greek royal family τρομαρα της?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ισως ειμαι λαθος αλλα για να μην ερθει ο Κωνσταντινος να κανει εκστρατεια κατι θα ετρεχε....
Αλλωστε η δικτατορια ειναι απο μονη της ενα περιεργο συμβαν ...
Τι προβλημα ειχε ο Κωνσταντινος απεναντι στους συνταγματαρχες και γιατι αυτοι ηταν εναντιον του ?
τι προηγειθηκε της δικτατοριας ωστε να συμβουν ολα αυτα ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο ...

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Επειδη βαριεμαι να ψαχνω, μου λες τι ειναι λαθος απο αυτα που ποσταρισα, συμφωνα με την αποψη της greek royal family τρομαρα της?

σε γενικές γραμμές μιλάει για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του και απομάκρυνσης. αν συνυπολογίσεις την υπερ-εκστρατεία delete σε οτιδήποτε σχετικό που ζούμε μέχρι και σήμερα, ίσως έχει κάποιο νόημα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ισως ειμαι λαθος αλλα για να μην ερθει ο Κωνσταντινος να κανει εκστρατεια κατι θα ετρεχε....
Αλλωστε η δικτατορια ειναι απο μονη της ενα περιεργο συμβαν ...
Τι προβλημα ειχε ο Κωνσταντινος απεναντι στους συνταγματαρχες και γιατι αυτοι ηταν εναντιον του ?
τι προηγειθηκε της δικτατοριας ωστε να συμβουν ολα αυτα ?
Ο Κωνσταντινος, οσο κι αν καποιοι δεν το πιστευουν, δεν ειχε ιδεα για την επερχομενη δικτατορια. Ή τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο τον μεσο πολιτικο της εποχης εκεινης.
Δεν την προκαλεσε και δεν ηταν της αρεσκειας του. Λεγεται μαλιστα οτι επροκειτο να γινει κινημα Στρατηγων (το οποιο ηταν μαλλον αποδεκτο απο το παλατι) αλλά τους προλαβαν οι Συνταγματαρχες. Το Δεκεμβριο αποφασισε ο Κωνσταντινος να κανει την κινηση του, για να παγιωσει το λαικό ερεισμα υπερ του. Απετυχε.
ΤΟ 1974 ο Καραμανλης ηταν αυτος που δεν τον αφησε να ερθει για να κανει εκστρατεια.
Πηρε την εκδικηση του για την πτωση της κυβερνησης του το 1963, απο τον βασιλια Παύλο.
Εμμεσως βεβαια ο Καραμανλης πετυχε να βγει πλειοψηφια το ΟΧΙ, τηρωντας ουδετεροτητα, ενω ολοι οι δεξιοι τοτε περιμεναν ΜΙΑ δηλωση του για να ριξουν ΝΑΙ. Αλλά δεν την εκανε ποτέ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Λάικ κωστάκης-γιωργάκης-αντωνάκης ας πούμε??
Αν εσυ θεωρεις καταλληλοτερους Αλεξη, Αλεκα και Φωτη,τότε αυτούς.
Αορατα και ανυπαρκτα προσωπα προφανως δεν γινεται να επιλεξουμε.

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Έμαθε ποτέ κανείς Έλληνας ότι όταν εκδικάστηκε η υπόθεση της Βασιλικής αποζημίωσης, ο Κωνσταντίνος έριξε όλο το χρήμα σε κοινωφελές ίδρυμα που ονομάστηκε Άννα Μαρία, με σκοπό την αρωγή των πληγέντων από πυρκαγιές, σεισμούς κλπ. ?

Δεν ήταν κάτι άξιο λόγου ?

Αν το ίδιο το είχε κάνει ο βαρδινογιάννης θα χε γίνει πρωτοσέλιδο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom