Νέα

Μήπως η λύση βρίσκεται εκεί που μας έμαθαν να μην κοιτάζουμε ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Σχεδιο-ξεσχεδιο, εγω ξερω ενα πραγμα.
Το πρωι της 21 Απριλιου 1967, ο Παπαδοπουλος, ο Μακαρεζος και ο Παττακος πηγαν στο Τατόι. Μπηκαν στο γραφειο του Κωνσταντινου χωρις συνοδεια και αοπλοι.
Για να του ζητησουν να ορκισει το απογευμα την χουντικη κυβερνηση.
Ο Κωνσταντινος ειχε διπλα του τους υπασπιστες του ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ.
Αν εδινε την εντολη "σκοτωστε τους" (όχι συλλαβετε τους, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ) τελειωνε εκει το κινημα, ναι ή οχι? Δεν πα να ηθελε η cia του μουνιου της το χαβα. Ολα τελειωναν εκει. Ποιος θα μπορουσε να του κουνηθει? Θα γινοταν και ηρωας. Και δεν θα χρειαζοταν καμια δικτατορια, στρατηγων ή συνταγματαρχων για να κάνει ό,τι γουσταρει εκτοτε.
Κώλωσε ομως. Αυτο το λαθος πληρωνει μεχρι σημερα.
Αλλά δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ηταν ενας νεαρος 27 ετων, με μολις 2 χρονια στο θρονο.
Επίσις ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος ήτανε και μαμάκιας επειδή η μάνα του του είπε να μην πάει λίγο πριν γίνει το δημοψήφισμα και τον διώξουμε δεν πήγε και έγινε το δημοψήφισμα, σκεφτείτε η μανούλα του να του είπε μην τους πεις να ρίξουν παιδί μου μπορεί να σκοτωθείς, οι χουντικοί ξέρουν τι άνθρωπος ήταν τότε ένα άβουλο αγόρι κακομαθημένο από την μητέρα του και εγώ σε έναν βασιλιά που περνούσε αυτήν την φάση της ζωής του θα του ζήταγα με μία ψωροαπειλή το οτιδήποτε και αυτός έντρομος θα δεχότανε, επίσις ας μην ξεχνάμε το μακρύ χέρι της CIA φτάνει πάντα οπου χρειαστεί, το σίγουρο τι πραγματικά έγινε σε αυτό το γραφείο ή τι ειπώθηκε από πίσω, ποτέ δεν θα το μάθουμε μπορεί να είναι και υπέρ μας αυτό γιατί την αλήθεια μπορεί να μην μπορούμε να την χωνέψουμε.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επίσις ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος ήτανε και μαμάκιας επειδή η μάνα του του είπε να μην πάει λίγο πριν γίνει το δημοψήφισμα και τον διώξουμε δεν πήγε και έγινε το δημοψήφισμα, σκεφτείτε η μανούλα του να του είπε μην τους πεις να ρίξουν παιδί μου μπορεί να σκοτωθείς, οι χουντικοί ξέρουν τι άνθρωπος ήταν τότε ένα άβουλο αγόρι κακομαθημένο από την μητέρα του και εγώ σε έναν βασιλιά που περνούσε αυτήν την φάση της ζωής του θα του ζήταγα με μία ψωροαπειλή το οτιδήποτε και αυτός έντρομος θα δεχότανε, επίσις ας μην ξεχνάμε το μακρύ χέρι της CIA φτάνει πάντα οπου χρειαστεί, το σίγουρο τι πραγματικά έγινε σε αυτό το γραφείο ή τι ειπώθηκε από πίσω, ποτέ δεν θα το μάθουμε μπορεί να είναι και υπέρ μας αυτό γιατί την αλήθεια μπορεί να μην μπορούμε να την χωνέψουμε.
Σωστος .....

Επισκέπτης

Το επώνυμο αυτό
είναι δημιούργημα των ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ
και λοιπών ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ .

Οι λιβανιστές του Εθνάρχη το δημιούργησαν,
όπως δημιουργήθηκαν και οι ίδιοι.

Από ληγούρια ξεβράκωτα
βρέθηκαν με καράβια.

Τεστάκι ...

Ποιός ήταν υπαξιωματικός του Ναυτικού επί Ελευθερίου Βενιζέλου
χωρίς σάλιο στο στόμα
και ξαφνικά (μετά από συμμετοχή σε βενιζελικό κίνημα) βρέθηκε με καράβια;;;;;;

Ο εγγονός του σήμερα, κοτεράκιας βουλευτής ,
το παίζει και έξυπνος και καταγγέλει διάφορους ...

(όχι δεν είναι του ΠΑΣΟΚ αυτός ...)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το επώνυμο αυτό
είναι δημιούργημα των ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΩΝ
και λοιπών ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ .

Οι λιβανιστές του Εθνάρχη το δημιούργησαν,
όπως δημιουργήθηκαν και οι ίδιοι.

Από ληγούρια ξεβράκωτα
βρέθηκαν με καράβια.

Τεστάκι ...

Ποιός ήταν υπαξιωματικός του Ναυτικού επί Ελευθερίου Βενιζέλου
χωρίς σάλιο στο στόμα
και ξαφνικά (μετά από συμμετοχή σε βενιζελικό κίνημα) βρέθηκε με καράβια;;;;;;

Ο εγγονός του σήμερα, κοτεράκιας βουλευτής ,
το παίζει και έξυπνος και καταγγέλει διάφορους ...

(όχι δεν είναι του ΠΑΣΟΚ αυτός ...)
πεστα ρε τυπε :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ψάξτε και λίγο ...
όλα έτοιμα τα θέλετε ...
λακη να σου ζησει ο μπεμπης σου που εβαλες αβαταρ.να ον χαρεις να μεγαλωνει και να σε κανει περηφανο τυπε. ;).γλυκουλης δειχνει.θα γινει καλο παιδι σαν τον μπαμπα του εσενα δηλαδη. :)

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
την ίδια υπόνοια έχω για τον μαξ κάιζερ, τον τύπο που βγαίνει και αποκαλύπτει (δήθεν?) τις παγκόσμιες συμμορίες που κερδοφορούν σε βάρος των λαών κατονομάζοντας μάλιστα τους υπαιτίους

Α μπραβο, και αυτος

τον βρετανό σήμερα τον είδα πρώτη φορά και δεν μου βγάζει κάτι αρνητικό (άλλωστε ως ευρωβουλευτής εκλέγεται από τον λαό -όχι ότι είναι κανά σοβαρό επιχείρημα τώρα αυτό :grin: -, η δε συμπεριφορά του δεν νομίζω να ενοχλεί τους συναδέλφους του μάλλον για μπάτσες μοιάζει να τον έχουν)

Και μενα μαλακας μου φαινεται, ειναι και αυτο που λεγατε, γινεται γραφικος

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αν εσυ θεωρεις καταλληλοτερους Αλεξη, Αλεκα και Φωτη,τότε αυτούς.
Αορατα και ανυπαρκτα προσωπα προφανως δεν γινεται να επιλεξουμε.

Αν μη τι άλλο αυτοί δε μας κυβερνούν...
Θα ήθελα να συγκρίνεις τη ΝΔ μια φορά με το ΠΑΣΟΚ. Πρόσωπα και ιδεολογία (έχουν;). Να δούμε σε τι διαφέρουν τελικά.

Υ.Γ.: Αυτό το γραφικό πλεον "όλοι ίδιοι είναι", τις περισσότερες φορές δυστυχώς είναι και αληθινό.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Προφανως οι κομμουνιστες βαδιζουν βασει σχεδιου. Αν και ηττημενοι το '46, τις επομενες δεκαετειες καταφεραν:

1. Να ελεγχουν πληρως τα πανεπιστημια.
2. Να αποβιομηχανοποιησουν τη χωρα.
3. Να διορισουν δικους τους στο δημοσιο.
4. Να ελεγχουν σε μεγαλο βαθμο τον τυπο (καθε αριστερος εντιμος, καθε δεξιος παλιανθρωπος)

Κτιζοντας στην σημερινη δυσκολη κατασταση θα προσπαθησουν να φερουν το μπαχαλο και πιθανα τον νεο εμφυλιο οπου θα ειναι νικητες.
Το μονο που ισως τους δυσκολεψει ειναι οτι χιλιαδες απο τους οπαδους τους ειναι "βολεμενοι", κοινωνικα και οικονομικα και ισως δεν επιθυμουν τα παιδια τους να ζησουν σε μια χωρα της Αφρικης με υπαρκτο σοσιαλισμο.  

Είσαι μέσα στα σκατά ρε φίλε (σε αυτό συμφωνούμε) και σε φταίει ο κομμουνισμός.
Δηλαδή πόσο στόκος μπορεί να σαι; Πόσο ευθυνόφοβος;

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
ίσως επειδή γεννήθηκα μετά το δημοψήφισμα και δεν έχω εμπειρία από τον τέως, έχω αυτονόητο στο μυαλό μου πως δεν χρειάζεται να έχουμε βασιλιά σαν χώρα
δεν είμαι σε κατάσταση να μισώ τον τέως απλά θεωρώ πως η βασιλεία δεν προσφέρει τίποτα...

Η άποψη σου θα έπρεπε να ισχύει για όλους, είναι απόλυτα λογική. Το πράγμα περιπλέκεται επειδή δε μας άφησαν με τα αυτονόητα, αλλά βάση όργανωμένου σχεδίου προσπάθησαν να αποκρύψουν τα πάντα, μέχρι που του τ' ακούμπησαν για να εξαφανιστεί εντελώς. Το ερώτημα παραμένει γιατί τόσος φόβος για το βασιλιά?

OP
OP
D

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
Αν μη τι άλλο αυτοί δε μας κυβερνούν...
Θα ήθελα να συγκρίνεις τη ΝΔ μια φορά με το ΠΑΣΟΚ. Πρόσωπα και ιδεολογία (έχουν;). Να δούμε σε τι διαφέρουν τελικά.

Υ.Γ.: Αυτό το γραφικό πλεον "όλοι ίδιοι είναι", τις περισσότερες φορές δυστυχώς είναι και αληθινό.

και μεις που το λέμε είμαστε γραφικοί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom