nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Επίσις ας μην ξεχνάμε και το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος ήτανε και μαμάκιας επειδή η μάνα του του είπε να μην πάει λίγο πριν γίνει το δημοψήφισμα και τον διώξουμε δεν πήγε και έγινε το δημοψήφισμα, σκεφτείτε η μανούλα του να του είπε μην τους πεις να ρίξουν παιδί μου μπορεί να σκοτωθείς, οι χουντικοί ξέρουν τι άνθρωπος ήταν τότε ένα άβουλο αγόρι κακομαθημένο από την μητέρα του και εγώ σε έναν βασιλιά που περνούσε αυτήν την φάση της ζωής του θα του ζήταγα με μία ψωροαπειλή το οτιδήποτε και αυτός έντρομος θα δεχότανε, επίσις ας μην ξεχνάμε το μακρύ χέρι της CIA φτάνει πάντα οπου χρειαστεί, το σίγουρο τι πραγματικά έγινε σε αυτό το γραφείο ή τι ειπώθηκε από πίσω, ποτέ δεν θα το μάθουμε μπορεί να είναι και υπέρ μας αυτό γιατί την αλήθεια μπορεί να μην μπορούμε να την χωνέψουμε.Σχεδιο-ξεσχεδιο, εγω ξερω ενα πραγμα.
Το πρωι της 21 Απριλιου 1967, ο Παπαδοπουλος, ο Μακαρεζος και ο Παττακος πηγαν στο Τατόι. Μπηκαν στο γραφειο του Κωνσταντινου χωρις συνοδεια και αοπλοι.
Για να του ζητησουν να ορκισει το απογευμα την χουντικη κυβερνηση.
Ο Κωνσταντινος ειχε διπλα του τους υπασπιστες του ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ.
Αν εδινε την εντολη "σκοτωστε τους" (όχι συλλαβετε τους, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ) τελειωνε εκει το κινημα, ναι ή οχι? Δεν πα να ηθελε η cia του μουνιου της το χαβα. Ολα τελειωναν εκει. Ποιος θα μπορουσε να του κουνηθει? Θα γινοταν και ηρωας. Και δεν θα χρειαζοταν καμια δικτατορια, στρατηγων ή συνταγματαρχων για να κάνει ό,τι γουσταρει εκτοτε.
Κώλωσε ομως. Αυτο το λαθος πληρωνει μεχρι σημερα.
Αλλά δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ηταν ενας νεαρος 27 ετων, με μολις 2 χρονια στο θρονο.