Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πρωτη φορα ακουω καποιον να σκεφτεται ετσι, οι πιο πολλοι θα σου πουν οτι θελω λεφτα για να εχω γρηγορο αμαξι, ωραιο σπιτι, να τρωω καλα, να γαμαω ωραια μουνια, κτλ, αλλα λεφτα για λεφτα πρωτη φορα ακουω... Καθε αποψη παντως σεβαστη!
Το δευτερο ομως ειναι λαθος σε γενικες γραμμες, τα λεφτα (οπως και τα περισσοτερα στη ζωη) θελουν τροπο οχι κοπο...

Αρα παραδεχεσαι οτι ο στοχος τους αυτος ειναι, να βρουν το μαλακα, απλα δεν ειναι και τοσο ευκολος?
και τα δυο παντα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.
ΟΚ για το σεξουαλικό κομμάτι. Με το συναισθηματικό είναι θέμα.

Δεν θα ήθελες να έχεις μια σχέση; Δεν θα σου άρεσε;

Δεν σου λείπει καθόλου αυτό;  :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αρα παραδεχεσαι οτι ο στοχος τους αυτος ειναι, να βρουν το μαλακα, απλα δεν ειναι και τοσο ευκολος?
λεω απλα πως δεν βρισκουν και οι γυναικες αντρα να (καπαρωσουν/πηδηχτουν/κανουν σχεση κλπ)

Επισκέπτης
Αμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.
Οι τουρίστριες (οι ξένες) έχουν τη χάρη τους τύπε... Κατά τα άλλα βρίσκω μια χαρά την άποψή σου.
Αν έπαιρνες και κώλο ρε γμτ θα 'σουν και γαμώ τα παιδιά :2funny:

υποχρεωσ καθε μπουρδελιαρη :grin: :grin: :grin:
Απ' τις καλύτερες ατάκες που έχω διαβάσει εδώ μέσα... απλή κι απέριττη... σου βγάζω το καπέλο! :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

μας δουλευεις ρε τυπε?
μην λες τετοια και μολις φαγαμε κονσερβα σαρδελα με σαλτσα
vomit-2086.gif

Επισκέπτης

Οχι, καθολου. Στη δουλεια μου εχω πολλες γυναικες, τους το λεω στα ισια οτι γαμαω πουτανες με αυτη τη συχνοτητα. Ξερω οτι καποιες με γουσταρουνε και τρωγονται μεσα τους γιατι ειμαι πραγματικα αυταρκης και τις φτυνω μεχρι να σκασουν. Και δεν με νοιαζει καθολου αν δεν κανω σχεση και συνεχισω ετσι, αν και πιστευω οτι καποτε καποια δεν θα αντεξει και θα μου την πεσει στα ισια. Εγω τοτε θα ειμαι ξεκαθαρος μαζι της: Aν μπορει να με καλυψει σεξουαλικα στη συχνοτητα που θελω, το συζηταμε. Αλλιως, καλυτερα ετσι.  :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
λεω απλα πως δεν βρισκουν και οι γυναικες αντρα να (καπαρωσουν/πηδηχτουν/κανουν σχεση κλπ)
Σόρυ Silva αλλά γενικά δεν ξέρετε τι θέλετε.

Έχω πολλές φίλες που είναι μόνες ενώ έχουν πολλές κατακτήσεις και προτάσεις για ραντεβού, έξοδους κλπ. Από μια χαρά παιδιά.

Αλλά όταν η μέση Ελληνίδα ψάχνει κάτι σε Stavros Niarchos (χωρίς βέβαια να είναι αντίστοιχα η Paris Hilton), στο τέλος μένουν μόνες και μιζεριάζουν γκρινιάζουν κλπ.

Ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό, αλλά το έχω δει, ακόμα και σε φίλες μου που αγαπάω πολύ. Όταν δε προσπαθείς να τις πορσγειώσεις λίγο στην πραγματικότητα, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

Αλλά ΟΚ, όπως έγραψα και πριν και τα 2 φύλα έχουμε γίνει πολύ απαιτητικοί και δε συμβιβαζόμαστε εύκολα.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οχι, καθολου. Στη δουλεια μου εχω πολλες γυναικες, τους το λεω στα ισια οτι γαμαω πουτανες με αυτη τη συχνοτητα. Ξερω οτι καποιες με γουσταρουνε και τρωγονται μεσα τους γιατι ειμαι πραγματικα αυταρκης και τις φτυνω μεχρι να σκασουν. Και δεν με νοιαζει καθολου αν δεν κανω σχεση και συνεχισω ετσι, αν και πιστευω οτι καποτε καποια δεν θα αντεξει και θα μου την πεσει στα ισια. Εγω τοτε θα ειμαι ξεκαθαρος μαζι της: Aν μπορει να με καλυψει σεξουαλικα στη συχνοτητα που θελω, το συζηταμε. Αλλιως, καλυτερα ετσι.  :sunglasses:
;) ;) ;) ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Σόρυ Silva αλλά γενικά δεν ξέρετε τι θέλετε.

Έχω πολλές φίλες που είναι μόνες ενώ έχουν πολλές κατακτήσεις και προτάσεις για ραντεβού, έξοδους κλπ. Από μια χαρά παιδιά.

Αλλά όταν η μέση Ελληνίδα ψάχνει κάτι σε Stavros Niarchos (χωρίς βέβαια να είναι αντίστοιχα η Paris Hilton), στο τέλος μένουν μόνες και μιζεριάζουν γκρινιάζουν κλπ.

Ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό, αλλά το έχω δει, ακόμα και σε φίλες μου που αγαπάω πολύ. Όταν δε προσπαθείς να τις πορσγειώσεις λίγο στην πραγματικότητα, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

Αλλά ΟΚ, όπως έγραψα και πριν και τα 2 φύλα έχουμε γίνει πολύ απαιτητικοί και δε συμβιβαζόμαστε εύκολα.....
οσο παραξενο κι αν σου φανει, συμφωνω.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μας δουλευεις ρε τυπε?
μην λες τετοια και μολις φαγαμε κονσερβα σαρδελα με σαλτσα
vomit-2086.gif
Χαχαχαχα! :2funny:

ΟΚ.  :P

Καλά απόλυτε ..... κακό είναι να θέλει ένας άντρας να έχει σχέση με μια γυναίκα που είναι ερωτευμένος;  :grin:

Επισκέπτης

Θυμάμαι είχα έναν φίλο που μου έλεγε ότι η σχέση του πρόσφερε συναισθηματική κάλυψη.
Εγώ ήμουν και είμαι της άποψης ότι συναισθηματική κάλυψη σου προσφέρει ο φίλος και η πόρνη σεξ. Αν κάνεις και παρτούζα μαζί με τον φίλο σου και την πόρνη τότε μιλάμε για την απόλυτη ολοκλήρωση :rockon:

Ρε φίλε χωρίς πλάκα... τι σου προσφέρει μια σχέση από άποψη συναισθήματος; Το γεγονός ότι μετά από λίγο καιρό ή θα την κερατώσεις ή θα μιζεριάσεις αποδεικνύει πολλά!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Θα σου βγαλουν το ονομα του μπουρδελιαρη  :cheesy:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΟΚ Picker, ωμά τα γράφεις.

Μωρέ στο θέμα της αυτάρκειας συμφωνώ.

Απλά δεν σου λείπει να έχεις μια σχέση, να βγεις μια βόλτα με τη φίλη σου, να μιλήσετε, να τη φιλήσεις, να την αγκαλιάσεις, κλπ κλπ .....
αυτά τα μικρά πράγματα που μας κάνουν τη ζωή ποιο όμορφη;

Αυτό εννοούσα.

Πάντως έχεις τρελλή αυτοπεποίθηση τύπε .....  :)

Επισκέπτης
Θα σου βγαλουν το ονομα του μπουρδελιαρη   :cheesy:

Στα αρχιδια μου. Τους λεω φυσικα και την αποψη μου οτι ολες οι γυναικες θα επρεπε να περνανε υποχρεωτικα απο μπουρδελο στα 18 τους για ενα χρονο για να τους φευγουν τα ταμπου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Θυμάμαι είχα έναν φίλο που μου έλεγε ότι η σχέση του πρόσφερε συναισθηματική κάλυψη.
Εγώ ήμουν και είμαι της άποψης ότι συναισθηματική κάλυψη σου προσφέρει ο φίλος και η πόρνη σεξ. Αν κάνεις και παρτούζα μαζί με τον φίλο σου και την πόρνη τότε μιλάμε για την απόλυτη ολοκλήρωση :rockon:

Ρε φίλε χωρίς πλάκα... τι σου προσφέρει μια σχέση από άποψη συναισθήματος; Το γεγονός ότι μετά από λίγο καιρό ή θα την κερατώσεις ή θα μιζεριάσεις αποδεικνύει πολλά!

τυπε μου σε πειραζει να σου κλεψω την ατακα και να τη λεω στους κολλητους μου, μου αρεσει πολυ  :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Στα αρχιδια μου. Τους λεω φυσικα και την αποψη μου οτι ολες οι γυναικες θα επρεπε να περνανε υποχρεωτικα απο μπουρδελο στα 18 τους για ενα χρονο για να τους φευγουν τα ταμπου.

:rockon: :rockon: ή εσεις ζωγραφιζετε αποψε ή εγω εχω πιει πολυ

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

:2funny:

Μια σχέση (που να γουστάρεις όμως όχι τυπική) σε γεμίζει, σε ολοκληρώνει. Κάτι που δεν μπορεί να σου το προσφέρει το μπουρδέλο. Εκεί πλά εκτονώνεσαι σεξουαλικά. Καλό ναι. Αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν φτάνει.

Αλλά πολύ απαισιόδοξο σε βρίσκω..... το γεγονός να πάει καλά μια σχέση δεν παίζει δλδ;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom