Τυπε μου διαβασε τι συστημα θα ακολουθεις και δε θα εχεις ποτε ξανα τετοια χαζοδιλληματα:
Τωρα εισαι μονος ετσι? Λοιπον θα πηγαινεις σε πουτανες τακτικα, αναλογα με τις καυλες σου, αλλη φορα μπορει να κατσουν οι καυλες μερα παρα μερα, αλλη να κανεις να πας 10 μερες αναλογα το τι σου λεει η καυλα σου και το τι σου επιτρεπουν οι υποχρεωσεις σου. Κανοντας το αυτο κανεις τακτικα σεξ και το ευχαριστιεσαι και ταυτοχρονα δεν εισαι και πεινασμενος σεξουαλικα να παρακαλας την καθε μια.
Ταυτοχρονα συνεχιζεις κανονικα τη ζωη σου, δουλεια, φιλοι, συγγενεις, περνας ωραια δηλαδη! Τωρα ακριβως επειδη εισαι κοινωνικο ον, θα γνωριζεις γυναικες ζωντας τη ζωη σου, σωστα? Ειτε συναδερφοι, φιλες συναδερφων, φιλες φιλων, γνωστες, την κοπελα που καθεσαι διπλα της στο τρενο και πεταξες κατι καλο και χαμογελασε, την κοπελα που προθυμοποιηθηκες να βοηθησεις με τη βαλιτσα της, κτλ κτλ...
Αυτες που γνωριζεις τωρα αν γουσταρεις χωνεσαι ωραια και καλα, το μυστικο ποιο ειναι εδω, οτι ακριβως επειδη εισαι χορτασμενος σεξουαλικα δε σε νοιαζει να τις γαμισεις εδω και τωρα, ετσι μπορεις να περιμενεις να παει αργα το πραγμα, να την τσεκαρεις την αλλη αν ειναι σωστη, αν συννενοηστε και τα σχετικα. Αν δεις οτι η γκομενα απλα σου τρωει λεφτα και ειναι χαζογκομενα την κανεις μετα απο 1-2 ραντεβου και στα αρχιδια σου, εχεις εξασφαλισμενο γαμησι απο πουτανες, δε χρειαζεται να την παρακαλεσεις. Αν σου κατσει αλλα δε συννενοηστε τη γαμας, κι αν δεν κανει καλο γαμησι εφυγες, αλλιως μενεις
κτλ κτλ, γενικα εισαι σε θεση οδηγου,
διοτι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ.
Αυτη ειναι η αποψη μου και συγγνωμη αν εγραψα πολλα και αν δεν τα εγραψα πληρως κατανοητα. Ελπιζω να επιασες το νοημα. Εγω αυτο το συστημα εφαρμοζω τα τελευταια 4 χρονια περιπου και στο ερωτικο τα παω μια χαρα, στα επαγγελματικα ειναι που ζοριζομαι τελευταια :-