Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε μου διαβασε τι συστημα θα ακολουθεις και δε θα εχεις ποτε ξανα τετοια χαζοδιλληματα:

Τωρα εισαι μονος ετσι? Λοιπον θα πηγαινεις σε πουτανες τακτικα, αναλογα με τις καυλες σου, αλλη φορα μπορει να κατσουν οι καυλες μερα παρα μερα, αλλη να κανεις να πας 10 μερες αναλογα το τι σου λεει η καυλα σου και το τι σου επιτρεπουν οι υποχρεωσεις σου. Κανοντας το αυτο κανεις τακτικα σεξ και το ευχαριστιεσαι και ταυτοχρονα δεν εισαι και πεινασμενος σεξουαλικα να παρακαλας την καθε μια.

Ταυτοχρονα συνεχιζεις κανονικα τη ζωη σου, δουλεια, φιλοι, συγγενεις, περνας ωραια δηλαδη! Τωρα ακριβως επειδη εισαι κοινωνικο ον, θα γνωριζεις γυναικες ζωντας τη ζωη σου, σωστα? Ειτε συναδερφοι, φιλες συναδερφων, φιλες φιλων, γνωστες, την κοπελα που καθεσαι διπλα της στο τρενο και πεταξες κατι καλο και χαμογελασε, την κοπελα που προθυμοποιηθηκες να βοηθησεις με τη βαλιτσα της, κτλ κτλ...

Αυτες που γνωριζεις τωρα αν γουσταρεις χωνεσαι ωραια και καλα, το μυστικο ποιο ειναι εδω, οτι ακριβως επειδη εισαι χορτασμενος σεξουαλικα δε σε νοιαζει να τις γαμισεις εδω και τωρα, ετσι μπορεις να περιμενεις να παει αργα το πραγμα, να την τσεκαρεις την αλλη αν ειναι σωστη, αν συννενοηστε και τα σχετικα. Αν δεις οτι η γκομενα απλα σου τρωει λεφτα και ειναι χαζογκομενα την κανεις μετα απο 1-2 ραντεβου και στα αρχιδια σου, εχεις εξασφαλισμενο γαμησι απο πουτανες, δε χρειαζεται να την παρακαλεσεις. Αν σου κατσει αλλα δε συννενοηστε τη γαμας, κι αν δεν κανει καλο γαμησι εφυγες, αλλιως μενεις  :grin: κτλ κτλ, γενικα εισαι σε θεση οδηγου, διοτι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ.

Αυτη ειναι η αποψη μου και συγγνωμη αν εγραψα πολλα και αν δεν τα εγραψα πληρως κατανοητα. Ελπιζω να επιασες το νοημα. Εγω αυτο το συστημα εφαρμοζω τα τελευταια 4 χρονια περιπου και στο ερωτικο τα παω μια χαρα, στα επαγγελματικα ειναι που ζοριζομαι τελευταια  :-
:thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πωπωπ οχι τετοια σεντονια ρε παιδια καλοκαιριατικα...

μου θυμιζουν οδηγους για το λινουξ και τους υπολογιστες

ημαρτον δηλαδη  :grin:

στα αρχιδια μου οι γκομενες... πουτανες για παντα.

Και μονος να μεινω δεν με απασχολει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πωπωπ οχι τετοια σεντονια ρε παιδια καλοκαιριατικα...

μου θυμιζουν οδηγους για το λινουξ και τους υπολογιστες

ημαρτον δηλαδη  :grin:

στα αρχιδια μου οι γκομενες... πουτανες για παντα.

Και μονος να μεινω δεν με απασχολει.

Sorry Boldemort, ζήτησα συγνώμη προκαταβολικά!!!

Πάντως μιας και βλέπω ότι ψάχνεις κι εσύ την γοργόνα σου, εάν δεν εννοείς ιερόδουλη, τότε ρίξει μια ματιά σε αυτά που έγραψα! 3 λεπτάκια μωρέ θα σου πάρει  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και στο μεταξυ θα αρχισουμε ολοι με ολους τωρα τα κλασσικα => "πωπω εχεις δικιο"
και =>  :thumbsup: :thumbsup: και "ελα ρε παικταρα τα λες φοβερα"

και τις γκομενες τις γαμανε αλλοι ή μολις πας να καμακωσεις θα τα κανεις σκατα  :2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
και στο μεταξυ θα αρχισουμε ολοι με ολους τωρα τα κλασσικα => "πωπω εχεις δικιο"
και =>  :thumbsup: :thumbsup: και "ελα ρε παικταρα τα λες φοβερα"

και τις γκομενες τις γαμανε αλλοι ή μολις πας να καμακωσεις θα τα κανεις σκατα  :2funny: :2funny:

Καλά ΟΚ.

Ότι νομίζεις αγαπητέ! :)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε μου, έφτασε η στιγμή που το έπιασες το νόημα! Μην ανησυχείς, όλοι το πιάνουν κάποτε. Άλλοι πιο γρήγορα κι άλλοι πιο αργότερα.

1. ΦΥΣΙΚΑ και η γκόμενα θα σου φάει πολλά περισσότερα από την ιερόδουλη για σεξ!
2. ΦΥΣΙΚΑ και η γκόμενα δεν θα σου καλύψει πάντα όλα τα γούστα σου στο σεξ!
3. ΦΥΣΙΚΑ και η γκόμενα θα σε καλύψει συναισθηματικά, αλλά αυτό μπορεί και να το χάσεις (όπως πολύ σωστά ανέφερε ένας συναγωνιστής πιο πριν).

Μην την ψάχνετε παιδιά, το 90% ψάχνει να βρει σπόνσορα. Έχουμε που έχουμε και κρίση, φανταστείτε τι ακούνε οι γκόμενες από τις μανάδες τους σε καθημερινή βάση: "Κορούλα μου γλυκιά, ευχή και κατάρα σου δίνω!!! Να κοιτάξεις να βρεις ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια, ΜΕ ΛΕΦΤΑ, να σε αγαπάει και να ζήσεις μαζί του χωρίς άγχη! Πρόσεξε κοριτσάκι μου, θα έρθουν δύσκολοι καιροί! Να είσαι εξασφαλισμένη, μην σε τυφλώσει ο έρωτας...!". Πείτε μου ποια γκόμενα ΔΕΝ έχει ακούσει το παρακάτω άσμα και δεν έχει γελάσει κρυφά από μέσα της!!!

www.youtube.com/watch?v=oWnvTEdfnus]http://www.youtube.com/watch?v=oWnvTEdfnus[/url[/video]]

Και να σας πω και κάτι? Κι εγώ στην κόρη μου (αν είχα!) τα ίδια ίσως της έλεγα! Όπως και στον γιο μου (επίσης αν είχα) θα του έλεγα "κοίτα πρώτα την δουλίτσα σου να είσαι ανεξάρτητος και γάμα γκομενίτσες αλλά πρόσεχε μην σου τα τρώνε!". Εσείς τι θα του/της λέγατε? Με το χέρι στην καρδιά! :)

Πάντως, όχι δεν είμαι του "γερμανικού" fifty-fifty. Οπωσδήποτε ο άντρας θα χαλάει το κάτι παραπάνω. Είμαι λίγο παραδοσιακός σε αυτά, πιστεύω ότι ο άντρας θα πρέπει να πληρώνει κάτι περισσότερο. Η περιπτώσεις βέβαια που αναφέρεις "δεν έκαναν κίνηση ούτε μία φορά να πληρώσουν" είναι για κλώτσο κατευθείαν και πολύ καλά έκανες.

Τα φιλαράκια σου που σε συμβούλεψαν να τα φτιάξεις με καμιά γκόμενα για να γαμάς τσάμπα, λάθος σου τα είπανε δυστυχώς! Μπορεί κι εκείνοι να μην έχουν πιάσει το νόημα ακόμα. Ρώτα τους πάντως εάν έχουν κρατήσει λογαριασμό για 2-3 μήνες με μία γκόμενα. Να γράφουν κάτω τι χαλάνε κάθε μέρα. Θα εκπλαγούν με αυτό που θα δούνε πάνω στο χαρτί και θα διαπιστώσουν ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν κάλλιστα να γαμήσουν καμιά 10αριά GGs και καμιά 50αριά ιερόδουλες σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα!!!

Έπρεπε να σε συμβουλέψουν "γύρνα με γκομενίτσες, ρίχνε κάνα πούτσο όταν σε παίρνει, γάμα και καμιά ιερόδουλη για συμπλήρωμα διατροφής και όοοοοοοταν βαρεθείς πια και θελήσεις να αφήσεις την κρεπάλη και να νοικοκυρευτείς, τότε βρες κάποια που να έχει έστω και κάποια αξιοπρέπεια πάνω της!" Γιατί κακά τα ψέματα:

1. Και μουνάρα να είναι η γκόμενα, μετά από 2 παιδιά θα έχει μια κυτταρίτιδα πρώτης τάξεως! Αυτό το έχω δει από γνωστούς και φίλους! Οπότε μην νομίζεις ότι θα γαμάς μια ζωή το υπερ-μουνί που γνώρισες!
2. Μην νομίζεις ότι θα γαμάς σαν σκύλος κάθε μέρα για πάντα! Μετά το γάμο το "κάθε μέρα" θα γίνει "2-3 φορές την εβδομάδα" και μετά τα παιδιά το "2-3 φορές την εβδομάδα" θα γίνει "1-2 φορές το μήνα!". Κι αυτό το έχω δει από γνωστούς και φίλους επίσης, δεν σου λέω παπαριές!!! Δεν έχεις ακούσει το ανέκδοτο που λέει "τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι οι ανύπαντροι νομίζουν ότι οι παντρεμένοι γαμάνε κάθε μέρα, και οι παντρεμένοι για τους ανύπαντρους το ίδιο!!!!!"
3. Να βρεις κάποια που να σε καταλαβαίνει, να έχετε κοινά ενδιαφέροντα να μιλήσετε, να έχετε πάνω-κάτω κοινές ιδέες για το πως θέλετε να ζήσετε την ζωή σας μαζί και φυσικά το οικονομικό (μην πάρεις καμιά ξεβράκωτη γιατί θα θρέφεις και την οικογένειά της!!! Κι αυτό το έχω δει να γίνεται!!!).

Βέβαια, από την άλλη, πολλοί θα πούνε και θα υποστηρίξουν ότι υπάρχουν και σωστές κοπέλες. Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Θα διαφωνήσω όμως ως προς το ποσοστό που, τουλάχιστον από αυτά που έχω δει από συγγενείς και φίλους, πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό. Πάρε τα ρίσκα σου λοιπόν αν θέλεις λοιπόν φίλε μου! Πραγματικά σου εύχομαι good luck!

Sorry για το μακρόσυρτο της απάντησης αλλά έτσι όπως μου ανοίξαν τα μάτια εμένα κάποιοι άλλοι, έτσι προσπαθώ κι εγώ να ανοίξω τα μάτια στους άλλους! Και καλό είναι να το κάνουμε όλοι αυτό! Εξάλλου δεν κοστίζει τίποτα! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι πάνω-κάτω!!!
απλα δεν πντρευεσαι τυπε

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
βρησκεις κατα καιρους (αν θες συναισθηματικη καλυψη) γκομενες να τις σπονσοραρεις χωρις να τις παντρευτεις και επειδη δεν σε εχουν σιγουρο σε προσεχουν περισσοτερο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

και τις γκομενες τις γαμανε αλλοι ή μολις πας να καμακωσεις θα τα κανεις σκατα  :2funny: :2funny:

τυπε μου μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα αν διαβασεις το ποστ μου, αν εισαι χορτασμενος σεξουαλικα δε σε ενδιαφερει ουτε αν τις γκομενες τις γαμανε αλλοι ουτε αν τα κανεις σκατα στο πρωτο καμακι (θα προχωρησεις σε δευτερο, τριτο, τεταρτο,... οταν δωθει η ευκαιρια)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τα φιλαράκια σου που σε συμβούλεψαν να τα φτιάξεις με καμιά γκόμενα για να γαμάς τσάμπα, λάθος σου τα είπανε δυστυχώς! Μπορεί κι εκείνοι να μην έχουν πιάσει το νόημα ακόμα. Ρώτα τους πάντως εάν έχουν κρατήσει λογαριασμό για 2-3 μήνες με μία γκόμενα. Να γράφουν κάτω τι χαλάνε κάθε μέρα. Θα εκπλαγούν με αυτό που θα δούνε πάνω στο χαρτί και θα διαπιστώσουν ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν κάλλιστα να γαμήσουν καμιά 10αριά GGs και καμιά 50αριά ιερόδουλες σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα!!!

Έπρεπε να σε συμβουλέψουν "γύρνα με γκομενίτσες, ρίχνε κάνα πούτσο όταν σε παίρνει, γάμα και καμιά ιερόδουλη για συμπλήρωμα διατροφής και όοοοοοοταν βαρεθείς πια και θελήσεις να αφήσεις την κρεπάλη και να νοικοκυρευτείς, τότε βρες κάποια που να έχει έστω και κάποια αξιοπρέπεια πάνω της!" Γιατί κακά τα ψέματα:

1. Και μουνάρα να είναι η γκόμενα, μετά από 2 παιδιά θα έχει μια κυτταρίτιδα πρώτης τάξεως! Αυτό το έχω δει από γνωστούς και φίλους! Οπότε μην νομίζεις ότι θα γαμάς μια ζωή το υπερ-μουνί που γνώρισες!
2. Μην νομίζεις ότι θα γαμάς σαν σκύλος κάθε μέρα για πάντα! Μετά το γάμο το "κάθε μέρα" θα γίνει "2-3 φορές την εβδομάδα" και μετά τα παιδιά το "2-3 φορές την εβδομάδα" θα γίνει "1-2 φορές το μήνα!". Κι αυτό το έχω δει από γνωστούς και φίλους επίσης, δεν σου λέω παπαριές!!! Δεν έχεις ακούσει το ανέκδοτο που λέει "τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι οι ανύπαντροι νομίζουν ότι οι παντρεμένοι γαμάνε κάθε μέρα, και οι παντρεμένοι για τους ανύπαντρους το ίδιο!!!!!"  :grin:
3. Να βρεις κάποια που να σε καταλαβαίνει, να έχετε κοινά ενδιαφέροντα να μιλήσετε, να έχετε πάνω-κάτω κοινές ιδέες για το πως θέλετε να ζήσετε την ζωή σας μαζί και φυσικά το οικονομικό (μην πάρεις καμιά ξεβράκωτη γιατί θα θρέφεις και την οικογένειά της!!! Κι αυτό το έχω δει να γίνεται!!!).

Βέβαια, από την άλλη, πολλοί θα πούνε και θα υποστηρίξουν ότι υπάρχουν και σωστές κοπέλες. Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Θα διαφωνήσω όμως ως προς το ποσοστό που, τουλάχιστον από αυτά που έχω δει από συγγενείς και φίλους, πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό. Πάρε τα ρίσκα σου λοιπόν αν θέλεις λοιπόν φίλε μου! Πραγματικά σου εύχομαι good luck!

Sorry για το μακρόσυρτο της απάντησης αλλά έτσι όπως μου ανοίξαν τα μάτια εμένα κάποιοι άλλοι, έτσι προσπαθώ κι εγώ να ανοίξω τα μάτια στους άλλους! Και καλό είναι να το κάνουμε όλοι αυτό! Εξάλλου δεν κοστίζει τίποτα! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι πάνω-κάτω!!!
Ωραία τα έγραψες Μπαρμπαπήδουλα .....  :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
βρησκεις κατα καιρους (αν θες συναισθηματικη καλυψη) γκομενες να τις σπονσοραρεις χωρις να τις παντρευτεις και επειδη δεν σε εχουν σιγουρο σε προσεχουν περισσοτερο

Ναι, αλλά σπονοσράρεις! Αυτό είπα κι εγώ!
Τέλος πάντων, όλα είναι θέμα επιλογών.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μου μα αυτο ακριβως ειναι το θεμα αν διαβασεις το ποστ μου, αν εισαι χορτασμενος σεξουαλικα δε σε ενδιαφερει ουτε αν τις γκομενες τις γαμανε αλλοι ουτε αν τα κανεις σκατα στο πρωτο καμακι (θα προχωρησεις σε δευτερο, τριτο, τεταρτο,... οταν δωθει η ευκαιρια)

εχω να νταλαβεριστω με γκομενα κανονικη κανα 5μηνο
δεν ασχολουμαι ρε  :headbang: :headbang:

καμακι εχω να κανω... κανα 9μηνο  :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Χαχα!!!!!  :2funny:

Άπαιχτος!  :grin:

Αλλά ρε Βold, δεν είναι κακό μωρέ να λέμε και καμία καλή κουβέντα για κάτι που διαβάζουμε ..... σιγά ..... άλλωστε και το χαβαλέ μας κάνουμε, δεν θα λύσουμε όλα τα υπαρξιακά μας στο bourdela.com   :P

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αμα δεν σπονσοραρεις εστω και λιγο πιστευω καμια γκομενα στον κοσμο δεν θα καθησει μαζι σου

Σύμφωνοι! Απλά το 100% σπονσοράρισμα, σαν αυτό που περιέγραψε ο συναγωνιστής "δεν έκανε καν κίνηση", δεν νομίζω ότι είναι καλό! Για τους λόγους που εξήγησα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Χαχα!!!!!  :2funny:

Άπαιχτος!  :grin:

Αλλά ρε Βold, δεν είναι κακό μωρέ να λέμε και καμία καλή κουβέντα για κάτι που διαβάζουμε ..... σιγά ..... άλλωστε και το χαβαλέ μας κάνουμε, δεν θα λύσουμε όλα τα υπαρξιακά μας στο bourdela.com  :P

Εντάξει, δεν υπάρχει παρεξήγηση με τον Bold, τουλάχιστον όχι από μέρους μου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαχα!!!!!  :2funny:

Άπαιχτος!  :grin:

Αλλά ρε Βold, δεν είναι κακό μωρέ να λέμε και καμία καλή κουβέντα για κάτι που διαβάζουμε ..... σιγά ..... άλλωστε και το χαβαλέ μας κάνουμε, δεν θα λύσουμε όλα τα υπαρξιακά μας στο bourdela.com   :P

παιδια για μενα η καλυτερη συμβουλη μιας και ερχονται
δυσκολοι καιροι ειναι να κοιταξετε την δουλεια σας... να γινετε καλοι σε αυτην
για ξεχαρμανιασμα κανα μπορδελο. Κτλπ λυπαμαι που θα το χαλασω αλλα δεν γινεται
να τα κανεις ολα μαζι... ή καλος γκομενιαρης θα εισαι και τεμπελοσκυλο
ή σωστος επαγγελματιας και μονος σου. Εγω να παω να μπλεξω με γκομενα απο την στιγμη
που δεν εχω χρονο να διαθεσω για την παρτη της και μετα να μου λεει "δεν με προσεχεις θα γαμηθω με κανα φιλο σου
για να στην σπασω" οχι δεν προκειται και ειμαι απολυτος σε αυτο. Τωρα οι υπολοιποι καντε οτι θελετε
αρκετα με τα χασιματα χρονου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν γινεται με λιγα λογια να ειστε και αρρηβωνιαρηδες
και καλοι σε ολα τα αλλα γιατι ο χρονος σας πλεον μοιραζεται.

Ειναι η ψυχρη λογικη του τεχνοκρατη.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
δεν γινεται με λιγα λογια να ειστε και αρρηβωνιαρηδες
και καλοι σε ολα τα αλλα γιατι ο χρονος σας πλεον μοιραζεται.

Ειναι η ψυχρη λογικη του τεχνοκρατη.
προφανως φιλε ...και γω στο πανεπιστημιο απο δω και περα ...στα @@ οι γκομενες...πουτανες και δουλεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom