Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλά ρε Δημήτρη και εσύ πάνω στις κόρες του Σκρουντζ έπεσες;  :P

Ένταξει να κερνάς την πρώτη/πρώτες φορές. Μετά αν η γκόμενα δεν βάζει το χέρι στην τσέπη, μιλάμε για περίεργη κατάσταση.  :think:

Εμένα προσωπικά καμιά φίλη μου δεν δέχτηκε να πληρώνω συνέχεια εγώ.

Εδώ λοιπόν πρακτικά παίζουν 2 λύσεις:

Aλλάζεις γκόμενα.....ή αραιώνεις τις εξόδους αν σου αρέσει τόσο πολύ....

και ηταν καλες τυπε? αυτες που δεν δεχοντουσαν να πληρωνεις συνεχεια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχεις αρχισει να σιχαινεσαι τον εαυτο σου που ηδη απαντας
σε ενα τετοιο θρεντ?  :grin:
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/funny/1/vomit.gif[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε να μην λετε για μενα μετα που ειμαι νερντουλας...
τουλαχιστον εγω τρωω τον χρονο μου προγραμματιζοντας
και αλλοι τον τρωνε κερνοντας γκομενες και ψηνοντας τες
ποιους προτιμας? :D

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε πολυ φοβαμαι πως εισαι σαν εναν γνωστο μου και εσυ που πολυ απλα
θελει να ειναι συνεχεια με καποια για να μην ειναι μονος του.
Τον ανθρωπο σου θα τον βρείς με το να ψαχνεσαι σαν τρελος...
φιλε εχω σταματησει να ψαχνομαι γιατι το παιρνουν πανω τους...
αν ειναι καμια φορα και θελησω να κανω καμακι το κανω για δικη μου καυλα
στα αρχιδια μου αν κατσει ή οχι η αλλη.
Πολύ σωστά αυτά που γράφεις.

Αλλά αν παρατηρήσεις σου έγραψα ότι αξίζει να έχεις σχέση με μια κοπέλλα που έχεις ερωτευτεί.

Όχι απλά να έχεις μια γκόμενα που δεν γουστάρεις μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις σχέση.

Σίγουρα δεν αξίζει να τρελλένεται κανείς, τα αντίθετα αποτελέσματα θα επιτύχει, ναι.

Απλά αν μας αρέσει κάτι πρέπει να το επιδιώκουμε κιόλας. Κάποια πράγματα πιστεύω δεν γίνονται πάντα από μόνα τους.
Θέλει και μια μικρή προσπάθεια. Δεν είναι κακό να επιδιώκουμε την ευτυχία.  ;)

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.615
Πόντοι
41.129
Boldemort αν ηταν ωραιες ; επιαναν δουλεια σε studio ανετα...δεν κλαιω τοσο τα λεφτα μου αλλα το γιατι ρε γαμωτο !

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
και ηταν καλες τυπε? αυτες που δεν δεχοντουσαν να πληρωνεις συνεχεια.
Εμαφανίσιμες κοπέλλες. Ούτε άσχημες, ούτε μοντέλα. Όμορφοι, κανονικοί άνθρωποι.

Αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα εμφάνισης.

Είναι το πώς έχει μάθει να συμπεριφέρεται κάποιος/κάποια.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Εμαφανίσιμες κοπέλλες. Ούτε άσχημες, ούτε μοντέλα. Όμορφοι, κανονικοί άνθρωποι.

Αν και δεν νομίζω ότι είναι θέμα εμφάνισης.

Είναι το πώς έχει μάθει να συμπεριφέρεται κάποιος/κάποια.
ΚΑΙ αναλογα την εμφανιση μαθαινει να συμπεριφερεται αναλογα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πολύ σωστά αυτά που γράφεις.

Αλλά αν παρατηρήσεις σου έγραψα ότι αξίζει να έχεις σχέση με μια κοπέλλα που έχεις ερωτευτεί.

Όχι απλά να έχεις μια γκόμενα που δεν γουστάρεις μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις σχέση.

Σίγουρα δεν αξίζει να τρελλένεται κανείς, τα αντίθετα αποτελέσματα θα επιτύχει, ναι.

Απλά αν μας αρέσει κάτι πρέπει να το επιδιώκουμε κιόλας. Κάποια πράγματα πιστεύω δεν γίνονται πάντα από μόνα τους.
Θέλει και μια μικρή προσπάθεια. Δεν είναι κακό να επιδιώκουμε την ευτυχία.  ;)

Ναι σιγουρα δεν πετυχαινει κατι καποιος χωρις να προσπαθησει.
Μεσω της εξασκησης γινεσαι καλος.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Boldemort αν ηταν ωραιες ; επιαναν δουλεια σε studio ανετα...δεν κλαιω τοσο τα λεφτα μου αλλα το γιατι ρε γαμωτο !
εκανες κανα γαμησι της προκοπης τουλαχιστον?
για πες ποσα να δω αν αξιζει να κανω προσπαθειες για κοπελες μεγαλυτερες απο 18...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
ΚΑΙ αναλογα την εμφανιση μαθαινει να συμπεριφερεται αναλογα
Φίλε έχω γνωρίσει πολύ όμορφες γυναίκες που έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και γυναίκες μέτρια ή κακής εμφάνισης που η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.

Η ομορφιά δεν είναι συνεπάγεται πάντα αλαζονειά ή σνομπισμό.

Αυτά παίζει να τα συνατήσεις και σε άσχημες γυναίκες.

Που νομίζουν ότι είναι και μοντέλλα.....  :grin:

Τρομάρα τους :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
επρεπε να της στειλεις τοτε να δουλεψουν κατευθειαν στα στουντιο τυπε dmtrsxxxxxxxxxxyyy

φθηνοτερο θα σου ρχοταν... γιατι τωρα στα ζητουσαν και μαυρα χωρις εφορια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φίλε έχω γνωρίσει πολύ όμορφες γυναίκες που έχουν πολύ καλό χαρακτήρα και γυναίκες μέτρια ή κακής εμφάνισης που η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη.

Γαμησετα.... παντως αμα σταματησει καποιος να ασχολειται
και αρχισει να ασχολειται με αλλα πραγματα θα ειναι καλυτερο.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

συμφωνουμε φιλε απλα μια ομορφη ξερει οτι εχει πλεονεκτηματα εναντι μιας ασχημης

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τυπε μου διαβασε τι συστημα θα ακολουθεις και δε θα εχεις ποτε ξανα τετοια χαζοδιλληματα:

Τωρα εισαι μονος ετσι? Λοιπον θα πηγαινεις σε πουτανες τακτικα, αναλογα με τις καυλες σου, αλλη φορα μπορει να κατσουν οι καυλες μερα παρα μερα, αλλη να κανεις να πας 10 μερες αναλογα το τι σου λεει η καυλα σου και το τι σου επιτρεπουν οι υποχρεωσεις σου. Κανοντας το αυτο κανεις τακτικα σεξ και το ευχαριστιεσαι και ταυτοχρονα δεν εισαι και πεινασμενος σεξουαλικα να παρακαλας την καθε μια.

Ταυτοχρονα συνεχιζεις κανονικα τη ζωη σου, δουλεια, φιλοι, συγγενεις, περνας ωραια δηλαδη! Τωρα ακριβως επειδη εισαι κοινωνικο ον, θα γνωριζεις γυναικες ζωντας τη ζωη σου, σωστα? Ειτε συναδερφοι, φιλες συναδερφων, φιλες φιλων, γνωστες, την κοπελα που καθεσαι διπλα της στο τρενο και πεταξες κατι καλο και χαμογελασε, την κοπελα που προθυμοποιηθηκες να βοηθησεις με τη βαλιτσα της, κτλ κτλ...

Αυτες που γνωριζεις τωρα αν γουσταρεις χωνεσαι ωραια και καλα, το μυστικο ποιο ειναι εδω, οτι ακριβως επειδη εισαι χορτασμενος σεξουαλικα δε σε νοιαζει να τις γαμισεις εδω και τωρα, ετσι μπορεις να περιμενεις να παει αργα το πραγμα, να την τσεκαρεις την αλλη αν ειναι σωστη, αν συννενοηστε και τα σχετικα. Αν δεις οτι η γκομενα απλα σου τρωει λεφτα και ειναι χαζογκομενα την κανεις μετα απο 1-2 ραντεβου και στα αρχιδια σου, εχεις εξασφαλισμενο γαμησι απο πουτανες, δε χρειαζεται να την παρακαλεσεις. Αν σου κατσει αλλα δε συννενοηστε τη γαμας, κι αν δεν κανει καλο γαμησι εφυγες, αλλιως μενεις  :grin: κτλ κτλ, γενικα εισαι σε θεση οδηγου, διοτι ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ.

Αυτη ειναι η αποψη μου και συγγνωμη αν εγραψα πολλα και αν δεν τα εγραψα πληρως κατανοητα. Ελπιζω να επιασες το νοημα. Εγω αυτο το συστημα εφαρμοζω τα τελευταια 4 χρονια περιπου και στο ερωτικο τα παω μια χαρα, στα επαγγελματικα ειναι που ζοριζομαι τελευταια  :-

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786

• [li]

• [li]κοιταχτε εδω να τρελλαθειτε...ειμαι φανατικος των στουντιο και των οικων,παντα κανονιζα τις εξορμησεις μου εκει και ουδεποτε μου ειχε δημιουργηθει οικονομικο θεμα.Ωστοσο απο συστασεις φιλων συχνα πυκνα μου ελεγαν "δεν βρισκεις μια κοπελιτσα να  :knockinb: τσαμπα? γιατι να σκορπας λεφτα εδω και εκει" και ετσι εγινε.Μετα απο μερικες ημερες μου συστηθηκε κοπελα απο γνωστο η οποια ηταν αξιας εμφγανισης !! Το πιστευετε οτι η κοπελα 2 μηνες που ημασταν μαζι δεν χαλασε ουτε 1 !! ευρω μαζι μου ?? τιποτα καμμια κινηση !! και με δουλεια λεμε αυτη οχι ανεργη...με εβγαλε εκτος προυπολισμου και βρεθηκα στριγμωμενος στο τελος του μηνα..!!!ευτυχως για αλλους λογους η κοπελια πηρε ποδι και την θεση της πηρε μια αλλη η οποια για τον επομενο μηνα που τα ημασταν μαζι δεν εβαζε το χερι στην τσεπη και αυτη επισης !! Ε ρε λεω που επεσα στις τσιγγουνες ? 20ε τη μια μερα 40ε την αλλη 15 την αλλη κλπ,καθε μερα και απο ενα ποσο ...την εστειλα και αυτη και βρηκα την ησυχια μου ,ωστοσο αναρωτιεμαι μηπως ειναι καλυτερα με ιεροδουλες ? και οταν ερθει η ωρα, οχι να θελουμε να κανουμε σεξ αλλα να γνωρισουμε εσωτερικα καποια γυναικα τοτε να κανουμε σχεση ? [/li]
      [li][/li]
    [/li]
    [li][/li]

Φίλε μου, έφτασε η στιγμή που το έπιασες το νόημα! Μην ανησυχείς, όλοι το πιάνουν κάποτε. Άλλοι πιο γρήγορα κι άλλοι πιο αργότερα.

1. ΦΥΣΙΚΑ και η γκόμενα θα σου φάει πολλά περισσότερα από την ιερόδουλη για σεξ!
2. ΦΥΣΙΚΑ και η γκόμενα δεν θα σου καλύψει πάντα όλα τα γούστα σου στο σεξ!
3. ΦΥΣΙΚΑ και η γκόμενα θα σε καλύψει συναισθηματικά, αλλά αυτό μπορεί και να το χάσεις (όπως πολύ σωστά ανέφερε ένας συναγωνιστής πιο πριν).

Μην την ψάχνετε παιδιά, το 90% ψάχνει να βρει σπόνσορα. Έχουμε που έχουμε και κρίση, φανταστείτε τι ακούνε οι γκόμενες από τις μανάδες τους σε καθημερινή βάση: "Κορούλα μου γλυκιά, ευχή και κατάρα σου δίνω!!! Να κοιτάξεις να βρεις ένα καλό παιδί, από καλή οικογένεια, ΜΕ ΛΕΦΤΑ, να σε αγαπάει και να ζήσεις μαζί του χωρίς άγχη! Πρόσεξε κοριτσάκι μου, θα έρθουν δύσκολοι καιροί! Να είσαι εξασφαλισμένη, μην σε τυφλώσει ο έρωτας...!". Πείτε μου ποια γκόμενα ΔΕΝ έχει ακούσει το παρακάτω άσμα και δεν έχει γελάσει κρυφά από μέσα της!!!

www.youtube.com/watch?v=oWnvTEdfnus]http://www.youtube.com/watch?v=oWnvTEdfnus[/url[/video]]

Και να σας πω και κάτι? Κι εγώ στην κόρη μου (αν είχα!) τα ίδια ίσως της έλεγα! Όπως και στον γιο μου (επίσης αν είχα) θα του έλεγα "κοίτα πρώτα την δουλίτσα σου να είσαι ανεξάρτητος και γάμα γκομενίτσες αλλά πρόσεχε μην σου τα τρώνε!". Εσείς τι θα του/της λέγατε? Με το χέρι στην καρδιά! :)

Πάντως, όχι δεν είμαι του "γερμανικού" fifty-fifty. Οπωσδήποτε ο άντρας θα χαλάει το κάτι παραπάνω. Είμαι λίγο παραδοσιακός σε αυτά, πιστεύω ότι ο άντρας θα πρέπει να πληρώνει κάτι περισσότερο. Η περιπτώσεις βέβαια που αναφέρεις "δεν έκαναν κίνηση ούτε μία φορά να πληρώσουν" είναι για κλώτσο κατευθείαν και πολύ καλά έκανες.

Τα φιλαράκια σου που σε συμβούλεψαν να τα φτιάξεις με καμιά γκόμενα για να γαμάς τσάμπα, λάθος σου τα είπανε δυστυχώς! Μπορεί κι εκείνοι να μην έχουν πιάσει το νόημα ακόμα. Ρώτα τους πάντως εάν έχουν κρατήσει λογαριασμό για 2-3 μήνες με μία γκόμενα. Να γράφουν κάτω τι χαλάνε κάθε μέρα. Θα εκπλαγούν με αυτό που θα δούνε πάνω στο χαρτί και θα διαπιστώσουν ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαν κάλλιστα να γαμήσουν καμιά 10αριά GGs και καμιά 50αριά ιερόδουλες σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα!!!

Έπρεπε να σε συμβουλέψουν "γύρνα με γκομενίτσες, ρίχνε κάνα πούτσο όταν σε παίρνει, γάμα και καμιά ιερόδουλη για συμπλήρωμα διατροφής και όοοοοοοταν βαρεθείς πια και θελήσεις να αφήσεις την κρεπάλη και να νοικοκυρευτείς, τότε βρες κάποια που να έχει έστω και κάποια αξιοπρέπεια πάνω της!" Γιατί κακά τα ψέματα:

1. Και μουνάρα να είναι η γκόμενα, μετά από 2 παιδιά θα έχει μια κυτταρίτιδα πρώτης τάξεως! Αυτό το έχω δει από γνωστούς και φίλους! Οπότε μην νομίζεις ότι θα γαμάς μια ζωή το υπερ-μουνί που γνώρισες!
2. Μην νομίζεις ότι θα γαμάς σαν σκύλος κάθε μέρα για πάντα! Μετά το γάμο το "κάθε μέρα" θα γίνει "2-3 φορές την εβδομάδα" και μετά τα παιδιά το "2-3 φορές την εβδομάδα" θα γίνει "1-2 φορές το μήνα!". Κι αυτό το έχω δει από γνωστούς και φίλους επίσης, δεν σου λέω παπαριές!!! Δεν έχεις ακούσει το ανέκδοτο που λέει "τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι οι ανύπαντροι νομίζουν ότι οι παντρεμένοι γαμάνε κάθε μέρα, και οι παντρεμένοι για τους ανύπαντρους το ίδιο!!!!!"
3. Να βρεις κάποια που να σε καταλαβαίνει, να έχετε κοινά ενδιαφέροντα να μιλήσετε, να έχετε πάνω-κάτω κοινές ιδέες για το πως θέλετε να ζήσετε την ζωή σας μαζί και φυσικά το οικονομικό (μην πάρεις καμιά ξεβράκωτη γιατί θα θρέφεις και την οικογένειά της!!! Κι αυτό το έχω δει να γίνεται!!!).

Βέβαια, από την άλλη, πολλοί θα πούνε και θα υποστηρίξουν ότι υπάρχουν και σωστές κοπέλες. Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό. Θα διαφωνήσω όμως ως προς το ποσοστό που, τουλάχιστον από αυτά που έχω δει από συγγενείς και φίλους, πιστεύω ότι είναι πολύ μικρό. Πάρε τα ρίσκα σου λοιπόν αν θέλεις λοιπόν φίλε μου! Πραγματικά σου εύχομαι good luck!

Sorry για το μακρόσυρτο της απάντησης αλλά έτσι όπως μου ανοίξαν τα μάτια εμένα κάποιοι άλλοι, έτσι προσπαθώ κι εγώ να ανοίξω τα μάτια στους άλλους! Και καλό είναι να το κάνουμε όλοι αυτό! Εξάλλου δεν κοστίζει τίποτα! Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι πάνω-κάτω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom