Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
προφανως φιλε ...και γω στο πανεπιστημιο απο δω και περα ...στα @@ οι γκομενες...πουτανες και δουλεια

κοιταξε να δεις ορισμενοι ανθρωποι δεν έχουν επιγνωση της πραγματικοτητας
για αυτο και λενε "δεν βαριεσαι" . Οι δε γκομενες δεν το συζηταμε αυτες
και αν δεν εχουν καμια επιγνωση της πραγματικοτητας... λουσο / γκομενος / φεησμπουκ
κτλπ. Τι να μπλεξεις με μια τετοια... σε κατεστρεψε λιγο επιρρεπης να εισαι
φυσικα ειναι θεμα προτεραιοτητων αλλος αυτη τη στιγμη θα με διαβαζει και θα λεει τι γραφει ο μαλακας
επειδη σκεφτεται πιο πολυ με αλλα κριτηρια... ολες οι οπτικες ειναι σεβαστες παντως.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παιδια για μενα η καλυτερη συμβουλη μιας και ερχονται
δυσκολοι καιροι ειναι να κοιταξετε την δουλεια σας... να γινετε καλοι σε αυτην
για ξεχαρμανιασμα κανα μπορδελο. Κτλπ λυπαμαι που θα το χαλασω αλλα δεν γινεται
να τα κανεις ολα μαζι... ή καλος γκομενιαρης θα εισαι και τεμπελοσκυλο
ή σωστος επαγγελματιας και μονος σου. Εγω να παω να μπλεξω με γκομενα απο την στιγμη
που δεν εχω χρονο να διαθεσω για την παρτη της και μετα να μου λεει "δεν με προσεχεις θα γαμηθω με κανα φιλο σου
για να στην σπασω" οχι δεν προκειται και ειμαι απολυτος σε αυτο. Τωρα οι υπολοιποι καντε οτι θελετε
αρκετα με τα χασιματα χρονου.
Ναι απλά ο καθένας προσπαθεί να τα ισορροπήσει όσο μπορεί.

Δεν είναι μόνο ο έρωτας ή μόνο η δουλειά στη ζωή.

Είναι και τα 2!

Πάντως προσωπικά μιλώντας είναι ωραίο ρε παιδιά να ερωτεύεσαι.

Σίγουρα είναι και τυχερά όλα αυτά .....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και αν δεν εχουν καμια επιγνωση της πραγματικοτητας... λουσο / γκομενος / φεησμπουκ
φυσικα ειναι θεμα προτεραιοτητων αλλος αυτη τη στιγμη θα με διαβαζει και θα λεει τι γραφει ο μαλακας
επειδη σκεφτεται πιο πολυ με αλλα κριτηρια... ολες οι οπτικες ειναι σεβαστες παντως.
οι γκομενες δεν το σκεφτονται γτ ξερουν οτι θα βρουν το μλκα που θα τις παντρευτει...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ναι απλά ο καθένας προσπαθεί να τα ισορροπήσει όσο μπορεί.

Δεν είναι μόνο ο έρωτας ή μόνο η δουλειά στη ζωή.

Είναι και τα 2!

Πάντως προσωπικά μιλώντας είναι ωραίο ρε παιδιά να ερωτεύεσαι.

Σίγουρα είναι και τυχερά όλα αυτά .....
εξαρταται τυπε απο το ανθρωπο ...εμενα με ευχαριστουν τα  λεφτα περισσοτερο  απο το γαμησι

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Απλά προσπαθείς να βρεις έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει. Στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οι γκομενες δεν το σκεφτονται γτ ξερουν οτι θα βρουν το μλκα που θα τις παντρευτει...
μην εισαι τοσο απολυτος,στα μαγαζια θα δεις παρεες χωρισμενες σε ψωλαριες και μουνοπαγιδες.
μικτες σπανια εχει. κι ακομα πιο σπανια ζευγαρια.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
εξαρταται τυπε απο το ανθρωπο ...εμενα με ευχαριστουν τα  λεφτα περισσοτερο  απο το γαμησι
Κοίτα απλά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες. Σήμερα για σένα περισσότερη ευχαρίστηση είναι τα λεφτά, αύριο ίσως κάτι άλλο.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

Μηπως ηθελες να γραψεις κατι αλλο? Γιατι αυτο δεν το καταλαβαινω, γιατι να σου αρεσουν τα λεφτα ως λεφτα, τα λεφτα ειναι απλα ενα μεσο  :think:

μην εισαι τοσο απολυτος,στα μαγαζια θα δεις παρεες χωρισμενες σε ψωλαριες και μουνοπαγιδες.

Τι θες να πεις με αυτο?

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
καλα στα 26-27 ολες καποιον καπαρωνουν...εγω παντως το εχω αποδεχτει οτι ετσι λειτουργει η κοινωνια και δε εχω κανενα προβλημα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Μηπως ηθελες να γραψεις κατι αλλο? Γιατι αυτο δεν το καταλαβαινω, γιατι να σου αρεσουν τα λεφτα ως λεφτα, τα λεφτα ειναι απλα ενα μεσο  :think:

Τι θες να πεις με αυτο?
μερικοι εχουν κολημα με το μουνι ,αλλοι με ναρκωτικα αλλοι με φαι..αλλοι με τα λεφτα..με νιαζει να βγαζω λεφτα ...πιο πολυ δουλεια πιο πολλα λεφτα

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλά δεν ισχύει απόλυτα αυτό. Έχω αρκετούς φίλους/φίλες , γνωστούς/γνωστές μεταξύ 30-40 που είναι μόνοι/μόνες. Και στους περισσότερους/περισσότερες το γεγονός αυτό δεν τους είναι ευχάριστο.

Και εμφανισιακά είναι μια χαρά παιδιά με τις δουλειές τους, με τις ασχολίες τους κτλ.

Δεν είναι εύκολο το θέμα των σχέσεων. Ίσως τελικά γιατί έχουμε γίνει και άντρες και γυναίκες πολύ ,μα πολύ, απαιτητικοί.

Επισκέπτης
Αμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.

την καλυτερη δουλεια κανεις

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
μερικοι εχουν κολημα με το μουνι ,αλλοι με ναρκωτικα αλλοι με φαι..αλλοι με τα λεφτα..με νιαζει να βγαζω λεφτα ...πιο πολυ δουλεια πιο πολλα λεφτα

Πρωτη φορα ακουω καποιον να σκεφτεται ετσι, οι πιο πολλοι θα σου πουν οτι θελω λεφτα για να εχω γρηγορο αμαξι, ωραιο σπιτι, να τρωω καλα, να γαμαω ωραια μουνια, κτλ, αλλα λεφτα για λεφτα πρωτη φορα ακουω... Καθε αποψη παντως σεβαστη!
Το δευτερο ομως ειναι λαθος σε γενικες γραμμες, τα λεφτα (οπως και τα περισσοτερα στη ζωη) θελουν τροπο οχι κοπο...

oti ουτε οι γυναικες βρισκουν τοοοοοσο ευκολα,οσο λετε καποιον να καπαρωσουν.

Αρα παραδεχεσαι οτι ο στοχος τους αυτος ειναι, να βρουν το μαλακα, απλα δεν ειναι και τοσο ευκολος?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος μου :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom