duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
προφανως φιλε ...και γω στο πανεπιστημιο απο δω και περα ...στα @@ οι γκομενες...πουτανες και δουλεια
θα ψαχνεις για φοιτητριες cg?
προφανως φιλε ...και γω στο πανεπιστημιο απο δω και περα ...στα @@ οι γκομενες...πουτανες και δουλεια
πανταθα ψαχνεις για φοιτητριες cg?
Ναι απλά ο καθένας προσπαθεί να τα ισορροπήσει όσο μπορεί.παιδια για μενα η καλυτερη συμβουλη μιας και ερχονται
δυσκολοι καιροι ειναι να κοιταξετε την δουλεια σας... να γινετε καλοι σε αυτην
για ξεχαρμανιασμα κανα μπορδελο. Κτλπ λυπαμαι που θα το χαλασω αλλα δεν γινεται
να τα κανεις ολα μαζι... ή καλος γκομενιαρης θα εισαι και τεμπελοσκυλο
ή σωστος επαγγελματιας και μονος σου. Εγω να παω να μπλεξω με γκομενα απο την στιγμη
που δεν εχω χρονο να διαθεσω για την παρτη της και μετα να μου λεει "δεν με προσεχεις θα γαμηθω με κανα φιλο σου
για να στην σπασω" οχι δεν προκειται και ειμαι απολυτος σε αυτο. Τωρα οι υπολοιποι καντε οτι θελετε
αρκετα με τα χασιματα χρονου.
οι γκομενες δεν το σκεφτονται γτ ξερουν οτι θα βρουν το μλκα που θα τις παντρευτει...κοιταξε να δεις ορισμενοι ανθρωποι δεν έχουν επιγνωση της πραγματικοτητας
για αυτο και λενε "δεν βαριεσαι" . Οι δε γκομενες δεν το συζηταμε αυτες
και αν δεν εχουν καμια επιγνωση της πραγματικοτητας... λουσο / γκομενος / φεησμπουκ
κτλπ. Τι να μπλεξεις με μια τετοια... σε κατεστρεψε λιγο επιρρεπης να εισαι
φυσικα ειναι θεμα προτεραιοτητων αλλος αυτη τη στιγμη θα με διαβαζει και θα λεει τι γραφει ο μαλακας
επειδη σκεφτεται πιο πολυ με αλλα κριτηρια... ολες οι οπτικες ειναι σεβαστες παντως.
εξαρταται τυπε απο το ανθρωπο ...εμενα με ευχαριστουν τα λεφτα περισσοτερο απο το γαμησιΝαι απλά ο καθένας προσπαθεί να τα ισορροπήσει όσο μπορεί.
Δεν είναι μόνο ο έρωτας ή μόνο η δουλειά στη ζωή.
Είναι και τα 2!
Πάντως προσωπικά μιλώντας είναι ωραίο ρε παιδιά να ερωτεύεσαι.
Σίγουρα είναι και τυχερά όλα αυτά .....
Ναι, αυτό ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Απλά προσπαθείς να βρεις έναν άνθρωπο που σου ταιριάζει. Στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.κοιταξε να δεις ορισμενοι ανθρωποι δεν έχουν επιγνωση της πραγματικοτητας
για αυτο και λενε "δεν βαριεσαι" . Οι δε γκομενες δεν το συζηταμε αυτες
και αν δεν εχουν καμια επιγνωση της πραγματικοτητας... λουσο / γκομενος / φεησμπουκ
κτλπ. Τι να μπλεξεις με μια τετοια... σε κατεστρεψε λιγο επιρρεπης να εισαι
μην εισαι τοσο απολυτος,στα μαγαζια θα δεις παρεες χωρισμενες σε ψωλαριες και μουνοπαγιδες.οι γκομενες δεν το σκεφτονται γτ ξερουν οτι θα βρουν το μλκα που θα τις παντρευτει...
Κοίτα απλά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες. Σήμερα για σένα περισσότερη ευχαρίστηση είναι τα λεφτά, αύριο ίσως κάτι άλλο.εξαρταται τυπε απο το ανθρωπο ...εμενα με ευχαριστουν τα λεφτα περισσοτερο απο το γαμησι
ανωμαλε
εξαρταται τυπε απο το ανθρωπο ...εμενα με ευχαριστουν τα λεφτα περισσοτερο απο το γαμησι
μην εισαι τοσο απολυτος,στα μαγαζια θα δεις παρεες χωρισμενες σε ψωλαριες και μουνοπαγιδες.
μικτες σπανια εχει. κι ακομα πιο σπανια ζευγαρια.
καλα στα 26-27 ολες καποιον καπαρωνουν...εγω παντως το εχω αποδεχτει οτι ετσι λειτουργει η κοινωνια και δε εχω κανενα προβλημαμην εισαι τοσο απολυτος,στα μαγαζια θα δεις παρεες χωρισμενες σε ψωλαριες και μουνοπαγιδες.
μικτες σπανια εχει. κι ακομα πιο σπανια ζευγαρια.
μερικοι εχουν κολημα με το μουνι ,αλλοι με ναρκωτικα αλλοι με φαι..αλλοι με τα λεφτα..με νιαζει να βγαζω λεφτα ...πιο πολυ δουλεια πιο πολλα λεφταΜηπως ηθελες να γραψεις κατι αλλο? Γιατι αυτο δεν το καταλαβαινω, γιατι να σου αρεσουν τα λεφτα ως λεφτα, τα λεφτα ειναι απλα ενα μεσο
Τι θες να πεις με αυτο?
oti ουτε οι γυναικες βρισκουν τοοοοοσο ευκολα,οσο λετε καποιον να καπαρωσουν.Τι θες να πεις με αυτο?
υποχρεωσ καθε μπουρδελιαρηανωμαλε
Καλά δεν ισχύει απόλυτα αυτό. Έχω αρκετούς φίλους/φίλες , γνωστούς/γνωστές μεταξύ 30-40 που είναι μόνοι/μόνες. Και στους περισσότερους/περισσότερες το γεγονός αυτό δεν τους είναι ευχάριστο.οι γκομενες δεν το σκεφτονται γτ ξερουν οτι θα βρουν το μλκα που θα τις παντρευτει...
Αμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.
μερικοι εχουν κολημα με το μουνι ,αλλοι με ναρκωτικα αλλοι με φαι..αλλοι με τα λεφτα..με νιαζει να βγαζω λεφτα ...πιο πολυ δουλεια πιο πολλα λεφτα
oti ουτε οι γυναικες βρισκουν τοοοοοσο ευκολα,οσο λετε καποιον να καπαρωσουν.
ο τυπος μουΑμα γαμας σε μπουρδελα μερα παρα μερα - 15 φορες το μηνα - δεν σε νοιαζει καθολου να κανεις σχεση. Εγω δεν φλερταρω καμια γκομενα πλεον, δεν τους δινω την παραμικρη αξια.