aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
http://[URL unfurl="true"]www.zulva.com/images/anti_valentine_day/images/kill-cupid.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Καλά ρε μάγκες ..... δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ; :)
http://[URL unfurl="true"]www.zulva.com/images/anti_valentine_day/images/kill-cupid.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Καλά ρε μάγκες ..... δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ; :)
Γιατί ψάχνεις να βρεις ουσία εκεί που δεν υπάρχει λες και είσαι παιδάκι.Γιατί;
Πόσο χρονών είσαι φίλε;
Καλά ρε μάγκες ..... δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ;
Να μιλήσετε!
Αλήθεια κάνεις πολλές συζητήσεις ουσίας με γυναίκες; Ειλικρινά! Για τι θα πεις; Για φιλοσοφία; Για μπάλα; Για ψάρεμα; Για γαμήσια; Η που θα πάτε διακοπές και σε ποιο σε ξενοδοχείο είναι καλύτερα να μείνετε;
Άμα θες να μιλήσεις με γκόμενα μια χαρά μιλάς και πιο ουσιωδώς με μια που δεν είναι γκόμενά σου αλλά υπάρχει περίπτωση να πηδηχτείτε ή μόλις πηδηχτήκατε και το πρωί ο καθένας ξέρει ότι θα πάει στη δουλειά του.
Έχετε κατα νου πως πρέπει να είστε ο εαυτός σας πάνω απ΄όλα.
Τι να κάνουμε, είμαστε αυτοί που δεν θέλουν ούτε να μας γνωρίσουν στις παρέες τους οι γκόμενες
αλλά όλες ξέρουν πως τον έχουμε μεγάλο και ας μην μας φαίνεται
Είμαστε αυτοί που αν δεν βγούμε μαζί της το πιο πιθανό ειναι να γυρνάμε μεθυσμένοι στα μπουρδέλα.
Είμαστε αυτοί που σεβόμαστε τα κορίτσια των μπουρδέλων πολύ περισσότερο από την κάθε τυχαία καριόλα.
Είμαστε αυτοί που πολλοί κυριλέδες θα ήθελαν να είναι αλλά δεν το έχουν μέσα τους.....
Μόνο αν μου υποσχεθείς ότι θα κάνεις παρτούζα με τον κολλητό σου σε πόρνη που έχω γαμήσει κι εγώ...τυπε μου σε πειραζει να σου κλεψω την ατακα και να τη λεω στους κολλητους μου, μου αρεσει πολυ
Μόνο αν μου υποσχεθείς ότι θα κάνεις παρτούζα με τον κολλητό σου σε πόρνη που έχω γαμήσει κι εγώ...
Έτσι να γινόμαστε μια οικογένεια όλοι σιγά, σιγά
Σόρυ Silva αλλά γενικά δεν ξέρετε τι θέλετε.
Έχω πολλές φίλες που είναι μόνες ενώ έχουν πολλές κατακτήσεις και προτάσεις για ραντεβού, έξοδους κλπ. Από μια χαρά παιδιά.
Αλλά όταν η μέση Ελληνίδα ψάχνει κάτι σε Stavros Niarchos (χωρίς βέβαια να είναι αντίστοιχα η Paris Hilton), στο τέλος μένουν μόνες και μιζεριάζουν γκρινιάζουν κλπ.
Ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό, αλλά το έχω δει, ακόμα και σε φίλες μου που αγαπάω πολύ. Όταν δε προσπαθείς να τις πορσγειώσεις λίγο στην πραγματικότητα, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.
Αλλά ΟΚ, όπως έγραψα και πριν και τα 2 φύλα έχουμε γίνει πολύ απαιτητικοί και δε συμβιβαζόμαστε εύκολα.....
Ντροπή και αίσχος!για αυτο και εγω κανω καμακι μονο οταν εχω ενεργεια να διοχετευσω καπου
Που θα παρακαλάς να μην τελειώσει είναι το σωστό τύπεΑλλά πριν φύγεις θα φας ένα εκδικητικό γαμήσι που θα παρακαλάς να τελειώσει.
Ντροπή και αίσχος!
Από πότε κάνουν καμάκι οι γνήσιοι Linuxάδες;
σωστος...μια φορα ηταν μια γκομενα.... και περνουσε απο μπροστα μας... (πολυ καλη - σχολη πρωινη ωρα στην τριχα διμετρη κτλπ"
της κανω..." Γειααααααα" με κοιταει "Γειααα μου κανει" λεω τι κανεις??? λεει καλα... και εκει κοντοστεκεται
και με πλησιαζει και μου κανει με συγχωρεις αλλα μηπως γνωριζομαστε???
λεω καταρχην δεν ειμαι παπας να σε συγχωρησω... κατα δευτερον οχι αν θες γνωριζομαστε τωρα
ε και δεν ξανα απαντησε σηκωθηκε και εφυγε αααα δεν σ αρεσε της κανω ετσι?
ειχε πεθανει ο αλλος διπλα στα γελια και εγω μετα.... ολα τα λεφτα να ψαρωνουν ο μονος λογος να κανεις καμακι πλεον
ετσι οπως εχουν καταντησει οι ελληνιδες.
Χαλάρωσε φίλε μου.Γιατί ψάχνεις να βρεις ουσία εκεί που δεν υπάρχει λες και είσαι παιδάκι.
Αλήθεια κάνεις πολλές συζητήσεις ουσίας με γυναίκες; Ειλικρινά! Για τι θα πεις; Για φιλοσοφία; Για μπάλα; Για ψάρεμα; Για γαμήσια; Η που θα πάτε διακοπές και σε ποιο σε ξενοδοχείο είναι καλύτερα να μείνετε;
Φίλε μου δεν έχω να αποδείξω κάτι εδώ. Μιλάω για τις γυναίκες με τις οποίες έχω ολοκληρωμένη σχέση.Κάτι Ρουμανάκια που θέλουν αγκαλίτσες και φιλάκια που θυμίζει αυτό...με μέτρο αυτά τύπε... συνήθως οι αγκαλίτσες και φιλάκια σημαίνουν ότι δεν υπάρχει όρεξη για πραγματικό γαμήσι
Που θα παρακαλάς να μην τελειώσει είναι το σωστό τύπε
Α! Τέτοιο καμάκι εννοείς... για μια στιγμή νόμιζα ότι αγόραζες γλυκά κι έστελνες λουλούδια...οι πραγματικα εξυπνοι και γνησιοι λινουξαδες τα κανουν ολα
με την ιδια ευκολια... φυσικα καμακι θα κανω μια στο τοσο
δεν θα το κανω καθημερινα... αλλα οταν το κανω θα γελασει ολη η παρεα
και φυσικα θα διασκεδασουμε ολοι μαζι. Το παν ειναι η διασκεδαση και να σου μεινει
να λες κατι μετα.
Εκεί για να πονέσει περισσότερο η κάργια
Μετά θες να φύγει όμως δικέ μου
Φίλε Δημήτρη.
Το πρόβλημα είναι ότι οι επαγγελματίες δεν μπορούν να σου καλύψουν το συναισθηματικό κομμάτι. Μόνο το σεξουαλικό. Και προφανώς είναι σημαντικό, ναι.
Απλά δεν φτάνει.
Δεν είναι συγκρίσιμα αυτά.
Αυτά που θα κερδίσεις σε μια σχέση, δεν μπορεί να τα σου προσφέρει μια επαγγελματίας.
τυπε εισαι αγαπουλης και καληνυχτας?
Ναι ρε γιατί όχι;
Ειδικά αν είναι τέτοια γκομενάρα;
Ποιον θα χάλαγε δλδ; ;)