Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γιατί ψάχνεις να βρεις ουσία εκεί που δεν υπάρχει λες και είσαι παιδάκι.
Δες το προηγούμενο post σου.

Κατ' αρχήν τη λες φίλη σου όπως ακριβώς οι γυναίκες λένε ο φίλος μου ενώ εννοούν ο γαμιάς μου. Κρύβεσαι πίσω από τα δάχτυλό σου λοιπόν μόνο και μόνο για να μην πεις η γκόμενά μου ή η γυναίκα μου και ακουστεί φαλλοκρατικό.

Να μιλήσετε!
Αλήθεια κάνεις πολλές συζητήσεις ουσίας με γυναίκες; Ειλικρινά! Για τι θα πεις; Για φιλοσοφία; Για μπάλα; Για ψάρεμα; Για γαμήσια; Η που θα πάτε διακοπές και σε ποιο σε ξενοδοχείο είναι καλύτερα να μείνετε;
Άμα θες να μιλήσεις με γκόμενα μια χαρά μιλάς και πιο ουσιωδώς με μια που δεν είναι γκόμενά σου αλλά υπάρχει περίπτωση να πηδηχτείτε ή μόλις πηδηχτήκατε και το πρωί ο καθένας ξέρει ότι θα πάει στη δουλειά του.

Να την αγκαλιάσεις και να τη φιλήσεις!
Κάτι Ρουμανάκια που θέλουν αγκαλίτσες και φιλάκια που θυμίζει αυτό...με μέτρο αυτά τύπε... συνήθως οι αγκαλίτσες και φιλάκια σημαίνουν ότι δεν υπάρχει όρεξη για πραγματικό γαμήσι  :fuck2:

:2funny:

Καλά ρε μάγκες ..... δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ;  :)
Πόσο χρονών είσαι φίλε;

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Για μένα το ιδανικό είναι και τα δύο.
Από τη μία οι πουτάνες που είναι πάντα εκεί για μένα ότι ώρα τις θελήσω.
Καμιά δεν θα μου ζητήσει το λόγο ποτέ γιατί είμαι όπως είμαι.
Δεν θα δεθώ ούτε θα δεθούν μαζί μου.
20ευρώ-10' εκτόνωσης και νιώθω μια χαρά.

Από την άλλη τα γκομενάκια, που πλέον μαζί τους έχω γίνει πιο αναίσθητος από παλιά.
Παλιά είχα μια συγκεκριμένη τακτική και όπως πήγαινε.
Νοιαζόμουν περισσότερο για το τι θέλει κτλ.
Πλέον έχουν κοπεί αυτά.  :grin:
Έτσι είμαι κυρά μου και αν σου αρέσει με τη μία έχει καλώς.
Γουστάρω να κομματιαστώ με τους φίλους μου πιο πολύ από το να πάω σινεμά μαζί σου,
γουστάρω να δω τον Μιραλάς να ξεκωλιάζει τη βαζέλα από το να δω τα μούτρα της αγάμητης κολλητής σου,
γουστάρω να πηγαίνω σε μπουρδελάκια αλλά άμα λάχει έχω και τις εξετάσεις μου που με δείχνουν καθαρό
σε σχέση με σένα ή κάποιους πρώην σου που δεν έχουν κάνει ποτέ,
γουστάρω να σε κεράσω γιατί μου την έδωσες και ας χαλάσω για πάρτη σου και 100ε σε μια βραδιά-
ΟΜΩΣ αν δεν το ξεπληρώσεις κάποτε με τον ίδιο τρόπο ή νομίζεις πως έτσι θα είναι κάθε μέρα ΕΦΥΓΕΣ.
Αλλά πριν φύγεις θα φας ένα εκδικητικό γαμήσι που θα παρακαλάς να τελειώσει.

Έχετε κατα νου πως πρέπει να είστε ο εαυτός σας πάνω απ΄όλα.
Τι να κάνουμε, είμαστε αυτοί που δεν θέλουν ούτε να μας γνωρίσουν στις παρέες τους οι γκόμενες
αλλά όλες ξέρουν πως τον έχουμε μεγάλο και ας μην μας φαίνεται  :grin:
Είμαστε αυτοί που αν δεν βγούμε μαζί της το πιο πιθανό ειναι να γυρνάμε μεθυσμένοι στα μπουρδέλα.
Είμαστε αυτοί που σεβόμαστε τα κορίτσια των μπουρδέλων πολύ περισσότερο από την κάθε τυχαία καριόλα.
Είμαστε αυτοί που πολλοί κυριλέδες θα ήθελαν να είναι αλλά δεν το έχουν μέσα τους.....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Να μιλήσετε!
Αλήθεια κάνεις πολλές συζητήσεις ουσίας με γυναίκες; Ειλικρινά! Για τι θα πεις; Για φιλοσοφία; Για μπάλα; Για ψάρεμα; Για γαμήσια; Η που θα πάτε διακοπές και σε ποιο σε ξενοδοχείο είναι καλύτερα να μείνετε;
Άμα θες να μιλήσεις με γκόμενα μια χαρά μιλάς και πιο ουσιωδώς με μια που δεν είναι γκόμενά σου αλλά υπάρχει περίπτωση να πηδηχτείτε ή μόλις πηδηχτήκατε και το πρωί ο καθένας ξέρει ότι θα πάει στη δουλειά του.

Έχετε κατα νου πως πρέπει να είστε ο εαυτός σας πάνω απ΄όλα.
Τι να κάνουμε, είμαστε αυτοί που δεν θέλουν ούτε να μας γνωρίσουν στις παρέες τους οι γκόμενες
αλλά όλες ξέρουν πως τον έχουμε μεγάλο και ας μην μας φαίνεται  :grin:
Είμαστε αυτοί που αν δεν βγούμε μαζί της το πιο πιθανό ειναι να γυρνάμε μεθυσμένοι στα μπουρδέλα.
Είμαστε αυτοί που σεβόμαστε τα κορίτσια των μπουρδέλων πολύ περισσότερο από την κάθε τυχαία καριόλα.
Είμαστε αυτοί που πολλοί κυριλέδες θα ήθελαν να είναι αλλά δεν το έχουν μέσα τους.....

αυτα τα ποστ πρεπει να μπουν σε ξεχωριστο θεμα για να μη χαθουν μεσα στο πληθος

Επισκέπτης
τυπε μου σε πειραζει να σου κλεψω την ατακα και να τη λεω στους κολλητους μου, μου αρεσει πολυ  :rockon:
Μόνο αν μου υποσχεθείς ότι θα κάνεις παρτούζα με τον κολλητό σου σε πόρνη που έχω γαμήσει κι εγώ...
Έτσι να γινόμαστε μια οικογένεια όλοι σιγά, σιγά :rockon:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μόνο αν μου υποσχεθείς ότι θα κάνεις παρτούζα με τον κολλητό σου σε πόρνη που έχω γαμήσει κι εγώ...
Έτσι να γινόμαστε μια οικογένεια όλοι σιγά, σιγά :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:  θα ψαξω τις κριτικες σου και θα σε ενημερωσω σε ποια θα γινει η καταθεση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σόρυ Silva αλλά γενικά δεν ξέρετε τι θέλετε.

Έχω πολλές φίλες που είναι μόνες ενώ έχουν πολλές κατακτήσεις και προτάσεις για ραντεβού, έξοδους κλπ. Από μια χαρά παιδιά.

Αλλά όταν η μέση Ελληνίδα ψάχνει κάτι σε Stavros Niarchos (χωρίς βέβαια να είναι αντίστοιχα η Paris Hilton), στο τέλος μένουν μόνες και μιζεριάζουν γκρινιάζουν κλπ.

Ακούγεται λίγο φαλλοκρατικό, αλλά το έχω δει, ακόμα και σε φίλες μου που αγαπάω πολύ. Όταν δε προσπαθείς να τις πορσγειώσεις λίγο στην πραγματικότητα, είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

Αλλά ΟΚ, όπως έγραψα και πριν και τα 2 φύλα έχουμε γίνει πολύ απαιτητικοί και δε συμβιβαζόμαστε εύκολα.....

για αυτο και εγω κανω καμακι μονο οταν εχω ενεργεια να διοχετευσω καπου
ειναι επισης ωραιο να δειχνεις πως δεν μασας τα αρχιδια σου και δεν σκαλωνεις με το στυλακι τους
και μπορεις να τους μιλησεις οτι ωρα γουσταρεις ενω δεν γνωριζεστε ειλικρινα διασκεδαζω οταν σκαλωνουν
και δεν με αφορα να κανω κατι μαζι τους μονο αυτο το σκαλωμα και να εχω την ευχαριστηση οτι οταν γυρισουν σπιτι και σκεφτουν
τα οσα εγιναν σιγουρα θα τους μεινει το παραπονο "ενας που δεν γουσταρω με προσεγγισε στα ισια ενω ο αλλος που γουσταρω τον παρακαλαω και μου την πεφτει και απο το μσν" :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια φορα ηταν μια γκομενα.... και περνουσε απο μπροστα μας... (πολυ καλη - σχολη πρωινη ωρα στην τριχα διμετρη κτλπ"

της κανω..." Γειααααααα" με κοιταει "Γειααα μου κανει" λεω τι κανεις???  :grin: λεει καλα... και εκει κοντοστεκεται

και με πλησιαζει και μου κανει με συγχωρεις αλλα μηπως γνωριζομαστε???

λεω καταρχην δεν ειμαι παπας να σε συγχωρησω... κατα δευτερον οχι αν θες γνωριζομαστε τωρα  

ε και δεν ξανα απαντησε σηκωθηκε και εφυγε αααα δεν σ αρεσε της κανω ετσι?  :2funny: :2funny: :2funny:

ειχε πεθανει ο αλλος διπλα στα γελια και εγω μετα.... ολα τα λεφτα να ψαρωνουν ο μονος λογος να κανεις καμακι πλεον

ετσι οπως εχουν καταντησει οι ελληνιδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ντροπή και αίσχος! :tickedoff:
Από πότε κάνουν καμάκι οι γνήσιοι Linuxάδες;

οι πραγματικα εξυπνοι και γνησιοι λινουξαδες τα κανουν ολα
με την ιδια ευκολια... φυσικα καμακι θα κανω μια στο τοσο
δεν θα το κανω καθημερινα... αλλα οταν το κανω θα γελασει ολη η παρεα
και φυσικα θα διασκεδασουμε ολοι μαζι. Το παν ειναι η διασκεδαση και να σου μεινει
να λες κατι μετα.  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μια φορα ηταν μια γκομενα.... και περνουσε απο μπροστα μας... (πολυ καλη - σχολη πρωινη ωρα στην τριχα διμετρη κτλπ"

της κανω..." Γειααααααα" με κοιταει "Γειααα μου κανει" λεω τι κανεις???  :grin: λεει καλα... και εκει κοντοστεκεται

και με πλησιαζει και μου κανει με συγχωρεις αλλα μηπως γνωριζομαστε???

λεω καταρχην δεν ειμαι παπας να σε συγχωρησω... κατα δευτερον οχι αν θες γνωριζομαστε τωρα  

ε και δεν ξανα απαντησε σηκωθηκε και εφυγε αααα δεν σ αρεσε της κανω ετσι?  :2funny: :2funny: :2funny:

ειχε πεθανει ο αλλος διπλα στα γελια και εγω μετα.... ολα τα λεφτα να ψαρωνουν ο μονος λογος να κανεις καμακι πλεον

ετσι οπως εχουν καταντησει οι ελληνιδες.
σωστος... :2funny: :2funny: :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί ψάχνεις να βρεις ουσία εκεί που δεν υπάρχει λες και είσαι παιδάκι.
Χαλάρωσε φίλε μου.

Ούτε θέλω να επιβάλλω τη γνώμη μου ούτε και να αρχίσω τις νουθεσίες.

Αυτό έλειπε. Γνώμες ανταλλάσουμε. Τίποτα άλλο.

Όντως δεν είμαι παιδάκι. Έχω περάσει τα 30. Και όταν φτάνεις σε κάποια ηλικία συνειδητοποιείς ότι το πηγαίνεις σε ένα μπουρδέλλο ή σε ένα στούντιο και να εκτονώνεσαι για 10-15 λεπτά 2, 3 φορές την εβδομάδα δεν φτάνει.

Εντάξει προσωπικά μιλάω. Αν αυτό εσένα (τώρα ή και στο μέλλον) σου αρκεί σεβαστό.

Είναι θέμα ηλικίας, προσωπικότητας, αλλά και κάθε στιγμής το τι θέλουμε και τι μας γεμίζει.

Έχω πολλές φίλες. Με κάποιες μπορώ να κάνω και γαμώ τις συζητήσεις και με κάποιες άλλες όχι, είναι πιο επιφανειακή η επικοινωνία. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και σου βγάζει διαφορετικά πράγματα και χημεία.

Κάτι Ρουμανάκια που θέλουν αγκαλίτσες και φιλάκια που θυμίζει αυτό...με μέτρο αυτά τύπε... συνήθως οι αγκαλίτσες και φιλάκια σημαίνουν ότι δεν υπάρχει όρεξη για πραγματικό γαμήσι  :fuck2:
Φίλε μου δεν έχω να αποδείξω κάτι εδώ. Μιλάω για τις γυναίκες με τις οποίες έχω ολοκληρωμένη σχέση.

Τα Ρουμανάκια που λες προσφέρουν σεξ επί πληρωμή. Σε εσένα, σε εμένα, σε όλους μας. Όσοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν ενα 20ευρω (ή και λιγότερα κάποιες φορές).

Τώρα αν συγκρίνεις τα χάδια και τα φιλιά μιας επαγγελματία με αυτά της κοπέλλας σου είναι τελείως άκυρο. Καμιά σχέση το ένα με το άλλο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εξαρταται τι οριζεις σαν επιτυχια...

για μενα επιτυχια σε ενα καμακι ειναι να ριξω γελιο

επομενως ειμαι παντοτε επιτυχημενος  :grin:

Επισκέπτης
οι πραγματικα εξυπνοι και γνησιοι λινουξαδες τα κανουν ολα
με την ιδια ευκολια... φυσικα καμακι θα κανω μια στο τοσο
δεν θα το κανω καθημερινα... αλλα οταν το κανω θα γελασει ολη η παρεα
και φυσικα θα διασκεδασουμε ολοι μαζι. Το παν ειναι η διασκεδαση και να σου μεινει
να λες κατι μετα.  :grin:
Α! Τέτοιο καμάκι εννοείς... για μια στιγμή νόμιζα ότι αγόραζες γλυκά κι έστελνες λουλούδια... :sunglasses:

:2funny: :2funny:
Μετά θες να φύγει όμως δικέ μου  :grin:
Εκεί για να πονέσει περισσότερο η κάργια :rockon:

Επισκέπτης
Φίλε Δημήτρη.

Το πρόβλημα είναι ότι οι επαγγελματίες δεν μπορούν να σου καλύψουν το συναισθηματικό κομμάτι. Μόνο το σεξουαλικό. Και προφανώς είναι σημαντικό, ναι.

Απλά δεν φτάνει.

Δεν είναι συγκρίσιμα αυτά.

Αυτά που θα κερδίσεις σε μια σχέση, δεν μπορεί να τα σου προσφέρει μια επαγγελματίας.

ναι δίκιο έχεις οι γκόμενες σου πουλάνε συναισθηματισμό και παράλληλα σε μαδάνε κανονικά..."αυτά που σου προσφέρει μια σχέση δεν μπορεί να σου τα προσφέρει μια επαγγελματίας" το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom