Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α! Τέτοιο καμάκι εννοείς... για μια στιγμή νόμιζα ότι αγόραζες γλυκά κι έστελνες λουλούδια... :sunglasses:

αγοραζω γλυκα... αλλα τα τρωω μονος μου  :grin:

οχι ρε... εγω κανω ουσιωδες καμακι... ειτε για χαβαλε ειτε για να πιασουμε κανα κοννε.

Προφανως και δεν εχω κερασει ποτε μου σφηνακια. Ποτε ομως.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλά έχω ρίξει πολύ γέλιο με το thread αυτό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ε μα ρε φιλε γυρναει και μου κανει "γνωριζομαστε?"

γιατι μωρη με θυμασαι και απο χθες? αλλα ακομη και αν δεν γνωριζομαστε στη βραση κολλα το σιδερο

ελα να γνωριστουμε τωρα ειμαι διαθεσιμος...

αλλα σαν κλασσικη ελλεηνιδα που δεν ξερει τι θελει πεταξε ισως την ευκαιρια της ζωης της εκεινη την μερα
μια ευκαιρια για την οποια θα μετανοησει στο μελλον αλλα θα ειναι πια αργα το πουλακι θα εχει πεταξει.

Επισκέπτης
Τώρα αν συγκρίνεις τα χάδια και τα φιλιά μιας επαγγελματία με αυτά της κοπέλλας σου είναι τελείως άκυρο. Καμιά σχέση το ένα με το άλλο.
Εγώ είμαι πρακτικός άνθρωπας τύπε!
Βρες μου γκόμενα που να μου κάνει πίπα σαν της Ζάνας και την παντρεύομαι! :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε εισαι αγαπουλης και καληνυχτας?
Χαχα!!!!!  :2funny:

Όχι ρε. Χαχαχαχα!  :grin:

Απλά απορώ.

Καλά ρε ..... ο μόνος που γουστάρει να έχει γκόμενα είμαι εγώ;  :think:

Ρε μάγκες ανθρώπινη ανάγκη είναι ξεκολλήστε και λίγο. Κακό είναι το παραδεχτεί κανείς;

Ωραία είναι τα στούντιο λέμε ναι .....

Απλά δεν φτάνει μόνο αυτό .....  :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια αλλη τωρα (καλα εχω αρκετες ιστοριες να πω εχω κανει πολλα στο παρελθον  :2funny: :2funny:)

στη σχολη παλι ερχεται να μου πει για μια καρτα σιτιμπανκ κτλπ με τα πολλα καταφερνω να τσιμπησω μσν

και τη βρισκω το απογευμα στο μσν.... λεω ελα .. απο κοντα ησουν λιγο διστακτικη γιατι???

λεει γιατι εχετε γινει απιστευτα λιγουρια και αρχισε να μου χωνει ρε φιλε... και εκει δεν αντεξα και εγω

και της κανω γαμησε μας ρε κοπελια που θα ψαχνεις γκομενο στο ιντερνετ και που σου μιλησα απο κοντα αξια σου δωσα και μπλα μπλα μπλα και τσακωνομασταν και στο τελος της κανω ελα ελα καταντησες σαχλμαρα παω να γαμησω στη φυλης δεν σε εχω αναγκη καμια διμετρη τσεχα ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ και εκει επεσε μπλοκ και ντιλιτ εφαρμοσα θεωρηματα Picker αλλα εμεινα με το πι-πικερ στο χερι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καληνυχτάκιας και γκομενοφύλακας .
Γιατί ρε φίλε με ξέρεις και από χτες;

Καληνυχτάκιας δεν είμαι. Είπαμε μου αρέσει το φλερτάρισμα αλλά μέχρι κάποιο βαθμό.

Όταν δω ότι δεν υπάρχει προοπτική τέλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια φορα ειχα μπει σε ενα τσατ....

και ειχα ορεξη να γελασω... οποτε επαιρνα κατι γκομενες στο μσν απο εκει

και αρχιζα να ηχογραφω κατι κλανιδια στο μσν με το F2 και τις εστελνα...

ορισμενες δεν καταλαβαιναν τι γινοτανε... αφηνα πρωτα ενα 5λεπτο ισοροπημενης συνομιλιας

και μετα αρχιζα τον βομβαρδισμο για να τρελαθουν και να τα χασουν χαχαχαχα καλα το τι γελιο ειχα ριξει

ημουν ετοιμος να μεινω απο ανακοπη. Πιστευω η ηδονη απο το γελιο ηταν πολυ καλυτερη απο το να ψηνεις καποια 3 μηνες απο το μσν μεχρι να βγειτε... στο τελος εβαζα και κατι φωτογραφιες με μουνια και πουτσους να γαμανε απο τσοντες στο μσν και εμεναν μπλοκ και ντιλιτ αμεσως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom