Επισκέπτης
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
Αυτο γινεται γιατι υπαρχουν τυπακια οπως αυτος απο την δευτερη ιστορια.
Αλλα δεν πειραζει, ολες αυτες καποτε ειχαν η θα εχουν εναν γκομενο που θα τους δερνει, θα τις βριζει και θα τους κακομεταχειριζεται, και αυτες θα το γουσταρουν. Οποτε εκει ερχεται το payback.
Ξερω περιπτωση ( αρκετα κοντινη μου ) οπου τυπος εσκασε μπωλ γυαλινο στη μαπα της αλλης στην ψυχρα επειδη του μιλαγε οταν εγραφε κατι αυτος για το μαγαζι του. Δεν την χαλασε
σε αυτο το σαιτ οντως υπαρχει τεραστιο χασμα ανθρωπων....
νεαρχε τα παιδια εδω σου αναφερανε παραδειγματα γυναικων που την καφριλα γουσταρουν,κ εσυ μας λες οτι η καφριλα δεν εχει περαση
τελικα τι ισχυει μου εξηγεις??
εισαι σιγουρος,οτι η ευγενεια κ η λεπτοτητα εχει περαση?γιατι εγω απο την μικρη μου εμπειρια εχω καταλαβει οτι η κλωτσια,το φτυσιμο κ η μπουνια εχει περαση....κ εαν θελεις σε προκαλω κ δημοσια να βγουμε εξω μαζι κ να μιλαμε με ευγενεια να δουμε εαν εχουμε περαση η οχι....
τα μυαλα ειναι σκατομενα κ απο τις δυο πλευρες,προσωπικα καλυτερα μονος παρα να εχω μια γκομενα που να με επιλεγει επειδη την φτυνω κ την κλανω,οπως επισης κ για τα χρηματα