Νέα

Μήπως έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τις γυναίκες και δεν τους αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!

Αυτο γινεται γιατι υπαρχουν τυπακια οπως αυτος απο την δευτερη ιστορια.

Αλλα δεν πειραζει, ολες αυτες καποτε ειχαν η θα εχουν εναν γκομενο που θα τους δερνει, θα τις βριζει και θα τους κακομεταχειριζεται, και αυτες θα το γουσταρουν. Οποτε εκει ερχεται το payback.

Ξερω περιπτωση ( αρκετα κοντινη μου ) οπου τυπος εσκασε μπωλ γυαλινο στη μαπα της αλλης στην ψυχρα επειδη του μιλαγε οταν εγραφε κατι αυτος για το μαγαζι του. Δεν την χαλασε  :2funny: :rockon:

σε αυτο το σαιτ οντως υπαρχει τεραστιο χασμα ανθρωπων....
νεαρχε τα παιδια εδω σου αναφερανε παραδειγματα γυναικων που την καφριλα γουσταρουν,κ εσυ μας λες οτι η καφριλα δεν εχει περαση :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τελικα τι ισχυει μου εξηγεις??
εισαι σιγουρος,οτι η ευγενεια κ η λεπτοτητα εχει περαση?γιατι εγω απο την μικρη μου εμπειρια εχω καταλαβει οτι η κλωτσια,το φτυσιμο κ η μπουνια εχει περαση....κ εαν θελεις σε προκαλω κ δημοσια να βγουμε εξω μαζι κ να μιλαμε με ευγενεια να δουμε εαν εχουμε περαση η οχι....

τα μυαλα ειναι σκατομενα κ απο τις δυο πλευρες,προσωπικα καλυτερα μονος παρα να εχω μια γκομενα που να με επιλεγει επειδη την φτυνω κ την κλανω,οπως επισης κ για τα χρηματα

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Κλασσικος Ελληνας... αξυριστος με χαρτζιλικι απ τη μαμα και ομοσταυλος του μπαμπα...
Και για να μην ξεχάσω το πλεον τυπικο ... οι γυναικες ειναι πουτανες εκτος απο τη μανα μας...
Ε ρε σφαλιαρομηχανη που χρειαζεται δω μεσα............

Ρε κοφτε το μπουρδελο και βρειτε καμμια κοπελα ...

Επισκέπτης
Ρε κοφτε το μπουρδελο και βρειτε καμμια κοπελα ...

το μπουρδελο,κ τα μπουρδελα εγω τα κοβω...εσυ μου βρισκεις μουναρα παρθενα κ σωστη σαν ανθρωπος??εαν μου βρεις τα κοβω ολα,αλλα να καθομαι να σπαταλαω φαια ουσια για βρωμιαρες λυπαμαι,δεν τους κανω την χαρη  ;)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
σε αυτο το σαιτ οντως υπαρχει τεραστιο χασμα ανθρωπων....
νεαρχε τα παιδια εδω σου αναφερανε παραδειγματα γυναικων που την καφριλα γουσταρουν,κ εσυ μας λες οτι η καφριλα δεν εχει περαση :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τελικα τι ισχυει μου εξηγεις??
εισαι σιγουρος,οτι η ευγενεια κ η λεπτοτητα εχει περαση?γιατι εγω απο την μικρη μου εμπειρια εχω καταλαβει οτι η κλωτσια,το φτυσιμο κ η μπουνια εχει περαση....κ εαν θελεις σε προκαλω κ δημοσια να βγουμε εξω μαζι κ να μιλαμε με ευγενεια να δουμε εαν εχουμε περαση η οχι....

τα μυαλα ειναι σκατομενα κ απο τις δυο πλευρες,προσωπικα καλυτερα μονος παρα να εχω μια γκομενα που να με επιλεγει επειδη την φτυνω κ την κλανω,οπως επισης κ για τα χρηματα

Ίσως και να έχεις δίκαιο.
Αλλά είναι θλιβερό.

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
αμα την θελουμε μουναρα ...πουτανα στο κρεββατι ...σοβαρη και κυρια εξω ...εξυπνη ..καλο παιδι και πλουσια ...ε τι περιμενεις ... :think: δεν μπορεις να τα εχεις ολα ...οποτε βαζεις καποια που θεωρεις βασικα για τον εαυτο σου απο τα παραπανω και ψαχνεις ...αν ολοι σκεφτουμε ετσι και οι καλες κοπελες θα φανουν και τα ξεκολα που βρικαν το μαλακα και το παιζουν κυριες θα βρουν το δρομο τους ...

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
τη μουναρα και παρθενα να την τυλιξω η θα την φατε εδω?
Ρε ελα στα συγκαλα σου... σας εχει κανει η τηλεοραση να ψαχνετε κλωνους της Μενεγακη και της καθε αγραμματης καρατσουλαρας..

Ψαξτε για κανα ανθρωπο

Επισκέπτης
τη μουναρα και παρθενα να την τυλιξω η θα την φατε εδω?
Ρε ελα στα συγκαλα σου... σας εχει κανει η τηλεοραση να ψαχνετε κλωνους της Μενεγακη και της καθε αγραμματης καρατσουλαρας..

Ψαξτε για κανα ανθρωπο

καλα,ναι ρε συ απο εσενα περιμενω να μου πεις τι να κανω στην ζωη μου  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εγω αυτο ψαχνω κ δεν κανω συμβιβασμους,εσυ αμα εισαι πιο μαγκας πες μας τις εμπειριες σου με τις γυναικες να διδαχτουμε  :jerking: :jerking:

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
δλδ το σετακι σονι και ντε πρεπει να ειναι ανθρωπος σε κορμι ελεφαντα;;; ο καθεις επιλεγει και φυσικα αναλαμβανει και τα ρισκα του(στο τελος να μεινει μονος του)αλλα οχι και εκπτωσεις σε τετοια θεματα.......

Επισκέπτης
δλδ το σετακι σονι και ντε πρεπει να ειναι ανθρωπος σε κορμι ελεφαντα;;; ο καθεις επιλεγει και φυσικα αναλαμβανει και τα ρισκα του(στο τελος να μεινει μονος του)αλλα οχι και εκπτωσεις σε τετοια θεματα.......

σωστος,εμενα βεβαια το βασικο μου προβλημα δεν ειναι η εμφανιση αλλα αυτη η φτηνια ανθρωπων,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

troll

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
58
Πόντοι
0
ρε παιδες μη τσακωνεστε για το ποιος ειναι ο ποιο γαμαω ...γνωμες ανταλλασουμε ....και επισης παιζει και ρολο η ηλικια εδω υπαρχουν παιδια απο 18 - 50 ...αλλες εμπειριες εχουν οι 30+ που εχουν φαει και 10 φολες στη ζωη τους ...αλλιως σκεφτομουν και γω στα 25 και αλλιως στα 35+

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
.........Μπας μεσα σε ολο  αυτο ξεχασαμε το βασικο........ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ........Αμα ειναι να περασω απο τον ΚΟΥΝ γι να γαμησω ή να εχω μια υγειη σχεση,,,,,,,,,μπαααααα

Καταλαβαίνω τον τρόπο με τον οποίο εσύ το εννοείς. Δυστυχώς όμως αυτό που λες παραφράζεται από τους περισσότερους κάφρους και μεταφράζεται ως εξής: θα κάνω ότι μου γουστάρει και αδιαφορώ αν ενοχλώ τους άλλους.

Για αυτό λοιπόν η απάντηση σε αυτούς που παραφράζουν αυτό που εννοείς είναι:

Ε όχι λοιπόν ! Να μην είσαι ο εαυτό σου ! Μάθαμε τώρα τα εύκολα και τις τζάμπα μαγκιές. Αν ο εαυτός σου είναι αγενής και κάφρος τότε να τον αλλάξεις. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να τον τρώμε στη μάπα τον κάθε καραγκιόζη. Να πα’ να μάθει τρόπους και μετά να κυκλοφορήσει στη κοινωνία.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ρε νεαρχε τα πιστευεις αυτα που λες οι σημερινες γενιες γυναικων ηλικιακα απο 17-27 δεν ξερουν στο 80% ουτε αυγο να μαγειρεψουν ....οι πατεραδες τους τις εχουν μεγαλωσει σαν πριγγιπισες και την ανοχη του μπαμπακα σε ολα τα επιπεδα ψαχνουν να την βρουν σε καθε αντρα που γνωριζουν .... εσυ πως το βλεπεις ; θα δουλευεις σαν τον σκυλο για να κανεις εσυ τις δουλειες στο σπιτι η αν το αντεχεις να παρεις καθαριστρια ,για να κανει η αλλη και καλα καριερα (που ζητημα να ειναι ενα 10% που στη πραγματικοτητα κανει) και να βαφει νυχακι και να αποτριχωνει το μουνακι της για να γυρισεις να γαμησεις ;;; Οι απαιτησεις πλεον των γυναικων εχουν ξεφυγει εντελως και δεν λεω οτι καποιες δεν το αξιζουν , το θεμα ειναι οτι ολες νομιζουν οτι ειναι μουναρες ... και δεν βγαζω και τους εαυτους μας απεξω γιατι και μεις μια χαρα μουνοδουλοι εχουμε καταντησει..

Συμφωνώ μαζί σου. Εσύ απλά μου περιγράφεις μία γυναίκα κάφρο. Εάν λοιπόν και εγώ είμαι κάφρος, τότε μαζί της θα μπλέξω και καλά να πάθω.
Αν όμως δεν είμαι κάφρος, τότε μακριά από τη βρώμα.
Δυστυχώς λόγω της γενικότερης καφρίλας των Ελλήνων, οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Θέλει προσοχή, και όχι μαλακίες, και … πολλά ταξίδια στο εξωτερικό if you know what I mean …

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω εχω σε εκτιμηση τις σωστες κατα τα δικα μου παντα κριτηρια!!
στις υπολοιπες ειμαι καγκουρας!
μου ρχεται να τα χωσω ωρες ωρες.....αχ!
το χω κανει!!
αλλα τεσπα εμεις θα τις αλλαξουμε? περιφρονηση!!

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μου θυμιζετε τα καμακια της πλατειας συνταγματος που ρωταν και καλα ... you know Panathinaikos ? Noooooo ... και δωσου να γουρλωνουν τα ματια απο εκπληξη μπρος στην αμαθεια....
Ειμαστε ο χειροτερος λαος της Ευρωπης ... βρωμικος εγωπαθης εγωιστης μοχθηρος κουτοπονηρος τεμπελης και ψιλοαδερφιζων !!!

Παιδακια καπου καπου να θυμαστε και αυτο... αγαπα το κελι σου τρωγε το φαι σου και διαβαζε πολυ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Συμφωνώ μαζί σου. Εσύ απλά μου περιγράφεις μία γυναίκα κάφρο. Εάν λοιπόν και εγώ είμαι κάφρος, τότε μαζί της θα μπλέξω και καλά να πάθω.
Αν όμως δεν είμαι κάφρος, τότε μακριά από τη βρώμα.
Δυστυχώς λόγω της γενικότερης καφρίλας των Ελλήνων, οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες. Θέλει προσοχή, και όχι μαλακίες, και … πολλά ταξίδια στο εξωτερικό if you know what I mean …
τα ειπες ολα man
:thumbsup:ΤΕΛΟΣ! :rockon:

Επισκέπτης
κ εσυ αμα θες να συζητας να μαθεις να εισαι πι συζητισιμος γιατι η ξερολιαση ξερεις ειναι ασθενεια
κ τα υφακια κ τις εξυπναδες να τις λες αλλου,οχι πισω απο τον υπολογιστη  :)

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Άποψή μου είναι ότι ακόμα και το ερώτημα τίθεται με βάση τα βιώματα. Και όχι μόνο τα προσωπικά κατά την ενεργό σεξουαλική ηλικία, αλλά και από τα βιώματα-εκπαίδευση ενδοοικογενειακά, κατά την ανατροφή. Αν το περιβάλλον ήταν το άκρως πατριαρχικό για ένα άντρα, 95% αυτός στα 35 ζει ακόμα με τους γονείς, γιατί μόνο η μητέρα του καλύπτει τα στάνταρ με τα οποία έχει γαλουχηθεί. Αντίστοιχα, για μια γυναίκα τα πατριαρχικού τύπου βιώματα αποτελούν αντι-μοντέλο. Αποτέλεσμα, άλλα αναζητά ο άντρας και άλλα η γυναίκα.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
εδω συμφωνω, μια τετοια σαυρα ειχα στο τμημα μου φετος και μονο που δεν την εστησα στον τοιχο την μαλακο. το τριμπαζο που τριβοταν σε ολους και εκανε και τρομερη φασαρια την ωρα του μαθηματος. ελεος

Καλά έκανε.Δικαίωμα της.

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Δεν είναι άστοχη η επανάσταση σου φίλε. Είναι όμως απόλυτη. Υποδηλώνει την απουσία εμπειριών σε όλα τα επίπεδα, που τη ξεμπροστιάζουν συνθήματα σαν αυτά που χρησιμοποιείς, και φυσικά δεν έχεις σκεφτεί ο ίδιος: στα πασάραν έτοιμα. Χάλαρωσε και άκου-διάβασε λίγο πιο σοβαρά.

Μου θυμιζετε τα καμακια της πλατειας συνταγματος που ρωταν και καλα ... you know Panathinaikos ? Noooooo ... και δωσου να γουρλωνουν τα ματια απο εκπληξη μπρος στην αμαθεια....
Ειμαστε ο χειροτερος λαος της Ευρωπης ... βρωμικος εγωπαθης εγωιστης μοχθηρος κουτοπονηρος τεμπελης και ψιλοαδερφιζων !!!

Παιδακια καπου καπου να θυμαστε και αυτο... αγαπα το κελι σου τρωγε το φαι σου και διαβαζε πολυ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το μπουρδελο,κ τα μπουρδελα εγω τα κοβω...εσυ μου βρισκεις μουναρα παρθενα κ σωστη σαν ανθρωπος??

προπαντως!!!

δεν μου λες.. αν ειναι λιγοτερο ομορφη αλλα καλο παιδι κ παρθενα μας κανει? θεα αλλα οχι κ τοσο παρθενα αλλα απ τα καλυτερα παιδια ε?? την παιρνουμε?? αν εχει την ομορφια του κουασιμοδου αλλα κ την αθωοτητα ενος αγγελου φτιαχνει λιγο η κατασταση τι λες???
μηπως σκεφτεσαι να βγαλεις το σεντονι στο μπαλκονι μετα τη πρωτη νυχτα να δειξεις τι γυναικα πηρες???

γραφεις κατι ποστ μεσα μεσα κ ειναι λες κ βγηκες απο ταινια του 1821...

αλλα ξεχασα ενα αλλο καταπληκτικο που μας εγραψες ενα φεγγαρι... οι γυναικες ειναι μονο για αναπαραγωγη... για τπτ αλλο... τρελλα υποτιμητικο δεν βρισκεις?

φανταζομαι φυσικα αν γνωρισεις καμια καλη κοπελα κ ομορφη θα την περασεις απο γιατρο να επιβεβαιωσεις υπαρξη παρθενικου υμενα.. κ δεν θα κανεις τπτ μαζι της μεχρι το γαμο διοτι μην την εκθεσεις!!!

οχι δεν σε ειρωνευομαι μην νομιζεις... αλλα με τετοια μυαλα ισως οντως πρεπει να μετακομισεις στο ταλιμπανολαντ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom