Επισκέπτης
προπαντως!!!
δεν μου λες.. αν ειναι λιγοτερο ομορφη αλλα καλο παιδι κ παρθενα μας κανει? θεα αλλα οχι κ τοσο παρθενα αλλα απ τα καλυτερα παιδια ε?? την παιρνουμε?? αν εχει την ομορφια του κουασιμοδου αλλα κ την αθωοτητα ενος αγγελου φτιαχνει λιγο η κατασταση τι λες???
μηπως σκεφτεσαι να βγαλεις το σεντονι στο μπαλκονι μετα τη πρωτη νυχτα να δειξεις τι γυναικα πηρες???
γραφεις κατι ποστ μεσα μεσα κ ειναι λες κ βγηκες απο ταινια του 1821...
αλλα ξεχασα ενα αλλο καταπληκτικο που μας εγραψες ενα φεγγαρι... οι γυναικες ειναι μονο για αναπαραγωγη... για τπτ αλλο... τρελλα υποτιμητικο δεν βρισκεις?
φανταζομαι φυσικα αν γνωρισεις καμια καλη κοπελα κ ομορφη θα την περασεις απο γιατρο να επιβεβαιωσεις υπαρξη παρθενικου υμενα.. κ δεν θα κανεις τπτ μαζι της μεχρι το γαμο διοτι μην την εκθεσεις!!!
οχι δεν σε ειρωνευομαι μην νομιζεις... αλλα με τετοια μυαλα ισως οντως πρεπει να μετακομισεις στο ταλιμπανολαντ!!!
τωρα να πω οτι εχεις αδικο,ψεμματα θα πω
προφανως κ η αληθεια ειναι καπου στην μεση,γενικα πολλα τα λεω κ ετσι ασχετως εαν υποσυνειδητα τα πιστευω
μπαιτ δυστηχως η ευτυχως οι αποψεις μου ειναι οπισθοδρομικες,κ πιστεψε με εχω μεγαλωσει σε περιβαλλον ακρως αντιθετο,χαλαρο,φιλικο κ με προυποθεσεις εξελιξης του μυαλου μου καλα σχολεια κ τα σχετικα...
τωρα γιατι εγινα ετσι ενας θεος το ξερει,πες το ανασφαλεια,πες το κομπλεξ πες το οτι θελεις εγω το λεω προστασια του εαυτου μου
καλυτερα να τον προστατευω ετσι παρα να τον αφηνω εκτεθειμενο..
μπορει καλυτερο να ειναι να ζησω αλλου,μπορει καμια γυναικα να μην με ανεχτει,μπορει να μην με θελει κ καμια αλλα
θα ξερω οτι τουλαχιστον εκανα αυτο που πιστευα ΚΑΛΥΤΕΡΟ για εμενα...
υσ-->πολλα τα λεω κ ετσι παντως περισσοτερο το εγραψα γιατι δεν μου αρεσε το υφος αυτου που απαντησα ;)
υσ--->σε ευχαριστω