Επισκέπτης
πολυ ασχοληθηκαμε παλι και θα καταληξουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια.ας κανουν οτι γουσταρουν,αυτες θα τα λουστουν μετα.το ιδιο ισχυει και για τυπους που γυμναζουν το στομα κι οχι τιποτα αλλο
εσενα σε πειραξε που καθοταν σε ολους η που εκανε φασαρια??...
κι ο δικος μου!! καλα τα ειπε ο ποιητης!! γαματε πουτανες γιατι ετσι κι αλλιως οι γυναικες θα μας τα φανε οποτε χαρειτε το οσο περισσοτερο μπορειτε!!ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
οχι μεγαλη εκτιμηση υπερκτιμηση γιατι αυτες εχουν το μουνι και αυτες βαζουν τους κανονες γενικα, αλλα οταν βρεθει κανεις και τις πουλησει παπα και το φανε αμασιτο και μετα αντε γεια τοτε την σακουλευοντε. γενικα εμεις φταιμε που τις αφησαμε και πηρανε πολυ αερα
ελεος απλα εβγαλα το βαθμο που χρειαζοτανευα τι του εκανες του καθηγητη και απαλλακτηκες απο την χημεια?? τον τρομαξες??
ευγε νεε μου το πιασες το νοημαμαγκες παρτε το χαμπαρι. Οι σημερινες γκομενες εχουν αποκτησει πολλα ανδρικα χαρακτηροστικα στη συμπεριφορα τους και αντιστοιχα οι ανδρες εχουν γινει πολυ ευαισθητοι και ανασφαλεις. Οποιος εχει πραγματικα ανδρικη συμπεριφορα οπως ηταν παλιοτερα τα προτυπα -να εχει πραγματικα εμφυτη αυτη τη συμπεριφορα και οχι δηθεν- ειναι ο κερδισμενος σημερα γιατι αυτο περναει στις γυναικες και τις διεγειρει. Αν βεβαια το κανει προσποιητα (δηλαδη ψευτομαγκας) και αυτο περναει στις γυναικες και ο τυπος κατανταει μαλακας και πιονι της γκομενας. Ολα ειναι θεμα δικης μας συμπεριφορας, οι γκομενες κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.
Δεν τους βαζουν αυτες τους κανονες.
Απλα οσο υπαρχουν μαλακες τους δινουν το πανω χερι και το θεμα γαμιεται οπως παντα.
μαγκες παρτε το χαμπαρι. Οι σημερινες γκομενες εχουν αποκτησει πολλα ανδρικα χαρακτηροστικα στη συμπεριφορα τους και αντιστοιχα οι ανδρες εχουν γινει πολυ ευαισθητοι και ανασφαλεις. Οποιος εχει πραγματικα ανδρικη συμπεριφορα οπως ηταν παλιοτερα τα προτυπα -να εχει πραγματικα εμφυτη αυτη τη συμπεριφορα και οχι δηθεν- ειναι ο κερδισμενος σημερα γιατι αυτο περναει στις γυναικες και τις διεγειρει. Αν βεβαια το κανει προσποιητα (δηλαδη ψευτομαγκας) και αυτο περναει στις γυναικες και ο τυπος κατανταει μαλακας και πιονι της γκομενας. Ολα ειναι θεμα δικης μας συμπεριφορας, οι γκομενες κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.
αμα ειναι σαν τις ελλεεινιδες εννοειταινα σας πω οταν λετε γυναικες σε αυτο το θρεντ ενοειται και ρωσιδες;;;
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
evabb έγραψε:να σας πω οταν λετε γυναικες σε αυτο το θρεντ ενοειται και ρωσιδες;;;
...οι γκομενες κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.
Γι΄αυτό πρέπει να τους ξεκαθαρίζουμε από το πρώτο κι όλας ραντεβού ΤΙ θα παίρνουν... για να μην έχουν αυταπάτες για την συνέχεια της "σχέσης" ;)
No Mercy!! > >ελεος απλα εβγαλα το βαθμο που χρειαζοταν