Νέα

Μήπως έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τις γυναίκες και δεν τους αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πολυ ασχοληθηκαμε παλι και θα καταληξουμε να λεμε τα ιδια και τα ιδια.ας κανουν οτι γουσταρουν,αυτες θα τα λουστουν μετα.το ιδιο ισχυει και για τυπους που γυμναζουν το στομα κι οχι τιποτα αλλο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εσενα σε πειραξε που καθοταν σε ολους η που εκανε φασαρια??...

που εκανε φασαρια. χεστηκα που ηταν με ολους δικαιωμα της ειναι στο κατω κατω. απλα την επεφτε σαν 15χρονο και βγαλε. τεσπα το θεμα ηταν οτι και καθηγητες ακομα της την ειχαν πει (να αγιασει το στομα τους) και με ειχε και μπουκα το μπαζο επειδη εδειχνα οτι ενοχλιομουνα απο την απρεπει συμπερφορα της εν ωρα μαθηματος. στο τελος ομως ημουνα κυρια, οταν εψανχε σαν λυσσαρα να δωσει προφορικα χημειας 19 του μηνος εδιξα ανωτεροτητα και της παραχωρησα την θεση μου.  :cool2: (εγω ειχα απαλαγει)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!
κι ο δικος μου!! καλα τα ειπε ο ποιητης!! γαματε πουτανες γιατι ετσι κι αλλιως οι γυναικες θα μας τα φανε οποτε χαρειτε το οσο περισσοτερο μπορειτε!!

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ευα τι του εκανες του καθηγητη και απαλλακτηκες απο την χημεια?? τον τρομαξες?? :2funny: :2funny:

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μαγκες παρτε το χαμπαρι. Οι σημερινες γκομενες εχουν αποκτησει πολλα ανδρικα χαρακτηροστικα στη συμπεριφορα τους και αντιστοιχα οι ανδρες εχουν γινει πολυ ευαισθητοι και ανασφαλεις. Οποιος εχει πραγματικα ανδρικη συμπεριφορα οπως ηταν παλιοτερα τα προτυπα -να εχει πραγματικα εμφυτη αυτη τη συμπεριφορα και οχι δηθεν- ειναι ο κερδισμενος σημερα γιατι αυτο περναει στις γυναικες και τις διεγειρει. Αν βεβαια το κανει προσποιητα (δηλαδη ψευτομαγκας) και αυτο περναει στις γυναικες και ο τυπος κατανταει μαλακας και πιονι της γκομενας. Ολα ειναι θεμα δικης μας συμπεριφορας, οι γκομενες  κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ενα βραδυ παω σε ενα γυραδικο και σταματα μια BMW ενας τυπακος και μια ξανθια απιστευτη απ εξω βριζοντε, παραγγελνουν και παλι τα χωνει ο ενας τον αλλον.ο τυπος λεει σκασε να φαω γαμω, ιδια η φακλανα η μανα σου εισαι! και η ξανθια του ριχνει μπατσα.... οποτε αταραχος ο τυπος ανοιγει το πιτογυρο με τζατζικομουσταρδοκρεμμυδια και της το πεταει στα μουτρα και εφυγε. η τυπισσα ελιωσε στο κλαμα εγω εκλασα στο γελιο. Μπραβο ρε φιλε εισαι ο ηρωας μου!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πολυ θα ηθελα να το δω. και ξανθια μαλιστα. τεσπα περαν της πλακας κι αυτη φαινεται το παραξιλωσε

Επισκέπτης
το χω ξαναπει...κοκκινα φαναρια η ταινια,γιωργος φουντας ο πρωταγωνιστης...ετσι ειναι ο σωστος ο αντρας

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οχι μεγαλη εκτιμηση υπερκτιμηση γιατι αυτες εχουν το μουνι και αυτες βαζουν τους κανονες γενικα, αλλα οταν βρεθει κανεις και τις πουλησει παπα και το φανε αμασιτο και μετα αντε γεια τοτε την σακουλευοντε. γενικα εμεις φταιμε που τις αφησαμε και πηρανε πολυ αερα

Δεν τους βαζουν αυτες τους κανονες.

Απλα οσο υπαρχουν μαλακες τους δινουν το πανω χερι και το θεμα γαμιεται οπως παντα.

Επισκέπτης
μαγκες παρτε το χαμπαρι. Οι σημερινες γκομενες εχουν αποκτησει πολλα ανδρικα χαρακτηροστικα στη συμπεριφορα τους και αντιστοιχα οι ανδρες εχουν γινει πολυ ευαισθητοι και ανασφαλεις. Οποιος εχει πραγματικα ανδρικη συμπεριφορα οπως ηταν παλιοτερα τα προτυπα -να εχει πραγματικα εμφυτη αυτη τη συμπεριφορα και οχι δηθεν- ειναι ο κερδισμενος σημερα γιατι αυτο περναει στις γυναικες και τις διεγειρει. Αν βεβαια το κανει προσποιητα (δηλαδη ψευτομαγκας) και αυτο περναει στις γυναικες και ο τυπος κατανταει μαλακας και πιονι της γκομενας. Ολα ειναι θεμα δικης μας συμπεριφορας, οι γκομενες  κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.
ευγε νεε μου το πιασες το νοημα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν τους βαζουν αυτες τους κανονες.

Απλα οσο υπαρχουν μαλακες τους δινουν το πανω χερι και το θεμα γαμιεται οπως παντα.

να σας πω οταν λετε γυναικες σε αυτο το θρεντ ενοειται και ρωσιδες;;;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μαγκες παρτε το χαμπαρι. Οι σημερινες γκομενες εχουν αποκτησει πολλα ανδρικα χαρακτηροστικα στη συμπεριφορα τους και αντιστοιχα οι ανδρες εχουν γινει πολυ ευαισθητοι και ανασφαλεις. Οποιος εχει πραγματικα ανδρικη συμπεριφορα οπως ηταν παλιοτερα τα προτυπα -να εχει πραγματικα εμφυτη αυτη τη συμπεριφορα και οχι δηθεν- ειναι ο κερδισμενος σημερα γιατι αυτο περναει στις γυναικες και τις διεγειρει. Αν βεβαια το κανει προσποιητα (δηλαδη ψευτομαγκας) και αυτο περναει στις γυναικες και ο τυπος κατανταει μαλακας και πιονι της γκομενας. Ολα ειναι θεμα δικης μας συμπεριφορας, οι γκομενες  κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.

+απειρο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
[move]Τα ιδια και τα ιδια,μας πρηξατε τα αρχιδια..[/move]

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
σωστα ο μουνοδουλος κανει το παν ξεφτιλιζει το αντρικο φυλο. χθες ημουν με παρεα 4 ελευθεροι και 3 με τις δικες τους, ειχαν μουτρα σαν να ειχανε καρκινο μελλοθανατοι λεγαμε να παμε στο επομενο Euro να πηδηξουμε τα απηδηχτα και αυτες απαντουσαν για τους δικους τους! ελεος ρε πουστη πως δεν εφυγε κανενα τασακι κατα λαθος....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ετσι θελουν ρε συ...

Ενταξει ειπαμε, τρωει ο αλλος, πρηξτου τον πουτσο μετα οχι να του σκασεις και μπατσιδι! Ουτε αυτη τη χαλασε προφανως, μακαρι να υπηρχαν πολλα τετοια περιστατικα γιατι την εχουν δει ΠΟΛΥ βεντετα οι περισσοτερες γκομενες και καταληγουν να ειναι τα χειροτερα ατομα εσωτερικα, οσο μουναρες και αν ειναι.

Bite ειναι χρονια μαζι, βλεπεις η γκομενα γουσταρει macho αντρες. Οτι ξυπναει με παναγιες και χριστους ομως ουτε αυτο την χαλαει. ;)

evabb έγραψε:
να σας πω οταν λετε γυναικες σε αυτο το θρεντ ενοειται και ρωσιδες;;;

Εγω συγκεκριμενα δεν ξερω για αλλους αναφερομαι σε ολες, ανεξαιρετως εθνικοτητας, που παρουσιαζουν τα ιδια συμπτωματα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
...οι γκομενες  κανουν τα δικα τους μεχρι εκει που τις παιρνει αναλογα με ποιον ειναι.

Γι΄αυτό πρέπει να τους ξεκαθαρίζουμε από το πρώτο κι όλας ραντεβού ΤΙ θα παίρνουν... για να μην έχουν αυταπάτες για την συνέχεια της "σχέσης" ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Γι΄αυτό πρέπει να τους ξεκαθαρίζουμε από το πρώτο κι όλας ραντεβού ΤΙ θα παίρνουν... για να μην έχουν αυταπάτες για την συνέχεια της "σχέσης" ;)

και φυσικά, αν δεν γουστάρουν ή το παίζουν κάπως κλπ... N E X T !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom