Ανοίγω αυτό το θέμα μετά τα όργια που είδα να συμβαίνουν γύρο μου το ΣουΚου που πέρασε.
Είχα πάει μαζί με τη καλή μου σε μια παραλία της Αττικής οπού καθίσαμε τις ατελείωτες ώρες και κάναμε τα γνωστά (μπάνιο, καφέ, τάβλι, ουρανοθεραπεία και πάλι από την αρχή).
Τις ώρες αυτές έπεσαν στην αντίληψη μου δύο περιστατικά που θα μοιραστώ μαζί σας:
1o) Μεικτή παρέα με 15+ άτομα, όπου 4 γκόμενες ήταν πολύ καλές (πράγμα σπάνιο για παρέα καθώς συνήθως μόνο μία το πολύ δύο να είναι καλές, αλλα από ότι φαίνεται τα παλικάρια που τις συνόδευαν έχουν πετύχει φλέβα). Η μία ήταν σε σχέση με έναν τύπο από τη παρέα και οι άλλες κλασικά, παρεούλα, κουτσομπολιό, του μουνιου τους το χαβά που λέμε. Εκεί που όλα ήταν ήρεμα σκάει ένας από τη παρέα στα γκομενάκια και αρχίζει το παιχνίδι με μία από τις όμορφες (όταν λέω όμορφες εννοώ όλο το πακέτο κορμί, πρόσωπο όλα στο full). Σωστό παλικάρι ο τύπος, δεν μασάει γιατι δεν σκέφτηκε «που πάω τώρα εκεί θα με φάνε», ωραίος αλλα όχι ο top της παρέας, γενικά σαν σύνολο σωστός (ούτε high, ούτε low).
Λοιπον η γκόμενα του ρίχνει ένα κλάσιμο που δεύτερο δεν υπάρχει. Μετά από το πρώτο 30’ άρχισε τις γνωστές μαλακίες. Άρχισε να μιλάει σε όποιο αρσενικό περνούσε, ήρθε κ μου ζήτησε να παίξουμε τάβλι (αφρους η δικιά μου), αφού έφαγε πόρτα ζήτησε από έναν της παρέας της να παίξουν ρακέτες αφού δεν είδε φως κ εκει πήρε τις φίλες της για να πάνε να πέσουν κ άφησε το παλικάρι μόνο του στη ξαπλώστρα της να την περιμένει.
Φρίκαρα, δεν μπορούσα να πιστέψω τη συμπεριφορά της. Ηθελα να της χώσω χαστούκι. Αν ήμουν μόνος μου, θα της την έλεγα της βρώμας «Ποια νομίζεις ότι είσαι μωρή?».
2ο) Την άλλη μέρα σκάσαμε στη παραλία λίγο αργά. Ήτανε δίπλα μας ένα ζευγαράκι, η τύπισσα ωραίο κορμί (καβλα 2ης διαλογής, όχι special) με ένα τύπο νεαρό, γυμνασμένο, σωστό. Η γκόμενα με το γυαλί D&G μάσκα να λύνει σταυρόλεξο και να έχει γραμμένο το παλικάρι στο μουνί της κυριολεκτικά. Αυτός από πάνω να της μιλάει να τη χαϊδεύει αλλα αυτή στο κόσμο της σε στυλ «μη με ενοχλείς τώρα!». Αρχίζω να φορτώνω κ κόβω κίνηση να δω τη συνέχεια. Σηκώνονται να φύγουν κ η γκόμενα φοράει ένα λευκό φόρεμα σαν κελεμπία (ήταν σκέτη καβλα) και κάνει ένα έτσι στη τσάντα της και βγάζει κ φοράει μια δερμάτινη ζώνη και τακούνια (εκεί ξενέρωσα, που πας ρε καραμήτρο, στο Βρωμοπούσι είσαι). Αλλα το τέλος είχε ένα ακόμα σοκ. Του ζήτησε να πάει να φέρει το αυτοκίνητο γιατι δεν μπορούσε να περπατήσει με τα τακούνια και να κουβαλήσει και τα πράγματα γιατι δεν ήθελε να αφήσει την τσάντα της κάτω…και αυτός το έκανε…..
...και εγώ σας ρωτάω....
Μήπως έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τις γυναίκες και δεν τους αξίζει;
Η Γνωστη "ανεραστη" "υπερανω" "Τι με κοιτας μ@λ@κα" ΕΛΕΗΝΙΔΑ!