Νέα

Μηνιαίο περιοδικό Bourdela.com!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρεεεε θα με κανετε και πρωτο θεμα; :grin: :grin: :grin: αν ειναι ετσι να συνεχισω να σπαμαρω. επισης για να εξιλεωθώ απο το σπαμ προσφερω δωρεαν ξεναγηση σε ολα τα μπουρδελομερη των βρυξελλων για οποιους ερθουν απο δω σεξσοπ, μπαρακια, και φυσικα μπουρδελοτσαρκα. μην κοιτατε που δεν τα λεω ξερω κι εγω κατι τις απλα δεν βλεπω λογο να τα πω εδω
Πρόσεχε τι λες... πιο συχνά απ’όλους μάλλον εγώ έρχομαι Βρυξέλλα  :grin:

Επισκέπτης
όταν τις αντιμετωπίζουμε έτσι μην παραπονιόμαστε όταν γίνονται Ελεεινίδες...  :idiot:

πως πρεπει να αντιμετωπιζουμε δηλαδη τα μπαζα? :2funny: :2funny: :2funny: Οταν ειναι Ελεινιδες και φτηνα υποκαταστατα γυναικες τοτε θα παιρνουν αυτο που τους αξιζει

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Εγώ νόμιζα οτι είχε μοστράρει την φάτσα της και ετοιμαζόμουν να της την πω. :headbang:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
πως πρεπει να αντιμετωπιζουμε δηλαδη τα μπαζα? :2funny: :2funny: :2funny: Οταν ειναι Ελεινιδες και φτηνα υποκαταστατα γυναικες τοτε θα παιρνουν αυτο που τους αξιζει
εμείς δηλαδή τα παιδιά Ελεεινίδων είμαστε πρώτη ποιότητα ενώ εκείνες μπάζα??  :tickedoff:

Επισκέπτης
γιατί μπορώ να μάθω???

Εδω μιλαμε για τις νεο Ελληνιδες που μπορεις να συναψεις μαζι τους σχεση.Και στην πλειοψηφια τους ειναι μπαζα στο σωμα (αρκετες) και στο μυαλο,οπου εκει βεβαια ευθυνεται και η ελληνικη νοοτροπια ως ενα σημειο :2funny:

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
κοίταξε δεν έχω την καλύτερη άποψη για τις γυναίκες αλλά έχω την ίδια και για μας...

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εδω μιλαμε για τις νεο Ελληνιδες που μπορεις να συναψεις μαζι τους σχεση.Και στην πλειοψηφια τους ειναι μπαζα στο σωμα (αρκετες) και στο μυαλο,οπου εκει βεβαια ευθυνεται και η ελληνικη νοοτροπια ως ενα σημειο :2funny:
για τους νεοέλληνες δεν μας λες τίποτα...
το θέμα το παρακάμπτεις...

Επισκέπτης
για τους νεοέλληνες δεν μας λες τίποτα...
το θέμα το παρακάμπτεις...

Εχεις δικιο...επρεπε να το αναφερω και αυτο αν και τα χω πει και παλιοτερα...

Και ο νεοΕλληνας ειναι επισης πολυ μαλακας,μουνοδουλος και αγαμητος που καθεται και αποθωενει το καθε μπαζο και το κανει να εχει μια μυτη μεχρι το ταβανι και να νομιζει οτι ειναι καποια!

Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Εχεις δικιο...επρεπε να το αναφερω και αυτο αν και τα χω πει και παλιοτερα...

Και ο νεοΕλληνας ειναι επισης πολυ μαλακας,μουνοδουλος και αγαμητος που καθεται και αποθωενει το καθε μπαζο και το κανει να εχει μια μυτη μεχρι το ταβανι και να νομιζει οτι ειναι καποια!
αυτή τη στιγμή δεν μιλάς για τον νεοέλληνα απλά πετάς την μπάλλα στην εξέδρα...

Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν μιλάς για τον νεοέλληνα απλά πετάς την μπάλλα στην εξέδρα...

Και εσυ πριν αυτο εκανες :2funny:
Και ομως μιλαω και για τον νεοΕλληνα...Η αγαμια η η σαβουρογαμια ειναι το κυριο χαρακτηρηστικο του...Τι αλλο θες να σου πω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom