You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μηνιαίο περιοδικό Bourdela.com!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 262
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
ΑΨΟΞΟ...
Μπορω να πω πως εδωσες τον καλυτερο σου εαυτο συλλεγοντας πληροφοριες συμαντικες για την εξελιξη του περιοδικου!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.600
- Πόντοι
- 12.056
Μπορω να πω πως εδωσες τον καλυτερο σου εαυτο συλλεγοντας πληροφοριες σημαντικες για την εξελιξη του περιοδικου!
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... πάντα πρόθυμος να βοηθήσω προς την επίτευξη του κοινού σκοπού ;)
Καλα...σκαβει η Σιασια στο εξωφυλο λεμεεεεεεε
Κι όχι μόνον... έχουν κι άλλες σειρά...
Καλα...σκαβει η Σιασια στο εξωφυλο λεμεεεεεεε
Εγω δεν ξερω τιποτα...... οι συντακτες εκαναν ολη την δουλεια!
Εγω δεν ξερω τιποτα...... οι συντακτες εκαναν ολη την δουλεια!
Νομίζω σε κάποιο μελλοντικό τεύχος πρέπει να γίνει ένα Αφιέρωμα σ' αυτούς... όπως κ στον τιμημένο εξοπλισμό που χρησιμοποιούν για ν΄ απολαμβάνουμε σε κάθε τεύχος τόσες όμορφες εικόνες...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
για να καταλάβω ρε σπίντ...η σιασια είναι αυτή στο εξώφυλλο ή αυτη στην φωτό με τα ...στήθη?......παρακαλώ το περιοδικό να γίνει σαφέστερο.......Εγω δεν ξερω τιποτα...... οι συντακτες εκαναν ολη την δουλεια!
Εχω και εγω να σας δωσω πολλες απο γυναικες μελη....
Ειμαι φερεγγυος...
ενα πμ στα γρηγορα παρακαλω!
Νομίζω σε κάποιο μελλοντικό τεύχος πρέπει να γίνει ένα Αφιέρωμα σ' αυτούς... όπως κ στον τιμημένο εξοπλισμό που χρησιμοποιούν για ν΄ απολαμβάνουμε σε κάθε τεύχος τόσες όμορφες εικόνες...
Θα γινει και αυτο! Σωστος!
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.600
- Πόντοι
- 12.056
για να καταλάβω ρε σπίντ...η σιασια είναι αυτή στο εξώφυλλο ή αυτη στην φωτό με τα ...στήθη?......παρακαλώ το περιοδικό να γίνει σαφέστερο.......
Η μικρη ρε Ταλε...δεν θυμασαι??
Γερνας και ξεχνας...χαχαχαχαχαχα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Να πας να το αγοράσεις ρε!Όλα έτοιμα τα θέλετε από το ίντερνετ...για να καταλάβω ρε σπίντ...η σιασια είναι αυτή στο εξώφυλλο ή αυτη στην φωτό με τα ...στήθη?......παρακαλώ το περιοδικό να γίνει σαφέστερο.......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
γαμώ τις ..μασέλες μου γαμώ....πάω στο φαρμακείο για χάπια μνήμης...Η μικρη ρε Ταλε...δεν θυμασαι??
Γερνας και ξεχνας...χαχαχαχαχαχα
για να καταλάβω ρε σπίντ...η σιασια είναι αυτή στο εξώφυλλο ή αυτη στην φωτό με τα ...στήθη?......παρακαλώ το περιοδικό να γίνει σαφέστερο.......
ΑΑΑ Συναγωνιστή ΔΕΝ διαβάζεις προσεχτικά! Αφού το γράφει ξεκάθαρα δίπλα στην μικρή φωτό... ΕΝΘΕΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 71.600
- Πόντοι
- 12.056
Μα τις διεγραψα τις δικες σου μωρο μουυυυ...
Αφου στο υποσχεθηκαααααααα....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 306