είμαι γάλλος οικογενειάρχης καί αποφάσια νά έλθω στήν ελλάδα μέ τά 2 ανήλικα παιδιά μου άν καί η γυναίκα μου είχε κάποιες
επιφυλάξεις λόγω αυτών πού διαβάζαμε τόν χειμώνα στίς εφημερίδες.
διστυχώς έχουμε υποστεί μία αφάνταστη ταλαιπωρία μέ αποτέλεσμα νά είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι εάν πρέπει νά μείνουμε στήν ελλάδα η άν θά πρέπει νά βρούμε κάποιον άλλο προορισμό
συγκεκριμένα τό αεροπλάνο καθυστέρισε νά κατεβει μερικές ώρες σύν τήν αναμονή στό παρίσι λόγω απεργιας τών ελεκτών εναέριας κυκλοφορίας μέ αποτέλεσμα νά χάσουμε τό πλοίο γιά δωδεκάνισα καί νά αναγκαστούμε να μείνουμε σέ ένα ξενοδοχειο 3ης κατηγορίας στό λιμάνι τού πειραιά σύν τό ξενοδοχείο πουχουμε κλείσει στήν κώ .ευτυχώς τό ξενοδοχείο στήν κώ΄δέν θά μάς χρεώσει τό δωμάτιο για τίς 2 μέρες πού χάθηκαν...
ελπίζω τουλάχιστον ότι τό αυτοκίνητο πούχω νοικιάσει θάχει βενζίνη διότι όπως πληροφορούμε κάνουν απεργία καί τά αυτοκίνητα πού μεταφέρουν βενζίνη??
επειδή φαντάζομε ότι οί περισσότεροι από σάς έχετε παιδιά καί οικογένεια θά ήθελα νά σάς ρωτήσω??
τί μέ συμβουλεύετε?? νά ξανάρθω στήν ελλάδα???
θέλω νά σημειώσετε ότι υπήρξα κάποτε στά νιάτα μου τουρίστας που ερχόμουνα γιά πολλά χρόνια καί πού πάντα έλεγα έναν καλό λόγο γιά τήν ελλάδα καί θά συνεχίσω νά λέω....
σημειώστε επίσης ότι εγώ καί η γυναίκα μου είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι από τήν δουλειά μας ..είμαστε εκπαιδευτικοι καί μάς χρειάζετε ξεκούραση γί αυτό καί ήλθαμε γιά διακοπές...
τό κείμενο αυτό μέ παρακάλεσε νά γράψω ο συγκεκριμένος φίλος..
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΕ
δυστιχώς οι προβλέψεις μου επαληθευτικαν
αν και οι χωρες ττης βορειου ναφρικής και η συρια δέν θαχουν καθόλου σχεδόν τουρισμό λόγω των περιστάσεων με αποτελεσμα η πιττα να μιραστει σε άλλες χώρες η ελλάδα αντί νά αυξήσει τόν τουρισμό της τόν χανει.
μιλάνε οι τουρ οπερειτορσ για ζημιά που μπορει να φτάσει 30 τα εκατό
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ