str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καμμια εισοδος δεν εκλεισε,οι ιδιοι(παντα συμφωνα με τον παπαζολη,που ΔΕΝ αμφισβητεις)απαξιωνουν την διαδικασια.
Ας την σεβαστουν οπως πρεπει να γινεται σε ΚΑΘΕ δημοκρατικη διαδικασια,ειδικα για ενα θεμα που ΤΟΣΟ δειχνει να τους απασχολει(συμφωνα με οσα λες).
Σεβασμό σε μια παράνομη διαδικασία είναι δύσκολο να απαιτήσω αλλά και πάλι, κάποιοι φοιτητές ΔΕΝ γουστάρουν κατάληψη...
Πόσες ώρες πριν πρέπει να είναι παρόντες για να ψηφίσουν;
Σε πόσες φοιτητικές συνελεύσεις πρέπει να έχουν παρασταθεί για να έχουν δικαιώμα ψήφου;
Και αν κάποιοι είναι τόσο καμμένοι που μπορούν να περνάνε 10 ώρες την ημέρα σε αμφιθέατρα περνόντας πλαίσια, τί φατίνε οι υπόλοιποθ νορμάλ άνθρωποι που έχουν επιλέξει άλλο τρόπο ζωής;
Και αφού ρε σιστάκια ΔΕΝ γουστάρετε δημοκρατικές διαδικασίες, αφενός γιατί δεν σας βγαίνουν, αφετέρου θεωρείτε ότι οι άλλοι είναι πλέμπα που δεν έχει δει το φως το αλήθινο και δεν κατέχει την απόλυτη αλήθεια όπως εσείς, τί κρύβεστε πίσω από στημένες ψηφορορίες;
Υ/γραφο: Δεν ξέρω τί είδε και τί δεν είδε ο παπαζόλης και ο κάθε παπαζόλης... Δεν ξέρω στην τελική καν αν είναι φοιτητής και σε ποια σχολή. Δεν κρίνω άτομα, κρίνω θέσεις εν προκειμένω. Και η θέση ότι μπορώ να αποκλείω οποιον θέλω από την ψηφορ΄ρία με κριτήρια που θεσπίζω επι τόπου είναι άκρως φασιστική...