Νέα

Ανάγνωση σεξουαλικότητας μέσα από φωτογραφίες χωρίς άλλη βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
Παιχτες το thread δεν ειναι για να δινουμε πληροφοριες στο ποια ,που και τι !!!
Το εν λογο thread φτιαχτηκε για αλλο λογο !!!
Καλημερα !!!

καλημερα και χρονια πολλα!!!
Δικιο εχεις απλα 2-3 κοριτσια ειναι πολυ καλα και ειπα μηπως μπορουσε καποιος να δωσει πληροφοριες εστω και μεσω pm για να δοκιμασουμε και μεις..
Ελπιζω να μην χαλασε πολυ το thread με την ερωτηση,και παλι χρονια πολλα

Επισκέπτης
Τres, τό φωτογραφικό σου αρχείο έχει τεράστιο ενδιαφέρον.Γιά μένα είναι ουράνιο δώρο.
Προσπάθησε όμως να τό ανεβάζεις πιό σιγά για να κάνουμε "σωστή" δουλειά.Αντιλαμβάνεσαι ότι άν πέφτουν οι φωτογραφίες σέ ρυθμό καταρράκτη θά εμφανισθούν διάφοροι γιδογάμηδες με ερωτήσεις τύπου, πόσα παίρνει, ωραίο μωρό, τί ξέρουμε γι αυτήν κλπ.
Μερσί.

(Υ.Γ. Ρε μάγκες τί γίνεται; Πώς "διαβάζετε" μιά γκόμενα από τήν φωτογραφία; Περιμένετε μόνο κριτικές άλλων για να γαμήσετε;)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Kαλες Γιορτες Παιχτες !!!!    :cool2:

URL]]

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Kαλες Γιορτες Παιχτες !!!!    :cool2:

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/31681034825576114655.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

να κάνω κι εγώ την αρχή με μια απόπειρα...

οι δυο κοπέλες έχουν έντονα παιχνιδιάρικη διάθεση κάτι το οποίο υποδηλώνει η αμφίεση τους.

Επιπλέον, στη διάρκεια της πράξης λογικά λαμβάνουν πρωτοβουλίες και δε λένε όχι σε τίποτα.

Καλές γιορτές και από μένα  :dancing:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλησπερα αγαπητοι φυσιογνωμιστες και φιλοι αυτων  :rockon:

Θα ηθελα να ριξετε μια ματια στις φωτο της κορασιδος εδω
και να πειτε μια γνωμη , η΄εστω να απαντησετε στην απλη ερωτηση ...

Την γαματε ?  :think:

Επισκέπτης
Καλησπερα αγαπητοι φυσιογνωμιστες και φιλοι αυτων  :rockon:

Θα ηθελα να ριξετε μια ματια στις φωτο της κορασιδος εδω
και να πειτε μια γνωμη , η΄εστω να απαντησετε στην απλη ερωτηση ...

Την γαματε ?  :think:

Καλό θέμα.
Κατ' αρχήν τό άτομο πού βλέπουμε έχει ασυνήθιστη καί αφύσικη δομή.Δηλαδή πρόκειται γιά ένα ανορεξικό άτομο με σώμα σκελετώδες.Αυτός είναι ο λόγος πού οι τέσσερις μικρές φωτογραφίες έχουν σχετικά μακρινή λήψη.Στήν μεσαία αριστερή φωτογραφία φαίνεται μιά σπάνια καμπυλότητα τού χεριού, ένδειξη αδύνατου μυοσκελετικού συστήματος.
Παρατηρούμε ότι τό μαλλί είναι πάρα πολύ μακρύ γιά cg.Oι λόγοι είναι ότι τό πολύ μακρύ μαλλί κρύβει ατέλειες.Στην περίπτωσή μας τό μακρύ μαλλί κρύβει α) τήν πολύ χοντρή μύτη καί γενικότερα τά πολύ άγρια χαρακτηριστικά τού προσώπου β) τό πλαδαρό βυζί καί γ)τήν δυσανάλογη κατανομή τού σώματος.
Στήν μεγάλη φωτογραφία έχει τοποθετήσει κάτι ανάμεσα στό μουνί καί στό κυλοτάκι.Αν πράγματι είχε περίοδο δέν θά ένοιωθε άνετα νά φωτογραφηθεί.Τότε τί συμβαίνει;
Αν παρατηρήσετε τήν κάτω αριστερά φωτογραφία θά δείτε ότι είναι τόσο αδύνατη πού τά μπούτια στό επάνω μέρος καμπυλώνουν πρός τά μέσα.
Συνεπώς τό φουσκωμένο μουνί τής πρώτης φωτογραφίας είναι προιόν φωτοεπεξεργασίας ή πρόκειται γιά φρεσκοπουτσοκομμένο τράβελλο!

(Y.Γ. Φίλε Jo αν καί δέν είναι αυτό τό θέμα μας σέ καμμία περίπτωση δέν θά τήν γαμούσα)

Επισκέπτης
H Τσιγκολελετα απο πανω και αυτη ειναι για την πρωινη αναλυση !!!  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/79374239194167156516.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/09773295702060673447.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

".....είμαι ωραία..... είμαι μοιραία...... έχω γαμηθεί μέ πολλούς διάσημους.....μιά μέρα θα παντρευτώ έναν εμίρη...."  :D

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλό θέμα.
(Y.Γ. Φίλε Jo αν καί δέν είναι αυτό τό θέμα μας σέ καμμία περίπτωση δέν θά τήν γαμούσα)

Καλα τα λες ,.. μια χαρα , εχω οταν ειδα τις φωτο ειπα απλα μια λεξη ...
Στρακι !

Ουτε το πλαδαρο βυζι παρατηρησα ουτε μυτη ουτε τιποτα λιγο το στομα-σαγωνι κοιταξα
αλλα το ολο συνολο παραπεμπει εκει ..

συνεπως κοβει το ματι μου αλλα θελω εξασκηση στις λεπτομεριες , πρεπει αν μου κανεις σεμιναρια  :2funny:

( Ουτε εγω θα την γαμουσα :tooth: )

Επισκέπτης
Καλα τα λες ,.. μια χαρα , εχω οταν ειδα τις φωτο ειπα απλα μια λεξη ...
Στρακι !

Ουτε το πλαδαρο βυζι παρατηρησα ουτε μυτη ουτε τιποτα λιγο το στομα-σαγωνι κοιταξα
αλλα το ολο συνολο παραπεμπει εκει ..

συνεπως κοβει το ματι μου αλλα θελω εξασκηση στις λεπτομεριες , πρεπει αν μου κανεις σεμιναρια  :2funny:

( Ουτε εγω θα την γαμουσα :tooth: )

Οκ.Θα μού πληρώνεις τά γαμησιάτικα καί θα τις παίρνουμε με σειρά.  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom