Νέα

ερυθροφασίστες φοιτητές εμπόδισαν καθηγητές νά βγουν από τό γραφείο τους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 456
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ξέρεις (εάν έχεις κάνει έρευνα, που είναι πιθανό για να εκφράζεσαι έτσι) ότι και να πω σε κάποιον που ΔΕΝ έχει κάνει, δεν πρόκειται να μάθει. Οπότε άσ' το.

Εσύ πες μας. Έκανες έρευνα και καταληψομολοτωφοβανδαλισμούς ταυτόχρονα; Και σε τί βιβλιοθήκες έκανες έρευνα μετα; Σε τί εργαστήρια; Σε τί υπολογιστές; Πού συναντούσες τον επιβλέποντα καθηγητή σου;

Βρε άσε εμένα και το τι έχω κάνει.
Μπορεί και να χρειάστηκε να πουλήσει ο πατέρας μου χωράφι για να βγάλω το δημοτικό.
Εσύ εμφανίστηκες τόσο σίγουρος πως όποιος διεξάγει έρευνα ασχολείται μόνο με αυτήν και η μοναδική του καύλα είναι αυτή και μόνο (η έρευνα), ή η επιστήμη του.
Όλα τα άλλα τα θεωρεί ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Αυτό δεν έγραψες??

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το καθεστως της 4ης Αυγουστου,που δεν το ξερεις,συνεργαζοταν κανονικοτατα και επισημα σε θεματα καταστολης με το Ναζιστικο.

Πχ"δηλωση μετανοιας"(αναλογη μεθοδος υπηρχε και στη Γερμανια του Αδολφου),αλληλογραφια Μανιαδακη-Χιμλερ,ανταλλαγη πληροφοριων για κομμουνιστες,συμμετοχη στο αστυνομικο συνεδριο του Βερολινου...

Και σαν γενικοτερη παρατηρηση ο ιδιος ο Μεταξας ελεγε οτι η λυση για τα προβληματα της Ελλαδας βρισκεται σε ενα πολιτικο συστημα ΠΕΡΑ απο τον κοινοβουλευτισμο.

Όλα αυτά που λες ορθά αλλά δεν κάνουν το καθεστώς Φασιστικό. Ο Φασισμός είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με ιδιαίτερη κοινωνική δομή και οργάνωση, (κορπορατισμός πχ). Είπαμε είχε χαρακτηριστικά το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, αλλά απείχε από το να είναι Φασισμός. Ο Φασισμός ήταν κίνημα και διαταξικό φαινόμενο. Ήθελε συντριβή του παραδοσιακού και έδινε έμφαση στο ΝΕΟ. Χώρια τον αντικληρικαλισμό του και την αθεϊα. Ο συμμαχία του Παππα με το καθεστώς ήταν κάτι που δεν γινόταν να αποφευχθεί.

Και ο Μεταξάς είχε βγάλει σχολή Πολέμου στη Γερμανία. Εννοείται ότι θα ζητούσε βοήθεια από εκεί όταν τη χρειαζόταν.

Όταν ήλθε η ώρα όμως...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βρε άσε εμένα και το τι έχω κάνει.
Μπορεί και να χρειάστηκε να πουλήσει ο πατέρας μου χωράφι για να βγάλω το δημοτικό.
Εσύ εμφανίστηκες τόσο σίγουρος πως όποιος διεξάγει έρευνα ασχολείται μόνο με αυτήν και η μοναδική του καύλα είναι αυτή και μόνο (η έρευνα), ή η επιστήμη του.
Όλα τα άλλα τα θεωρεί ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.
Αυτό δεν έγραψες??

Ναι, λοιπόν.

Θεωρώ για τον πούτσο αυτόν που θα μου καταστρέψει τη βιβλιοθήκη και το εργαστήριό μου την ώρα που εγώ προσπαθώ να ερευνήσω ένα φαινόμενο. Τον θεωρώ ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ και uneducated που πέρασε από τα έδρανα και δεν ακούμπησε.

Ικανοποιήθηκες τώρα;

Επισκέπτης
Ο Φασισμός ήταν κίνημα και διαταξικό φαινόμενο.
Γερμανια,εκλογες του 1932...Ποια κομματα εχασαν δυναμη και ποια κερδισαν?

Και ποια κοινωνικα στρωματα αντιπροσωπευαν.Ποιος δηλαδη μετακινηθηκε που.

Υποψη οτι SPD και KPD ανηκουν στην ιδια πτερυγα,ετσι?
Ασχετως αν μεταξυ τους επικρατουσε φαγωμαρα.

Επισκέπτης
Όλα αυτά που λες ορθά αλλά δεν κάνουν το καθεστώς Φασιστικό. Ο Φασισμός είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με ιδιαίτερη κοινωνική δομή και οργάνωση, (κορπορατισμός πχ). Είπαμε είχε χαρακτηριστικά το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, αλλά απείχε από το να είναι Φασισμός. Ο Φασισμός ήταν κίνημα και διαταξικό φαινόμενο. Ήθελε συντριβή του παραδοσιακού και έδινε έμφαση στο ΝΕΟ. Χώρια τον αντικληρικαλισμό του και την αθεϊα. Ο συμμαχία του Παππα με το καθεστώς ήταν κάτι που δεν γινόταν να αποφευχθεί.
Ο Μεταξας ολα αυτα που λες τα πρεσβευε,επισης δεν μπορουσε να αποφυγει τα κονε με τους παπαδες.
Και ο Μεταξάς είχε βγάλει σχολή Πολέμου στη Γερμανία. Εννοείται ότι θα ζητούσε βοήθεια από εκεί όταν τη χρειαζόταν.

Όταν ήλθε η ώρα όμως...
Δηλαδη επρεπε μηπως να στραφει στη Γερμανια για λογους ιδεολογικους,και να πεταξει στα σκουπιδια τα"εθνικα συμφεροντα"και την συμμαχια με την Αγγλια?

Επισκέπτης
Ναι, λοιπόν.

Θεωρώ για τον πούτσο αυτόν που θα μου καταστρέψει τη βιβλιοθήκη και το εργαστήριό μου την ώρα που εγώ προσπαθώ να ερευνήσω ένα φαινόμενο. Τον θεωρώ ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ και uneducated που πέρασε από τα έδρανα και δεν ακούμπησε.

Ικανοποιήθηκες τώρα;

Αν πέρασες από τα έδρανα και το μόνο που σ'ενδιαφέρει είναι η βιβλιοθήκη σου  τότε μάγκα μου εσύ είσαι ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ και uneducated

over & out..

Επισκέπτης
Ναι, λοιπόν.

Ικανοποιήθηκες τώρα;
Αλλο ειπες,να σου το θυμισω λοιπον μιας και παριστανεις τον χαζο.
Απλά δεν έχεις νοιώσει αυτό που νοιώθει κάποιος που ερευνά, κάποιος που ανακαλύπτει ή προσπαθεί να ανακαλύψει. Να βάλει ένα μικρό λίθο στην επιστήμη του. Να κυνηγήσει το όνειρο και την τιμή του να βγάλει η έρευνά του κάτι καινούργιο. Όταν νοιώσεις αυτή τη μαγεία, όταν είσαι καυλωμένος με την επιστήμη σου και ξενυχτάς για να παλέψεις με τους αριθμούς και να βρεις κι άλλο ένα άρθρο, να δοκιμάσεις κι άλλη μια εξίσωση, κι άλλη, κι άλλη κι άλλη, θα δεις ότι όλα αυτά δεν έχουν θέση εκεί πέρα και είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μιση αληθεια ισον ολοκληρο ψεμα:O Μεταξας ΔΕΝ αμφισβητουσε ταυτοχρονως και την υλικη βαση του καπιταλισμου,αρα και τις κοινωνικες σχεσεις του καπιταλισμου...το ιδιο και ο Αδολφος και ο Μουσολινι.

το ρεσουμε της υπόθεσης είναι ότι και εσύ σαν τον Μεταξά αμφισβητείς την δημοκρατία... τα άλλα περί υλικών βάσεων και κοινωνικών σχέσεων τα ακούω βερεσέ..

Επισκέπτης
το ρεσουμε της υπόθεσης είναι ότι και εσύ σαν τον Μεταξά αμφισβητείς την δημοκρατία... τα άλλα περί υλικών βάσεων και κοινωνικών σχέσεων τα ακούω βερεσέ..
Μπορει παντως να υπαρχει καπιταλισμος ΧΩΡΙΣ Δημοκρατια.

Βλεπε Γερμανια επι Αδολφου που τον στηριξαν με τα χιλια οι μικροαστουληδες και οι νοικοκυραιοι.

Βλεπε Κινα του σημερα.

Α,και που 'σαι?Εσυ δεν ησουνα που ελεγες οτι η αριστερα"δεν πρεπει να εχει θεση στην πολιτικη(και οχι μονο)ζωη του τοπου"?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδη επρεπε μηπως να στραφει στη Γερμανια για λογους ιδεολογικους,και να πεταξει στα σκουπιδια τα"εθνικα συμφεροντα"και την συμμαχια με την Αγγλια?

ΌΧΙ. Και δεν νομίζω ότι μπορούσε κιόλας ακόμη και εάν ήθελε. Υπερίσχυε ο Γεώργιος Β' που ήταν Αγγλόφιλος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Βλεπε Γερμανια επι Αδολφου που τον στηριξαν με τα χιλια οι μικροαστουληδες και οι νοικοκυραιοι.

Βλεπε Κινα του σημερα.

σίγουρα όμως ο κομμουνισμός δεν εμπεριέχει καμμία μορφή δημοκρατίας...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν πέρασες από τα έδρανα και το μόνο που σ'ενδιαφέρει είναι η βιβλιοθήκη σου  τότε μάγκα μου εσύ είσαι ΟΥΓΚΑ-ΜΠΟΥΓΚΑ και uneducated

over & out..

Δεν πέρασα από τα έδρανα κάποιου που οι καθηγητές πιάνουν κώλους για να περνούν φοιτήτριες μαθήματα ή οι φοιτητές κάνουν κατάληψη όποτε καυλώνουν. Ούτε σε αυτό που νεκρές οικονομικές μονάδες κόβουν βόλτες και ψάχνουν να ανταλλάξουν τη στήριξή σου με σημειώσεις. Κατάλαβες;

Ακόμη κι εκεί βέβαια μπορείς να κάνεις δουλειά ενίοτε.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οποτε το"δεν ηταν φασιστας γιατι δεν παρατησε την Αγγλια"ειναι μαλακια,ετσι?

Αυτός ό, τι θέλεις ήταν.

Στην Ελλάδα λέω δεν υπήρξε Φασιστικό κίνημα και δεν επεκράτησε ο Φασισμός ως κοινωνική οργάνωση. Μην μου αμφισβητείς και αυτό τώρα. Ήμαρτον.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εννοειται,γι'αυτο και ο Αδολφος ηταν αντικομμουνι και φιλοκαπιταλα,γιατι δεν μπορουσε να απαρνηθει την δημοκρατιουλα...

τι σχέση εχει ο αδόλφος με όλα αυτά..???

και ο φασιμός και ο κομμουνισμός δεν περιέχουν κανένα ψήγμα δημοκρατίας.. είναι τόσο απλό..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Βλεπε Κινα του σημερα.

Α,και που 'σαι?Εσυ δεν ησουνα που ελεγες οτι η αριστερα"δεν πρεπει να εχει θεση στην πολιτικη(και οχι μονο)ζωη του τοπου"?

Επειδή το γυροφέρνεις με αλλεπάλληλα ποστς.

Ναι, αυτό έγινε. Και στην Ιταλία φυσικά.

Και εάν θέλεις τη γνώμη μου ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ απειλήσατε την ιδιοκτησία και φοβίσατε αυτούς που λες αστούληδες νοικοκυραίους. Σκέψου το λίγο χωρίς παρωπίδες...

Όπου επεκράτησε ο Φασισμός είχαν προηγηθεί απόπειρες κατάληψης της εξουσίας από ΕΣΑΣ!

Τυχάιο; Δε νομίζω...  :2funny:

Επισκέπτης
Επειδή το γυροφέρνεις με αλλεπάλληλα ποστς.

Ναι, αυτό έγινε. Και στην Ιταλία φυσικά.

Και εάν θέλεις τη γνώμη μου ΚΑΚΩΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ απειλήσατε την ιδιοκτησία και φοβίσατε αυτούς που λες αστούληδες νοικοκυραίους. Σκέψου το λίγο χωρίς παρωπίδες...

Όπου επεκράτησε ο Φασισμός είχαν προηγηθεί απόπειρες κατάληψης της εξουσίας από ΕΣΑΣ!

Τυχάιο; Δε νομίζω...  :2funny:
Δυστυχισμενοι νοικοκυραιοι...Και για το οτι οι(πολιτικοι)προγονοι σας ψηφιζαν Αδολφο,γουσταραν Μουσολινι και Φρανκο,ΚΑΙ για αυτο φταινε τα κομμουνια...

Φουκαραδες,δεν το θελατε καλε... :jerking:

Παλιοχαμουρες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δυστυχισμενοι νοικοκυραιοι...Και για το οτι οι(πολιτικοι)προγονοι σας ψηφιζαν Αδολφο,γουσταραν Μουσολινι και Φρανκο,ΚΑΙ για αυτο φταινε τα κομμουνια...

Φουκαραδες,δεν το θελατε καλε... :jerking:

Παλιοχαμουρες.

Εμένα Ψήφιζαν Μπενιζέλο, Ζερβα, Πλαστήρα και Γ. Παπανδρέου.

Οι παρωπίδες σου δεν σε αφήνον να δεις τα στρατηγικά λάθη των πολιτικών ΣΟΥ προγόνων που έκριναν τη μοίρα της ιδεολογίας σου...

Επισκέπτης
Εμένα Ψήφιζαν Μπενιζέλο, Ζερβα, Πλαστήρα και Γ. Παπανδρέου.
Eμενα ψηφιζαν KPD στη Γερμανια.
Τι εκανε λεει?
Γρηγορα νοικοκυραιοι,στα SA!
Οι παρωπίδες σου δεν σε αφήνον να δεις τα στρατηγικά λάθη των πολιτικών ΣΟΥ προγόνων που έκριναν τη μοίρα της ιδεολογίας σου...
Eννοειται οτι καναν λαθη.
Καθοντουσαν και τακιμιαζαν με τον Παπατζη το '44 ας πουμε...χοντρη μαλακια τους.
Αντι να τον γραψουν στ'αρχιδια τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom