stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
υπαρχει κανεις που τη πεφτει στο σουπερ σε μιλφ η' γκιλφ ?
Υπαρχει , ο προϊστάμενος τους
υπαρχει κανεις που τη πεφτει στο σουπερ σε μιλφ η' γκιλφ ?
Καλησπερα
gilf δυνατο απο επαρχια ειναι αυτο!
κανεις που πηγαινει σκλαβενιτη χαλανδριου ?
και την καρφωνες μετά το προσκύνημα?!Όσα μιλφ γνώρισα τα γνώρισα μέσω ίντερνετ, πλην 2 εξαιρέσεων: την πρώτη την γνώρισα στον χώρο εργασίας της και την δεύτερη σε πανεπιστήμιο.
Αν θέλετε γνωριμίες με μιλφ από κοντά πάτε σε μαγαζιά που μαζεύουν μιλφ, στα τζάμπο, σε σχολικούς χώρους, σε χώρους εκδηλώσεων π.χ. σύλλογος Βλάχων, σε τίποτα πορείες που οργανώνουν στα δάση ή βουνά κάποιες ομάδες, σε τουριστικά μέρη (πολλές, ειδικά ξένες, κάνουν διακοπές μόνες), σε μανάβικα, σε ψηλικατζίδικα, κτλ. Παντού βρίσκεις μιλφ!
Εγώ μέχρι και σε μοναστήρια πήγαινα με το μιλφ που γνώρισα στο πανεπιστήμιο. Δήθεν για προσκύνημα. Μιλάμε για εκδρομές 1-2 ωρών με το λεωφορείο. Αλλά άξιζε η ταλαιπωρία.
Ναι, όταν επιστρέφαμε στην πόλη. Όχι όμως την ίδια μέρα, ήταν και η κούραση απ' το ταξίδι αν αναλογιστείς.και την καρφωνες μετά το προσκύνημα?!
Εκει που δεν ειναι να πηγαινω για ψωνια το εχω καθιερωσει 5 χρονια να πηγαινω μονο εγω. Αρκετές επιτυχιες!!! Παντα βρισκω ενα μιλφ να ρωτησω για οτιδήποτε προιον ειδκα στα απορρυπαντικα και στις σαλτσες. Ολες αμεσως να με βοηθησουν. Ασε που ρωτάνε αμέσως ελευθερος;;;; Παντρεμενος αλλα γεματο αποριες. 7 στις 10 δίνουν τηλεφωνο.Η αλήθεια είναι ότι σε σουπερμαρκετ έχω πετύχει αξιόλογα κάβλομιλφ υπαλλήλους και πελάτισσες 40+-.
Κάποιες σκάνε τίγκα περιποιημένες βάψιμο, φτιαγμένο μαλλί, νύχια κλπ.
Συχνά επισκέπτομαι για να πάρω μάτι.
Εκει που δεν ειναι να πηγαινω για ψωνια το εχω καθιερωσει 5 χρονια να πηγαινω μονο εγω. Αρκετές επιτυχιες!!! Παντα βρισκω ενα μιλφ να ρωτησω για οτιδήποτε προιον ειδκα στα απορρυπαντικα και στις σαλτσες. Ολες αμεσως να με βοηθησουν. Ασε που ρωτάνε αμέσως ελευθερος;;;; Παντρεμενος αλλα γεματο αποριες. 7 στις 10 δίνουν τηλεφωνο
Στην Αθήνα έχετε τα τυχερά σας...βγείτε από εκεί και τα λέμε.Εκει που δεν ειναι να πηγαινω για ψωνια το εχω καθιερωσει 5 χρονια να πηγαινω μονο εγω. Αρκετές επιτυχιες!!! Παντα βρισκω ενα μιλφ να ρωτησω για οτιδήποτε προιον ειδκα στα απορρυπαντικα και στις σαλτσες. Ολες αμεσως να με βοηθησουν. Ασε που ρωτάνε αμέσως ελευθερος;;;; Παντρεμενος αλλα γεματο αποριες. 7 στις 10 δίνουν τηλεφωνο.
Ισχυει και ολες ψαχνοντεΣτο φβ πολυ μιλφ ακομα πάντως.