Νέα

Milfs στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Infected_Mushroom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 941
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Τύποι μετά από μια μεγάλη περίοδο που είχε κάνει κοιλιά το Fb, παρατηρώ τελευταία ότι έχουν αρχίσει πολλές να δέχονται αιτήματα και να απαντάνε σε μηνύματα..
Διαπιστώνεται κάτι ανάλογο ή είναι η ιδέα μου;
Είναι καλοκαίρι και είναι η εποχή που θυμούνται ένα τάμα που είχαν κάνει πριν εκατό χρόνια στην Τήνο ή τη Σύμη ή δε ξέρω κι εγώ που. Συμπτωματικά, αποφασίζουν να κάνουν το ταξίδι "για το τάμα" μαζί με φίλες τους. Μια μέρα το ταξίδι πχ στη Σύμη, τρεις μέρες και τρεις νύχτες στη Ρόδο για ξέσκισμα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Είναι καλοκαίρι και είναι η εποχή που θυμούνται ένα τάμα που είχαν κάνει πριν εκατό χρόνια στην Τήνο ή τη Σύμη ή δε ξέρω κι εγώ που. Συμπτωματικά, αποφασίζουν να κάνουν το ταξίδι "για το τάμα" μαζί με φίλες τους. Μια μέρα το ταξίδι πχ στη Σύμη, τρεις μέρες και τρεις νύχτες στη Ρόδο για ξέσκισμα.
Τύπε δεν ξέρω που αναφέρεσαι.. εγώ αυτό που είπα παραπάνω το έχω παρατηρήσει ενάμιση χρόνο..
Εκεί που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει αποδοχή σε αίτημα ή μήνυμα, πλέον απαντάνε και μιλάνε αρκετές...

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Τύπε δεν ξέρω που αναφέρεσαι.. εγώ αυτό που είπα παραπάνω το έχω παρατηρήσει ενάμιση χρόνο..
Εκεί που δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει αποδοχή σε αίτημα ή μήνυμα, πλέον απαντάνε και μιλάνε αρκετές...
Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα φίλε μου. Γενικευμένο είναι το φαινόμενο κάθε καλοκαίρι.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
173
Πόντοι
1
Της έστειλα πούτσα μου! D-pic στο Insta και με μπλόκαρε το πουτανί, αυτήν πετάει τους βυζους όλο έξω
Ποιο είναι το ινστα της παρακαλώ? Στείλτε το η εδώ η σε μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτερων

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα φίλε μου. Γενικευμένο είναι το φαινόμενο κάθε καλοκαίρι.
Ξαναλέω παλιότερα δεν απανταγαν, δεν δέχονταν αιτήματα, ούτε χειμώνα ούτε άνοιξη ούτε καλοκαίρι ...
Εγώ παραθέτω την εμπειρία μου ..
Τον τελευταίο 1,5 χρόνο, συμπεριλαμβανομένων άνοιξης , φθινοπώρου, χειμώνα
Έχει αυξηθεί σημαντικά ο ρυθμος αποδοχής αιτημάτων και απάντησης σε μήνυμα.
Δεν έχεις σχέση αυτό που λες με αυτό που ρωτάω
Καλή συνέχεια δεν θα χάσω άλλο το χρόνο μου

pelma

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2006
Like
6.095
Πόντοι
1.046
Κερδαμε

Συνημμένα