Ναι ναιΌντως για πείτε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω παντως τη βρίσκω πολυ ομορφη
Ναι ναιΌντως για πείτε?
Mα ναι....φαντάζομαι τι μαλακίες θα λέει η μία πλευρά στην άλλη από εμφάνιση....η μιλφ θα ψάχνει κάναν παιδαρα και θα βλέπει ένα λιμό με πιο μικρό νουμερο παπουτσι από αυτήν και βερμούδες και ο τύπος θα περιμένει την Nina Elle και θα βλέπει την θειτσα που πουλάει τερλικια στο παζάρι.
Ξυπνήστε ρε ελληνόφωνα χκικομορι ...
χαχαχαχακαι με κάλους στα χέρια από το πολύ παίξιμο
Θα στείλεις και από εδώ σε παρακαλώ?Οποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
okΘα στείλεις και από εδώ σε παρακαλώ?
Για στειλε κι απο εδω αυτη την ινσταγκραματζου φιλαρακι αν δε σε κανει κοπο, θενξχαχαχαχα
οκΓια στειλε κι απο εδω αυτη την ινσταγκραματζου φιλαρακι αν δε σε κανει κοπο, θενξ
Στείλε και από δω αν μπορείςΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
οκΣτείλε και από δω αν μπορείς
Φίλε καλημέρα . Θα στείλεις σε pm πληροφορίες για την 45αρα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΣτείλε φίλε μου
Φίλε στείλε και εδώ αν δεν σου κάνεις κόποςΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα
Στείλε κι εδώ αδερφέ
Γιατί δεν ανεβάζεις απλα το ονομα? Ενα προφίλ στο ινστα ειναι τι εγινε..
Στείλε και από δω αν μπορείςΟποίος έχει Instagram υπαρχει μια 45αρα πολυ κλασατη γκομενα που αξιζει να την τσεκάρεις. Εγω την ακολουθώ με τρέλα. Λεπτομερείς σε μήνυμα