You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Milf στο Παπαδοπουλο 'στην Υγεια μας'
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laertios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 47
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 506
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
θα πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μην την σπρώχνει κανείς...Δεξιούλα....εσύ φίλε μου τι λες,προτιμάει να τον τρώει από δεξιούς ή από αριστερούς;
τούτες δω είναι + ανοργασμικές... ;)
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 3.506
Επισκέπτης
Μάλλον κάποιον ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΤΣΟ , ανεξαρτήτου κόμματος. Διαφωνείς?
Όχι βέβαια
θα πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μην την σπρώχνει κανείς...
τούτες δω είναι + ανοργασμικές... ;)
Αυτά πες τα στον λάκη33....
Ωχ....αυτή η φώτο δεν την κολακεύει καθόλου....οπότε λογικό να υπάρχουν και αποδοκιμασίες.....
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
συμφωνώ, αλλά τί να τους κάνεις που κάποιοι είναι του στυλ "τρύπα να΄ναι και ότι να΄ναι..."ρε παιδια και μονο που εχει κανει αυτο το πραγμα οχι γαμησι ουτε να την φτυσεις την καριολα...
τούτον εδώ... ;)ποιόν θα "προτιμίσει" να την ?
Συνημμένα
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 3.506
ρε παιδια και μονο που εχει κανει αυτο το πραγμα οχι γαμησι ουτε να την φτυσεις την καριολα...
"ειδικο" φτυσιμο...
Επισκέπτης
ρε παιδια και μονο που εχει κανει αυτο το πραγμα οχι γαμησι ουτε να την φτυσεις την καριολα...
Καλά εμείς σαν γκόμενα θα την αξιολογήσουμε....όχι σαν πολιτικό και μαλακίες....αυτά τα κάνουν τα σαχλά πατριωτάκια
Μη μου το χαλάς ρε ταφτάρ και σ'είχα συμπαθήσει
συμφωνώ, αλλά τί να τους κάνεις που κάποιοι είναι του στυλ "τρύπα να΄ναι και ότι να΄ναι..." τούτον εδώ... ;)
Ο Ξανθόπουλος τώρα είναι χούφταλο κοντά 80 χρονών....πώς θα την ;
Παιδία, μην είμαστε άδικοι, τέτοια μπουτάκια και να μέναν αγάμητα, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ρε παιδια και μονο που εχει κανει αυτο το πραγμα οχι γαμησι ουτε να την φτυσεις την καριολα...
πάντα θα θέλουν ένα χοντρό για ευθυγράμμιση
Επισκέπτης
Παιδία, μην είμαστε άδικοι, τέτοια μπουτάκια και να μέναν αγάμητα, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,
πάντα θα θέλουν ένα χοντρό για ευθυγράμμιση
Τότε ήταν μουνάρα
Τώρα έχει σπάσει η φάτσα της,αλλά από σώμα όπως στο προηγούμενο βίντεο που πόσταρες καλά τα πάει....
vendetta88
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3
- Πόντοι
- 606
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά το μιλφονι έχει κάτι βύζους ατελείωτους. Νο 6 και βάλε. Δεν κρύβονται με τίποτα
Για πολλά και άγρια γαμίσια. Αυτό μου βγάζει
Να χαστουκίζεις τα κωλομάγουλα και τα μάγουλα και να τα χύσεις.
ΑΓΡΙΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΜΟΥΝΑΡΟΣ και σε ηλικία ό,τι πρέπει...
Για πολλά και άγρια γαμίσια. Αυτό μου βγάζει
Να χαστουκίζεις τα κωλομάγουλα και τα μάγουλα και να τα χύσεις.
ΑΓΡΙΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΜΟΥΝΑΡΟΣ και σε ηλικία ό,τι πρέπει...
Εγώ δεν γουστάρω καν να την τιμήσω με το σπέρμα μου. Το μόνο κίνητρο που θα είχα είναι να της το χώσω στο λαρύγγι για να μην την ακούσω να μιλάει.... Όποιος την έχει ακούσει ποτέ ως δημοσιογράφω και ακόμη χειρότερα ως βουλευτίνα καταλαβαίνει.
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...ενταξει ωραια γκομενα ειναι για ενα αδειασμα.....αλλα επειδη ειναι πουτανα στην ψυχη,... στον κουβα η καριολα...αυτο για τα λεγομενα της σε εκπομπη τα οποια οδηγησαν καποιον σε αυτοκτονια...(σεβομαι απεριοριστα της πουτανες)
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Επικροτώ καί επαυξάνω !! αυτή ή ξεφτυλισμένη καριόλα αφού λοιδώρησε , συκοφάντησε καί τελικά οδήγησε στον θάνατο έναν αθώο άνθρωπο , όχι μόνο δεν ζήτησε έστω για τα προσχήματα συγγνώμη αλλά είχε το θράσος να ζητήσει καί την ψήφο του κόσμου για βουλευτής ! αλλά καί αυτοί τόσο καλοί μαλάκες την ψήφισαν ! ευτυχώς το λάθος δεν επαναλήφθηκε δεύτερη φορά , τέτοιο υποκείμενο το να της πείς πουτάνα την ανεβάζεις επίπεδα ούστ ύαινα !!Εγώ δεν γουστάρω καν να την τιμήσω με το σπέρμα μου. Το μόνο κίνητρο που θα είχα είναι να της το χώσω στο λαρύγγι για να μην την ακούσω να μιλάει.... Όποιος την έχει ακούσει ποτέ ως δημοσιογράφω και ακόμη χειρότερα ως βουλευτίνα καταλαβαίνει.
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
μια αταλαντη δημοσιογραφος που εζησε τις καλες στιγμς της ελληνικης γαμωτηλεορασης..εβγαινε μεσημεριατικα σαν ξεκωλο με τα μπουτια φορα παρτιδα..
το αποκορυφωμα στην φοβερη καρριερα της ηταν η εκλογη της σαν βουλευτινα του μπουρδελου που λεγετε νδ..
αλλο ενα ξεκωλο που μπηκε στην βουλη
βεβαια θα εκανε τα ρουσφετακια της καργα στους 15,000 μαυριδερους, αγραμματους πυργιωτες που την ''τιμησαν''.
το αποκορυφωμα στην φοβερη καρριερα της ηταν η εκλογη της σαν βουλευτινα του μπουρδελου που λεγετε νδ..
αλλο ενα ξεκωλο που μπηκε στην βουλη
βεβαια θα εκανε τα ρουσφετακια της καργα στους 15,000 μαυριδερους, αγραμματους πυργιωτες που την ''τιμησαν''.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις