Νέα

Μικροπροβληματάκια σε λογαριασμούς χρηστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
αναγκαζομαι να σπασω για ενα μηνυμα την σιωπη και επειδη ο αντμιν με εχει αποκλεισει απο τα ΠΜ του και δεν μπορω να του στειλω μνμ τον παρακαλω απο αυτο εδω το θρεντ να διαγραψει οριστικα το προφιλ μου οπως δυο φορες εχω αιτηθει μεχρι τωρα

θα στειλω εκ νεου αιτημα διαγραφης λογαριασμου αμεσως μετα για τριτη φορα
[size=12pt]Άσε τις μαλακίες ρε Glass Lover!  :jerking:

Μετά από 81720 ποσταρίσματα θυμήθηκες να διαγραφείς?  :2funny:

Το σάιτ είναι η ζωή σου! Πάρε το χαμπάρι!  :rockon:

[/size]

Επισκέπτης
αναγκαζομαι να σπασω για ενα μηνυμα την σιωπη και επειδη ο αντμιν με εχει αποκλεισει απο τα ΠΜ του και δεν μπορω να του στειλω μνμ τον παρακαλω απο αυτο εδω το θρεντ να διαγραψει οριστικα το προφιλ μου οπως δυο φορες εχω αιτηθει μεχρι τωρα

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

NickMag

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα δεν εχουν εγκριθει καποια μυνηματα μου :helpplea: επισης εχουν σβηστει 2 μηνυματα μου πριν εγκριθουν καν και τωρα δειχνει οτι εχω λιγοτερα μυνηματα απ οτι εχω γραψει.

NickMag

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια τι μπορω να κανω για να εγκριθουν τα μυνηματα που εχω γραψει ως τωρα ? Τα βλεπουν οι μοντς η θελει να κανω αναφορα συγκεκριμενα ποστ ? Επισης δεν βρισκω τροπο να τα σβησω ωστε να τα ξαναπαραθεσω και ενα τελευταιο που δεν πιστευω να ειναι και τοσο σημαντικο πλεον, εχω γραψει συνολικα 8 μυνηματα (χωρις αυτα που δεν εχουν εγκριθει ακομα) και το κοντερ λεει 6 μονο.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Ούτε να κάνεις χαρακίρι ιντερνετικό δεν σ'αφήνουν, ε;

Το ψηφιακό κουφάρι σου θα επιπλέει στα κύματα του Ίντερνετ και θα σαπίζει αργά, και ηδονικά...  :s&m_3:

Κρίμα για την κατάντια σου, επειδή κάποτε σε συμπαθούσα, ΑρχιΜαλάκα.

Maverick21

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σε εναν προηγουμενο λογαριασμο μου εφαγα ban και δεν εχωω καταλαβει το γιατι.ζηταω εξηγησεις απο τους admin του site για να ενεργοποιησουν παλι τον λογαριασμο μου και κανεις τους δεν απανταει..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Ποιός είναι ο προηγούμενος λογαριασμός;

Maverick21

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ποιός είναι ο προηγούμενος λογαριασμός;

Ο Drextell21 ,αν εκανα καποιο λαθος ας μου το πει καποιος.Πιστευω οτι τα αρθρα που ανεβασα ηταν ενδιαφεροντα και ειχα σκοπο να συνεισφερω και εγω στο site.πιστευω οτι εγινε καποια παρεξηγηση αλλα δεν με ενημερωνουν και οι admin τον λογο.

Sexofrenwnteleiws77

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2016
Like
34
Πόντοι
0
Παιδια μορω να αλλαξω καπως το ονομα που φαινεται οταν ποσταρω?Ηθελα να βαλω το username μου εκει,οπως νομιζα οτι ελεγε στην δημιουργια

Sexofrenwnteleiws77

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2016
Like
34
Πόντοι
0
Θα μου απαντησει καποιος η ειμαι αναγκασμενος να σβησω το προφιλ αν δεν θελω?

Νανσυ 24

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2016
Like
0
Καλησπέρα και από εμένα...θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος αν θα μπορούσα να αλλάξω το nickname?

Νανσυ 24

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2016
Like
0
Ευχαριστω για την πληροφορία αν και προς το παρών δεν μπορώ να στείλω ως νεο μελος!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Καλησπέρα και από εμένα...θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος αν θα μπορούσα να αλλάξω το nickname?

Μόλις γράφτηκες το μετάνιωσες κιόλας?  :think:

Φαντάσου όταν είναι να διαλέξεις άντρα!  :grin:

Νανσυ 24

Call-Girl
Εγγρ.
12 Δεκ 2016
Like
0
Δεν το μετάνιωσα μαναράκι...απλά έκανα λάθος στο πιο όνομα ήθελα να μου εμφανίζεται!! :-* :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Δεν το μετάνιωσα μαναράκι...απλά έκανα λάθος στο πιο όνομα ήθελα να μου εμφανίζεται!! :-* :-*

Καλησπέρα σας Δεσποινίς Νάνσυ.

Θα μου επιτρέψετε να σας υποβάλω μια ερώτηση;  :)

NOTIS47

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
180
Πόντοι
1
Παντωs καλωs ηρθεs απο μενα...
το ονομα δεν εχει σημασια,αν κ το Νανσυ ειναι ωραιο! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom