captain mortimer 7
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
προσπαθω να σχολιασω καποιο ποστ αλλα εδω και δυο μερες μ λεει οτι το μηνυμα ειναι γι εγκριση..επισης δε μπορω να στειλω pm . μπορει κανεις ν βοηθησει ;
προσπαθω να σχολιασω καποιο ποστ αλλα εδω και δυο μερες μ λεει οτι το μηνυμα ειναι γι εγκριση..επισης δε μπορω να στειλω pm . μπορει κανεις ν βοηθησει ;
Πρεπει να εχεις καποιο αριθμο μηνυματων (5-10 δεν θυμαμαι) για να μπορεις να στειλεις πμ.
Κι εγω εχω γραψει εδω και 5 μερες και ακομη ειναι στην...προεγκριση.
Το ίδιο παθαίνω και εγώ
Καλησπέρα σε όλους, γενικα ένα προβλημα που παρουσιάζει ρκετές φορές είναι αμέσως μετά τη σύνδεση στο προφίλ μας.
Και ενώ εμφανίζει το όνομα προφίλ και πως είσαι συνδεδεμένος, με το που πας να προχωρήσεις στο site, :S :S :S
Και αναγκαστικά κάνουμε αποσύνδεση και ξανα σύνδεση για να μπουμε.
ευχαριστώ.Προφιλ - ενέργειες- διαγραφή λογαριασμού.
το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και γω....μπορει να γινει κατι?? πως μπορουμε να επικοινωνισουμε με καποιον διαχειριστη??
Ευχαριστω πολυ
αναγκαζομαι να σπασω για ενα μηνυμα την σιωπη και επειδη ο αντμιν με εχει αποκλεισει απο τα ΠΜ του και δεν μπορω να του στειλω μνμ τον παρακαλω απο αυτο εδω το θρεντ να διαγραψει οριστικα το προφιλ μου οπως δυο φορες εχω αιτηθει μεχρι τωρα
θα στειλω εκ νεου αιτημα διαγραφης λογαριασμου αμεσως μετα για τριτη φορα
αναγκαζομαι να σπασω για ενα μηνυμα την σιωπη και επειδη ο αντμιν με εχει αποκλεισει απο τα ΠΜ του και δεν μπορω να του στειλω μνμ τον παρακαλω απο αυτο εδω το θρεντ να διαγραψει οριστικα το προφιλ μου οπως δυο φορες εχω αιτηθει μεχρι τωρα
θα στειλω εκ νεου αιτημα διαγραφης λογαριασμου αμεσως μετα για τριτη φορα