Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.848
Πόντοι
3.846
Ήταν υπόγειο στην ίδια πλευρά που ήταν το bookers και επί της Μιχαλακοπούλου. Στο ύψος του Χίλτον.

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.108
Πόντοι
1.056
Blue Label αρχικά στριπτιτζάδικο και μετά Οίστος, κωλόμπαρο. Επί της Μιχαλακοπούλου αλλά πιο κοντά στη Μεσογείων
Ritorno - στη γωνία Μιχαλακοπούλου και Ιλισίων ,τώρα νομίζω ψαροταβέρνα
Bookers - ημιυπόγειο εκεί που αράζει σήμερα η καντίνα με τα χοτ ντογκ
Κάβος - από το 1996 που το θυμάμαι είχε το ίδιο όνομα και το καραβάκι στην είσοδο. Μεγάλη απάτη και τότε και τώρα.
La Luna = από πάντα το θυμάμαι κωλόμπαρο και στην ίδια τοποθεσία με το ίδιο όνομα

Και μετά τα στριπττιζάδικα:
Illusion - Babes: υπόγειο δίπλα στο ξενοδοχείο Ilisia Hotel
Platinum - Επίσης υπόγειο προς τη μεριά της Σπύρου Μερκούρη
FBI - LIDO: έχει θητεύσει και σαν κωλόμπαρο και σαν στριπτιτζάδικο, δίπλα στο Holiday Inn.

Το μόνο που έχει απομείνει είναι το FBI (LIDO) σαν στριπτιτζάδικο και το La Luna που για μένα είναι το μόνο που αξίζει.
Όταν πρωτοάνοιξε το FBI/ LIDO/κλπ. ονομαζόταν Grand Ritorno. Θυμάμαι μια από τις πρώτες του βραδιές που φύγαμε με μια εργαζόμενη του Ritorno από αυτό και πήγαμε στο Grand Ritorno. Και μετά από λίγο ήρθαν και άλλες.
Είχε πολλά ακόμη κωλόμπαρα στην Μιχαλακοπούλου στα 90's, ένα λίγο πάνω από το La Luna , νομίζω λεγόταν Flash, το Sunshine σε ένα στενάκι, ο Δίας ψηλά, στο ύψος του Λαϊκού και άλλα που ξεχνώ τώρα τα ονόματα τους.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Όταν πρωτοάνοιξε το FBI/ LIDO/κλπ. ονομαζόταν Grand Ritorno. Θυμάμαι μια από τις πρώτες του βραδιές που φύγαμε με μια εργαζόμενη του Ritorno από αυτό και πήγαμε στο Grand Ritorno. Και μετά από λίγο ήρθαν και άλλες.
Είχε πολλά ακόμη κωλόμπαρα στην Μιχαλακοπούλου στα 90's, ένα λίγο πάνω από το La Luna , νομίζω λεγόταν Flash, το Sunshine σε ένα στενάκι, ο Δίας ψηλά, στο ύψος του Λαϊκού και άλλα που ξεχνώ τώρα τα ονόματα τους.
Απολυτα σωστο και για το Δια ειδικα

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
10
Like
3.627
Πόντοι
746

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.108
Πόντοι
1.056

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Πιο Παλιά ήταν Ντισκοτέκ και μετά έγινε στριπτιτζαδικο
Σωστό και μάλιστα εκεί μέσα είχαν γυριστεί πολλές σκηνές απ' αυτές στις ταινίες των Ψάλτη, Γαρδέλη κ.λπ., ήταν σημείο αναφοράς η ντισκοτέκ που ΄προϋπήρχε του Babes εκεί γι' αυτά τα φιλμ (ξεχνάω τώρα το όνομά της)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Ένα millionaire που υπήρχε στο Παγκράτι σε ένα στενό χωμένο το θυμάται κανείς;; κάθετο της Ευτυχίδου ήταν!
Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να το ξεχάσω, εκεί μέσα δούλευε μια θεάρα ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα με τα μεγαλύτερα ίσως βυζιά που έχω δει σε κοπέλα σ' αυτήν τη δουλειά, ξεχνάω τώρα το όνομά της... Και τη μοναδική φορά που πήγα σ' αυτό το μαγαζί (με τράβηξε παρέα) ήμουν άφραγκος λόγω ανεργίας εκείνη την περίοδο και το 'χα βάλει σκοπό να πάω να την πηδήξω στο υπόγειο με τους πλαστικούς φίκους μόλις θα ξαναέπιανα δουλειά... Τελικά όταν έγινε αυτό το μαγαζί είχε κλείσει πια ( όταν πήγαμε ήταν ήδη στα τελευταία του) και ακόμα την κλαίω αυτή, λέγανε ότι ήταν κάπως ψυχρή αλλά με τέτοια εμφάνιση και τέτοια βυζιά ποιος τη γαμούσε την ψυχρότητα. Επίσης θυμάμαι ότι καβλαντίζαμε και μια ξανθιά γιαγιά Ρωσίδα επί της υποδοχής με επίσης μεγάλα βυζιά, ακόμα έχω το τηλέφωνό της

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Σωστό και μάλιστα εκεί μέσα είχαν γυριστεί πολλές σκηνές απ' αυτές στις ταινίες των Ψάλτη, Γαρδέλη κ.λπ., ήταν σημείο αναφοράς η ντισκοτέκ που ΄προϋπήρχε του Babes εκεί γι' αυτά τα φιλμ (ξεχνάω τώρα το όνομά της)
12974494_1094024787328740_361515089682935439_n.jpg

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα να το ξεχάσω, εκεί μέσα δούλευε μια θεάρα ψηλή μελαχρινή Ρωσίδα με τα μεγαλύτερα ίσως βυζιά που έχω δει σε κοπέλα σ' αυτήν τη δουλειά, ξεχνάω τώρα το όνομά της...
Λίντα :rockon:

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
To la luna μάγκες αξίζει για χαλαρό ποτακι; έχει μέσα μιλφακια ή πάνε αυτα;
Και πανω από ολα βαζει τις πιο πολλές φορές καλή μουσική, ξενα χορευτικα και γουσταρουν οι γκομενες και όταν γουσταρουν οι γκομενες γινετα αμεσως παρτρυ

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Και πανω από ολα βαζει τις πιο πολλές φορές καλή μουσική, ξενα χορευτικα και γουσταρουν οι γκομενες και όταν γουσταρουν οι γκομενες γινετα αμεσως παρτρυ
Έτσι. Το "La luna" άμα πας φραγκάτος ειδικά το Σάββατο το βράδυ είναι ένα μαγαζί που θα περάσεις γενικότερα καλά, πέρα από τις γκόμενες δηλαδή και τα γαμήσια που μπορείς να κάνεις κι αυτό είναι το δυνατό του σημείο σε σχέση με άλλα μαγαζιά του είδους

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Jacky O και πιο κατω καφετέρια ο κιτρινος σκίιουρος και εκει πολλες σκηνες. παιζονζν με Γαρδελη, Μιχαλοπουλο διοτι πανω απο τον Κιτρινο Σκιουρο έμενε ο Δαλλιανίδης. QUIZ: Τι είναι ακριβ΄βς απέναντι στην Ακριβώς απέναντι τωρα πια στην Μιχαλακοπούλου (μάγαζι, ιδιαιτερα γνωστό στο thread)? Aρχίζει από Λ _ Λ_ _ _ α. Είναι 2 Λέξεις.

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Έτσι. Το "La luna" άμα πας φραγκάτος ειδικά το Σάββατο το βράδυ είναι ένα μαγαζί που θα περάσεις γενικότερα καλά, πέρα από τις γκόμενες δηλαδή και τα γαμήσια που μπορείς να κάνεις κι αυτό είναι το δυνατό του σημείο σε σχέση με άλλα μαγαζιά του είδους
Ξαφνικά κάποιες φορές γινόμαστετ όλοι μια παρέα κατι φορές πάνω από ολα να γουσταρουν γκομενες, τότε πεναμε και καλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom