Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Εγώ μικρός ειμουν 17-18 πριν το 1990...δούλευα για το καλοκαίρι βοηθός σερβιτόρου σε κάποιο μαγαζί στο Βύρωνα ....και όταν σχολαγαμε με επέρναν οι σερβιτόροι αλάνια της νύχτας στα κωλομπαρα....αφού δεν έπινα ακόμα ....ροσο αντικο...με πορτοκαλάδα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Φυσικά και στα υπόλοιπα μπαράκια της Μιχαλακοπούλου με πήγαιναν...αφού στα ποιο πολλά είχαν γκόμενες μέσα ..εποχές που οι σερβιτόροι έβγαζαν κάθε βράδι πολλά λεφτά

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Εγώ μικρός ειμουν 17-18 πριν το 1990...δούλευα για το καλοκαίρι βοηθός σερβιτόρου σε κάποιο μαγαζί στο Βύρωνα ....και όταν σχολαγαμε με επέρναν οι σερβιτόροι αλάνια της νύχτας στα κωλομπαρα....αφού δεν έπινα ακόμα ....ροσο αντικο...με πορτοκαλάδα
Σωστος και πριγκηπας εισαι φιλε. Και εγω το εχω πιει αυτο ροσο αντικο πορτοκαλαδα και αμαρετο κοκα

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Δηλαδη εισαι σαν και μενα 74 γεννηθεις?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Η νύχτα δεν έχει δήμους και περιοχές ...φυσικά εκείνη την εποχή η Μιχαλακοπούλου...ήταν στα πάνω της

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Καλο απογευμα Φιλε GOL.....διαβασα οτι αρχισες την καριερα σου στο Περιστερι...Περιστεριωτης εισαι???αν θελεις βεβαια απαντας
Οχι αρχηγε μου ειμαι απο τον Πειραια γεννηθηκα εκει στο θρυλικο μαιευτηριο Σουμακη και εμενα στην αρχη Καμινια και μετα Ταμπουρια. Ειχα ομως φιλο αδερφικο απο Περιστερι και εκεινος με μυησε στη νυχτα. Αγαπημενο μαγαζι Επωνυμο Σια με Ντι-Τζει Αχιλλεας και μετα Λορντ και Κιςς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα αρχηγε μου κοντα ειναι τα νουμερα

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145

Tasos1995

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
To la luna μάγκες αξίζει για χαλαρό ποτακι; έχει μέσα μιλφακια ή πάνε αυτα;

• Like
Αντιδράσεις: Distro

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
To la luna μάγκες αξίζει για χαλαρό ποτακι; έχει μέσα μιλφακια ή πάνε αυτα;
Αν δεν έχεις πάει ποτέ να πας το συντομότερο και μη ρωτάς καν, προσφέρεται και για χαλαρό και για "άγριο" ποτάκι και φυσικά έχει όσα μιλφάκια γουστάρεις

Tasos1995

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Like
4
Πόντοι
0
Αν δεν έχεις πάει ποτέ να πας το συντομότερο και μη ρωτάς καν, προσφέρεται και για χαλαρό και για "άγριο" ποτάκι και φυσικά έχει όσα μιλφάκια γουστάρεις
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ.επισης επί πληρωμής μιλάμε πάντα ή και όχι;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Θελω να παω Πριγκηπα μολις ετυω Ελλαδα. Μετρο Πλατεια Ελευθεριας και ταξι για Πριγκηπα απο το αεροδρομιο

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.768
Πόντοι
446
Το babes το είχαμε χτίσει έχω αφήσει πολύ χρήμα εκεί μέσα όταν ήταν στα ντουζενια του...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.848
Πόντοι
3.846
Blue Label αρχικά στριπτιτζάδικο και μετά Οίστος, κωλόμπαρο. Επί της Μιχαλακοπούλου αλλά πιο κοντά στη Μεσογείων
Ritorno - στη γωνία Μιχαλακοπούλου και Ιλισίων ,τώρα νομίζω ψαροταβέρνα
Bookers - ημιυπόγειο εκεί που αράζει σήμερα η καντίνα με τα χοτ ντογκ
Κάβος - από το 1996 που το θυμάμαι είχε το ίδιο όνομα και το καραβάκι στην είσοδο. Μεγάλη απάτη και τότε και τώρα.
La Luna = από πάντα το θυμάμαι κωλόμπαρο και στην ίδια τοποθεσία με το ίδιο όνομα

Και μετά τα στριπττιζάδικα:
Illusion - Babes: υπόγειο δίπλα στο ξενοδοχείο Ilisia Hotel
Platinum - Επίσης υπόγειο προς τη μεριά της Σπύρου Μερκούρη
FBI - LIDO: έχει θητεύσει και σαν κωλόμπαρο και σαν στριπτιτζάδικο, δίπλα στο Holiday Inn.

Το μόνο που έχει απομείνει είναι το FBI (LIDO) σαν στριπτιτζάδικο και το La Luna που για μένα είναι το μόνο που αξίζει.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.768
Πόντοι
446
Blue Label αρχικά στριπτιτζάδικο και μετά Οίστος, κωλόμπαρο. Επί της Μιχαλακοπούλου αλλά πιο κοντά στη Μεσογείων
Ritorno - στη γωνία Μιχαλακοπούλου και Ιλισίων ,τώρα νομίζω ψαροταβέρνα
Bookers - ημιυπόγειο εκεί που αράζει σήμερα η καντίνα με τα χοτ ντογκ
Κάβος - από το 1996 που το θυμάμαι είχε το ίδιο όνομα και το καραβάκι στην είσοδο. Μεγάλη απάτη και τότε και τώρα.
La Luna = από πάντα το θυμάμαι κωλόμπαρο και στην ίδια τοποθεσία με το ίδιο όνομα

Και μετά τα στριπττιζάδικα:
Illusion - Babes: υπόγειο δίπλα στο ξενοδοχείο Ilisia Hotel
Platinum - Επίσης υπόγειο προς τη μεριά της Σπύρου Μερκούρη
FBI - LIDO: έχει θητεύσει και σαν κωλόμπαρο και σαν στριπτιτζάδικο, δίπλα στο Holiday Inn.

Το μόνο που έχει απομείνει είναι το FBI (LIDO) σαν στριπτιτζάδικο και το La Luna που για μένα είναι το μόνο που αξίζει.
Το platinum στην Μιχαλακοπούλου ήταν;; κάτι μου λέει σαν όνομα!!!για Παγκράτι πιο πολύ μου κάνει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom