Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Δεν θα χω διαβάσει όλες τις σελίδες να δω τι λένε οι μύστες.... δεκαετία του 90... Μιχαλακοπούλου και πίσω από Καραβέλ τα θεϊκά κωλομπαρα...με μουναρες μέσα ....τότε πήγαινα...μικρός ακόμα ...αλλά κάτι κάναμε...τώρα ο κάβος....ο κάβος εκείνη την εποχή ήταν κανονικό κλαμπ μπαρ....από τα καλύτερα της Αθήνας .... colours εάν θυμάμαι το ελεγαν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Δεν θα χω διαβάσει όλες τις σελίδες να δω τι λένε οι μύστες.... δεκαετία του 90... Μιχαλακοπούλου και πίσω από Καραβέλ τα θεϊκά κωλομπαρα...με μουναρες μέσα ....τότε πήγαινα...μικρός ακόμα ...αλλά κάτι κάναμε...τώρα ο κάβος....ο κάβος εκείνη την εποχή ήταν κανονικό κλαμπ μπαρ....από τα καλύτερα της Αθήνας .... colours εάν θυμάμαι το ελεγαν

Μύστη μου υπήρχε από τότε και το Strass πίσω από το Caravel;

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Εντάξει και το υπόγα στριπ Babes In Toyland υπήρχε εκεί στην περιοχή πριν τον Κάβο στο Χίλτον, δηλαδή η πρώην ντίσκο Τζάκι Ο που έκαναν μανούρες ο Ψάλτης και ο Γαρδέλης στις ταινίες του Δαλιανίδη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Εντάξει και το υπόγα στριπ Babes In Toyland υπήρχε εκεί στην περιοχή πριν τον Κάβο στο Χίλτον, δηλαδή η πρώην ντίσκο Τζάκι Ο που έκαναν μανούρες ο Ψάλτης και ο Γαρδέλης στις ταινίες του Δαλιανίδη.

Μας έχει αφήσει χρόνους κι αυτό

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Εννοω αν ξερετε κατι που ειναι που τη βρισκουμε κτλ θα ειμαι ευγνώμων αν ξερετε κ μου στειλετε π μ

Μπα φίλε μου αν κάποιος ήξερε τί απέγινε η Στέλλα θα το είχε ήδη γράψει απ' τη στιγμή που ετέθη η ερώτηση εδώ

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Φιλε περισυ την πηρε φιλος μιλφακιας συναγωνιστης ξενοδοχειο 70 ευρω

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Συναγωνιστές μήπως ξέρει κανείς τι απέγινε η Στέλλα από la luna.Ελληνιδα με μεγάλο στήθος.
Κάπου εντός περιόδου Καραντίνας γνωρισε κάποιον ερχόταν ( ο κάποιος σπάνια ΛαΛουνα) από την 2η καραντίνα η Στέλλα ήταν με το κινητο στο χέρι και όλο εξω έβγαινε και μίλαγε κατι μισαωρα. Ελεγε να " μιλαγα με την baby sitter" . Της έλεγα ξερω.. είναι φυσιολογικό να μιλας μαζι της 2με3 φορές σύνολό κανα 2ωρο από 01:00 εως 05:00. Έλαμπε απο έρωτα τον τελευταιο καιρο η Στελλα δικη του ιδεα να βαψει τα μαλλια ξανθια. Ευχομαι να περνάει καλα διοτι για εμενα ειναι στις 3 πιο καλες απο ολες τις αποψεις που έχει/ ειχε το ΛαΛουνα. Χαμόγελο, δοτική, ωραία, έλεγε έξυπνα ψέματα εκεί που χρειαζόταν μόνο και οχι σαν κάτι αλλες που λένε ψέματα και για το τι φάγανε το μεσημέρι.. Θα λείψει από το ΛαΛουνα.

andreas power

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Like
26
Πόντοι
0
Κάπου εντός περιόδου Καραντίνας γνωρισε κάποιον ερχόταν ( ο κάποιος σπάνια ΛαΛουνα) από την 2η καραντίνα η Στέλλα ήταν με το κινητο στο χέρι και όλο εξω έβγαινε και μίλαγε κατι μισαωρα. Ελεγε να " μιλαγα με την baby sitter" . Της έλεγα ξερω.. είναι φυσιολογικό να μιλας μαζι της 2με3 φορές σύνολό κανα 2ωρο από 01:00 εως 05:00. Έλαμπε απο έρωτα τον τελευταιο καιρο η Στελλα δικη του ιδεα να βαψει τα μαλλια ξανθια. Ευχομαι να περνάει καλα διοτι για εμενα ειναι στις 3 πιο καλες απο ολες τις αποψεις που έχει/ ειχε το ΛαΛουνα. Χαμόγελο, δοτική, ωραία, έλεγε έξυπνα ψέματα εκεί που χρειαζόταν μόνο και οχι σαν κάτι αλλες που λένε ψέματα και για το τι φάγανε το μεσημέρι.. Θα λείψει από το ΛαΛουνα.
Ναι bro και εγώ έτσι πιστεύω.Με κάποιον έχει μπλεξει

Distro

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Like
203
Πόντοι
1
Ναι bro και εγώ έτσι πιστεύω.Με κάποιον έχει μπλεξει
Μου είχε δείξει και μυνηματα κάποιες φορές. Αλλα λόγω κάποιων δικών του χαρακτηριστικών που δεν μπορω να πω, δεν τον εω δει αλλα απο κατι ποου είπε η σΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΡΕΥΑ οτι θα προχωρούσε. Να λοιπόν " Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου".

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216
Μου είχε δείξει και μυνηματα κάποιες φορές. Αλλα λόγω κάποιων δικών του χαρακτηριστικών που δεν μπορω να πω, δεν τον εω δει αλλα απο κατι ποου είπε η σΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΡΕΥΑ οτι θα προχωρούσε. Να λοιπόν " Άγνωσται αι βουλαί του κυρίου".
Μακαρι ειναι πολυ ψυχουλα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.113
Πόντοι
11.956
Κωλομπαρο...μεταξύ μας...έτσι το έλεγαν ..Σπύρου Μερκούρη...εάν θυμάμαι καλά 200μετρα από αρχή Μιχαλακοπούλου

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.805
Πόντοι
216

Stories

Νέο!