θα γράψω και εγω την εμπειρία μου....διαβάζοντας απο τα μηνύματα σας βρέθηκα πριν σχεδόν 2 χρόνια ενα σαββατοκύριακο του Οκτώβρη στη Μιχαλακοπούλου ...Δυσκολέυτηκα να βρώ το ΛαΛούνα αλλά ήξερα ο΄τι ηταν κάπου απέναντι απο ενα στριπτιζαδικο......
Ήταν πίσω απο κατι δέντρα,σαν ενα μικρό παρκακί.....Μπήκαμε μέσα ,καθίσαμε αριστερά στο μπάρ.
Έπαιζε λαικά ...Στο μπάρ μια ξανθιά ελληνίδα κοπέλα που ήταν στο ρόλο της μπάργούμαν ,απο πειραιά αν θυμάμαι καλά ,αρκετα αδύνατη,συμπαθητική για να κάνεις χαζούλικες συζητήσεις.Δανάη ...Μέσα στο μπαρ ήταν και μια δυνατή 30αρα σίγουρα, ξανθία με ωραίο κορμί η Πατρίτσια.......ή συγκεκριμένη δεν έπαιζε μπάλα,εκτός και αν δεν ήθελε να ασχοληθεί μαζί μας.....
Απο όσο είδα ομως δεν έπαιξε γενικώς ,καθως καθόταν πίσω απο το μπαρ ,ξενέρωτη λές και ηταν θυμωμένη.
Σε εμένα ήρθε μια μελαχρινή ,ελληνίδα ,με ωραίο κορμί ,αλλά ξέκολη απο τις γυναίκες που δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να κάνεις κάτι μαζι τους....Στέλλα ,απο Εύοσμο όπως μου είχε πεί......
Χάρηκε ,οταν της ειπαμε ,ο,τι ειμαστε απο Θεσσαλονίκη....
Κεράσαμε απο 3-4 ποτά ήπιαμε και εμεις απο 4 ποτά πληρώσαμε κανενα 70ρι ο καθένας μας......
Ακούσαμε και Πυξ Λάξ σε κωλόμπαρο και μετά απο 4-5 ώρες φύγαμε.
Η Δανάη αποδείχθηκε ωραίο τυπάκι ,αν και πηγε να μας κάνει μια στραβή με τα ποτά που κέρασε εκείνη ,και ξέχασε να τα αφαιρέσει απο το λογαριασμό,αλλα ο.κ
Το μαγαζί είχε ψωμί, καθώς απο ο,τι κατάλαβα είχε και καβάτζα,όπου με 70 ευρώ μπορούσες να πάς για μπριζόλα......
Τουλαχιστον ετσι κατάλαβα μετα απο συζήτηση με μια άλλη ρωσσικής καταγωγής γεματούλα ,αλλα πολύ όμορφη ξανθια κοπέλα........
Το βράδυ μας το χάλασε η Στέλλα ,η οποία ηταν όλο το βραδυ στο χαμούρεμα,αλλα μόλις κατάλαβε ο,τι δεν είχε άλλο κέρασμα ,μας την είπε για να φύγει να παει να κάτσει σε άλλη παρέα όπου είχε ψωμί.....
Γενικά περάσαμε καλά,νομίζω πως θα μπορουσαμε να φάμε ...και να μην μείνουμε με τα ποτά.
Σίγουρα με ενα κατωστάρικο ,αλλα δεν νομίζω να άξιζαν πολλές γυναίκες εκτός της Πατρίτσιας,η οποίς δεν έπαιζε.....
Αυτά ,θα χαρω αν βοήθησα κανέναν ,σιγουρα αν ξαναβρεθώ Αθήνα θα περάσω για ένα ποτό....