Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Επίσκεψη προ εβδομάδος μπορεί και δύο στον Κάβο από ότι θυμάμαι ήταν καλή ημέρα η Παρασκευή ή Σαββατο μπήκα με ενα φίλο κόσμο αρκετό το μαγαζί κορασίδες πολλές να πηγαίνουν και να έρχονται αξιόλογα κομμάτια αλλά τα περισσοτερα να μιλάνε μόνο αγγλικά και όσο για το αν παίζει τίποτα παραπάνω απλά ξεχάστε το κανα μπουτάκι να πιάσεις αντε λίγο κολαράκο να πείς και καμια βλακεία και πιστέψτε έχω κάνεις καταθέσεις αρκετές,εχώ πάρει και τηλέφωνα από γκόμενες με κάποιες έχω βγεί κιόλας,στα τόσα χρονια που έχω πάει με την μόνη που έχω κάνει κάτι ψιλά και όταν εννοώ ψιλά να μου τον πετάξει έξω και να μου παίξει μαλακία εκεί πισω στους καναπέδες είναι με μια Ελληνίδα σε χάλια κατάσταση συνήθως μεθυσμένη οποιος πηγαίνει θα την ξέρει σιγουρα και άλλη μια φορά που ειχα πάρει δυο γκομενακια στους καναπέδες και ψιλοχαιδευαν το κεφαλάκι και αυτό με το ζόρι και τα ποτά να πηγαινοέρχονται.
Όσο για το LA Luna εγγύηση με 5 ευρώ και άλλα 50 για την πισίνα καθάρισες. Τα αστέρια του Λα Λουνα που αξίζουν για μένα νούμερο ενα εννοείται Πατρίτσια η Στέλλα με τα μεγάλα βυζία και έχει και κανα δυο ακόμα που αξίζουν και όταν λέω αξίζουν εννοώ περί απόδοσης κολύμβησης στην πισίνα όσο και απο εμφάνιση.
Θυμάσαι όνομα φίλος της Ελληνίδας που λες?
Μήπως είναι μια αδύνατη, κοντά στα 30 με περίεργο σαγόνι?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Επίσκεψη προ εβδομάδος μπορεί και δύο στον Κάβο από ότι θυμάμαι ήταν καλή ημέρα η Παρασκευή ή Σαββατο μπήκα με ενα φίλο κόσμο αρκετό το μαγαζί κορασίδες πολλές να πηγαίνουν και να έρχονται αξιόλογα κομμάτια αλλά τα περισσοτερα να μιλάνε μόνο αγγλικά και όσο για το αν παίζει τίποτα παραπάνω απλά ξεχάστε το κανα μπουτάκι να πιάσεις αντε λίγο κολαράκο να πείς και καμια βλακεία και πιστέψτε έχω κάνεις καταθέσεις αρκετές,εχώ πάρει και τηλέφωνα από γκόμενες με κάποιες έχω βγεί κιόλας,στα τόσα χρονια που έχω πάει με την μόνη που έχω κάνει κάτι ψιλά και όταν εννοώ ψιλά να μου τον πετάξει έξω και να μου παίξει μαλακία εκεί πισω στους καναπέδες είναι με μια Ελληνίδα σε χάλια κατάσταση συνήθως μεθυσμένη οποιος πηγαίνει θα την ξέρει σιγουρα και άλλη μια φορά που ειχα πάρει δυο γκομενακια στους καναπέδες και ψιλοχαιδευαν το κεφαλάκι και αυτό με το ζόρι και τα ποτά να πηγαινοέρχονται.
Όσο για το LA Luna εγγύηση με 5 ευρώ και άλλα 50 για την πισίνα καθάρισες. Τα αστέρια του Λα Λουνα που αξίζουν για μένα νούμερο ενα εννοείται Πατρίτσια η Στέλλα με τα μεγάλα βυζία και έχει και κανα δυο ακόμα που αξίζουν και όταν λέω αξίζουν εννοώ περί απόδοσης κολύμβησης στην πισίνα όσο και απο εμφάνιση.
LaLuna εγγύηση σίγουρα και τίμιο πάντα, όμως άλλο τελείως το concept του Κάβου δεκαετίες τώρα.....έχει και την αβάντα από τα μεγάλα χοτέλια κοντά να στέλνουν κόσμο. Ούτε για απέξω από μένα.

Τελευταία τροποποίηση:

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
Θυμάσαι όνομα φίλος της Ελληνίδας που λες?
Μήπως είναι μια αδύνατη, κοντά στα 30 με περίεργο σαγόνι?
Ονομα δεν θυμαμαι αλλα Ναι μπραβο όντως για το σαγονι και μιλαει και κάπως περιεργα.
Δεν την πετυχα την τελευταια φορα που πηγα αλλα την ξερω απο αλλες ποιο παλιες επισκεψεις δεν ξερω μηπως εχει φυγει κιολας

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
Ο Καβος γενικά πάντα ανανεωνει το ροστερ συνηθως οι κοπελες έρχονται και φευγουν δεν καθονται πολύ εκτός μερικών εξαιρεσεων, στην τελευταια μου επισκεψη πάντως λίγες γνωριμες παλίες φάτσες πρόσεξα οι περισσοτερες κοπέλες είναι καινούργιες.
Όσον αφορά το Λαλουνα καινουργιες αφιξεις νομιζω έχει άλλα όχι κατι το ιδιαιτερο ειναι οι παλιες γνωστες τόσα χρονια Τερεζα και Δαναη στο μπαρ πατριτσια στελλα και οι γνωστες μιλφ των οποιων τα ονοματα δεν θυμαμαι

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
LaLuna εγγύηση σίγουρα και τίμιο πάντα, όμως άλλο τελείως το concept του Κάβου δεκαετίες τώρα.....έχει και την αβάντα από τα μεγάλα χοτέλια κοντά να στέλνουν κόσμο. Ούτε για απέξω από μένα.
Όντως τίμιο δεν μου έχει τύχει ποτε να πάνε να με φάνε του στύλ αυτό ηταν διπλό ποτο η να πίνουν το ποτό σε 2 λεπτά για να ζητήσουν δεύτερο το τιμαν το μεροκάματο. Ο καβος μπορεί να μην είναι αυτο΄που θα μπεις και θα τα κανεις όλα αλλά εμένα αυτο πολλές φορές με έφτιαχνε να ξεκινάω με ενα ποτάκι απο εκει χαλάρα για να καυλωσω με το σκεπτικό ότι θα αδειαζα παρακάτω στο Λα Λουνα η στο FBI

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Όντως τίμιο δεν μου έχει τύχει ποτε να πάνε να με φάνε του στύλ αυτό ηταν διπλό ποτο η να πίνουν το ποτό σε 2 λεπτά για να ζητήσουν δεύτερο το τιμαν το μεροκάματο. Ο καβος μπορεί να μην είναι αυτο΄που θα μπεις και θα τα κανεις όλα αλλά εμένα αυτο πολλές φορές με έφτιαχνε να ξεκινάω με ενα ποτάκι απο εκει χαλάρα για να καυλωσω με το σκεπτικό ότι θα αδειαζα παρακάτω στο Λα Λουνα η στο FBI
Οχι ρε φιλε ο Καβος θα μεπις μεσα και θα τα κανεις ολα. Τιποτα δε θα κανεις. Νομιζουνε ολες οτι ειμαστε στο 2011 οχι τ0 2021

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
Οχι ρε φιλε ο Καβος θα μεπις μεσα και θα τα κανεις ολα. Τιποτα δε θα κανεις. Νομιζουνε ολες οτι ειμαστε στο 2011 οχι τ0 2021
Ναι δεν διαφωνούμε το ίδιο είπα και εγώ στον Κάβο δεν έχει πολλά αυτό πουλάει το μαγάζι αυτό ειναι το στύλ του, τωρα εξαιρέσεις σε όλα υπάρχουν αλλα ο κανόνας με τον Κάβο έτσι ειναι πάς καβλώνεις φεύγεις τον παίζεις σπίτι.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ναι δεν διαφωνούμε το ίδιο είπα και εγώ στον Κάβο δεν έχει πολλά αυτό πουλάει το μαγάζι αυτό ειναι το στύλ του, τωρα εξαιρέσεις σε όλα υπάρχουν αλλα ο κανόνας με τον Κάβο έτσι ειναι πάς καβλώνεις φεύγεις τον παίζεις σπίτι.
Φιλε για να δωσει καποιος μια 50αρα για να παει να τον παιζει η πυρφορογερος θα ειναι η ο Kostakis27

Koyiot

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2021
Like
230
Πόντοι
20
Έκλεισε και ο οίστρος. Τίτλοι τέλους και σε αυτό το μαγαζί

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Άνοιξε λίγο τελη ιουλιου με αυγουστο τύπε για κάνα μήνα .τώρα λουκέτο.ιστορικό μαγαζί
Έχουν μείνει ελάχιστα πια στη Μιχαλακοπούλου και στις άλλες περιοχές/στέκια. Θυμάμαι τα χρόνια που ανεβαίνοντας από το Χίλτον είχε τουλάχιστον 12, και άλλα τόσα πίσω από Caravel και χωμένα στα στενάκια.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
ρε μαγγες,αστε το τι υπηρχε πιο παλλια.τωρα ειναι τιποτα να περασουμε καλα και χαλαρα?

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Σίγουρα λειτουργούν Κάβος και La Luna στη Μιχαλακοπούλου.
λα λουνα γινεται παιχνιδι ετσι?γιατι στον καβο απο οσο εχω διαβασει ,τιποτα.λεω να παω λα λουνα.ποια να πλευρισω?

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
λα λουνα γινεται παιχνιδι ετσι?γιατι στον καβο απο οσο εχω διαβασει ,τιποτα.λεω να παω λα λουνα.ποια να πλευρισω?
Παιχνίδι εγγυημένο ήταν από όλες. Δεν ξέρω ποιες είναι τώρα, έχω πολύ καιρό να μπω μέσα. Παλαιότερα θα σου έλεγα τις δυο Τάνιες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή, αλλά η ξανθιά έχει φύγει από κει σίγουρα, είναι στο Χαλαρά, στο Περιστέρι. Και μια άλλη γούσταρα εγώ, Λάουρα αν θυμάμαι καλά.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Παιχνίδι εγγυημένο ήταν από όλες. Δεν ξέρω ποιες είναι τώρα, έχω πολύ καιρό να μπω μέσα. Παλαιότερα θα σου έλεγα τις δυο Τάνιες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή, αλλά η ξανθιά έχει φύγει από κει σίγουρα, είναι στο Χαλαρά, στο Περιστέρι. Και μια άλλη γούσταρα εγώ, Λάουρα αν θυμάμαι καλά.
Παιχνιδι ο Καβος? Τι εγινε εμεινε απο λεφτα ο Αρκουδας?

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Για το La Luna μιλάμε, όχι για Κάβο :wink:
Σορρυ φιλε δε το ειδα το μυνημα και ειχα μεινει στον Καβο. Συστηνω παντως κα Λα Λουνα στον Αγιο Φανουριο Περιστερι. Ο Μπαμπης ειναι εγγυηση για ατελειωτες καυλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom