Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
Θυμάσαι όνομα φίλος της Ελληνίδας που λες?Επίσκεψη προ εβδομάδος μπορεί και δύο στον Κάβο από ότι θυμάμαι ήταν καλή ημέρα η Παρασκευή ή Σαββατο μπήκα με ενα φίλο κόσμο αρκετό το μαγαζί κορασίδες πολλές να πηγαίνουν και να έρχονται αξιόλογα κομμάτια αλλά τα περισσοτερα να μιλάνε μόνο αγγλικά και όσο για το αν παίζει τίποτα παραπάνω απλά ξεχάστε το κανα μπουτάκι να πιάσεις αντε λίγο κολαράκο να πείς και καμια βλακεία και πιστέψτε έχω κάνεις καταθέσεις αρκετές,εχώ πάρει και τηλέφωνα από γκόμενες με κάποιες έχω βγεί κιόλας,στα τόσα χρονια που έχω πάει με την μόνη που έχω κάνει κάτι ψιλά και όταν εννοώ ψιλά να μου τον πετάξει έξω και να μου παίξει μαλακία εκεί πισω στους καναπέδες είναι με μια Ελληνίδα σε χάλια κατάσταση συνήθως μεθυσμένη οποιος πηγαίνει θα την ξέρει σιγουρα και άλλη μια φορά που ειχα πάρει δυο γκομενακια στους καναπέδες και ψιλοχαιδευαν το κεφαλάκι και αυτό με το ζόρι και τα ποτά να πηγαινοέρχονται.
Όσο για το LA Luna εγγύηση με 5 ευρώ και άλλα 50 για την πισίνα καθάρισες. Τα αστέρια του Λα Λουνα που αξίζουν για μένα νούμερο ενα εννοείται Πατρίτσια η Στέλλα με τα μεγάλα βυζία και έχει και κανα δυο ακόμα που αξίζουν και όταν λέω αξίζουν εννοώ περί απόδοσης κολύμβησης στην πισίνα όσο και απο εμφάνιση.
Μήπως είναι μια αδύνατη, κοντά στα 30 με περίεργο σαγόνι?