Νέα

Μιχαλακοπούλου...Κωλόμπαρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
μετα απο περασμα - περπατητο λογω εντολης ιατρου να κανω 7 χλμ την ημερα - γυρω στις 11.30-12.00 , μπροστα απο καβο και λαλουνα .....
η κατασταση σουρεαλ φουλ ... τραπεζακια στο πεζοδρομιο κατω απο τα μπαλκονια με διπλα να σταζουνε τα ερκοντισια ... και οι φιλτατοι υπερηλικες συναχωνιστες να κερνανε τα κοριτσια ... ομολογω πως στον καβο ειχε 3-4 παρα πολυ δυνατα ... παρα πολυ .... στο λαλουνα χαμηλοτερο το επιπεδο - αναμενομενο - ....
μουνες στον καβο αλλα να παω βολτα να κατσω εξω και να καβλαντιζω δεν θα το εκανα ... αυτα

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Οι πιρφορογεροι ποτε δεν καταλαβαν απο ασθενειες. Ο γερος θα παει η απο πεσιμο η απο χεσιμο και στον καβο πεφτει πολυ χεσιμο
Οι πιρφορογεροι ποτε δεν καταλαβαν απο ασθενειες. Ο γερος θα παει η απο πεσιμο η απο χεσιμο και στον καβο πεφτει πολυ χεσιμο

προσωπικα εγώ δεν ξαναπάω.εχει μερικά δυνατά κομάτια αλλά ο αρκούδας μας δουλεύει και δε σεβεται τα 50ρια πουχω σκασει και σερβίρει ποτά 3 κατηγοριών πρωτη κατηγοριά νοθευμενα και αραιωμένα,2 σκέτη μπόμπα, 3γνησια αλλά νερωμένα.τελος πάντων ζητάμε μόνο μπίρα η σκέτη σόδα τίποτε άλλο...αν πάτε....

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εχω κανει κατι καταθεσεις στον αρκουδα… γαμαγα και μια αλβανεζα απο κει… ωραια χρονια!

Fotis k.

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
ρε φίλε που πας στο μπου χωρίς τα βασικά :confused:

:hi:

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ο αρκουδας ειναι το αφεντικο 2. Οι πιο παλιοι θυμουνται και το αφεντικο 1 με τη μουναρα μπαργουμαν που την πασαρε για βιζιτα. Ποοοοοοτε στο μαγαζι παιχνιδι αλλα για βιζιτα ολο και κατι γινοτανε

Fotis k.

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
153
Πόντοι
1
Ο αρκουδας ειναι το αφεντικο 2. Οι πιο παλιοι θυμουνται και το αφεντικο 1 με τη μουναρα μπαργουμαν που την πασαρε για βιζιτα. Ποοοοοοτε στο μαγαζι παιχνιδι αλλα για βιζιτα ολο και κατι γινοτανε
Που να τα ξέρουμε αυτά άμα δεν τα έχουμε γυρίσει...;
Ευχαριστώ πάντως

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ποτε δεν ειναι αργα
Χμμμ... Ίσως τώρα με τη φάση με τον κορωνοϊό να είναι πλέον όντως αργά για κάποιους που δεν μπήκαν από νωρίς στα "κόλπα" Γκολέμη, δεν ξέρουμε αν τα πράγματα θα επανέλθουν εκεί που ήταν όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, αν τραβήξει ενάμιση - δυο χρόνια ακόμα δεν ξέρουμε καν αν θα υπάρχουν κωλόμπαρα και δη γαμησάδικα μετά

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
85
Πόντοι
0
Χμμμ... Ίσως τώρα με τη φάση με τον κορωνοϊό να είναι πλέον όντως αργά για κάποιους που δεν μπήκαν από νωρίς στα "κόλπα" Γκολέμη, δεν ξέρουμε αν τα πράγματα θα επανέλθουν εκεί που ήταν όταν τελειώσει αυτή η ιστορία, αν τραβήξει ενάμιση - δυο χρόνια ακόμα δεν ξέρουμε καν αν θα υπάρχουν κωλόμπαρα και δη γαμησάδικα μετά
Τι ενάμιση-δυο χρόνια ρε φίλε, πλάκα κάνεις? Εδώ δεν υπάρχουν τώρα τα κωλόμπαρα. Τα μισά είναι κλειστά. Τα μισά από όσα είναι κλειστά δεν θα ξανανοίξουν ποτέ, όπως συμβαίνει με άπειρα μαγαζιά όλων των κατηγοριών. Από εμπορικά και φαγάδικα μέχρι ό,τι μπορείς να φανταστείς. Και αυτά που λειτουργούν καλύτερα να μη λειτουργούσαν. Όταν μπαίνεις σε κωλόμπαρο και δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα, ή όταν μπαίνεις σε κωλόμπαρο και βλεπεις 1-2 γυναίκες (και αυτές οι χειρότερες του κάθε μαγαζιού) τι περιμένεις? Πολύ φοβάμαι ότι έχουν ήδη τελειώσει...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Τι ενάμιση-δυο χρόνια ρε φίλε, πλάκα κάνεις? Εδώ δεν υπάρχουν τώρα τα κωλόμπαρα. Τα μισά είναι κλειστά. Τα μισά από όσα είναι κλειστά δεν θα ξανανοίξουν ποτέ, όπως συμβαίνει με άπειρα μαγαζιά όλων των κατηγοριών. Από εμπορικά και φαγάδικα μέχρι ό,τι μπορείς να φανταστείς. Και αυτά που λειτουργούν καλύτερα να μη λειτουργούσαν. Όταν μπαίνεις σε κωλόμπαρο και δεν υπάρχει ούτε μία γυναίκα, ή όταν μπαίνεις σε κωλόμπαρο και βλεπεις 1-2 γυναίκες (και αυτές οι χειρότερες του κάθε μαγαζιού) τι περιμένεις? Πολύ φοβάμαι ότι έχουν ήδη τελειώσει...
Ποιος ξέρει, δύσκολο να προβλέψουμε. Η οικονομική κρίση απ' το 2010 και μετά έφαγε ας πούμε τα σκυλάδικα, αλλά τα παλιά παραδοσιακά μπουρδέλα π.χ. κρατάνε σθεναρά... Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες το ποιες δομές από την προ κορωνοϊού εποχή θα μείνουν ζωντανές και ποιες θα αποχαιρετήσουμε πιθανόν για πάντα. Τα κωλόμπαρα και δη τα γαμησάδικα που πηγαίναμε εμείς ήταν υγειονομικές βόμβες και το ξέραμε, πηγαίναμε εν γνώση μας παίρνοντας το ρίσκο. Αν μετά την πανδημία επικρατήσει σε θέματα υγιεινής μια λογική της απόλυτης αποστείρωσης, ίσως να μην αποχαιρετήσουμε μόνο τα κωλόμπαρα μιας και θα έχει αλλάξει η νοοτροπία του κόσμου αλλά και πολλά άλλα ακόμα

KhantyMansy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Αυτή την στιγμή αν πετύχεις 35 με 40 MILF πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος, τα πιπίνια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί είτε λόγω επιβολής εμβολίου, είτε λόγω αναδουλείας, προσωπικά μετά από ένα ή δύο ποτά ζητάω τηλέφωνο για καβάτζα έξω πλέον είναι πολύ εύκολο και με λογικές τιμές παίρνω 3ωρα σε χοτέλια, το μόνο καλό της εποχής COVID - Μητσοτάκη....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Αυτή την στιγμή αν πετύχεις 35 με 40 MILF πρέπει να είσαι και ευχαριστημένος, τα πιπίνια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί είτε λόγω επιβολής εμβολίου, είτε λόγω αναδουλείας, προσωπικά μετά από ένα ή δύο ποτά ζητάω τηλέφωνο για καβάτζα έξω πλέον είναι πολύ εύκολο και με λογικές τιμές παίρνω 3ωρα σε χοτέλια, το μόνο καλό της εποχής COVID - Μητσοτάκη....
Προφανώς και πρέπει να είσαι ευχαριστημένος αν πετύχεις MILF 35 - 40 ετών σε κωλόμπαρο, απ' τα γαμησάδικα μάλιστα μόνο το "La luna" της Μιχαλακοπούλου μου έρχεται στο μυαλό που να έχει ακόμα τέτοιες. Και μάλιστα είχαν εκλείψει και πριν απ' τον κορωνοϊό. Τώρα όσον αφορά τη φάση με το ξενοδοχείο μπορεί να συμφέρει, αλλά υπάρχουμε κι εμείς οι αμετανόητοι κωλομπαράκηδες που φτιαχνόμαστε λιγότερο με μια τέτοια φάση με δωμάτιο, κρεβάτι κ.λπ. σε σχέση με το βρώμικο "στα όρθια" στην καβάτζα του εκάστοτε μαγαζιού, αν ήταν να μας άρεσε η φάση με το ξενοδοχείο τόσο πολύ θα παίρναμε και κανα καλό CG και θα το κάναμε σωστά... Και στα λέω εγώ αυτά που έχω γαμήσει σε πάνω από 10 ξενοδοχεία πέριξ της Ομονοίας αλλά κι εκεί πήγαινα καλντεριμιτζούδες επειδή ακριβώς με έφτιαχνε η φάση του pick - up από τον δρόμο

boeder

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Κριτικές
11
Like
621
Πόντοι
310
Επίσκεψη προ εβδομάδος μπορεί και δύο στον Κάβο από ότι θυμάμαι ήταν καλή ημέρα η Παρασκευή ή Σαββατο μπήκα με ενα φίλο κόσμο αρκετό το μαγαζί κορασίδες πολλές να πηγαίνουν και να έρχονται αξιόλογα κομμάτια αλλά τα περισσοτερα να μιλάνε μόνο αγγλικά και όσο για το αν παίζει τίποτα παραπάνω απλά ξεχάστε το κανα μπουτάκι να πιάσεις αντε λίγο κολαράκο να πείς και καμια βλακεία και πιστέψτε έχω κάνεις καταθέσεις αρκετές,εχώ πάρει και τηλέφωνα από γκόμενες με κάποιες έχω βγεί κιόλας,στα τόσα χρονια που έχω πάει με την μόνη που έχω κάνει κάτι ψιλά και όταν εννοώ ψιλά να μου τον πετάξει έξω και να μου παίξει μαλακία εκεί πισω στους καναπέδες είναι με μια Ελληνίδα σε χάλια κατάσταση συνήθως μεθυσμένη οποιος πηγαίνει θα την ξέρει σιγουρα και άλλη μια φορά που ειχα πάρει δυο γκομενακια στους καναπέδες και ψιλοχαιδευαν το κεφαλάκι και αυτό με το ζόρι και τα ποτά να πηγαινοέρχονται.
Όσο για το LA Luna εγγύηση με 5 ευρώ και άλλα 50 για την πισίνα καθάρισες. Τα αστέρια του Λα Λουνα που αξίζουν για μένα νούμερο ενα εννοείται Πατρίτσια η Στέλλα με τα μεγάλα βυζία και έχει και κανα δυο ακόμα που αξίζουν και όταν λέω αξίζουν εννοώ περί απόδοσης κολύμβησης στην πισίνα όσο και απο εμφάνιση.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Επίσκεψη προ εβδομάδος μπορεί και δύο στον Κάβο από ότι θυμάμαι ήταν καλή ημέρα η Παρασκευή ή Σαββατο μπήκα με ενα φίλο κόσμο αρκετό το μαγαζί κορασίδες πολλές να πηγαίνουν και να έρχονται αξιόλογα κομμάτια αλλά τα περισσοτερα να μιλάνε μόνο αγγλικά και όσο για το αν παίζει τίποτα παραπάνω απλά ξεχάστε το κανα μπουτάκι να πιάσεις αντε λίγο κολαράκο να πείς και καμια βλακεία και πιστέψτε έχω κάνεις καταθέσεις αρκετές,εχώ πάρει και τηλέφωνα από γκόμενες με κάποιες έχω βγεί κιόλας,στα τόσα χρονια που έχω πάει με την μόνη που έχω κάνει κάτι ψιλά και όταν εννοώ ψιλά να μου τον πετάξει έξω και να μου παίξει μαλακία εκεί πισω στους καναπέδες είναι με μια Ελληνίδα σε χάλια κατάσταση συνήθως μεθυσμένη οποιος πηγαίνει θα την ξέρει σιγουρα και άλλη μια φορά που ειχα πάρει δυο γκομενακια στους καναπέδες και ψιλοχαιδευαν το κεφαλάκι και αυτό με το ζόρι και τα ποτά να πηγαινοέρχονται.
Όσο για το LA Luna εγγύηση με 5 ευρώ και άλλα 50 για την πισίνα καθάρισες. Τα αστέρια του Λα Λουνα που αξίζουν για μένα νούμερο ενα εννοείται Πατρίτσια η Στέλλα με τα μεγάλα βυζία και έχει και κανα δυο ακόμα που αξίζουν και όταν λέω αξίζουν εννοώ περί απόδοσης κολύμβησης στην πισίνα όσο και απο εμφάνιση.
Νέες αφίξεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom