χαχαχαχαχα την πατησα και εγω με αυτες!! εχουνε παει την δουλεια σε αλλο επιπεδο.... με καλεσαν την επομενη μερα για φαγητο καπου στον κορυδαλλο πηγα και εγω με το γλυκο μου κυριος, με συναντα σε μια πλατεια μου λεει το φαι δεν ειναι ακομα ετοιμο και παμε σουπερ μαρκετ να παρουμε κανα δυο πραγματα 60 ευρω λογαριασμος τα πληρωσα της λεω παμε σπιτι μπα μου λεει θα βαρεθεις καβατζονει γλυκο και ψωνια και μου σε 10 ειμαι πισω, ωχ λεω την φαγαμε την πατατα, οντως σε 10 ηταν πισω μου λεει παμε για ενα καφε πριν το φαγητο αντε λεω παμε στο δρομο μου σκαει δεν θα παμε για μπανιο αυριο κυριακη λεω αντε οκ . δεν εχω σαγιοναρες λεει και με παει σε ενα μαγαζι με ρουχα και ψωνιζει 120 ευρω τις λεω εχω μονο αλλο ενα 50 αρικο τελικα ψωνιζει μονο οσα εκαναν 50 ευρω, με παει πλατεια για καφε και ξαφνικα χτυπαει το τηλ της οτι ταχα εσκασε ενας μπαρμπας της και δεν μπορουμε να παμε σπιτι την εκανα με ελαφρα και εκλαψα 60+ 50+ 20 + 6 = 136 ευρω + τα ποτα τα βραδυνα 170 ευρω για μια τρυπα στο νερο!!!!!
το γελιο ειναι οτι της στελνω μετα απο κανα μηνα να παμε για πλακα σουπερ μαρκετ και μου απανταει ναι χαχχχαχαχαχαχααχαχ εκει εφαγε κατι καντηλια και την εσβηα οριστικα απο το τηλ μου!!!!