dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.881
- Πόντοι
- 746
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για το LaLuna
Το βρήκα μάγκες.
698 777 1488
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για το LaLuna
Στο ίδιο κτίριο, δίπλα ήταν οι πόρτες τους.
Το εχω γραψει παλαιοτερα για τις αναφτρες που καταστρεφουν την καβλαΠέρασα απο Λαλούνα για τη Στέλλα,ενώ είχα πάρει τηλέφωνο και μου είπε η μαντάμ ότι δουλεύει κανονικά.
Μπαίνω μέσα κάθομαι παίρνω ποτό και αναμένω να δώ την Στέλλα. Εχει περάσει τέταρτο και η κοπέλα πουθενά,φωνάζω την μαντάμ και μου απαντάει ότι έχει θέμα με τον αστράγαλο της (αν θυμάμαι καλά) και θα είναι εκτός για κανα μήνα.
Πάω να φύγω και σκάει μύτη ένα τούμπανο κοντό ανερχόμενο μιλφάκι 31 ετών μελαχροινό με βυζγιά σαν τορπίλες.
Όνομα Εύα ,ντυμένη στην πένα λές και πάει για χορό σε δεξίωση.
Μαμά Ελληνίδα Μπαμπάς Κινέζος(ντρεπόταν να πεί τη καταγωγή του πατέρα της)
Ο πούτσος να παίζει βιολί με το φόρεμα που φόραγε και τα βυζγιά της να πνίγονται να βγούν έξω.
Λέω εδώ είμαι φεύγω καβάτζα.
Κερνάω ποτό και κάνω στις καθοριστικές ερωτήσεις για να έχω το θετικό αποτέλεσμα.
Με τα πολλά μου αναφέρει ότι παίζει μαλακία,πίπα που είναι αστέρι και ισπανικό με ειδικό λάδι ώστε να δίνει την αίσθηση ότι τον βάζεις σε μουνί.
Της απάντησα καταλήλως ότι αν πάμε καβάτζα και μου τον έχει στην πίπα θα την κάνω την μαλακία και θα την γαμήσω παρά την θέληση της. Τέτοιο μουνί και θα παίξω το γιατρό,δεν παίζει.
Έμεινα με το πουλί στο χέρι,πλέρωκα και έφυγα.
(Εύα γαμώ την διαστημική κωλάρα σου)
Μήπως γνωρίζεις ποιες άλλες ήταν εκεί;Επίσκεψη λα Λουνα χτες, αρκετός κόσμος και είδα και νέα παιδιά, όχι μόνο γερο αγαπούληδες (καλό αυτό)
Η Στέλλα που λέει ο συναγωνιστής πιο πάνω επέστρεψε, με πλησίασε και αυτή και η Εύα με τα βυζγιά τορπίλες κλπ.
Δυστυχώς είχα τέτοια κούραση που δεν είχα όρεξη για καβαντζες, τους έβαλα από ένα ποτάκι και πέρασε η ώρα με μπλα μπλα
Οκ, ευχαριστώ πολύ!!Η Ρόζα και η Χριστίνα η Ρουμάνα σίγουρα, τις υπόλοιπες δεν τις ξέρω φίλε με συγχωρείς
Ti νουμερο φιλε;ι η Εύα με τα βυζγιά τορπίλες κλπ.
Επίσκεψη λα Λουνα χτες, αρκετός κόσμος και είδα και νέα παιδιά, όχι μόνο γερο αγαπούληδες (καλό αυτό)
Η Στέλλα που λέει ο συναγωνιστής πιο πάνω επέστρεψε, με πλησίασε και αυτή και η Εύα με τα βυζγιά τορπίλες κλπ.
Δυστυχώς είχα τέτοια κούραση που δεν είχα όρεξη για καβαντζες, τους έβαλα από ένα ποτάκι και πέρασε η ώρα με μπλα μπλα
Ρε παίδες έχω λίγο μπερδευτεί, νέος εδώ και προσπαθώ να βγάλω άκρη, δεν υπάρχει κάποια λίστα με τα μαγαζιά και τις διευθύνσεις? Πχ ψάχνω το Λα λούνα και άλλοι λένε ίλιον, άλλοι Μιχαλακοπούλου κλπ ή απλά τα έχω κάνει μαντάρα στο κεφάλι μουΕπίσκεψη λα Λουνα χτες, αρκετός κόσμος και είδα και νέα παιδιά, όχι μόνο γερο αγαπούληδες (καλό αυτό)
Άλλο μαγαζί το ένα άλλο το άλλο.Ρε παίδες έχω λίγο μπερδευτεί, νέος εδώ και προσπαθώ να βγάλω άκρη, δεν υπάρχει κάποια λίστα με τα μαγαζιά και τις διευθύνσεις? Πχ ψάχνω το Λα λούνα και άλλοι λένε ίλιον, άλλοι Μιχαλακοπούλου κλπ ή απλά τα έχω κάνει μαντάρα στο κεφάλι μου
Οι φίλοι που λένε για το Λα Λούνα σε ποιο από τα 2 αναφέρονται? Φαντάζομαι ένα είναι το ορίτζιναλ στο οποίο λένε τα καλύτερα και ότι είναι σταθερή αξία?Άλλο μαγαζί το ένα άλλο το άλλο.
Στη Μιχαλακοπούλου,για την ακρίβεια στην οδό Μαιάνδρου 3, είναι το Λαλούνα που λειτουργεί σίγουρα.
Υπήρχε ή υπάρχει και άλλο με το ίδιο όνομα στο Ίλιον.
Διεύθυνση δεν γνωρίζω και για το αν λειτουργεί έχουν έρθει αντικρουόμενες πληροφορίες.
Ναι, σε αυτό στη Μιχαλακοπούλου, σταθερή αξία και η δική μου προτίμηση.Οι φίλοι που λένε για το Λα Λούνα σε ποιο από τα 2 αναφέρονται? Φαντάζομαι ένα είναι το ορίτζιναλ στο οποίο λένε τα καλύτερα και ότι είναι σταθερή αξία?
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ.Ναι, σε αυτό στη Μιχαλακοπούλου, σταθερή αξία και η δική μου προτίμηση.
Δεν μπορώ ακόμα να σου στείλω PM γιατί είσαι νέο μέλος με 4 ποστ μέχρι τώρα και δεν έχει ανοίξει η επιλογή προσωπικής συνομιλίας για τον λογαριασμό σου.Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ.
Υ.Γ. Βλέπω ότι έχουμε και τις ίδιες προτιμήσεις σε "Μελαχρινά milf και gilf με φυσικες βυζάρες κλπ....". Αν έχεις κάποια recommendation στείλε μου PM να με κατατοπίσεις. Ευχαριστώ και πάλι