Λοιπόν παιδιά το Σάββατο είχα κλείσει για τις 4 την Annita από ladiestours για τις 4 το πρωϊ. Την εμπειρία μου θα την καταθέσω αργότερα. Η συνάντηση σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της Μιχαλακοπούλου και επειδή ήμουν εκεί μια ώρα νωρίτερα είπα να επισκεφτώ κάποια απο το κωλόμπαρα της Μιχαλακοπούλου. Λοιπόν εκει είναι ένα φοβερό μαγαζί - πολύ κυριλέ κωλόμπαρο και με μούνες να τρελλαθείς - δίπλα ακριβώς από το υπαίθριο στέκι με τις τυρόπιτες και τα τιάυτα που είναι κάθε βράδυ στην Μιχαλακοπούλου. Τι μου έκανε εντύπωση. Οι γκόμενες δεν σε πρίζουν να τις κεράσεις. Κέρασα δύο μαζί από ένα απλό ποτό και οι γκόμενες κάθισαν μαζί μου για μια περίπου ώρα χωρίς να ζητήσουν δεύτερο. Και το πιο σπουδαίο. Όταν τους είπα ότι εχω ραντεβού στο γνωστό ξενοδοχείο με ένα cg για 2 ώρες 400 Ευρώ, μου είπαν να τα δώσω σε αυτές για μια ώρα και να κάνουμε παρτουζίτσα. Μιλάμε για τις μουνάρες. Το Σαββατοκύριακο θα είμαι Αθήνα και θα το κοιτάξω. Θέλω λοιπόν σχόλια τι ξέρετε για το μαγαζί αυτό. Τι παίζετε. Και αλήθεια ρε παιδιά 400 Ευρώ είναι πολλά. Με την πείνα που υπάρχει πιστεύω ότι αν βρεις τρόπους ξεσκίζεσαι. Αυτά. Περιμένω κριτικές.