Νέα

Michaela (Citytourinparis)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 819
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/michaela-citytourinparis/]Michaela (Citytourinparis)[/url]

Tipos
26/10/06

τη τίμησα λοιπόν....και τη πάτησα!! Βέβαια δεν φταίει μόνο αυτή....ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Από νωρίς η μέρα δεν πήγε όπως την είχα σχεδιάσει. Έχοντας κλείσει τρίωρο (450Ε) είχα φροντίσει να μην έχω πολλή δουλειά για σήμερα. Έλα όμως που καμιά φορά σε κυνηγάει... ..to make a long story short τελικά γύρισα σπίτι μόλις 1 ώρα πριν το ραντεβού. Τσεκάρω το CT phone τίποτα! email το ίδιο.... στέλνω μήνυμα στο πρακτορείο και μου απαντάει ότι μου είχε στείλει 2 SMS και δεν απάντησα (παπαριές..), παρόλα αυτά το ραντεβού ήταν ΟΚ.
Με τη ψυχή στο στόμα και τη ταυτότητα ανάμεσα στα δόντια έκανα καινούργιο ρεκόρ διαδρομής σπίτι-το γνωστό hotel! Ανεβαίνω χωρίς πρόβλημα χτυπάω και μου ανοίγει .....

Εκεί ήταν το πρώτο σημάδι ότι έπρεπε να τη κάνω με ελαφρά πηδηματάκια ....η κοπέλα δεν έχει μεγάλη σχέση με τις φωτογραφίες . Ναι μεν με υποδέχτηκε με σέξι διάφανο νεγκλιζέ, ναι μεν έδειχνε φιλική και χαμογελαστή, όμως στο πρόσωπο είναι πολύ σπασμένη (για 25άρα) ή είναι μια καλοστεκούμενη 30+ (διαλέξτε και πάρτε το ίδιο είναι). Από σώμα δε άστα (για τα δικά μου γούστα).....χοντροκώλα, χωρίς μέση, μικρό αλλά μάλλον πεσμένο στήθος κλπ κλπ

Να θυμίσω εδώ ότι είμαι πολύ απαιτητικός στην εμφάνιση (το ίδιο πχ όπως είναι άλλοι για τα services). Θεωρώ ότι για να αξίζει ένα CG/CT τα λεφτά του πρέπει να είναι ΚΑΙ ξεχωριστή εμφανισιακά . Το έχω ξαναπεί άλλωστε λειτουργώ με όλες τις αισθήσεις, τη βρίσκω με το οφθαλμόλουτρο ενός θεόμουνου στο κρεβάτι, όπως επίσης τη καταβρίσκω με τις ωραίες μυρωδιές. Τα αντίθετα με χαλάνε...

Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν τη κάτω βόλτα. Ήμουν που ήμουν κουρασμένος και αγχωμένος, με χάλασε και η εμφάνιση, δεν λειτούργησε η χημεία, δεν έκανε και καμία ιδιαίτερη προσπάθεια να με χαλαρώσει, τελικά συναγωνιστές μετά από προσπάθειες περίπου 2 ωρών δεν κατάφερα να τελειώσω!    

Άρα δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη και δεν θα βαθμολογήσω, όμως:
Θα μπορούσε να φιλάει καλύτερα (το αποφεύγει)
Θα μπορούσε να παίρνει καλύτερη πίπα και με μεγαλύτερη διάρκεια (μάλλον προσπαθεί αυτό το στάδιο να το ξεπετάξει στα γρήγορα, CIM/CIF ξεχάστε τα)
Κατά τα άλλα φιλότιμη, προς το PSE κατάσταση με καλές εναλλαγές, anal (καλή) κλπ, όμως.....όμως....  
Στα συν η καλή της διάθεση και το χαμόγελό της.

Συμπέρασμα: Μάλλον δεν θα ξαναπάρω και σίγουρα δεν θα ξανακλείσω στο τέλος μιας κουραστικής μέρας!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom